bi daha eldivensiz is yapmam canmyok korkma bişe olmaz ama kullanma yani en azından eldivensiz dokunma
dun bizde sizin oralardaydik yunus gosteri merkezinin orda nikah vardi tabi nikahi kacirdim 2 durak geç inmisiz taksiye binip geri gitmesek takiyida zor gorucektik sonrasinda eyup sultanda yemek yedik aksam namazini kilip donduk ama baya yorucuydu bi nevi heves ettigime pisman oldum dun baya dolu geçmiş seninde cnm bugün de misafir varmis belki tek basinayken sohbet etmekte skinti çekiyorsa bazisi öyle olur illa yaninda biri daha olsun ister .ellerimin ne olduğunu bende bilmiyorum cnm yasin güneşe ciktigimda olurdu arasira ama bu kadar olmazdi sanki yavaş yavaş vucuduma sariyor gibi olmadi gidicem doktora bakalim neymiş inş deterjanlardan degildir inş yoksa kendimi çok suclarimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür sonunda gelebildim
Dün öğlende bir çıktık evden gece 12ye geliyordu ancak eve girdik
Baya yoğun ve güzel bir pazar geçirdim
Arkadaşlarla Florya sahile indik bir yerde oturup sohbet ettik çay faslı yaptık sonrada baktık çocuklar acıktı hepbirlikte yemek yedik dışarda
Beslemem baltalanmasın diye ben balık keyfi yaptım
Çıkıştada arkadaşlar ille gelin bir kahve içelim dediler tabi o kahve faslı çaya dönünce oturup kalmışız
Tabi bu küçük kuzumun işine geldi çünkü ev sahibinin iki oğlu onu çok seviyorlar ve birlikte doya doya oyun oynadılar
SAatlerinde tabi geri alınması biraz dengemi bozdu ama inşallah bu geceden itibaren yine düzene girerim
Bu arada yarında nasıl olduysa küçük görümcem çakma eltimle bana gelecekmiş
Normalde bizim çakma etliyle pek sohbeti yok ama bana tek gelmek istemediğinden ona demiş sen gelirmisin benle eğer kabul ederse diyeBizim çakma bile şaşırmış ya niye kabul etmesin ki diye
Dedim bilmeyende bana geldiğinde dayak yiyor sanırille yanında biri olacak
Tabi dün gezmenin cezasını bugün çekiyorum
Evi dandini bırakmıştık şimdi sabahtan beri evle uğraşıyorumhazır mola vermişkende sizlere bakayım dedim
Kaç gündür ne zaman regl olucağım derken artık dün ufak ufak tırsmaya başlamıştım yoksa sakatamı geldim diyebu sabah çok şükür ufaktan regl olmaya başladım da derin bir oh çektim
Bu arada iki gündür buraları yoğunluktan ihmal ettiğim için kusura bakmayın kızlar ( menüler Maşallah hatırlatmadığım halde yapılmış onlarıda artık daha sonra tekrar geçmiş yapar not ederim yapıldı diye )
Çarşamba günüde resmi tatil olduğundan eşim evde olucak ve birlikte Eminönüne ineceğiz o yüzden de olamam ama perşembeden sonra yine her fırsatta burada olacağım
Sorma canım cumartesi hazır nette yokken deli gibi onlarla uğraştımnasıl bir yolunu bulup daha kolay hale getiririm diye çünkü delikler gerçekten çok dar ve geçmiyordu kolay yoldan
Tabi benden kaçarmı dün sabah kurçalarken bir yolunu buldum
İpleri uç uça getirip sonrada yavaş yavaş 5er 5er boncukları diğer tele geçirdim
Oda el oyalıyor ama en azından tek tek geçirmekten çok daha rahattabi bugün temizlik yapacağım için o bekleyecek biraz
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşacağız
Canım çok çok geçmiş olsun. Sebebini okuyamadım ama inşallah önemli birşey değildir
Benim bir ara öyle olmuştu soğuklardan ( deli gibide kaşınıyordu sanki güneş yanığı gibi hatta bol bol vazelin sürmüştüm o kuruluk gitsin diye )
Sorma onu izlediğimde ben kimseyi tanımadığım halde oturup ağladım o annelerin yüreğine düşen ateşi düşündükçeRabbim inşallah yaralı olanların hepsine acil şifalar verirde hepsi sağ sağlim hastaneden taburcu olurlar
Bütün dualarımız onlarla
hic bebeise zararli olacagi aklima gelmediki gelse temizlik falan yapmazdim yada eldivenle yapardimmaşallah kuzuya. bir de uyumasa 3 çocukla perişan olurdun.
