80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yumurta yiyemiyorum ki canm dun çiğköfte yemistim o mu yapti anlamadim

Kayınvaliden de gelseydi gitmezmiki
gittik cnm gitmez olaydik yetisemedik eyupte çok fena trafik vardi takinin sonuna anca yetistik artik gitmiskende eyüp sultana ugradik

neden kayınvalide kalsın sen git olmaz mı kii?
ben kalirim sen git dedi ayip geldi vnada beraber gidersek öyle giderim dedim oda geldi cnm

Bilmiyorum ki cnm anlamadim neden oldu gittik cnmda simdi döndük gittiğine pişman oldum hava almis olduk
eline saglik kuzum

ellerine emeğine salğık meleğimm
bu güne kadar gördüğüm en uzun liste olmuş.ne kadar çoğalmışız öyle biz.maşallah bize..

kızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesef müsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)
hoş geldin aramıza,pofuduklar 2 oldu..

ohh evide aradan çıkarmışın süper anne maşallah sana..
valla tam otuç zamanı,hem günler çok kısa hem muharrem ayı sevabı çok..bende bu gün dedim kendime adetim bitsinde tutuyum borçlarımı..

Herkese selam,

Sabah menümü yazmıştım. Akşam menüm de bol bol hamai tava, salata, 2 kibrit kutusu helva.

Hamsi tava çok az yağda da olsa kızarmıştı. Helvanın da ucu kaçtı... Neyse enazından saat kuralına uydum, bir de 2,5 litre su içtim. Yürüyüşe bugün de başlamadım((

Bu arada, sweety uyarmış sağolsun, bundan sonra ben de öğünlerimin hepsini 1 seferde, akşamları yazacağım.

Liste bol eksili çok güzel bir liste olmuş. Daha iyisi gelwcek haftaya olsun inşallah.

Hepinize iyi akşamlar.

Ah bir deneseler vazgeçemeyecekler de

Canım aaslında çok nadir olmak üzere bir lahmacun yiyebiliyoruz. Ama öncesinde mantı olduğundan sıkıntı tabi ki.

Ellerine sağlık canım liste için öncelikle. Herkesede cevap vermişsin atlamadan
Canım midem geçti şuan için çok şükür.
Soğan suyuna limon sıkılabiliyormuymuş çok sevindim. Daha iyi olur valla. Etkisi azalmıyorsa öyle içerim.

Of Esim arkadasinin nikahina gidiyor bende gitmek istiyorum ama kayinvalidem olduğu için evde kaliyorum
Ben de bir çok konuda engelleniyorum kendisi yüzünden

Dün ki Menüm
Sabah : Kkk
Akşam : Lahmacun, Salata, Ayran

Bugün ki Menüm
Sabah: Kkk + Bi çatal helva, 2 ince dilim salam, 2 çatal salçalı sosis
Ara: Çok az patlamış mısır, ayran, çiğ köfte ( Misafirim vardı beraber film izlerken yiyiverdim valla)
Akşam: Tavuklu patlıcan yemeği, Çok az makarna, Salata, Ayran

etsizdi canim etlisi zararliymis öyle oldu canm hava aldim geldik eyüp sultan da aksam namazini kildik yemegimizj yedik geldik iyi oldu ama baya yorulmusum

çok şükür benim öyle bi durumum yok cnm

etsizdi canim etlisi zararliymis öyle oldu canm hava aldim geldik eyüp sultan da aksam namazini kildik yemegimizj yedik geldik iyi oldu ama baya yorulmusum

çok şükür benim öyle bi durumum yok cnm

Eki Görüntüle 1282874 elim bu halde kizlar biraz sönmüş hali

İyi bari çok sevindim senin adına. Darısı başımıza.
Canım sanki deterjandan alerji olmuş gibi. Çamaşır suyu falan yada değişik bi malzeme kullanmışmıydın son günlerde

İyi bari çok sevindim senin adına. Darısı başımıza.
Canım sanki deterjandan alerji olmuş gibi. Çamaşır suyu falan yada değişik bi malzeme kullanmışmıydın son günlerde
camasir suyu alerji yapar ama son günlerde kullanmadim ama son günlerde kosla hali leke cikarici ve cifin yağ cozunu kullandim cnm

ayy öyle mi oldu :)) hoşbulduukk :) artık pofuduk olmak istemiyoruumm tombiş olmak istemiyorumm

yok canim ben toparlayabilmek adina iki gunluk ayran detoksuna badladim. son zamnlarda azicik boslamidtim ve kendime gelmeye ihtiyacim vardi. onun haricinde karatay beslenmesi uyguluyorum
anladım canım gün gün değil de, genel olarak yasak olanları yemiyorsunuz serbest olanları yiyorsunuz yani :) bir de arkadaşlar yediklerini yazmışlar bu günlük oluyor değil mi her akşam yazılıyor sanırım? :)

Kızlaar geçmiş yapamıyorum acılen menu yazmaya geldımmm
yarın sehır dısında olucam yarında gıremem dıe sımdı geldım.. vee ben dünde unutmusum okadar lak lak ettım menü paylaşmadan gıtmısım

DÜNKÜ MENÜMM

akşam
1patates püresi
2 et köftesi
ara: az sekerlı Türk kahvesi küçüüücük bi çikolata

BUGÜNKÜ MENÜ

aksam:
4 yk karnıbahar kavurması (az yagda)
2 yk makarna
yaa yaptılar yıne makarnayı dayanamadım cok sevıom

Eklentiler

• CAM00362.webp
    96,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
ellerine sağlık canım
listemizin de maşallahı var
kızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesef müsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)
hoş geldin canım

geçmiş yapamadım ama listeyi gördüm ellleine sağlık canım süper bi liste

dünki menümü paylaşmıyım malum yıl dönümümüzdü
bugün
haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates zeytin peynir

ara yok

akşam yarım tabak kısır 1 ayran

biraz kabak çekirdeği
3 adet bisküvi
spor salonuna gidilmiştir efemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…