almayacaktim canmda alda bulunsun dendi aynen zor anda eşime desem istediğimi bulup bulmayacagi belli değil o yüzden alayimda zor an için dursun dedim Dr.brown's öneren baya oldu fiyatina baktimda 27 TL falanhemen ne biberonu alıyon kız sopalıksın haaaaagerçi sen al sonra lazım olursa eşin sevmediğin bişe alır hiç olmaz. ama hemen kullanmaya kalkma gözünü seveyim.
ne biliyim kiz yazdim google amcaya gösterdiği her linklere bakiyorum su bak linkekız sen hangi siteye bakıyon onlar garanti zenginlerindir altın kaplama falan benim çocuklar 5 liralık lazımlıklara mıçtı bişe olmadıo linki gönderdim ama piyasada o kadar değiller sana söyleyeyim yani en fazla 280 dir
yok ya almadım. düşündüm her gün sabah akşam süremem ben onu. üşendiğimden almadım anlayacan. bende kendime su şişesi ayarladım. çocuklara da bundan bir tek ben içecem talimatı verdim ama nerdeee arada içiyolar çaktırmadan. hele dila kıracak diye ödüm kopuyor. bu gün çok çay içtim ama nerdeyse iki lt olmuştur. hadi abartmayayım bir buçuk garanti ama ne yapayım açlığımı bastırıyo sanki
42 yaşasın 42...eşim geliyor kızlar bana müsaade 42 beden kotumu giyip karşılıyımPPP ve 42 been gömleğimi :))
verirsin inşallah canım hiç bozma motivasyonunu. sen mutlu ol başkasını boş ver. olmadı az daha zayıflarsan giyersin
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-olivera-travel-bebek-arabasi-kirmizi-132238076 benimki bu model ama burda mağazalarda bile bu fiyat değil. ha arabanız varsa al diğer puseti yoksa gereksiz bişe
bastonlar kısa mesafelerde birde çocuk baya büyüdükten sonra kullanılıyor. uzun yürüyüşlerde bir yere giderken falan büyük olması en iyisi. ben pazar arabası niyetine bile kullanıyom. maşallah baya bişeler alıyor
ya o fiyatada var daha uygunu da var. hani gücün neye yeterse. cam olsun ama aldığın dikkatet. sana bişe anlatayım. benim ortanca çocuk sıla sarılıktan kuvezde yatıyo yeni doğduğunda. kucağıma almam yasak. emziremiyorum. sütü sağ biberonla ver dedi dr lar. bende eşime biberon aldedim. ama küçük boy dedim. sen gir 20 ml lik küçük suluklardan al bu ne dedim biberooon diyo ulen ne sığacak buna normalde 100 ml en küçük mama biberonlar. rezil rezil onunla verdim 3 günalmayacaktim canmda alda bulunsun dendi aynen zor anda eşime desem istediğimi bulup bulmayacagi belli değil o yüzden alayimda zor an için dursun dedim Dr.brown's öneren baya oldu fiyatina baktimda 27 TL falan
anamm benim evdeki 5 tllik lazımlıkdan hiç farkı yok..çocuğumuz için ergonomomik olarak üretilmiş ama bizim için hiç ekonomik değil..zaten bezden çıksında paradan kurtulalım niyetindeki insan 9oo tl ye mıçmaz..ne biliyim kiz yazdim google amcaya gösterdiği her linklere bakiyorum su bak linke
http://bebekdunyasi.com.tr/index.php?route=product/product&path=1241&product_id=60994
ohaaaa bu ne kızne biliyim kiz yazdim google amcaya gösterdiği her linklere bakiyorum su bak linke
http://bebekdunyasi.com.tr/index.php?route=product/product&path=1241&product_id=60994
demet akalın garanti almıştıranamm benim evdeki 5 tllik lazımlıkdan hiç farkı yok..çocuğumuz için ergonomomik olarak üretilmiş ama bizim için hiç ekonomik değil..zaten bezden çıksında paradan kurtulalım niyetindeki insan 9oo tl ye mıçmaz..
parası ..okk. gibi olan alır ancak bunu
aynen doğum sonraki bol bol yürüyüş yapmaya ihtiyacim olacak kilocuklar gitsin hesabi:)bencede açlığı bastırıyor su.iç gülümm iç su hayattır..
