80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen ne biberonu alıyon kız sopalıksın haaaaa gerçi sen al sonra lazım olursa eşin sevmediğin bişe alır hiç olmaz. ama hemen kullanmaya kalkma gözünü seveyim.
almayacaktim canmda alda bulunsun dendi aynen zor anda eşime desem istediğimi bulup bulmayacagi belli değil o yüzden alayimda zor an için dursun dedim Dr.brown's öneren baya oldu fiyatina baktimda 27 TL falan

bencede açlığı bastırıyor su.iç gülümm iç su hayattır..
eşim geliyor kızlar bana müsaade 42 beden kotumu giyip karşılıyım PPP ve 42 been gömleğimi :))
42 yaşasın 42...

tamamdır o zaman ,baston olmaz.zaten mervede bahara doum yapıcak yazın bebeği arabaya atıp yürüyüşe çıkıcak..

almayacaktim canmda alda bulunsun dendi aynen zor anda eşime desem istediğimi bulup bulmayacagi belli değil o yüzden alayimda zor an için dursun dedim Dr.brown's öneren baya oldu fiyatina baktimda 27 TL falan
ya o fiyatada var daha uygunu da var. hani gücün neye yeterse. cam olsun ama aldığın dikkatet. sana bişe anlatayım. benim ortanca çocuk sıla sarılıktan kuvezde yatıyo yeni doğduğunda. kucağıma almam yasak. emziremiyorum. sütü sağ biberonla ver dedi dr lar. bende eşime biberon aldedim. ama küçük boy dedim. sen gir 20 ml lik küçük suluklardan al bu ne dedim biberooon diyo ulen ne sığacak buna normalde 100 ml en küçük mama biberonlar. rezil rezil onunla verdim 3 gün

demet akalın garanti almıştır

aynen doğum sonraki bol bol yürüyüş yapmaya ihtiyacim olacak kilocuklar gitsin hesabi:)

onuda araştırmak lazim o zaman cnm iste bende öyle olmayayim diye alayim dedim canm :) benim Esim ne getirir allah bilir

yani görünce sok oldum o ne öyle :)

Kesin almistir kadim masallahi var
hahaha aynen valla hep suçlu benim sohbeti bu hale ben getirdim:))
kadının evi gördün mü her katta iki tane bebek arabası var. sanırım çocuğun kıçı yer görmüyor. bir ayakkabı kleksiyonu var belki 50 çift. kıyafetleri sen düşün

kadının evi gördün mü her katta iki tane bebek arabası var. sanırım çocuğun kıçı yer görmüyor. bir ayakkabı kleksiyonu var belki 50 çift. kıyafetleri sen düşün
kadinin herşeyi abarti ya bi ara instagramdan takip ediyordumda aman allahim ne fena altin gumuslerde gezdirerek bebeği nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…