demekki oğlanlarda var bu huy :) şaka bi yana sağlıkları olsunda napalım idare edicez artık.
demekki senin böyle bir gaza ihtiyacın varmış.. hadi inş istediğin sonucu alırsın..
bu arada efsax dı sanırım bence de öyle kimyasal maddelerle uğraşman doğru değil. yağ çöz falanda çok ciddi kimyasal.
ben hamileyken tek elime değen sabundu sanırım :)
günaydın kızlar. çocukları okula bıraktım günlük dershanede koca teftişini yaptım damladım buraya
kızlar ya çok suçluyum akşama kadar detoks süper gitti. akşam eşim eve bir geldi elinde tatlılar çerezlersonra benim yemeğimi görünce aaaa pardon sen detoks yapıyodun değilmi diyo çok direndim yememek için ama sonuçta yedim. sonra pişman oldum sinirlendim kendime daha çok yedim. anlayacanız gecem çok iyi geçmedi. sabah yeniden başladım. olmadı yarın da yapacam diyeti. eşime sabah bu gün ne alacan cips falan mı dedim. gülüyo iste gülüm hemen alırım diyo. aslında kendi de suçlandı dün neden aldım diye.
hic bebeise zararli olacagi aklima gelmediki gelse temizlik falan yapmazdim yada eldivenle yapardimçok canim sıkildi bu duruma ya
bi daha eldivensiz is yapmam canm
dun bizde sizin oralardaydik yunus gosteri merkezinin orda nikah vardi tabi nikahi kacirdim 2 durak geç inmisiz taksiye binip geri gitmesek takiyida zor gorucektik sonrasinda eyup sultanda yemek yedik aksam namazini kilip donduk ama baya yorucuydu bi nevi heves ettigime pisman oldum dun baya dolu geçmiş seninde cnm bugün de misafir varmis belki tek basinayken sohbet etmekte skinti çekiyorsa bazisi öyle olur illa yaninda biri daha olsun ister .ellerimin ne olduğunu bende bilmiyorum cnm yasin güneşe ciktigimda olurdu arasira ama bu kadar olmazdi sanki yavaş yavaş vucuduma sariyor gibi olmadi gidicem doktora bakalim neymiş inş deterjanlardan degildir inş yoksa kendimi çok suclarim
Aman Allah korusun canm yok bi dahaki sefere daha dikkatli olurumbişey olduğunu sanmam cnm. genelde düşük falan yaparsın derler eskiler.
ama bazı doktorlar temizlik elemanları hiç çocuk doğurmasın o zaman diye tiye alır bu düşünceyi.
yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir. şimdi moralini bozma en güzeli moral.
ama bir sonrakilere daha dikkatli olursun cnm temizlik yaparken..
