80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok korkma bişe olmaz ama kullanma yani en azından eldivensiz dokunma
bi daha eldivensiz is yapmam canm

dun bizde sizin oralardaydik yunus gosteri merkezinin orda nikah vardi tabi nikahi kacirdim 2 durak geç inmisiz taksiye binip geri gitmesek takiyida zor gorucektik sonrasinda eyup sultanda yemek yedik aksam namazini kilip donduk ama baya yorucuydu bi nevi heves ettigime pisman oldum dun baya dolu geçmiş seninde cnm bugün de misafir varmis belki tek basinayken sohbet etmekte skinti çekiyorsa bazisi öyle olur illa yaninda biri daha olsun ister .ellerimin ne olduğunu bende bilmiyorum cnm yasin güneşe ciktigimda olurdu arasira ama bu kadar olmazdi sanki yavaş yavaş vucuduma sariyor gibi olmadi gidicem doktora bakalim neymiş inş deterjanlardan degildir inş yoksa kendimi çok suclarim

hic bebeise zararli olacagi aklima gelmediki gelse temizlik falan yapmazdim yada eldivenle yapardim çok canim sıkildi bu duruma ya

Canım yemeseydin iyidi de olan olmuş o yüzden kendini çok üzme
Bende dün akşam arkadaşlarla otururken çok az kuruyemiş yedim ve nasıl alıştıysam karataya gece evde fena oldum hatta eşim bile dedi aşkım alıştığın için bünye tepki verdi sanırım iyisimi bir daha hiç ısrar etmeyelim biz sana okadarcıktan birşey olmaz diye dedi
Cidden bir an ölüyorum sandım göğsüme bir ağrı girdi o an sıkıntıdan ama şükür şu an iyiyim ve cumaya kadar çok daha dikkatli olacağıma adım gibi eminim

hic bebeise zararli olacagi aklima gelmediki gelse temizlik falan yapmazdim yada eldivenle yapardim çok canim sıkildi bu duruma ya

bişey olduğunu sanmam cnm. genelde düşük falan yaparsın derler eskiler.
ama bazı doktorlar temizlik elemanları hiç çocuk doğurmasın o zaman diye tiye alır bu düşünceyi.
yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir. şimdi moralini bozma en güzeli moral.
ama bir sonrakilere daha dikkatli olursun cnm temizlik yaparken..

Bir dahakine bu tarafa yolun düşerse haberim olsun canım bende müsait olursam görüşüp bir çay içeriz birlikte
Canım eczaneden dezenfektan alıp kullansana en azından mikrobik birşeyse ellerini deterjanın kalıntılarından temizler sonrada güzelce kremle ki nemli kalsın
Baktın geçmiyor yarın yada en geç öbür gün doktora göster canım

Aman Allah korusun canm yok bi dahaki sefere daha dikkatli olurum
inş cnm aniden karar verdik gitmeye cnm bi sirf senin için gelicem o taraflara cnm inş görüşmek nasip olur eşime diyetinde isten gelirken alsin bari en azindan dedigin gibi gecmezse doktora sira alir giderim ;(

ben karataya başlamadan sürekli halsiz kalp çarpıntılı falan dolaşıyodum. dün tatlıyı yiyince yine öyle oldum. eşime dedim görüyormusun benim bütün hallerimin sebebi şeker. kola içince de böyle oluyordum tatlı yiyince de oldum. eşim allah allah neden oluyoki dedi. hatta bir daha dikkatedeyim de almayayım dedi.

Kız bir yandan iyi oldu fenalaşmamız yoksa hiç birşey olmasa nasılsa birşey olmuyor diyip tekrar yapardık kaçamak valla dünki halimden sonra asla bir daha düzenimin dışına çıkmam
Dediğin gibi tek sebebi şeker ; benim yediğim kuruyemişlerin arasında tabi kavrulmuşlarda vardı birde bir iki tane çiko kaplı leblebi vardı ve sanırım onlar beni maf etti.
Sabah zor uyandım gece geç uyuyunca hatta eşim bir kaç kere dürtüp iyimisin diye uyandırdı beni sabahta tembihliyor aşkım bugün dinlen diye dedim nereye dinleneceğim uyuz kardeşin gelicek dedim nasıl gülüyor doğru kırk yılın başı geliyor nasılsa diye

Geçmiş olsun canım . Allah acil şifalar versin
Gunaydin kizlar bugün aksama kadar yatsam yeri var ama malum kayinvalidem var obyuzden zorda olsa kalktim modem ve basim agriyor yine simdi kahvaltı hazırlama cabalarina girisicem
Rabbim acil şifalar versin cbm

Kayınvaliden misafir sayılmazki canım rahatsız olma bu kadar sonuçta hamilesin sana ben burdayım yatıyo demez. Kahvaltı hazırlayabilir. SEn kendine dikkat et.

Ah o yağmurlar bide bu tarafa gelse artık ya.

Yağmuru bende çok severim fakat tık yok burda. Şöyle şimsekli falan yağmurlar yağsa bi.

Canım zeytinyağını artır her sabah da kuru kayısı ye 3 adet. Kahvaltıdan hemen sonra kahve içip üzerine de su içince çok işe yarıyordu bende. Öyle düzene girdi hatta diyetten önce ben en son ne zaman çıktığımı unuturdum yani.
Bitkisel şeyler dene mutlaka. En kötü ihtimal eczaneden fitil falan al. Çok rahatsız olursun mideni bile rahatsız eder.

Sabah sabah güldürdün beni ay Sakata mı geldik demişsin ya. Keşke ben gelsem sakata artık

Canım cildinden ziyade kokularını solumamaya da çalışmalısın. Bazıları çok ağır oluyor dikkat et. Allah korusun.

Kızlar kahvem bitti ben işlere girişiyorum ancak bitiririm sonrada akşamlık yemek yaparım ki malum erken yiyoruz

Kolay gelsin cecoom Bi haftadır temizlik yapıyorum cumartesi bitti şükür baya bi dinlencem yani

Biraz cekiniyor kayınvalidem öyle olunca bende rahat olamiyorum canm ben kahvalti yada yemek hazırlamaya basladigimda yardim ediyor rahat olamiyor yani cok uzun uzun ugrasmadim aslında onlarla cnm bi yağ cozle ocagi sildim koslaylada salondaki halimda iki uç yeri leke yapmislar onu sildim cnm o kadar
Evet artık kombiler çalışmaya başladı. Her mevsim ayrı güzel ya.
kisin çok usuyorum ben ya kombiyi dusuk ayarada acali baya oldu cnmda bugün yukselttim ayarini valla geceden beri yağmur dinmedi

3 gündür ve sabah fırtına vardı şimdide deniz havası enteresan bi hava var şu an sıcakladım desem gülersiniz

teşekkür ederim arkadaşım için bulunduğunuz iyi dileklere işallah çıkacaklar bütün yaralılar sağ salim
bende artık ev hanımı olduğum için perşembe bi temizlik yapıyorum bi de pazartesi kocamla haftasonu güzel geçsin diye ama ama kırmızı kartı (adet) yedim oyüzünden pek halimde yok işler gözümde büyüyor yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum artık yapacak bişey yok
evde köpüşümüz de olduğu için sürekli bi süpürge açma hali var zaten ama yine de çabuk kirleniyor evimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…