80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin.cnm.tesekkur ederim :)

Yok değil cnm normal bildiğim yoğurt
onu beceremem kiz ben altından kalkamam:)
süzme yoğurdu biliyormusun mervem,mayaladığımız yoğurdu bez torbaya döker suyunu süzdürür süzme yoğurt yaparız..
o daha uzun süre dayanır ekşimeden istersen bir kısmını öyle yap.

yapmazsanda gir çık yoğurt yeayran iç beniş içinde iyi olur miss..

biliyorum canm süzme yoğurdu öyle yapayim bari yoksa eksicek 2 kişi ne kadar yiyebiliriz ki

İyi akşamlar güzellerrr aşallahınız var ne güzel muhabbet dönmüşşş neden kızalımmmm ama Gülayım sayende çok güldümmm allah da seni güldürsün kuzumayran detoksunda 3, günün sanırım hadi az kaldı dayannn bozmasaydın bitmişti inş sonuç gzüel olur bitanem

Mervişim meleğim şayet kansızlığınız varsa şimdi tam zamanı bol bol pancar tüketin yemeğini yiyin salatasını yapın hatta turşusunu yapın her yemeğin yanında tüketin

Meleğim gelenler açısından hakikaten kötü olmuş ama çok iyi yapmışsın seninle o görümcenin arasındaki farkı herkes görmüş oldu böylece

Cecomm menülerin süper yine aşure ayı geldiğine göre menülerde sık sık aşure göreceğiz anlaşılan
aşure yerine kölle yapabilirsiniz kızlar değişiklik oluyor ya da aşure yapın hemen dağıtın evde bırakmayın

Kölle tarifi dişbuğdayında yaptığımız

Buğday, kuru fasulye, kuru nohut, kuru bakla, kuru mısır, kaynatılır. Kırmızıbiber, karabiber, tuz eklenir. Üzerine dövülmüş ceviz ve badem, nar ekşisi, limon suyu ve isteğe göre pulbiber, karabiber gibi baharatlar eklenerek yenir. Kölle özel anma günlerine özgü bir yemektir. (Diş köllesi, sünnet köllesi, düğün köllesi)

Daisycim tbrkler kuzum 42 bedenn güle güle giy bitanemm yarın diyetisyenden güzel haberlerle gelirsin inş

aaynaa aramıza hoşgeldin cnmmm

hoşgeldin kuzum kansizligim yok sukur canm pancarin tursusuda mi oluyor canm

hoşbulduk canııım♥

inşallah canım benim istenmeyen kilolara elveda demek için burdayız

tamamdır canım yazayım ben de o zaman

Bugünkü menüm;

Sabah uyandığımda ılık bir bardak su

KAHVALTI
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir+kaşar peynir
Şekersiz çay
Tadımlık denebilecek kadar krep :))

ÖĞLEN YEMEĞİ
Zeytinyağlı Taze Fasülye
1 bardak ayran

AKŞAM YEMEĞİ
Havuç salatası :))

ay olmuş mu bilemedim amaa? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…