80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hipoglisemi atakları canım onlar ben çok yaşardım ne zaman 79 altına indim artık yaşamıyorum bi an önce kurtulalım şu kilolardan

dünki menumu yazayım
sabah kk kahvaltısı+1 dilim ballı kaymaklı ekmek
ikindi 2 minik armut+1 muz ayran
akşam fırında balık salata helva
spor pazar sabah erken kalkıp 45dk yürüdüm aletlere bindim sahilde:)))))

sabah ki yürüyüşü unutmuşum ama ekledim az önce

slmlar herkese dun oruca basladimkizlar o yuzden aksam gec saatlerde esimle beraber birer tost yedik sekersiz cayla beraber aksamda orucumu disarda olacagim icim ne yerim bilmiuorum ama hafif seyler yemem lazim ins bu sure zarfinda kilo almam :):)
ne orucu canım bu ? adak filan mı

ya ben ne zaman çamasır yıkıyıp assam yağmur eksik olmaz mı yaaa
yağmur duasına çıkmasın millet bana çamaşır yıkatsınlar
Tatlım MUHARREM AYI ya onun için. Bu ayda tutulan oruş çok sevapmış. Bir de aşure yapmak çok sevap. Bayılırım ben aşureyeeeee

menümü paylaşayım
sabah
1,5 yumurta omlet
yarım dom
peynir
10 zeytin
1 tatlı kaşığı çemen
birkaç dal marul
közlenmiş biber
1 avuç kuruyemiş

öğlen
1 avuç kuruyemiş
1 ayran

ara
1 nescafe

akşam
2 tane karnıyarık (fırında yapılmış. kızartma değil)
1 kase mercimek çorbası
yeşillik, domates, turp

Tünaydın şekerlerrr güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş

kızlar merhabalar 80-81 arasında gidip geliyorum malesef müsadenizle ben de katılmak isterim aranıza :)

Aramıza hoşgeldin cnmmm

Kuzum hamsileri kızartarak tüm faydalarını yok etmişsin üstelik helvada kaçmış sağlık olsun telafi edersin bugün cnm

rica ederim tatlımmm ben sıkmıştım esincim etkilemedi sanırım adetim de düzelmişti

salam sosisin yanında mısır masum kalıyor kuzumm

camasir suyu alerji yapar ama son günlerde kullanmadim ama son günlerde kosla hali leke cikarici ve cifin yağ cozunu kullandim cnm

Aman Mervişim hamile olmayanlar bile eldivensiz kullanmamalı deterjanı geçmiş olsun kuzum

Rabbim şifa versin İremcimm gençlerimizin yakınlarına da sabır diliyorum

pilav çok kaçmış Yağmurcum + gazoz olmamışş sanırım karatayı henüz uygulamayacksın yeşilçayın yanındaki helva da nesi bitanemm sanırım tatlı krizlerin oluyor omega 3 e başlarsan zorluk çekmezsin bitanem

İnsan faydasını gördüğü her bilgiyi paylşamalı bitanemm

rica ederim mavişimmm bitanem senin vucuduna da yazık değilmi kendini şekerle zehirliyorsun bırak kalan kalsın o kalmasın bu kalmasın günah derken olan bize olmadımı yıllarca bir de diyetteyim diye düşünme sağlıklı besleniyorum dersen zorlanmazsın cnm

Ah enişte ahhhh snein zayıflamanımı istemiyo acaba sürekli sabote

ciddimisin cnm kimse bana bisey söylemedi hic deriden nüfus edecegide aklima gelmedi ya bebisime bisey olursa

aklına getirme öyle şeyler Mervişi allah korusun bir daha kullanmamaya çalış mümkünse

slmlar herkese dun oruca basladimkizlar o yuzden aksam gec saatlerde esimle beraber birer tost yedik sekersiz cayla beraber aksamda orucumu disarda olacagim icim ne yerim bilmiuorum ama hafif seyler yemem lazim ins bu sure zarfinda kilo almam :):)