inş cnm aniden karar verdik gitmeye cnm bi sirf senin için gelicem o taraflara cnm inş görüşmek nasip olur eşime diyetinde isten gelirken alsin bari en azindan dedigin gibi gecmezse doktora sira alir giderim ;(Bir dahakine bu tarafa yolun düşerse haberim olsun canım bende müsait olursam görüşüp bir çay içeriz birlikte
Canım eczaneden dezenfektan alıp kullansana en azından mikrobik birşeyse ellerini deterjanın kalıntılarından temizler sonrada güzelce kremle ki nemli kalsın
Baktın geçmiyor yarın yada en geç öbür gün doktora göster canım
ben karataya başlamadan sürekli halsiz kalp çarpıntılı falan dolaşıyodum. dün tatlıyı yiyince yine öyle oldum. eşime dedim görüyormusun benim bütün hallerimin sebebi şeker. kola içince de böyle oluyordum tatlı yiyince de oldum. eşim allah allah neden oluyoki dedi. hatta bir daha dikkatedeyim de almayayım dedi.Canım yemeseydin iyidi de olan olmuş o yüzden kendini çok üzme
Bende dün akşam arkadaşlarla otururken çok az kuruyemiş yedim ve nasıl alıştıysam karataya gece evde fena oldum hatta eşim bile dedi aşkım alıştığın için bünye tepki verdi sanırımiyisimi bir daha hiç ısrar etmeyelim biz sana okadarcıktan birşey olmaz diye dedi
Cidden bir an ölüyorum sandım göğsüme bir ağrı girdi o an sıkıntıdan ama şükür şu an iyiyim ve cumaya kadar çok daha dikkatli olacağıma adım gibi eminim
kolay gelsin canım benimKızlar kahvem bitti ben işlere girişiyorum ancak bitiririmsonrada akşamlık yemek yaparım ki malum erken yiyoruz
ben karataya başlamadan sürekli halsiz kalp çarpıntılı falan dolaşıyodum. dün tatlıyı yiyince yine öyle oldum. eşime dedim görüyormusun benim bütün hallerimin sebebi şeker. kola içince de böyle oluyordum tatlı yiyince de oldum. eşim allah allah neden oluyoki dedi. hatta bir daha dikkatedeyim de almayayım dedi.
Hoşgeldın degerlerımız yaklasık olarak aynı :)
boyum 1.67 kilom 84.5 hedefımde 70 :)
birlikte kılo verebılırız. kaç yasındasın ?
iş okul?
evlı bekar? :)
kızlar yeni giriyorum eve
biraz canım sıkkın bu tvde haberlerde görmüşsünüzdür belki üniversiteli öğrenciiler kaz yapmış vefat etmişler meğerarabayı benim liseden arkadaşım kullanıyomş hastanedeymiş durumu net değil dua ediyoruz ancak
Gunaydin kizlar bugün aksama kadar yatsam yeri var ama malum kayinvalidem var obyuzden zorda olsa kalktim modem ve basim agriyor yine simdi kahvaltı hazırlama cabalarina girisicem
Rabbim acil şifalar versin cbm
kızlar günaydın
hava hala yağmurlu alanya da hiç durmadı desem yeri
neyse dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor yok ev işinden başka harekette yok
günaydın kızlarr
topiğin demirbaşları gelmemiş daha..
şu yağmura bayılıyorum,ne güzel oldu heryer mis gibi,yağarken sesi kokusu bittikden sonra etrafın aldığı o güzellik.rabbim bol hayırlı yağmur versin topraklarımız suya doysun işallah..
günaydın canım..
kv çok mu kalıcak sizde canım,kahvaltıdan sonra söylersin kendini iyi hissetmediğini biraz uzan gülüm..anlayışlıysa bir şey demez..elinine sirke sürsen olurmu acaba diye düşünüyorum ,geçmezse ihmal etme ilerlemesine izin vermeden hemen git dra..benim kocamın ayağında senin elin gibi bişeyler çıktı,kaşıntılı.gitmedi dr a çok ilerledi öteki ayağına ve alanı genişleterek ilerledi.küçükken gitseydi kolay hallolurdu..
geçmiş olsun irem,allah yardımcısı olsun arkadaşının..
selam kızlar
yeni bir hafta yeni yeni umutlar önce tüm kilo veren herkesi tebrik ederim.. sweetdemple a da hepimizi tek tek atlamadan yorum yaptığı motive ettiği için ayrıca teşekkürler...
