tamam canim çok sağol yarim hemen basliyorum icmeyedeğerlerine bakmaları gerekmiyor. gebelikte zaten ihtiyacın oluyor. artı doğumda da fazla kana ihtiyacın var canım. sen ihmal etme hem bebekte çok faydalanıyor
günaydın kızlar. çocukları okula bıraktım günlük dershanede koca teftişini yaptım damladım buraya
kızlar ya çok suçluyum akşama kadar detoks süper gitti. akşam eşim eve bir geldi elinde tatlılar çerezlersonra benim yemeğimi görünce aaaa pardon sen detoks yapıyodun değilmi diyo çok direndim yememek için ama sonuçta yedim. sonra pişman oldum sinirlendim kendime daha çok yedim. anlayacanız gecem çok iyi geçmedi. sabah yeniden başladım. olmadı yarın da yapacam diyeti. eşime sabah bu gün ne alacan cips falan mı dedim. gülüyo iste gülüm hemen alırım diyo. aslında kendi de suçlandı dün neden aldım diye.
kabızlığını çözmelisin cnm 6 gündür çıkamadıysan aktardan acıçehre al 1 yada 2 tane yemekten 30dk önce çiyneyip yut canım acilen çıkmak için iyibir çözüm. devamında kuru erik yada kayısı ye sabah kahvaltında
Beyazcann Datlum kıymatlum sesin çıkmıyor sanırım işin var bir yandan
Kocaman öpüyorum senide canım arkadaşım
kızlar slm. ne gündü ama. geçen aldığım pilates seti için arkadaşa borçluydum. geldiğinde parasını vermeyi unuttum. bu gün yolda karşılaştık. parasını verdim işin bitince çarşıda gel oturalım dedim.o sırada dila ağladı bende zannettim acıktı ondan huysuzlandı. eve gelirken bim e uğradım ve çayın yanında ikram edecek bişeler aldım. eve geldim arkadaşım da peşimden geldi. neyse çay falan faslı yaptık tabi ben yemedim bişe. ama o sıra dila sürekli ağlıyo bana yapıştı iyice. anladım ki arkadaştan çekinmiş. o gidene kadar bağırdı. gidince de kapıyı kapattığım gibi arkasından el salladı . daha ortalığı toplamamıştım ki kapı tekrar çaldı oğlum okuldan gelecekti odur diye kapıyı bir açtım armi berçem . hayırdır dedim sözleştiniz mi sıraya mı koydunuz misafirlik işini. neyse saat dört gibi de onları yolculadım bulaşıkları toparladım. diladan köşe bucak kaçırsam da her seferinde bulup dağıttığı puzzle ımı yeniden düzelttim . şimdi hatunu uyutuyom. yoruldum yaaa
valla bende düşünüyordum aşureyi,benim yapıp yapmamam soru değil burda komşular hergün koca koca taslarla getirir..gerçi ben küçük kaseyle alıyorum komşudan getirince,bir yedikmi ertesi gün yiyen olmuyor.kızlar yemiyor koca zaten evde yok,ee ertesi günde getiren oluyor,almasam aşureyi ayıp,bak bak beyenmedi almadı burnu büyük derler.ceco bende merak ediyom aşure işini bu sene nasıl yapacaz diye. gerçi geçen sene yapmamıştım. bu senede yapmayı vereyim napim. komşular belki yapar getirir nefsimizi ordan körleriz
kocanı beklemeden yesen kızıyormu enişte bey..o saate kadar aç durmasan iyi olur bence..benim mide zil çalıyor yaaaa. offf ne halt edecem. iki öğün var ama hemen sonra uyuyabilsem ne güzel olur. gerçi herifim ancak sekizdeüyük gelecekmiş ağlamak istiyom
Valla geçen senede yaptım ama bu sefer Karatay olunca biraz daha dikkatli davranmam lazım. Hem pişirmesi bile sevap yoksa komşular kesin getirir. Annemde kızım az yap birşey olmaz okadardan zaten hiç şeker yemiyorsun diyor ama içim rahat etmiyor
