Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin tez zamanda...kızlar yeni giriyorum eve
biraz canım sıkkın bu tvde haberlerde görmüşsünüzdür belki üniversiteli öğrenciiler kaz yapmış vefat etmişler meğerarabayı benim liseden arkadaşım kullanıyomş hastanedeymiş durumu net değil dua ediyoruz ancak
Rabbim acil şifalar versin cbmkızlar yeni giriyorum eve
biraz canım sıkkın bu tvde haberlerde görmüşsünüzdür belki üniversiteli öğrenciiler kaz yapmış vefat etmişler meğerarabayı benim liseden arkadaşım kullanıyomş hastanedeymiş durumu net değil dua ediyoruz ancak
canım geçmiş olsun şifa dilerim.inşallah güzel haberler alırsınız.kızlar yeni giriyorum eve
Gunaydin kizlar bugün aksama kadar yatsam yeri var ama malum kayinvalidem var obyuzden zorda olsa kalktim modem ve basim agriyor yine simdi kahvaltı hazırlama cabalarina girisicem
Rabbim acil şifalar versin cbm
günaydın canım..Gunaydin kizlar bugün aksama kadar yatsam yeri var ama malum kayinvalidem var obyuzden zorda olsa kalktim modem ve basim agriyor yine simdi kahvaltı hazırlama cabalarina girisicem
Rabbim acil şifalar versin cbm
kızlar yeni giriyorum eve
başlasan iyi olur bitanemmm
Esincim kudret narını denedinmi hiç midene iyi gelebilir
afiyetolsun cnmm o çiko olmasaydı dahamı iyi olurdu sanki
maşallah paşamıza delikanlı olmuş kerata
hadi gözün aydın prensesin geçen sene ne çektin uykusuz .Uykusuzluk insanın tüm dengesini altüst ediyor
Tbrkler cnm güzel başlangıç yaptın
sağlık olsun meleğim bu hafta güzel gider inş menülerin güzel bir de spora dikkat edersen süper olur o koşu bandını almak için ne uğraşmıştın kuzum
günde en azından 30 dk da olsa mutlaka kullanmaya çalış bitanemmm
harikasın barbimmmm
tbrkler cecommaz olsun öz olsun kalıcı olsun kuzum önemli olan bu 10 kiloya yaklaştın bitanemmm maşallah 10 kilo olunca hemen kendine hatırlaatıcı minik bir hediye al bitanem
alışkanlıklar kolay değişmiyor cnm benim ama yavaş yavaş nescafeyi de unutacağına eminim yaşasın şekersiz türk kahvesi
sağlık olsun neslim önümüze bakacağız artık
tbrkler mavişimmm harika bir başlangıç yaptın daim olsun canımcım
sen her hafta bildirimini yap bitanemm en azından aylık tablomuza işlemiş oluruz
mavişim neslimin önerilerine ilaveten sana kahvaltıdan yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnemeni tavsiye ederim ayrıca evde mayalanmış kefirde bu problemini çözebilir
hepimizin bünyesi farklı bana etki eden sana etmeyebilir o yüzden deneyerek bulacağız canımcım z.yağını artırmaktan sakın korkma yağ yemezsek yağ yakamayız
görmezsem diye bir cümle varmı neslimmmm
tbrkler şekercim istikrarlı bir şekilde her hafta veriyorsun maşallah sanırım şu anda tatlı telaşın bitti umarım herşey yolunda gitmiştir cnm benim
tşkler neslimmmm harikasın
muhtemelen adet olacağın için fazla çıktın cnm bir de vucudun spora alışık spor yapamadığın için de olabilir moral bozmak yok
fakat kesinlikle karatayı tavsiye ederim üstelik hücreleri yeniliyor 1 hafta dene kendinde olumlu bir değişiklik farketmezsen bırakırsın
cnmcımm bebiş konusu ise en doğru zamanda rabbim nasip edecek inş bitanemm
tbrkler İremcimmm maşallahın var
şimdiden afiyet olsun Mervişim lahananın en sağlıklı ve faydalı hali turşuymuş cnm
hakikaten rekora gidiyorsun kuzum
az olsun öz olsun Esincimm bendeki bilgilere göre yazarım ben bitanemm
nihayet makresimm duraklama dönemi direncini de kırdın bundan sonrası kolay gidecek inş
aldık bile aramıza hoşgeldin cnm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimm önerebileceğim tek yöntem karatay sağlıklı beslenmesi ve günde en az yarım saatlik spor olur cnmcım
