- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
hipoglisemi atakları canım onlar ben çok yaşardım ne zaman 79 altına indim artık yaşamıyorum bi an önce kurtulalım şu kilolardanben karataya başlamadan sürekli halsiz kalp çarpıntılı falan dolaşıyodum. dün tatlıyı yiyince yine öyle oldum. eşime dedim görüyormusun benim bütün hallerimin sebebi şeker. kola içince de böyle oluyordum tatlı yiyince de oldum. eşim allah allah neden oluyoki dedi. hatta bir daha dikkatedeyim de almayayım dedi.
sabah ki yürüyüşü unutmuşum ama ekledim az öncekızlar günaydın
hava hala yağmurlu alanya da hiç durmadı desem yeri
neyse dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor yok ev işinden başka harekette yok
ne orucu canım bu ? adak filan mıslmlar herkese dun oruca basladimkizlar o yuzden aksam gec saatlerde esimle beraber birer tost yedik sekersiz cayla beraber aksamda orucumu disarda olacagim icim ne yerim bilmiuorum ama hafif seyler yemem lazim ins bu sure zarfinda kilo almam :):)
bende yikamam lazim canm ama bacalardan dolayı erteledim bakalim gitmeden yikayabilsem camasirlariya ben ne zaman çamasır yıkıyıp assam yağmur eksik olmaz mı yaaa
yağmur duasına çıkmasın millet bana çamaşır yıkatsınlar
Tatlım MUHARREM AYI ya onun için. Bu ayda tutulan oruş çok sevapmış. Bir de aşure yapmak çok sevap. Bayılırım ben aşureyeeeeeya ben ne zaman çamasır yıkıyıp assam yağmur eksik olmaz mı yaaa
aaa başlıyo muTatlım MUHARREM AYI ya onun için. Bu ayda tutulan oruş çok sevapmış. Bir de aşure yapmak çok sevap. Bayılırım ben aşureyeeeee
kızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesefmüsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)
Herkese selam,
Sabah menümü yazmıştım. Akşam menüm de bol bol hamai tava, salata, 2 kibrit kutusu helva.
Hamsi tava çok az yağda da olsa kızarmıştı. Helvanın da ucu kaçtı... Neyse enazından saat kuralına uydum, bir de 2,5 litre su içtim. Yürüyüşe bugün de başlamadım((
Bu arada, sweety uyarmış sağolsun, bundan sonra ben de öğünlerimin hepsini 1 seferde, akşamları yazacağım.
Liste bol eksili çok güzel bir liste olmuş. Daha iyisi gelwcek haftaya olsun inşallah.
Hepinize iyi akşamlar.
Ah bir deneseler vazgeçemeyecekler de
Canım aaslında çok nadir olmak üzere bir lahmacun yiyebiliyoruz. Ama öncesinde mantı olduğundan sıkıntı tabi ki.
Ellerine sağlık canım liste için öncelikle. Herkesede cevap vermişsin atlamadan
Canım midem geçti şuan için çok şükür.
Soğan suyuna limon sıkılabiliyormuymuş çok sevindim. Daha iyi olur valla. Etkisi azalmıyorsa öyle içerim.
Ben de bir çok konuda engelleniyorum kendisi yüzünden
Dün ki Menüm
Sabah : Kkk
Akşam : Lahmacun, Salata, Ayran
Bugün ki Menüm
Sabah: Kkk + Bi çatal helva, 2 ince dilim salam, 2 çatal salçalı sosis
Ara: Çok az patlamış mısır, ayran, çiğ köfte ( Misafirim vardı beraber film izlerken yiyiverdim valla)
Akşam: Tavuklu patlıcan yemeği, Çok az makarna, Salata, Ayran
camasir suyu alerji yapar ama son günlerde kullanmadim ama son günlerde kosla hali leke cikarici ve cifin yağ cozunu kullandim cnm
kızlar yeni giriyorum eve
biraz canım sıkkın bu tvde haberlerde görmüşsünüzdür belki üniversiteli öğrenciiler kaz yapmış vefat etmişler meğerarabayı benim liseden arkadaşım kullanıyomş hastanedeymiş durumu net değil dua ediyoruz ancak
Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemen.geçmişi yavaş yavaş okuyacağım ..iş yerim pazartesi günleri malesef fazla yoğun.haftasonu k.validem geldi..yemekti kaldırdı derken hiç dinlemediğim bir izin geçirdim.şu an var ya isyan durumundayım.
