Hoşgeldin canm aramizaben de 83 kiloyum tam adapte olamıyorum siz neler yapıyorsunuz ben de burada yazışayım da rejimimi düzenli yapayım..
kızlar slm. ne gündü ama. geçen aldığım pilates seti için arkadaşa borçluydum. geldiğinde parasını vermeyi unuttum. bu gün yolda karşılaştık. parasını verdim işin bitince çarşıda gel oturalım dedim.o sırada dila ağladı bende zannettim acıktı ondan huysuzlandı. eve gelirken bim e uğradım ve çayın yanında ikram edecek bişeler aldım. eve geldim arkadaşım da peşimden geldi. neyse çay falan faslı yaptık tabi ben yemedim bişe. ama o sıra dila sürekli ağlıyo bana yapıştı iyice. anladım ki arkadaştan çekinmiş. o gidene kadar bağırdı. gidince de kapıyı kapattığım gibi arkasından el salladı . daha ortalığı toplamamıştım ki kapı tekrar çaldı oğlum okuldan gelecekti odur diye kapıyı bir açtım armi berçem . hayırdır dedim sözleştiniz mi sıraya mı koydunuz misafirlik işini. neyse saat dört gibi de onları yolculadım bulaşıkları toparladım. diladan köşe bucak kaçırsam da her seferinde bulup dağıttığı puzzle ımı yeniden düzelttim . şimdi hatunu uyutuyom. yoruldum yaaa
normalde yapmıyordu. diğer arkadaa hiç yapmadı mesela. arasından yarım saat geçti. diğerinin kucağına gitti oynadıbaya yorucu bi gün olmuş canim benim dila yabanciliyor demekki canim
hiç sorma eve kapanacak yabanileşecek offf offff allahım hepimize yardım etsinAnam baya yoğunmuşsunben hiç yoğundum demiyeyim o zaman
Allah yardımcın olsun kışta geldi çocuklarımız iyice huysuz olacak her gün hava almaya çıkarmayıncada
O zaman o bayana isinamamis canm bazi cocuklar siyah giyeni gözlük takani falan sevmez benim yeğenin ben gözlüğümu taktigimda kucagima gelmezdi kacardi sopa:)normalde yapmıyordu. diğer arkadaa hiç yapmadı mesela. arasından yarım saat geçti. diğerinin kucağına gitti oynadı
hiç sorma eve kapanacak yabanileşecek offf offff allahım hepimize yardım etsin
bende ilk defa midemi dolu hissediyorum cnm bide bisey sorucam dilaya hamileyken demir hapiyla multivitamin hapi kullandin mibenim mide zil çalıyor yaaaa. offf ne halt edecem. iki öğün var ama hemen sonra uyuyabilsem ne güzel olur. gerçi herifim ancak sekizde gelecekmiş ağlamak istiyom
ceco bende merak ediyom aşure işini bu sene nasıl yapacaz diye. gerçi geçen sene yapmamıştım. bu senede yapmayı vereyim napim. komşular belki yapar getirir nefsimizi ordan körleriz
hiç aksatmadan kullandım canım. hem bebek hemde senin için çok önemli. oğluma hamile kaldığımda kan değerim 10 du normali 12 civarı. ne yaptıysam bir türlü yükseltemedim son aylarda değer 14 oldu ki bu çok iyiydi. doğumda mecburen sezeryana girdim normal olmadı. ameliyat sırasında kanama başlamış zor durdurmuşlar. hatta dr bir ara eşime acil kan bul demiş tabi bizimki korkudan kireç gibi olmuş. doğum sonrasında kan değerine bir baktılar 9 a düşmüş. yani anlayacan eğer ilaçlarımı kullanmasaydım allah esirgesin kan kaybından gidebilirdimbende ilk defa midemi dolu hissediyorum cnm bide bisey sorucam dilaya hamileyken demir hapiyla multivitamin hapi kullandin mi
hadi ya ben kullanmiyordum aldim öyle duruyor degerlerime bakmadan verdi diye yarin hemen basliyayim barihiç aksatmadan kullandım canım. hem bebek hemde senin için çok önemli. oğluma hamile kaldığımda kan değerim 10 du normali 12 civarı. ne yaptıysam bir türlü yükseltemedim son aylarda değer 14 oldu ki bu çok iyiydi. doğumda mecburen sezeryana girdim normal olmadı. ameliyat sırasında kanama başlamış zor durdurmuşlar. hatta dr bir ara eşime acil kan bul demiş tabi bizimki korkudan kireç gibi olmuş. doğum sonrasında kan değerine bir baktılar 9 a düşmüş. yani anlayacan eğer ilaçlarımı kullanmasaydım allah esirgesin kan kaybından gidebilirdim
geçen sene kızın doğumuna denk gelmişti yapamamıştım. öyle hatırlıyom. ya da yaptımmı ayyyy kafa gitti. bir önceki sene öğretmenler gününe denk geldi lokantada bütün öğretmenlerle beraberdik 50 kişiden fazla kişiydik. ne gündü beValla geçen senede yaptım ama bu sefer Karatay olunca biraz daha dikkatli davranmam lazım. Hem pişirmesi bile sevap yoksa komşular kesin getirir. Annemde kızım az yap birşey olmaz okadardan zaten hiç şeker yemiyorsun diyor ama içim rahat etmiyor
İyisimi facedeki gruba sorayım sağlıklı yaşıyoruz hesabıBenim net yine kafayı yedi bağlantı kopup duruyor şu an facee giremiyorum
ceco şu 4:30 dan sonra bişe yememe işi kaç gün oldu canım. toplamda kaç kilo gitti. acaba söyledikleri doğru mu iye soruyom yanlış anlama
ama bir ömür yapmak gerek onuda. nasıl olacakValla o düzene başladığımdan beri her hafta 1 kg kesin gidiyor bakma bu hafta 600 gr gitmişti oda regl geçıktığı için şişlik vardıBence kesinlikle o tespit doğru hele birde az spor eklense dahada fazla giderdi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?