80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin tez zamanda...

Gunaydin kizlar bugün aksama kadar yatsam yeri var ama malum kayinvalidem var obyuzden zorda olsa kalktim modem ve basim agriyor yine simdi kahvaltı hazırlama cabalarina girisicem
Rabbim acil şifalar versin cbm

canım geçmiş olsun şifa dilerim.inşallah güzel haberler alırsınız.
Gunaydin kizlar bugün aksama kadar yatsam yeri var ama malum kayinvalidem var obyuzden zorda olsa kalktim modem ve basim agriyor yine simdi kahvaltı hazırlama cabalarina girisicem

Günaydın canım anlayabiliyorum seni.haftasonu k.validem geldi benimde hiç dinlenemedim

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemen.geçmişi yavaş yavaş okuyacağım ..iş yerim pazartesi günleri malesef fazla yoğun.haftasonu k.validem geldi..yemekti kaldırdı derken hiç dinlemediğim bir izin geçirdim.şu an var ya isyan durumundayım.

sabah: 2 yumurta-2 dilim kepek ekmeği-4 zeytin-biraz reçel-sade çay
öğlen misafir olduğundan dolayı yok.
akşam 2 tavuk pirzola 4 kaşık pilav 1 bardak gazoz.
yeşil çayın yanında azıcık helva

günaydın kızlarr
topiğin demirbaşları gelmemiş daha..

şu yağmura bayılıyorum,ne güzel oldu heryer mis gibi,yağarken sesi kokusu bittikden sonra etrafın aldığı o güzellik.rabbim bol hayırlı yağmur versin topraklarımız suya doysun işallah..

günaydın canım..
kv çok mu kalıcak sizde canım,kahvaltıdan sonra söylersin kendini iyi hissetmediğini biraz uzan gülüm..anlayışlıysa bir şey demez..elinine sirke sürsen olurmu acaba diye düşünüyorum ,geçmezse ihmal etme ilerlemesine izin vermeden hemen git dra..benim kocamın ayağında senin elin gibi bişeyler çıktı,kaşıntılı.gitmedi dr a çok ilerledi öteki ayağına ve alanı genişleterek ilerledi.küçükken gitseydi kolay hallolurdu..

geçmiş olsun irem,allah yardımcısı olsun arkadaşının..

Maşallah cnm ne güzel kimseyi unutmamışsın yine :) sizden öğrendim de anlattım karatayı cnm sayenizde :) sanırım bende de işe yaradı bu diyet ya da sağlıklı beslenme şekli :)

senin minik uyuyor mu cnm geceleri ? benim oğlumda 1 aralık doğumlu memede yatıp kalkıyor sıpa :)

acil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah

kuzenim çocuklarına bizi tanıtıyor. 7-8 yaşlarında ikizleri. kardeşlerimi tanıttı bana geldi sıra. diyorlar ki bu da tombul abla mı? bozulmaya müsait bir laf ama çok güldüm. aklıma geldikçede gülüyorum. hatta eşime de anlattım durup durup gülüyoruz :)

eline sağlık cnm gayet uzun ve eksili bir liste.. maşallah

selam kızlar
yeni bir hafta yeni yeni umutlar önce tüm kilo veren herkesi tebrik ederim.. sweetdemple a da hepimizi tek tek atlamadan yorum yaptığı motive ettiği için ayrıca teşekkürler...
gelelim dünkü menüye
malum pazar sabahı saatler falan derken saat 10,40 ta kahvaltıdan kalktım
klasik bi karatay kalvaltısı
ara yok
öğlen zaten yokk
akşam : 2 parça tavuk baget, bulgur pilavı

öğleden sonra kızla dışarı çıktık parka gittik git gel gez 1 saat bilfiil yürüdüm sonra çarşı pazar kırtasiye alışverişi falan derken toplamda 3,5 saat yürümüş oldum AMA SONRA NAPTIMM kız sufle istedi onuna oturduk ben sade kahve o sufle... cadıı bitirmedi bende paraya yazık olmasın bana olsun dedim kalan 3 kaşığı yedim
nefret ediyorum şu iradesizliğimden...
bide benim şu kabızlık problemi psikolojik sanırım ne zaman diyet moduna girsem otomatik olarak kitliyo kendini vücut ama bu sefer ben kazanıcam o istediği kadar kilitlesin ben pes etmiycemmm eninde sonunda normale dönecek bugün 5 yada 6 gün oldu

canım geçmiş olsun şifa dilerim.inşallah güzel haberler alırsınız.