gelelim dünkü menüye
malum pazar sabahı saatler falan derken saat 10,40 ta kahvaltıdan kalktım
klasik bi karatay kalvaltısı
ara yok
öğlen zaten yokk
akşam : 2 parça tavuk baget, bulgur pilavı
öğleden sonra kızla dışarı çıktık parka gittik git gel gez 1 saat bilfiil yürüdüm sonra çarşı pazar kırtasiye alışverişi falan derken toplamda 3,5 saat yürümüş oldum AMA SONRA NAPTIMM kız sufle istedi onuna oturduk ben sade kahve o sufle... cadıı bitirmedi bende paraya yazık olmasın bana olsun dedim kalan 3 kaşığı yedim
nefret ediyorum şu iradesizliğimden...
bide benim şu kabızlık problemi psikolojik sanırım ne zaman diyet moduna girsem otomatik olarak kitliyo kendini vücut ama bu sefer ben kazanıcam o istediği kadar kilitlesin ben pes etmiycemmm eninde sonunda normale dönecek bugün 5 yada 6 gün oldu
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür sonunda gelebildim
Dün öğlende bir çıktık evden gece 12ye geliyordu ancak eve girdik
Baya yoğun ve güzel bir pazar geçirdim
Arkadaşlarla Florya sahile indik bir yerde oturup sohbet ettik çay faslı yaptık sonrada baktık çocuklar acıktı hepbirlikte yemek yedik dışarda
Beslemem baltalanmasın diye ben balık keyfi yaptım
Çıkıştada arkadaşlar ille gelin bir kahve içelim dediler tabi o kahve faslı çaya dönünce oturup kalmışız
Tabi bu küçük kuzumun işine geldi çünkü ev sahibinin iki oğlu onu çok seviyorlar ve birlikte doya doya oyun oynadılar
SAatlerinde tabi geri alınması biraz dengemi bozdu ama inşallah bu geceden itibaren yine düzene girerim
Bu arada yarında nasıl olduysa küçük görümcem çakma eltimle bana gelecekmiş
Normalde bizim çakma etliyle pek sohbeti yok ama bana tek gelmek istemediğinden ona demiş sen gelirmisin benle eğer kabul ederse diyeBizim çakma bile şaşırmış ya niye kabul etmesin ki diye
Dedim bilmeyende bana geldiğinde dayak yiyor sanırille yanında biri olacak
Tabi dün gezmenin cezasını bugün çekiyorum
Evi dandini bırakmıştık şimdi sabahtan beri evle uğraşıyorumhazır mola vermişkende sizlere bakayım dedim
Kaç gündür ne zaman regl olucağım derken artık dün ufak ufak tırsmaya başlamıştım yoksa sakatamı geldim diyebu sabah çok şükür ufaktan regl olmaya başladım da derin bir oh çektim
Bu arada iki gündür buraları yoğunluktan ihmal ettiğim için kusura bakmayın kızlar ( menüler Maşallah hatırlatmadığım halde yapılmış onlarıda artık daha sonra tekrar geçmiş yapar not ederim yapıldı diye )
Çarşamba günüde resmi tatil olduğundan eşim evde olucak ve birlikte Eminönüne ineceğiz o yüzden de olamam ama perşembeden sonra yine her fırsatta burada olacağım
Sorma canım cumartesi hazır nette yokken deli gibi onlarla uğraştımnasıl bir yolunu bulup daha kolay hale getiririm diye çünkü delikler gerçekten çok dar ve geçmiyordu kolay yoldan
Tabi benden kaçarmı dün sabah kurçalarken bir yolunu buldum
İpleri uç uça getirip sonrada yavaş yavaş 5er 5er boncukları diğer tele geçirdim
Oda el oyalıyor ama en azından tek tek geçirmekten çok daha rahattabi bugün temizlik yapacağım için o bekleyecek biraz
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşacağız
Canım çok çok geçmiş olsun. Sebebini okuyamadım ama inşallah önemli birşey değildir
Benim bir ara öyle olmuştu soğuklardan ( deli gibide kaşınıyordu sanki güneş yanığı gibi hatta bol bol vazelin sürmüştüm o kuruluk gitsin diye )