Genceciksin kuzum metabolizman bizlere göre hızlı çalışıyor biraz dikkat edersen gitmemesi diye birşey mümkün değil lahana çorbasını içmeyen yoktur sanırım bu topicte fakat tek tip beslenmelerin sürdürülebilirliği imkansız cnm
azim senden destek bizden mutlaka başaracaksın cnm
ne güzel anlatmışsın bitanemmm
Esincim ben adet düzensizliği için kullanmıştım işe yaramıştı cnm inş sana da şifa olur geçmiş olsun bitanem
yediklerini tümüyle paylaşırsan yardımcı olabiliriz bitanemm haydi hayırlı olsun elbette hiçbirimiz diyetisyen değiliz fakat yıllardır kilo derdimiz olduğu için tecrübelerimizi ve faydasını gördüğümüz herşeyi paylaşıyoruz cnm
menülerin arasında en az 5 saat olduğu sürece elebette yiyebilirsin bitanem
hata sende İremcim çok lezzetli yaptın demekki
Aklına böyle şeyler getirme Mervişim doktorun sağlıklı olduğunu söylemişti
bak ya hala mantı diyooooo
neslim hurma ve kuru kayısıyı şayet tatlı krizleriniz yoksa mümkün olduğunca yememeye çalışın bitanem çünkü kilo vermeyi aynen meyve gibi yavaşlatıyor
Afiyetolsun cnmm ne güzel bir menü
Kilo vermeye etkisini duydum fakat bende bu etki olmamıştı cnm ama adetimi söktürmüştü
sporsuz böyle verdiysen bir de spor yaparsan nasıl olacak kimbilir
Kilo vermede en önemli öğün kahvaltı tatlım özellikle karatay kahvaltısını eksiksiz yaparsan bünyen 5 km koşmuşsun gibi enerji yakmaya başlayacak ve metabolizman hızlanacak
lütfen yapmaya çalış cnmcım
afiyetolsun daisycim menün gayet güzel
içine limon sıkıp burnunu tıkarsan ancak içilebilir oluyor Esincim
Afiyetolsun prensesimm menülerinin maşallahı var :) akşamları salata veya yoğurt eklersen daha iyi olur sanırım
Muhtemelen hastalığından artı çıktın kuzum geçmiş olsun bu hafta toparlanırsın inş
Yaklaşık 1 yıl 1 aydır ekmek yemiyorum tamamen önyargı kuzum fakat biz ne dersek diyelim en güzeli senin tecrübe etmen
şöyle yapalım 2 gün karatay kahvaltısı yap aynı miktarlarda olmak şartıyla ve bir gününde 1 dilim ekmek ye ilave olarak bakalım ekmeksiz yediğin günde mi ekmekli yediğin gündemi
daha çabuk acıkacaksın
öğle menündeki ekmeği azaltsakmı biraz tatlım
tbrkler cnmmm harika gitmiş
Hayırlı yolculuklar canım güle güle git gel inş nihayet 3 haftalık artıdan sonra eksilere geçtin tbrkler cnmm
2 ısırık güzeldi
Allah bağışlasın oğluşunu cnm aramıza hoşgeldinn
Gözünaydın meleğim iyi günlerde kullan bilekliğini ama neden garanti belgesini vermedilerki kuzum
akşam acıkmadınmı meleğimm en azından yoğurt veya salata yeseydin
Hangimiz demiyoruzki Esincim neyseki doğru yolu bulduk
Kuzum ben 39 yıl yedimmzaten 21 gün yemezsen ekmeğin tadını unutursun
sanırım leptin çalışmadı Esincim sağlık olsun bu hafta toparlarsın bitanem
Belkimiiiii
kilo bildirimini yapsaydın daisycimm aylık listelerimiz için bir veri oluyrdu elimizde inş çarş günü diyetisyeninden iyi haberlerle gelirsin bitanem
Olumlamalar hakikaten çok önemli heleki 21 gün aynı olumlama üzerine yoğunlaşılınca bilinçaltı olmuş gibi kabul ediyor
kesinlikle hep birlikte zafer bizim olacak #Diren 80-89 olarak değiştirsekmi
Tbrkler cnmmmmm
hem iş hayatı hem ev hayatı hakikaten zor Yağmurcumm havalarda insan psikolojisini etkiliyor kapalı havalarda ruhum kararır benim nedense
hakikaten topiğin maşallahı var yetişmek mmkün değil
Bu hafta menülerinde bisküvileri görmeyeceğiz ne güzel
Sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni
Daha ne olsun neslim harikasınn
Elbette olacak meleğim olmaması için bir sebep varmı
yaramazlık yapmazsan az kaldı çıtır olmana neslimmm
yarından itibaren hemen toparlan mavişim
Hoşgeldin bitanemm ne güzel haftasonunu değerlendirmişsiniz kuzum bence snein değerlerin düştü yine takviyeler sonrası ne güzel kilo vermen hızlanmıştı