Günaydın canım anlayabiliyorum seni.haftasonu k.validem geldi benimde hiç dinlenemedim
onun bana bisey yaptigi yok aslindada erken kalkmam gerekiyor sabah kahvaltı hazirlamak biraz zorluyor

yok canm çok kalmayacak zaten sinopa donecek bi sirkeyi deneyeyim bakalim canm ya

bence akşamları yoğurt ye cnm. sabahları kayısı ye hafta da birkaç gün ve inatla her sabah aynı saatte wc git. gerekirse yarım saat bekle. zamanla o da düzene giriyor. ha bide kızlar domates- salatalığa zeytinyağı dök demişlerdi sabahları.
pes etme o da düzelir.

ben de bir iki güne adet olacam sonrasında başlarım oruçlara. yemin tutamam belki ama oruca başlarsam ağzıma mühür vurmak daha kolay olur
Eki Görüntüle 1282874 elim bu halde kizlar biraz sönmüş hali

camasir suyu alerji yapar ama son günlerde kullanmadim ama son günlerde kosla hali leke cikarici ve cifin yağ cozunu kullandim cnm
aferim sana. sen hamile halinle bu maddelere mi dokundun. canım biliyosun o maddeler deriden bebeğe gidiyor. ha ilaç içmişsin ha bunlarla uğraşıp solumuşsun ilki bu maddeleri eldivenle kullanman lazım ikincisi o ellerindeki alerjiye benziyor
akşamları bir gün boyunca ne yediysek yazıyoruz
geçmiş olsun canım inşallah iyileşir arkadaşın
kız cezalı değilmisin sweet tarafından neden zıplamadın
maşallah eğer hastalığı yoksa uyuyor ha arada acıktım diye uyanıyo mama verip geri uyutuyom. meme emmediğinden benimle bir bağı olmuyor. oğlum çok çektirmişti ama kızlarım maşallah akıllı çıktılar.
aman benim kızın böyle söylediği çok iyi oldu gerekli gazı verdi bana. o olmasa hala detoksa başlamamış olacaktım

günaydın kızlar. çocukları okula bıraktım günlük dershanede koca teftişini yaptım damladım buraya
kızlar ya çok suçluyum akşama kadar detoks süper gitti. akşam eşim eve bir geldi elinde tatlılar çerezler sonra benim yemeğimi görünce aaaa pardon sen detoks yapıyodun değilmi diyo çok direndim yememek için ama sonuçta yedim. sonra pişman oldum sinirlendim kendime daha çok yedim. anlayacanız gecem çok iyi geçmedi. sabah yeniden başladım. olmadı yarın da yapacam diyeti. eşime sabah bu gün ne alacan cips falan mı dedim. gülüyo iste gülüm hemen alırım diyo. aslında kendi de suçlandı dün neden aldım diye.

ciddimisin cnm kimse bana bisey söylemedi hic deriden nüfus edecegide aklima gelmedi ya bebisime bisey olursa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür sonunda gelebildim
Dün öğlende bir çıktık evden gece 12ye geliyordu ancak eve girdik
Baya yoğun ve güzel bir pazar geçirdim
Arkadaşlarla Florya sahile indik bir yerde oturup sohbet ettik çay faslı yaptık sonrada baktık çocuklar acıktı hepbirlikte yemek yedik dışarda
Beslemem baltalanmasın diye ben balık keyfi yaptım
Çıkıştada arkadaşlar ille gelin bir kahve içelim dediler tabi o kahve faslı çaya dönünce oturup kalmışız
Tabi bu küçük kuzumun işine geldi çünkü ev sahibinin iki oğlu onu çok seviyorlar ve birlikte doya doya oyun oynadılar