42 yaşasın 42...
tamamdır o zaman ,baston olmaz.zaten mervede bahara doum yapıcak yazın bebeği arabaya atıp yürüyüşe çıkıcak..
onuda araştırmak lazim o zaman cnm iste bende öyle olmayayim diye alayim dedim canm :) benim Esim ne getirir allah bilirya o fiyatada var daha uygunu da var. hani gücün neye yeterse. cam olsun ama aldığın dikkatet. sana bişe anlatayım. benim ortanca çocuk sıla sarılıktan kuvezde yatıyo yeni doğduğunda. kucağıma almam yasak. emziremiyorum. sütü sağ biberonla ver dedi dr lar. bende eşime biberon aldedim. ama küçük boy dedim. sen gir 20 ml lik küçük suluklardan al bu ne dedim biberooon diyo ulen ne sığacak buna normalde 100 ml en küçük mama biberonlar. rezil rezil onunla verdim 3 gün
yani görünce sok oldum o ne öyle :)anamm benim evdeki 5 tllik lazımlıkdan hiç farkı yok..çocuğumuz için ergonomomik olarak üretilmiş ama bizim için hiç ekonomik değil..zaten bezden çıksında paradan kurtulalım niyetindeki insan 9oo tl ye mıçmaz..
parası ..okk. gibi olan alır ancak bunu
bikeremmmohaaaa bu ne kızdedim ya ben 5 liraya aldım aynı işlevi görüyo. bir altında kaydırmaz lastikleri yok birde çıkan içi
aboooowwwww ben kazık yemişim vakti zamanında demekkibikeremmmbenim lazımlığın içide çıkıyorr naberrrrrrrrrrrr
var ya bizden sonra gelipte bilmem kaç sayfa muhabbet dönmüş diyenler içeriği okuduktan sonra kafamızı kıracaklar. konu lazımlık[/Q]
yok cnm muharrem orucu esimin tarafi tutuyo benimde icimden geldigi icin bende esimle beraber tutuyorum :)ne orucu canım bu ? adak filan mı
Kesin almistir kadim masallahi vardemet akalın garanti almıştır
hahaha aynen valla hep suçlu benim sohbeti bu hale ben getirdim:))var ya bizden sonra gelipte bilmem kaç sayfa muhabbet dönmüş diyenler içeriği okuduktan sonra kafamızı kıracaklar. konu lazımlık
biraz öyle canımmmmaboooowwwww ben kazık yemişim vakti zamanında demekkiüç liralık şeyi beşe kakalamışlar
Haydi afiyet olsun benim esimde gelmek üzeredir kayinvalidemi ablasina birakmaya gitmişti acikmistir simdi isitayim yemeklerimison öğünümü deyiyom. hadi bana afiyet olsun.
kadının evi gördün mü her katta iki tane bebek arabası var. sanırım çocuğun kıçı yer görmüyor. bir ayakkabı kleksiyonu var belki 50 çift. kıyafetleri sen düşünKesin almistir kadim masallahi var
hahaha aynen valla hep suçlu benim sohbeti bu hale ben getirdim:))
sağol canım benim. sanada afiyet olsun. benim koca daha gelemedi. veli toplantısı bitmedi sanırımHaydi afiyet olsun benim esimde gelmek üzeredir kayinvalidemi ablasina birakmaya gitmişti acikmistir simdi isitayim yemeklerimi
kadinin herşeyi abarti ya bi ara instagramdan takip ediyordumda aman allahimkadının evi gördün mü her katta iki tane bebek arabası var. sanırım çocuğun kıçı yer görmüyor. bir ayakkabı kleksiyonu var belki 50 çift. kıyafetleri sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?