http://woto.com/oneriler
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
Tüm bu linkleri okursan mutlaka tüm sorularının cevaplarını bulursun bitanemm
Hamur işlerini hepimiz yıllarca bayıla bayıla yedik elimize ne geçti tatlımaltın günlerinde hep en değişik tarifleri yapmak için yarışmadıkmı kuzum
ilerde kaliteli bir hayat yaşamak her girdiğin mağazada beğendiğin model ve renkte cıcıl cıvıl elbiseler alabilmek istiyorsan hamur işleriyle vedalaşacaksın kuzum
öncelikle karar vereceksin ki zaten vermişsin ve buradasın azim senden destek bizden
meyvelerin yanında yoğurt tüketiyordun Özgecimm bugün unuttun sanırım
afiyetolsun prensesimmm
Maşallahın var bitanemmm hakikaten 3 bebiş eş sen hazırlanmak kolay değil
sanırım hiç leptin çalıştıramadın meleğimm
Afiyetolsun kuzum akşam dengelemişsin ama suyu biraz daha artırabilirsen harika olur
ne alaka erkeklerin metabolizması zaten çalışıyor kolay kolay üşümezler minikler ve hanımlar üşüyecekmi yani çok kızdım
eniştenin gardı hemen düşmüştür eminim
Geçen haftaki listemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-16005#post-37386360
Geçen ayki listemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245010/page-16013#post-37393357
Hoşbuldum Mervişimmm
Hoşbuldum meleğimmmm geçmiş yapmak zor değil de bu kk beni delirtti
kuzum önemli olan menülerinn neden geçen haftadan bu yana yazmadınkisağllık olsun sen yine de bildirimini yapki aylık listemize işleyeyim cnm
menü takiplerini cecom yapıyor kuzum
hangi listeyi bitanemm
Geçen haftada listedeydin bitanemmm
maşallah kuzum zaman ne çabuk geçiyor hastahaneye doğuma gittiğinde bize yazdığını hatırladım
http://woto.com/oneriler
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
Tüm bu linkleri okursan mutlaka tüm sorularının cevaplarını bulursun bitanemm
yokluğu çok belliiii cecomun
kuzum ünv den sınıf arkadaşım haftasonları bizde oluyor biliyorsun bir de bugün hamam sefası yaptıkeve gelince kankim mayıştı alıntılara başladığımda uyuyordu uyanınca devam edemedim şimdi yatmaya gitti hemen bitireyim dedim tabii sayfa yenilemem gerekiyormuş hepsi gitti
ama inat değilmi tekrar alıntı yaptım sanırım alıntı rekorumu kıracağım bugün
Veeee bitirdimmm tabiii ben bitirene kadar sabah oldu allahtan akşamüstü bende biraz şekerleme yapmıştım hepinize iyi pazarlar iyi tatiller diliyorum
ay şu çocuğun uykusu düzene bir girseydi rhat ederdin. 2.5 yıl oldu mu kız. bebekliği dün gibi keratanın maşallah
maşallahhhhhhh kız alıntı rekorunu kırdın haaaaa. ne güzel hamam keyfi yapmışsın sefan olsun inşallah
kan değerlerin de mi bir sıkıntı var acaba. ben de öyleydim ferritin diplerdeymiş b12 azalmış. hoş ilaçları bıraktım salak gibi yeniden sendelemeye başladım. başlasam iyi olacak bende
acil bir kararla ayran detoksuna başlıyorum bu gün. kızım sabah sabah bacaklarımı gösterip bunlar neden böyle şiş dedi. bende yağ kızım şişkoyum ya ondan dedim siniretti sabah sabah
Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TR][TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]sade kahvem[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]88,8[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]%3,15[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]13,1[/TD]
[TD]%2,55[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yürüyüş, mekik, bacak hareketleri, zıplama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]23,4[/TD]
[TD]%2,44[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%1,73[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]2 kere yürüyüş 20 dk ve 30 dk