İyisimi facedeki gruba sorayım sağlıklı yaşıyoruz hesabıBenim net yine kafayı yedi bağlantı kopup duruyor şu an facee giremiyorum
yaa okuyom alıntı yapıyom iş çıkıyor kız bişey istiyor gidiyorum geliyorum okuyorum..Beyazcanımmmmmm yine sessizce kalsın öyle
Kız iki sohbet ederdik ama sanırım sen pcyi açık bırakıp başından ayrıldın yoksa kesin yazardın
hiç aksatmadan kullandım canım. hem bebek hemde senin için çok önemli. oğluma hamile kaldığımda kan değerim 10 du normali 12 civarı. ne yaptıysam bir türlü yükseltemedim son aylarda değer 14 oldu ki bu çok iyiydi. doğumda mecburen sezeryana girdim normal olmadı. ameliyat sırasında kanama başlamış zor durdurmuşlar. hatta dr bir ara eşime acil kan bul demiş tabi bizimki korkudan kireç gibi olmuş. doğum sonrasında kan değerine bir baktılar 9 a düşmüş. yani anlayacan eğer ilaçlarımı kullanmasaydım allah esirgesin kan kaybından gidebilirdim
yarin hemen basliyorum canim kullanmaya aksatmadan devam ilaclaraiyi akşamlar kızlarrr
bu gün benim görümcem sohbet almış eve,tabii ben eskisi hızmatcı modund değilim..sabahda bi başladı ine çıka merdivenlerden bi hal oldu..ee alışık değil tek başına iş yapmaya..beni çağırdığında sordum ikram ne yapılıyor diye,sadece çay veriyorlar başka bişey yok dedi..şaşırdım sadece çay olurmu millete rezil olmayalım diye..ama bu sefer ağırdan aldım madem çaymış öyle olsun dedim oturdum evimde..misafirlerin gelmesine yakın görümce gelmiş hadi gelmiyonmu diye,gelirim dedim sonrada çıktım millet gelirken..yinede misafir gibi oturamadım,ee alışmadık kıçta don durmaz hesabı,yinede hizmet ettim..
sağolsun benim akıllı görümce taa uzatan akrabalar çağırmış sanki ikram var gibi..ben görünce başımdan kaynar sukar döküldü,o kadar uzak yerden gel bi çay iç kalk ayıp bize..hatta söyledimde haberim yoktu sizi çağırdığından hazırlık yapardım diye..millet daıldıkdan sonra akrabalara, merketten aldığı çay gevreğini ve çayı ikram ettik kuru kuru..
biraz utandım ama hem görümcemin hemde akrabaların bu duruma alışması lazım..ee onlar alışkındı birsen kapıdan selam verene bile illaki hürmet ikram yapar,bu sefer öye olmadı maalesef..
benc senin kocada benim kocada kilo vermemizi istemiyor..
ne zaman ciddi olsak hemen tatlı geliyor..
ayy acı çehre bile fayda etmiyor bana inanabiliyormusun..
bir kaç kez denedim ama sadece karnım gurul gurul etti devamı yok..normalde millet wc den çıkamazmış ondan.
balımm gaymağımm iyiyimm,bende seni kocamann öpüyorumm..
anamm bir günde 2 tur misafir,,
allah bi avazda kurtarmışmı diyimmm yoksa başka bişeymi diyim bilemedimm şimdi..
valla bende düşünüyordum aşureyi,benim yapıp yapmamam soru değil burda komşular hergün koca koca taslarla getirir..gerçi ben küçük kaseyle alıyorum komşudan getirince,bir yedikmi ertesi gün yiyen olmuyor.kızlar yemiyor koca zaten evde yok,ee ertesi günde getiren oluyor,almasam aşureyi ayıp,bak bak beyenmedi almadı burnu büyük derler.