allah kabul etsin bitanemmm

sağol kuzum benim yok bidaha dikkat ederim zaten bana ders oldu

darısı başıma. allah kabuletsin canım
Tatlım MUHARREM AYI ya onun için. Bu ayda tutulan oruş çok sevapmış. Bir de aşure yapmak çok sevap. Bayılırım ben aşureyeeeee
bayılmaaaaa çooook tehlikeli bir güzellik o
25 Ekim'de başladı. kv kp ne demek?
hahaha bekarsın ne bilecen. boş ver öğrenme de zaten uzun süre
ben de 83 kiloyum tam adapte olamıyorum siz neler yapıyorsunuz ben de burada yazışayım da rejimimi düzenli yapayım..
hoş geldin canım. motivasyon için tam yerindesin

kızlar slm. ne gündü ama. geçen aldığım pilates seti için arkadaşa borçluydum. geldiğinde parasını vermeyi unuttum. bu gün yolda karşılaştık. parasını verdim işin bitince çarşıda gel oturalım dedim.o sırada dila ağladı bende zannettim acıktı ondan huysuzlandı. eve gelirken bim e uğradım ve çayın yanında ikram edecek bişeler aldım. eve geldim arkadaşım da peşimden geldi. neyse çay falan faslı yaptık tabi ben yemedim bişe. ama o sıra dila sürekli ağlıyo bana yapıştı iyice. anladım ki arkadaştan çekinmiş. o gidene kadar bağırdı. gidince de kapıyı kapattığım gibi arkasından el salladı. daha ortalığı toplamamıştım ki kapı tekrar çaldı oğlum okuldan gelecekti odur diye kapıyı bir açtım armi berçem. hayırdır dedim sözleştiniz mi sıraya mı koydunuz misafirlik işini. neyse saat dört gibi de onları yolculadım bulaşıkları toparladım. diladan köşe bucak kaçırsam da her seferinde bulup dağıttığı puzzle ımı yeniden düzelttim. şimdi hatunu uyutuyom. yoruldum yaaa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Anneme uğrayıp biraz oturduktan sonra gelip hemen akşam yemeğimide yedim.
Az birşey işim kaldı ama onlarıda birazdan hallederim
Anam yarım yamalak iş yapıyorum neyse yarınıda atlatayımda biraz daha rahat olurum sanırım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah bir tek cevizim kalmamıştı ama yinede acıkmadım 4buçuğa kadar

O zaman inşallah en kısa zamanda sakata gelirsin

Anam o temizlik beni öldürecek zaten bir gün
Kızlar kocaya gitsin hiç iş yapmayacağım diyorum eşime ( sağ olsunlar evi kaldırıyorlar resmen ) oda valla hiç dağılmasada mecbur sil süpür yapacaksın aşkım kaçarın yok diyor dedim terbiyesiz insan karıcığım sen yorulma bir hızmatçı tutayım sana der diyorum nasıl gülüyor keşke imkan olsa diye olmadı kumayada razıyım o temizlik yapsın ben senle ilgilenirim diyorum deli karı diyor bana
( Allah korusun şaka sonuçta yoksa ben kocacığıma farklı bakacak gözü oyar eline veririm )

Allah kabul etsin canım .... Aminnnn
Ben regl oldum ama bu ay bende tutmayı düşünüyorum bir kaç günde olsa

ya ben ne zaman çamasır yıkıyıp assam yağmur eksik olmaz mı yaaa
yağmur duasına çıkmasın millet bana çamaşır yıkatsınlar

Bende de aynı şey cam silince oluyor hani elimde bez cama yaklaştığımda yağsa içim yanmayacak ben bitirirdiğim an başlıyor resmen

Anam bende bu sene aşure işini neyapsam diye düşünüyordum
Çok severim aşureyi ama maalesef karatayada şekere yer yok eeee şekersizde aşure aşure olmaktan çıkar
Hem sevap hemde seviyoruz diye yapayım diyorum ama Karatayı bozmakta istemiyorum Büyük kızda ille yap diyor kararsız kaldım ama bakalım az araştırayım belki şekersiz yapıncada güzel oluyor diyen çıkar karataycılardan da bende az da olsa yaparım

ben de 83 kiloyum tam adapte olamıyorum siz neler yapıyorsunuz ben de burada yazışayım da rejimimi düzenli yapayım..

Aramıza hoşgeldin o zaman
Birlikte hem sohbet edip hemde güzel güzel kilolarımızdan kurtuluruz inşallah ...Aminnn

baya yorucu bi gün olmuş canim benim dila yabanciliyor demekki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…