3 kere wall sit 25 30 saniyeyi geçemedim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]wintersun[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%1,60[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]4 gün spor salonu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Ra_punzel[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]%1,54[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%1,36[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]7,3[/TD]
[TD]%1,31[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]Kondisyon bisikleti
Wall sit
Jumping jack
IP atlama
Squat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]elmaSekeri23[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]%1,25[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,6[/TD]
[TD]66,1[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]%0,75[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]spor 4 gün leslie ile 3 mil+20 dak.plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%0,62[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]74,7(2 hafta önce)[/TD]
[TD]73,8[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]8,4[/TD]
[TD]%0,60(1,20/2)[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]88prenses22[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%0,56[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]115,8[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]9,3[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]her gün 100 x ip atlama,
5 gündürde 1 x Wall Sit [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]63,1[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]25,9[/TD]
[TD]%0,47[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş mekik squat ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]1 kerecik 20 dk yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]74,5(4 hafta önce)[/TD]
[TD]74,9[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]%+0,13(0,54/4)[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]76,9[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]%+1,43[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]12,5[/TD]
[TD]%+1,44[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]yurume+lesli+plates+squat+mekik karışık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR]
[/TR][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr]
[/tr][/tr]
onun bana bisey yaptigi yok aslindada erken kalkmam gerekiyor sabah kahvaltı hazirlamak biraz zorluyorcanım geçmiş olsun şifa dilerim.inşallah güzel haberler alırsınız.
Günaydın canım anlayabiliyorum seni.haftasonu k.validem geldi benimde hiç dinlenemedim
yok canm çok kalmayacak zaten sinopa donecek bi sirkeyi deneyeyim bakalim canm yagünaydın kızlarr
topiğin demirbaşları gelmemiş daha..
şu yağmura bayılıyorum,ne güzel oldu heryer mis gibi,yağarken sesi kokusu bittikden sonra etrafın aldığı o güzellik.rabbim bol hayırlı yağmur versin topraklarımız suya doysun işallah..
günaydın canım..
kv çok mu kalıcak sizde canım,kahvaltıdan sonra söylersin kendini iyi hissetmediğini biraz uzan gülüm..anlayışlıysa bir şey demez..elinine sirke sürsen olurmu acaba diye düşünüyorum ,geçmezse ihmal etme ilerlemesine izin vermeden hemen git dra..benim kocamın ayağında senin elin gibi bişeyler çıktı,kaşıntılı.gitmedi dr a çok ilerledi öteki ayağına ve alanı genişleterek ilerledi.küçükken gitseydi kolay hallolurdu..
geçmiş olsun irem,allah yardımcısı olsun arkadaşının..
selam kızlar
yeni bir hafta yeni yeni umutlar önce tüm kilo veren herkesi tebrik ederim.. sweetdemple a da hepimizi tek tek atlamadan yorum yaptığı motive ettiği için ayrıca teşekkürler...