çoğunuda yukarı kv lere veriyorum onlar yesinler seviyorlar zaten..
geçen yıl kendime az bişey pekmezle yapmıştm,fenada olmadı,tabii rengini saymazsak..ama çok yemek istresem yine pekmezli yapıcam ac bişey..
kocanı beklemeden yesen kızıyormu enişte bey..o saate kadar aç durmasan iyi olur bence..
bi bak bakalım karatay teyzem ne diyor..
yaa okuyom alıntı yapıyom iş çıkıyor kız bişey istiyor gidiyorum geliyorum okuyorum..
ben hala kansızım doğumdan kalan hatıra.bende çok kan kaybettim ve ilaçlarımı düzgün almadığım için hep eksik çıkıyor,hatta yerlede sürünüyor..
mervişim sakın kan ilacını ihmal etme,bebeğin beyin gelişii için demir çok önemli ,hem sen bebek için o kan ilacı içiecek o kadar
ohhhh iyi yapmışsın görümcene. içimin yağları eridi diyecem ama nerdeeee. keşke eriseiyi akşamlar kızlarrr
bu gün benim görümcem sohbet almış eve,tabii ben eskisi hızmatcı modund değilim..sabahda bi başladı ine çıka merdivenlerden bi hal oldu..ee alışık değil tek başına iş yapmaya..beni çağırdığında sordum ikram ne yapılıyor diye,sadece çay veriyorlar başka bişey yok dedi..şaşırdım sadece çay olurmu millete rezil olmayalım diye..ama bu sefer ağırdan aldım madem çaymış öyle olsun dedim oturdum evimde..misafirlerin gelmesine yakın görümce gelmiş hadi gelmiyonmu diye,gelirim dedim sonrada çıktım millet gelirken..yinede misafir gibi oturamadım,ee alışmadık kıçta don durmaz hesabı,yinede hizmet ettim..
sağolsun benim akıllı görümce taa uzatan akrabalar çağırmış sanki ikram var gibi..ben görünce başımdan kaynar sukar döküldü,o kadar uzak yerden gel bi çay iç kalk ayıp bize..hatta söyledimde haberim yoktu sizi çağırdığından hazırlık yapardım diye..millet daıldıkdan sonra akrabalara, merketten aldığı çay gevreğini ve çayı ikram ettik kuru kuru..
biraz utandım ama hem görümcemin hemde akrabaların bu duruma alışması lazım..ee onlar alışkındı birsen kapıdan selam verene bile illaki hürmet ikram yapar,bu sefer öye olmadı maalesef..
benc senin kocada benim kocada kilo vermemizi istemiyor..
ne zaman ciddi olsak hemen tatlı geliyor..
ayy acı çehre bile fayda etmiyor bana inanabiliyormusun..
bir kaç kez denedim ama sadece karnım gurul gurul etti devamı yok..normalde millet wc den çıkamazmış ondan.
balımm gaymağımm iyiyimm,bende seni kocamann öpüyorumm..
anamm bir günde 2 tur misafir,,
allah bi avazda kurtarmışmı diyimmm yoksa başka bişeymi diyim bilemedimm şimdi..
valla bende düşünüyordum aşureyi,benim yapıp yapmamam soru değil burda komşular hergün koca koca taslarla getirir..gerçi ben küçük kaseyle alıyorum komşudan getirince,bir yedikmi ertesi gün yiyen olmuyor.kızlar yemiyor koca zaten evde yok,ee ertesi günde getiren oluyor,almasam aşureyi ayıp,bak bak beyenmedi almadı burnu büyük derler.