Sorma onu izlediğimde ben kimseyi tanımadığım halde oturup ağladım o annelerin yüreğine düşen ateşi düşündükçeRabbim inşallah yaralı olanların hepsine acil şifalar verirde hepsi sağ sağlim hastaneden taburcu olurlar
Bütün dualarımız onlarla
hic bebeise zararli olacagi aklima gelmediki gelse temizlik falan yapmazdim yada eldivenle yapardimçok canim sıkildi bu duruma ya
Kızlar kahvem bitti ben işlere girişiyorum ancak bitiririmsonrada akşamlık yemek yaparım ki malum erken yiyoruz
Evet artık kombiler çalışmaya başladı. Her mevsim ayrı güzel ya.Evler birden soğudu kizlar birden kis geldi
Biraz cekiniyor kayınvalidem öyle olunca bende rahat olamiyorum canm ben kahvalti yada yemek hazırlamaya basladigimda yardim ediyor rahat olamiyor yani cok uzun uzun ugrasmadim aslında onlarla cnm bi yağ cozle ocagi sildim koslaylada salondaki halimda iki uç yeri leke yapmislar onu sildim cnm o kadarGeçmiş olsun canım . Allah acil şifalar versin
Kayınvaliden misafir sayılmazki canım rahatsız olma bu kadar sonuçta hamilesin sana ben burdayım yatıyo demez. Kahvaltı hazırlayabilir. SEn kendine dikkat et.
Ah o yağmurlar bide bu tarafa gelse artık ya.
Yağmuru bende çok severim fakat tık yok burda. Şöyle şimsekli falan yağmurlar yağsa bi.
Canım zeytinyağını artır her sabah da kuru kayısı ye 3 adet. Kahvaltıdan hemen sonra kahve içip üzerine de su içince çok işe yarıyordu bende. Öyle düzene girdi hatta diyetten önce ben en son ne zaman çıktığımı unuturdum yani.
Bitkisel şeyler dene mutlaka. En kötü ihtimal eczaneden fitil falan al. Çok rahatsız olursun mideni bile rahatsız eder.
Sabah sabah güldürdün beni aySakata mı geldik demişsin ya. Keşke ben gelsem sakata artık
Canım cildinden ziyade kokularını solumamaya da çalışmalısın. Bazıları çok ağır oluyor dikkat et. Allah korusun.
Kolay gelsin cecoomBi haftadır temizlik yapıyorum cumartesi bitti şükür baya bi dinlencem yani
kisin çok usuyorum ben ya kombiyi dusuk ayarada acali baya oldu cnmda bugün yukselttim ayarini valla geceden beri yağmur dinmediEvet artık kombiler çalışmaya başladı. Her mevsim ayrı güzel ya.
3 gündür ve sabah fırtına vardı şimdide deniz havası enteresan bi hava var şu an sıcakladım desem gülersinizGeçmiş olsun canım . Allah acil şifalar versin
Kayınvaliden misafir sayılmazki canım rahatsız olma bu kadar sonuçta hamilesin sana ben burdayım yatıyo demez. Kahvaltı hazırlayabilir. SEn kendine dikkat et.
Ah o yağmurlar bide bu tarafa gelse artık ya.
Yağmuru bende çok severim fakat tık yok burda. Şöyle şimsekli falan yağmurlar yağsa bi.
Canım zeytinyağını artır her sabah da kuru kayısı ye 3 adet. Kahvaltıdan hemen sonra kahve içip üzerine de su içince çok işe yarıyordu bende. Öyle düzene girdi hatta diyetten önce ben en son ne zaman çıktığımı unuturdum yani.
Bitkisel şeyler dene mutlaka. En kötü ihtimal eczaneden fitil falan al. Çok rahatsız olursun mideni bile rahatsız eder.
Sabah sabah güldürdün beni aySakata mı geldik demişsin ya. Keşke ben gelsem sakata artık
Canım cildinden ziyade kokularını solumamaya da çalışmalısın. Bazıları çok ağır oluyor dikkat et. Allah korusun.
Kolay gelsin cecoomBi haftadır temizlik yapıyorum cumartesi bitti şükür baya bi dinlencem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?