gelelim dünkü menüye
malum pazar sabahı saatler falan derken saat 10,40 ta kahvaltıdan kalktım
klasik bi karatay kalvaltısı
ara yok
öğlen zaten yokk
akşam : 2 parça tavuk baget, bulgur pilavı
öğleden sonra kızla dışarı çıktık parka gittik git gel gez 1 saat bilfiil yürüdüm sonra çarşı pazar kırtasiye alışverişi falan derken toplamda 3,5 saat yürümüş oldum AMA SONRA NAPTIMM kız sufle istedi onuna oturduk ben sade kahve o sufle... cadıı bitirmedi bende paraya yazık olmasın bana olsun dedim kalan 3 kaşığı yedim
nefret ediyorum şu iradesizliğimden...
bide benim şu kabızlık problemi psikolojik sanırım ne zaman diyet moduna girsem otomatik olarak kitliyo kendini vücut ama bu sefer ben kazanıcam o istediği kadar kilitlesin ben pes etmiycemmm eninde sonunda normale dönecek bugün 5 yada 6 gün oldu
ben de bir iki güne adet olacam sonrasında başlarım oruçlara. yemin tutamam belki ama oruca başlarsam ağzıma mühür vurmak daha kolay olurellerine emeğine salğık meleğimm
bu güne kadar gördüğüm en uzun liste olmuş.ne kadar çoğalmışız öyle biz.maşallah bize..
hoş geldin aramıza,pofuduklar 2 oldu..
ohh evide aradan çıkarmışın süper anne maşallah sana..
valla tam otuç zamanı,hem günler çok kısa hem muharrem ayı sevabı çok..bende bu gün dedim kendime adetim bitsinde tutuyum borçlarımı..
Eki Görüntüle 1282874 elim bu halde kizlar biraz sönmüş hali
aferim sana. sen hamile halinle bu maddelere mi dokundun. canım biliyosun o maddeler deriden bebeğe gidiyor. ha ilaç içmişsin ha bunlarla uğraşıp solumuşsuncamasir suyu alerji yapar ama son günlerde kullanmadim ama son günlerde kosla hali leke cikarici ve cifin yağ cozunu kullandim cnm
akşamları bir gün boyunca ne yediysek yazıyoruzanladım canım gün gün değil de, genel olarak yasak olanları yemiyorsunuz serbest olanları yiyorsunuz yani :) bir de arkadaşlar yediklerini yazmışlar bu günlük oluyor değil mi her akşam yazılıyor sanırım? :)
geçmiş olsun canım inşallah iyileşir arkadaşınkızlar yeni giriyorum eve
kız cezalı değilmisin sweet tarafından neden zıplamadınkızlar günaydın
hava hala yağmurlu alanya da hiç durmadı desem yeri
neyse dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor yok ev işinden başka harekette yok
maşallah eğer hastalığı yoksa uyuyor ha arada acıktım diye uyanıyo mama verip geri uyutuyom. meme emmediğinden benimle bir bağı olmuyor. oğlum çok çektirmişti ama kızlarım maşallah akıllı çıktılar.Maşallah cnm ne güzel kimseyi unutmamışsın yine :) sizden öğrendim de anlattım karatayı cnm sayenizde :) sanırım bende de işe yaradı bu diyet ya da sağlıklı beslenme şekli :)
senin minik uyuyor mu cnm geceleri ? benim oğlumda 1 aralık doğumlu memede yatıp kalkıyor sıpa :)
kuzenim çocuklarına bizi tanıtıyor. 7-8 yaşlarında ikizleri. kardeşlerimi tanıttı bana geldi sıra. diyorlar ki bu da tombul abla mı? bozulmaya müsait bir laf ama çok güldüm. aklıma geldikçede gülüyorum. hatta eşime de anlattım durup durup gülüyoruz :)
eline sağlık cnm gayet uzun ve eksili bir liste.. maşallah
ciddimisin cnm kimse bana bisey söylemedi hic deriden nüfus edecegide aklima gelmediben de bir iki güne adet olacam sonrasında başlarım oruçlara. yemin tutamam belki ama oruca başlarsam ağzıma mühür vurmak daha kolay olur
aferim sana. sen hamile halinle bu maddelere mi dokundun. canım biliyosun o maddeler deriden bebeğe gidiyor. ha ilaç içmişsin ha bunlarla uğraşıp solumuşsunilki bu maddeleri eldivenle kullanman lazım ikincisi o ellerindeki alerjiye benziyor
akşamları bir gün boyunca ne yediysek yazıyoruz
geçmiş olsun canım inşallah iyileşir arkadaşın
kız cezalı değilmisin sweet tarafından neden zıplamadın
maşallah eğer hastalığı yoksa uyuyor ha arada acıktım diye uyanıyo mama verip geri uyutuyom. meme emmediğinden benimle bir bağı olmuyor. oğlum çok çektirmişti ama kızlarım maşallah akıllı çıktılar.