çoğunuda yukarı kv lere veriyorum onlar yesinler seviyorlar zaten..
geçen yıl kendime az bişey pekmezle yapmıştm,fenada olmadı,tabii rengini saymazsak..ama çok yemek istresem yine pekmezli yapıcam ac bişey..
kocanı beklemeden yesen kızıyormu enişte bey..o saate kadar aç durmasan iyi olur bence..
bi bak bakalım karatay teyzem ne diyor..
yaa okuyom alıntı yapıyom iş çıkıyor kız bişey istiyor gidiyorum geliyorum okuyorum..
ben hala kansızım doğumdan kalan hatıra.bende çok kan kaybettim ve ilaçlarımı düzgün almadığım için hep eksik çıkıyor,hatta yerlede sürünüyor..
mervişim sakın kan ilacını ihmal etme,bebeğin beyin gelişii için demir çok önemli ,hem sen bebek için o kan ilacı içiecek o kadar
ne zararı olacak en fazla gripten korur. afiyet olsun benim yerime de içve bu arada menümü bildireyim unutmadan:
kahvaltı 1domates 1 salatalık 3-5 yeşil biber 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 1 bardak süt
dışarda hiç yemeden geldim süt tuttu beni:)
gelince 1 elma bi kase yoğurt yedim
araları unuttum yemek yaptım bi de süpürge viledaya daldım :)))kayınvalidemin göreceği yerler temizliği oldu ama olsun iyi oldu:))
akşama mercimek yemeğim var salata 1 dilim kepek ekmeği
bi meyve ve bi bardak süt ve belki 1 galeta ile günü kaparız efendim :))
spor var mı yok..sabah 6.30da çıktım evden okulda 4 kat in çık..avmye kat kat dolaş o kadar ..anca 5000 adım olmuştur olsun telafisini yaparım yarın :)
markadan markaya fark ediyor mu cnm gerçi ben elbiseler de farklı beden oluyor pantolon gomlekte farklilik hangisi bedenim olduğunu sapitiyorumayyyyy sanki ben almış kadar sevindim senin yerine koydum kendimi bir an
ama nerdeee benim on fırın ekmek yemem lazım. gerçi ekmek yersem kilo alırım hakikaten ya 52 bedendim bende bir zamanlar. hoş çok değil 6 7 ay önce bu güne şükür. kız hangi marka aldıkların. merak ettim
sana tavsiyem çoook paralar dökme. ilk zaman aldıkların en fazla iki ay giydirebiliyon. o da gezmeye çıkamıyon evde oluyon. küçük kıyafetleri çok abartma yani. birde markalara bakarsan çok pahalı. hani gönül ister alıp giydirmeyi tabi ama mağazalara falan bak derim. birde istanbulda çok ucuz satan yerler garanti vardır. yerinde olsam oralardan bakarım.Kizlar bu bebek esyalari ne kadar pahali netten bazi sitelere baktim da aman aman hem kararsiz kaliyor insan
tatlım english home bebek ürünlerinde %50 indirime girmiş belki bişeyler buulursun işe yarar:)Kizlar bu bebek esyalari ne kadar pahali netten bazi sitelere baktim da aman aman hem kararsiz kaliyor insan
ayyyyy sanki ben almış kadar sevindim senin yerine koydum kendimi bir an
ama nerdeee benim on fırın ekmek yemem lazım. gerçi ekmek yersem kilo alırım hakikaten ya 52 bedendim bende bir zamanlar. hoş çok değil 6 7 ay önce bu güne şükür. kız hangi marka aldıkların. merak ettim
Kiyafet tarzi bakmadim canm netede bebek arabasi ana kucagiydi onlara bakayim dedim bazen nette daha uygun oluyor diye ama 500-800 arasında maşallah bebek arabalarisana tavsiyem çoook paralar dökme. ilk zaman aldıkların en fazla iki ay giydirebiliyon. o da gezmeye çıkamıyon evde oluyon. küçük kıyafetleri çok abartma yani. birde markalara bakarsan çok pahalı. hani gönül ister alıp giydirmeyi tabi ama mağazalara falan bak derim. birde istanbulda çok ucuz satan yerler garanti vardır. yerinde olsam oralardan bakarım.
