80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet aynen yoksa netten alışveriş çok avantajlı görümcem ve kızı neler alıyor denk getirip tabii beden problemleri yok 36 38 tık oturuyo :)

love my body bi de mark&spencerdan alabilirim ancak:)

Kiyafet tarzi bakmadim canm netede bebek arabasi ana kucagiydi onlara bakayim dedim bazen nette daha uygun oluyor diye ama 500-800 arasında maşallah bebek arabalari
neeeeeeeeeeee bebek srabası o kadar pahalımıymışşş...

annemmm az üstüne para koysan bi şahin alırsın kızz.

yalnız bu hafta a 101 e bebek eşyaları geldi,işine yarıycak şeylerde var,nasılsa herşeye ihtiyacın var bi bak istresen..

benimde netten aldigim bi kaç elbisem var giyemedim daha etiketi duruyor üstünde üzerime zipcik gibi yapisiyor bi dünya para verdigimle kaldim

aynen canm benim gördüğümde sok oldum o kadar para etcek neyi var babysiterlar falan 400 TL falan gerçi goruntuyluymus ama yinede fazla bence bi bakayim a101 cnm aynen şuan herşey lazim 2-3 zibinimiz var sadece

kıııız lcw nın mı bedeni 42 oldu. sen kaç kiloydun canım acaba bana da olurmu diye soruyom. bir an düşününce kalbim pır pır attı. benim popo 112 den 110 a terfi etmiş dün sabah ölçtüm de. bir kot almayı çok istiyorum ama eşim pek istemiyor
kız 42 mi 42 işte karıştırma adil ışık mango falan.
Kiyafet tarzi bakmadim canm netede bebek arabasi ana kucagiydi onlara bakayim dedim bazen nette daha uygun oluyor diye ama 500-800 arasında maşallah bebek arabalari
piyasada 250 ye çok güzel arabalar var. boş ver neti. ben 230 a aldım 6 yıl önce ama hala o fiyatta arabalar. sunny baby nin hala taş gibi

yarın diyetisyende tartılıcam şekerim :) asabım bozuldu iki hadtadır 100 verdim 300 aldım..83 ve 83 küsürlerde dolanıyor yarın görcez bakalım evdeki tartıya çıkmıcam motivasyonum düşüyo verememiş görürsem :)

ayyy bu arada muhtemelen benim eşim de üstümde görünce biraz dar mı acep diyecek:))ayyy istemezse istemesin aldım giyerim mutluyum:)) o da mutlu olsun ben mutluyum diye:)

bi bakicam canm eminonu falan yakin bana uygun güzel bisey bulurum inşallah gerçi basil bisey iyi olur bilmiyorum ama sanadada olur bence bende lcw 42 giyiyorum

ya bu arada o karışımı ne kadar içtin günde ..ve ne kadar süreyle... yani her gün 3 litreyi bitirebilirmiyim bitirirsem de wcden çıkabilir miyim bilemedim :)

mervişim bebek arabasını pek kalantor alma bence,gerçi gülay tecrübeli bu konuda o fikrini söylese daha iyi olur.
ama şu bastonlar iyi gibi geliyor bana,en azından bi otobüsle falan gideceğinde çok ağır ve çok yer kaplamaz diye düşünüyorum.bilmiyorum doğrumu yanlışmı düşündüğümü..

ya bu arada o karışımı ne kadar içtin günde ..ve ne kadar süreyle... yani her gün 3 litreyi bitirebilirmiyim bitirirsem de wcden çıkabilir miyim bilemedim :)
3 br içtim canım..3 lt yi bitirmedm.
ama açmı tokmu içtim onu tam hatırlamıyorum sanırsam aç karna içtim..baya uzun bir süre içmiştim.hatta ilk içtiğim günlerde çok acıktım iştahım açıldı.diyetisyen normal olduğunu sıvının metobolizmayı çalıştırdığı için acıktığımı söylemişti..

babada öyle mantikli geliyor cnm Gülay sunny baby almis bende bi bakicam bakalim nekadarr simdiki fiyati ufak tan netten araştırmaya basladim fiyatları bakalim netmi uygun dukkanlarmi ona gore alican artik biberonuydu kulak temizleyicisi ydi vs vs iste :)

oooooo çoktan bitti a101deki eşyalar. hemde öğlene bitti ben yetişemedim. diloşa bir emzik alayım dedim arkadaşa getirttim taaa nerden
amann hiç bişey bırakmıyor hatunlar,bende geçen hafta çocuk su şişesi aldım kızlara..cam..ama kızlara sıra gelmiyor ben kullanıyorum.haftayada 1 lt ği gelicekmiş onuda kendime alıcam..zaten çok su içiyorum ve şişede olunca aklımada geliyor kanepenin yanıda duruyor..ağzıda açılp su dökülmeyince çok iyi oldu bana..

sen naptın bimden krem aldınmı..

verirsin inşallah canım hiç bozma motivasyonunu. sen mutlu ol başkasını boş ver. olmadı az daha zayıflarsan giyersin
bi bakicam canm eminonu falan yakin bana uygun güzel bisey bulurum inşallah gerçi basil bisey iyi olur bilmiyorum ama sanadada olur bence bende lcw 42 giyiyorum
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-olivera-travel-bebek-arabasi-kirmizi-132238076 benimki bu model ama burda mağazalarda bile bu fiyat değil. ha arabanız varsa al diğer puseti yoksa gereksiz bişe
bastonlar kısa mesafelerde birde çocuk baya büyüdükten sonra kullanılıyor. uzun yürüyüşlerde bir yere giderken falan büyük olması en iyisi. ben pazar arabası niyetine bile kullanıyom. maşallah baya bişeler alıyor

yok ya almadım. düşündüm her gün sabah akşam süremem ben onu. üşendiğimden almadım anlayacan. bende kendime su şişesi ayarladım. çocuklara da bundan bir tek ben içecem talimatı verdim ama nerdeee arada içiyolar çaktırmadan. hele dila kıracak diye ödüm kopuyor. bu gün çok çay içtim ama nerdeyse iki lt olmuştur. hadi abartmayayım bir buçuk garantiama ne yapayım açlığımı bastırıyo sanki

hemen ne biberonu alıyon kız sopalıksın haaaaa gerçi sen al sonra lazım olursa eşin sevmediğin bişe alır hiç olmaz. ama hemen kullanmaya kalkma gözünü seveyim.

Kizlar eğitici bebek oturagi yani lazimlikda dediğimiz şey 950 TL diyor bu ne boyle ya bakiyorum hemen cnm çok sağol arabamiz şuan yok daha sonra olur mu bilmiyorum

Kizlar eğitici bebek oturagi yani lazimlikda dediğimiz şey 950 TL diyor bu ne boyle yabakiyorum hemen cnm çok sağol
kız sen hangi siteye bakıyon onlar garanti zenginlerindir altın kaplama falan benim çocuklar 5 liralık lazımlıklara mıçtı bişe olmadıo linki gönderdim ama piyasada o kadar değiller sana söyleyeyim yani en fazla 280 dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…