SAatlerinde tabi geri alınması biraz dengemi bozdu ama inşallah bu geceden itibaren yine düzene girerim
Bu arada yarında nasıl olduysa küçük görümcem çakma eltimle bana gelecekmiş
Normalde bizim çakma etliyle pek sohbeti yok ama bana tek gelmek istemediğinden ona demiş sen gelirmisin benle eğer kabul ederse diye Bizim çakma bile şaşırmış ya niye kabul etmesin ki diye
Dedim bilmeyende bana geldiğinde dayak yiyor sanır ille yanında biri olacak

Tabi dün gezmenin cezasını bugün çekiyorum
Evi dandini bırakmıştık şimdi sabahtan beri evle uğraşıyorum hazır mola vermişkende sizlere bakayım dedim

Kaç gündür ne zaman regl olucağım derken artık dün ufak ufak tırsmaya başlamıştım yoksa sakatamı geldim diye bu sabah çok şükür ufaktan regl olmaya başladım da derin bir oh çektim

Bu arada iki gündür buraları yoğunluktan ihmal ettiğim için kusura bakmayın kızlar ( menüler Maşallah hatırlatmadığım halde yapılmış onlarıda artık daha sonra tekrar geçmiş yapar not ederim yapıldı diye )
Çarşamba günüde resmi tatil olduğundan eşim evde olucak ve birlikte Eminönüne ineceğiz o yüzden de olamam ama perşembeden sonra yine her fırsatta burada olacağım

cecomm

kolay gelsin canım yaa, kısmet işte sanada zor denk gelmiş..ilk defa yapıcaksın birde onunda sıkıntısı olurdu zaten.ama elin alışınca daha kolay yaparsın tıkır tıkır halledersin sen..

Sorma canım cumartesi hazır nette yokken deli gibi onlarla uğraştım nasıl bir yolunu bulup daha kolay hale getiririm diye çünkü delikler gerçekten çok dar ve geçmiyordu kolay yoldan
Tabi benden kaçarmı dün sabah kurçalarken bir yolunu buldum
İpleri uç uça getirip sonrada yavaş yavaş 5er 5er boncukları diğer tele geçirdim
Oda el oyalıyor ama en azından tek tek geçirmekten çok daha rahat tabi bugün temizlik yapacağım için o bekleyecek biraz

kızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesef müsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşacağız

Eki Görüntüle 1282874 elim bu halde kizlar biraz sönmüş hali

Canım çok çok geçmiş olsun. Sebebini okuyamadım ama inşallah önemli birşey değildir
Benim bir ara öyle olmuştu soğuklardan ( deli gibide kaşınıyordu sanki güneş yanığı gibi hatta bol bol vazelin sürmüştüm o kuruluk gitsin diye )

Sorma onu izlediğimde ben kimseyi tanımadığım halde oturup ağladım o annelerin yüreğine düşen ateşi düşündükçe Rabbim inşallah yaralı olanların hepsine acil şifalar verirde hepsi sağ sağlim hastaneden taburcu olurlar
Bütün dualarımız onlarla

zıplıcam cezam bu gün
bu videoyu yapıcam

kabızlığını çözmelisin cnm 6 gündür çıkamadıysan aktardan acıçehre al 1 yada 2 tane yemekten 30dk önce çiyneyip yut canım acilen çıkmak için iyibir çözüm. devamında kuru erik yada kayısı ye sabah kahvaltında

maşallah kuzuya. bir de uyumasa 3 çocukla perişan olurdun.
demekki oğlanlarda var bu huy :) şaka bi yana sağlıkları olsunda napalım idare edicez artık.
demekki senin böyle bir gaza ihtiyacın varmış.. hadi inş istediğin sonucu alırsın..

bu arada efsax dı sanırım bence de öyle kimyasal maddelerle uğraşman doğru değil. yağ çöz falanda çok ciddi kimyasal.
ben hamileyken tek elime değen sabundu sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…