merhabalar herkese :) arkadaş bu nasıl geçmiş oku oku bitiremedim vallahi..muhabbetimiz bol olsun hep :)) herkesin keyfi hep yerinde olsun:))
dün tüm gün dışardaydık ondan hiç giremedim akşam da kayınvalideme gittik..gelince de duş al hazırlan yat anca oldu malum sabahın köründe yollardayız...neyse pazartesiyi de atlattık çok şükür,nöbetçiydim de..çocuklar da bi kudurdu ama bana iyi bişeyler oldu galiba içimde güzel bi enerji var:) yorulmadna sinirlenmeden geçirdim okulu...çıkışta attım kendimi bi avmye..gezdim mağazaları vitrin baktım... ayyyyy bi de... 42 beden bi kot aldım:)) ve 42 beden bi gömlek...acaba 44 üne girebilirmiyim diye 44 denedim önce 46sını da aldım kabine olmaz muhtemelen onu denerim diye..baktım 44 oldu ama bi bol sanki...aklımda şimşekler çaktı acabaaaaaaaaaaaaa dedim:)) yani olur mu ki..zamanında 52 giyen ben zar zor 46falan oldum da..42 olur mu..... ay oldu yani girdim baya,kapattım da... :) biraz popo dar evet ama kot zaten esner dedim aldım ohh bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamam:)))o da bol gelsin istiyorum o da bol gelsin bol gelsin :)))
ya şekerler bu arada bugün okulda bi arkadaştan öğrendim, metabolizması hızlansın ve ödem atsın diye bi karışım yapıp içiyomuş..onu yaptım ben de içmeye başladım,
2 elma 1 limon kabuguyla çekirdeğiyle 4 e bölünüyor 1 kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tane karabiber 3 litre suya konup kaynatılıyor elmalar iyice yumuşayana kadar,günde 3 kez yemeklerden önce içiliyormuş ya da gün içinde öyle sıcak ya da soğuk içiliyomuş..yaptım içtim bi bardak hemen sıcak güzel geldi bana severim tarçın karanfil aromalarını...vücudumda 9 kilo fazladan su var diyetisyenin dediğine göre belki biraz atarım böylece ... herhangi bi yan etkisi var mı bilmiyorum sadece hamileler içemiyormuş onu söyledi .Umarım işe yarar :)
ayyy evet karşıda eminönünde bi pasaj varmış sırf bebe eşyası..bi arkadşaım hamile o oradan düzdü çok uyguna herşeyi bakmak lazım..sana tavsiyem çoook paralar dökme. ilk zaman aldıkların en fazla iki ay giydirebiliyon. o da gezmeye çıkamıyon evde oluyon. küçük kıyafetleri çok abartma yani. birde markalara bakarsan çok pahalı. hani gönül ister alıp giydirmeyi tabi ama mağazalara falan bak derim. birde istanbulda çok ucuz satan yerler garanti vardır. yerinde olsam oralardan bakarım.
ayyy aminnn amiiiiiin hepimize herşeyler bol gelsin inşalalhhhhhhhh:)))inanki o kabinde o kotları ben denemişimde bol gelmiş 42 bedeni giymiş kadar sevindim canım..güle güle giy kotunu,işallah çok giyemezsin bolalır 40 beden almak zorunda olursun işaallaahh..
o karışımı bir ara ben çok içtim.işede yaradı..o zaman diyetesyene gidiyordum ve diyetisyen vermişti tarifi..iş işeyarıyor.
Bi bakayim canim oraayada dukkanlari geçmeden netten arastirayim dedimtatlım english home bebek ürünlerinde %50 indirime girmiş belki bişeyler buulursun işe yarar:)
waykiki nin de giydigim bedeni her markada giyemiyorum bende ama yinede mutlu oluyorum bedenin düştükçe :)ayyyy şekerim tabii ki kalıbı dar bi 42 beden değil yani bir ipekyolun bir adil ışık bir mangonun 42sine girmem için popomu iki yanda biraz kesip biçmem gerekir:)) hayat bana vaykikikvayvay diye söyleye söyleye aldım işte 42 mi 42 kalıbı büyük mü evet büyük ama olsun 42 mi 42 oradan aldığım 46 pantolonlarım var.. 42 ay ne güze lsöyleniyo ya di mi kırk iki :))))
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?