sabah: 2 yumurta-2 dilim kepek ekmeği-4 zeytin-biraz reçel-sade çay
öğlen misafir olduğundan dolayı yok.
akşam 2 tavuk pirzola 4 kaşık pilav 1 bardak gazoz.
yeşil çayın yanında azıcık helva
Maşallah cnm ne güzel kimseyi unutmamışsın yine :) sizden öğrendim de anlattım karatayı cnm sayenizde :) sanırım bende de işe yaradı bu diyet ya da sağlıklı beslenme şekli :)
senin minik uyuyor mu cnm geceleri ? benim oğlumda 1 aralık doğumlu memede yatıp kalkıyor sıpa :)
kuzenim çocuklarına bizi tanıtıyor. 7-8 yaşlarında ikizleri. kardeşlerimi tanıttı bana geldi sıra. diyorlar ki bu da tombul abla mı? bozulmaya müsait bir laf ama çok güldüm. aklıma geldikçede gülüyorum. hatta eşime de anlattım durup durup gülüyoruz :)
eline sağlık cnm gayet uzun ve eksili bir liste.. maşallah
selam kızlar
yeni bir hafta yeni yeni umutlar önce tüm kilo veren herkesi tebrik ederim.. sweetdemple a da hepimizi tek tek atlamadan yorum yaptığı motive ettiği için ayrıca teşekkürler...
gelelim dünkü menüye
malum pazar sabahı saatler falan derken saat 10,40 ta kahvaltıdan kalktım
klasik bi karatay kalvaltısı
ara yok
öğlen zaten yokk
akşam : 2 parça tavuk baget, bulgur pilavı
öğleden sonra kızla dışarı çıktık parka gittik git gel gez 1 saat bilfiil yürüdüm sonra çarşı pazar kırtasiye alışverişi falan derken toplamda 3,5 saat yürümüş oldum AMA SONRA NAPTIMM kız sufle istedi onuna oturduk ben sade kahve o sufle... cadıı bitirmedi bende paraya yazık olmasın bana olsun dedim kalan 3 kaşığı yedim
nefret ediyorum şu iradesizliğimden...
bide benim şu kabızlık problemi psikolojik sanırım ne zaman diyet moduna girsem otomatik olarak kitliyo kendini vücut ama bu sefer ben kazanıcam o istediği kadar kilitlesin ben pes etmiycemmm eninde sonunda normale dönecek bugün 5 yada 6 gün oldu
günaydın kızlar. çocukları okula bıraktım günlük dershanede koca teftişini yaptım damladım buraya
kızlar ya çok suçluyum akşama kadar detoks süper gitti. akşam eşim eve bir geldi elinde tatlılar çerezlersonra benim yemeğimi görünce aaaa pardon sen detoks yapıyodun değilmi diyo çok direndim yememek için ama sonuçta yedim. sonra pişman oldum sinirlendim kendime daha çok yedim. anlayacanız gecem çok iyi geçmedi. sabah yeniden başladım. olmadı yarın da yapacam diyeti. eşime sabah bu gün ne alacan cips falan mı dedim. gülüyo iste gülüm hemen alırım diyo. aslında kendi de suçlandı dün neden aldım diye.
ciddimisin cnm kimse bana bisey söylemedi hic deriden nüfus edecegide aklima gelmediya bebisime bisey olursa
slmlar herkese dun oruca basladimkizlar o yuzden aksam gec saatlerde esimle beraber birer tost yedik sekersiz cayla beraber aksamda orucumu disarda olacagim icim ne yerim bilmiuorum ama hafif seyler yemem lazim ins bu sure zarfinda kilo almam :):)
sağol kuzum benim yok bidaha dikkat ederim zaten bana ders olduTünaydın şekerlerrr güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş
Aramıza hoşgeldin cnmmm
Kuzum hamsileri kızartarak tüm faydalarını yok etmişsinüstelik helvada kaçmış sağlık olsun telafi edersin bugün cnm
rica ederim tatlımmmben sıkmıştım esincim etkilemedi sanırım adetim de düzelmişti
salam sosisin yanında mısır masum kalıyor kuzumm
Aman Mervişim hamile olmayanlar bile eldivensiz kullanmamalı deterjanı geçmiş olsun kuzum
Rabbim şifa versin İremcimm gençlerimizin yakınlarına da sabır diliyorum
pilav çok kaçmış Yağmurcum + gazoz olmamışş sanırım karatayı henüz uygulamayacksınyeşilçayın yanındaki helva da nesi bitanemm sanırım tatlı krizlerin oluyor omega 3 e başlarsan zorluk çekmezsin bitanem
İnsan faydasını gördüğü her bilgiyi paylşamalı bitanemm
rica ederim mavişimmmbitanem senin vucuduna da yazık değilmi kendini şekerle zehirliyorsun bırak kalan kalsın o kalmasın bu kalmasın günah derken olan bize olmadımı yıllarca bir de diyetteyim diye düşünme sağlıklı besleniyorum dersen zorlanmazsın cnm
Ah enişte ahhhh snein zayıflamanımı istemiyo acabasürekli sabote
aklına getirme öyle şeyler Mervişi allah korusun bir daha kullanmamaya çalış mümkünse