aman benim kızın böyle söylediği çok iyi oldu gerekli gazı verdi bana. o olmasa hala detoksa başlamamış olacaktım
yok korkma bişe olmaz ama kullanma yani en azından eldivensiz dokunmaciddimisin cnm kimse bana bisey söylemedi hic deriden nüfus edecegide aklima gelmediya bebisime bisey olursa
cecomm
kolay gelsin canım yaa, kısmet işte sanada zor denk gelmiş..ilk defa yapıcaksın birde onunda sıkıntısı olurdu zaten.ama elin alışınca daha kolay yaparsın tıkır tıkır halledersin sen..
kızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesefmüsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)
Eki Görüntüle 1282874 elim bu halde kizlar biraz sönmüş hali
kızlar yeni giriyorum eve
zıplıcam cezam bu günben de bir iki güne adet olacam sonrasında başlarım oruçlara. yemin tutamam belki ama oruca başlarsam ağzıma mühür vurmak daha kolay olur
aferim sana. sen hamile halinle bu maddelere mi dokundun. canım biliyosun o maddeler deriden bebeğe gidiyor. ha ilaç içmişsin ha bunlarla uğraşıp solumuşsunilki bu maddeleri eldivenle kullanman lazım ikincisi o ellerindeki alerjiye benziyor
maşallah eğer hastalığı yoksa uyuyor ha arada acıktım diye uyanıyo mama verip geri uyutuyom. meme emmediğinden benimle bir bağı olmuyor. oğlum çok çektirmişti ama kızlarım maşallah akıllı çıktılar.
aman benim kızın böyle söylediği çok iyi oldu gerekli gazı verdi bana. o olmasa hala detoksa başlamamış olacaktım
kabızlığını çözmelisin cnm 6 gündür çıkamadıysan aktardan acıçehre al 1 yada 2 tane yemekten 30dk önce çiyneyip yut canım acilen çıkmak için iyibir çözüm. devamında kuru erik yada kayısı ye sabah kahvaltındaselam kızlar
yeni bir hafta yeni yeni umutlar önce tüm kilo veren herkesi tebrik ederim.. sweetdemple a da hepimizi tek tek atlamadan yorum yaptığı motive ettiği için ayrıca teşekkürler...
gelelim dünkü menüye
malum pazar sabahı saatler falan derken saat 10,40 ta kahvaltıdan kalktım
klasik bi karatay kalvaltısı
ara yok
öğlen zaten yokk
akşam : 2 parça tavuk baget, bulgur pilavı
öğleden sonra kızla dışarı çıktık parka gittik git gel gez 1 saat bilfiil yürüdüm sonra çarşı pazar kırtasiye alışverişi falan derken toplamda 3,5 saat yürümüş oldum AMA SONRA NAPTIMM kız sufle istedi onuna oturduk ben sade kahve o sufle... cadıı bitirmedi bende paraya yazık olmasın bana olsun dedim kalan 3 kaşığı yedim
nefret ediyorum şu iradesizliğimden...
bide benim şu kabızlık problemi psikolojik sanırım ne zaman diyet moduna girsem otomatik olarak kitliyo kendini vücut ama bu sefer ben kazanıcam o istediği kadar kilitlesin ben pes etmiycemmm eninde sonunda normale dönecek bugün 5 yada 6 gün oldu
ben de bir iki güne adet olacam sonrasında başlarım oruçlara. yemin tutamam belki ama oruca başlarsam ağzıma mühür vurmak daha kolay olur
çok iyiymiş. ben zıplaya bilirsem öpüp başıma koyacam. belki ufak bir yürüyüş te yapabilirim.zıplıcam cezam bu gün
bu videoyu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?