allah kabul etsin bitanemmm
25 Ekim'de başladı. kv kp ne demek?aaa başlıyo mu
ozaman benim kv kp aramam lazım onlar alevi oruça başlamışlardır o zaman
bugün mü başaldı
25 Ekim'de başladı. kv kp ne demek?
kayın valide kayın peder cnm :)
darısı başıma. allah kabuletsin canımslmlar herkese dun oruca basladimkizlar o yuzden aksam gec saatlerde esimle beraber birer tost yedik sekersiz cayla beraber aksamda orucumu disarda olacagim icim ne yerim bilmiuorum ama hafif seyler yemem lazim ins bu sure zarfinda kilo almam :):)
bayılmaaaaa çooook tehlikeli bir güzellik oTatlım MUHARREM AYI ya onun için. Bu ayda tutulan oruş çok sevapmış. Bir de aşure yapmak çok sevap. Bayılırım ben aşureyeeeee
hahaha bekarsın ne bilecen. boş ver öğrenme de zaten uzun süre25 Ekim'de başladı. kv kp ne demek?
hoş geldin canım. motivasyon için tam yerindesinben de 83 kiloyum tam adapte olamıyorum siz neler yapıyorsunuz ben de burada yazışayım da rejimimi düzenli yapayım..
Sabah sabah güldürdün beni aySakata mı geldik demişsin ya. Keşke ben gelsem sakata artık
Canım cildinden ziyade kokularını solumamaya da çalışmalısın. Bazıları çok ağır oluyor dikkat et. Allah korusun.
Kolay gelsin cecoomBi haftadır temizlik yapıyorum cumartesi bitti şükür baya bi dinlencem yani
slmlar herkese dun oruca basladimkizlar o yuzden aksam gec saatlerde esimle beraber birer tost yedik sekersiz cayla beraber aksamda orucumu disarda olacagim icim ne yerim bilmiuorum ama hafif seyler yemem lazim ins bu sure zarfinda kilo almam :):)
ya ben ne zaman çamasır yıkıyıp assam yağmur eksik olmaz mı yaaa
Tatlım MUHARREM AYI ya onun için. Bu ayda tutulan oruş çok sevapmış. Bir de aşure yapmak çok sevap. Bayılırım ben aşureyeeeee
ben de 83 kiloyum tam adapte olamıyorum siz neler yapıyorsunuz ben de burada yazışayım da rejimimi düzenli yapayım..
baya yorucu bi gün olmuş canim benim dila yabanciliyor demekki canimkızlar slm. ne gündü ama. geçen aldığım pilates seti için arkadaşa borçluydum. geldiğinde parasını vermeyi unuttum. bu gün yolda karşılaştık. parasını verdim işin bitince çarşıda gel oturalım dedim.o sırada dila ağladı bende zannettim acıktı ondan huysuzlandı. eve gelirken bim e uğradım ve çayın yanında ikram edecek bişeler aldım. eve geldim arkadaşım da peşimden geldi. neyse çay falan faslı yaptık tabi ben yemedim bişe. ama o sıra dila sürekli ağlıyo bana yapıştı iyice. anladım ki arkadaştan çekinmiş. o gidene kadar bağırdı. gidince de kapıyı kapattığım gibi arkasından el salladı . daha ortalığı toplamamıştım ki kapı tekrar çaldı oğlum okuldan gelecekti odur diye kapıyı bir açtım armi berçem . hayırdır dedim sözleştiniz mi sıraya mı koydunuz misafirlik işini. neyse saat dört gibi de onları yolculadım bulaşıkları toparladım. diladan köşe bucak kaçırsam da her seferinde bulup dağıttığı puzzle ımı yeniden düzelttim . şimdi hatunu uyutuyom. yoruldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?