benim Esim tursu yy çok sever bu sene kaç kere turşu kurdurdu yarinda biber kur diyor bana pancar bulursam konuda kurayim baride deneyelim canm:)
Evet Mervişim hem de çok çabuk olur 2, gün yemeye başlarsın bitanemm
Bugünkü menüm;
Sabah uyandığımda ılık bir bardak su
KAHVALTI
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir+kaşar peynir
Şekersiz çay
Tadımlık denebilecek kadar krep :))
ÖĞLEN YEMEĞİ
Zeytinyağlı Taze Fasülye
1 bardak ayran
AKŞAM YEMEĞİ
Havuç salatası :))
ay olmuş mu bilemedim amaa? :)
benim Esim tursu yy çok sever bu sene kaç kere turşu kurdurdu yarinda biber kur diyor bana pancar bulursam konuda kurayim baride deneyelim canm:)
ya canım işyerinde kahvaltı saatimiz 9 öğlen yemeğimiz de 12de yani 3 saat içinde acıkmadım o ara su içtim bol bol, bir tek öğlen yemeğinden akşam yemeğine kadar arada uzun bir süre var oraya bir meyve falan sıkıştırabilirim belki çocuklarla ikindi kahvaltısında saat 3 civarı yani ne dersiniz? :)
olmazmı pofudukummm süper bir menü ama çok az yememişmisin kuzum özellikle sabahacıkmadıysan çok güzel yeterli su içtiysen harika menün yalnız az yiyerek vucudun kıtlık moduna geçer bitanem enerji harcaman minimum seviyeye iner sabah kahvaltını güçlendirsen iyi olur tatlım
Bakalim canm Esim sayesinde ustalastim baya konuda kurayimda eksik kalmasin oda cnm çok sağol :))
kur Mervişim turşudaki faydalı probiyotikler vucudumuz için faydalı her yemekte abartmadan yemeliyiz pancar turşusu harika olur 2 günde olur 4 gün dayanmaz bana
ya canım işyerinde kahvaltı saatimiz 9 öğlen yemeğimiz de 12de yani 3 saat içinde acıkmadım o ara su içtim bol bol, bir tek öğlen yemeğinden akşam yemeğine kadar arada uzun bir süre var oraya bir meyve falan sıkıştırabilirim belki çocuklarla ikindi kahvaltısında saat 3 civarı yani ne dersiniz? :)
Bakalim canm Esim sayesinde ustalastim baya konuda kurayimda eksik kalmasin oda cnm çok sağol :))
harikasınızzz
Pofudukum karatay yapmasan bile leptin hormonuna dikkat edersen yani öğünlerinden en az5 saat sonra yersen 1 saat yağlardan yakmış olursun kuzum 4,5-5 gibi meyve yiyebilirsin elbette ama yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket cnmcım böylece 4,5 ta yersen yarım saat 5 te yersen 1 saat leptin mevcut yağlardan yakmış olur seçims enin kuzum
rica ederim bitanemmm
harikasınızzzteşekkür ediyorumm dikkate alıcam dediklerinizi :))
iyi geceler canımcım hoşçakall♥
est rica ederim bitanemmm
iyi geceler fıstıklar yarın grşrz nasipse cici bakın kendinize
ben gittim sen geldin demi. canım ya bu gün yapmamaya karar verdim detoksu. adet oldum hem hemde sancım çoktu. bu gerginliğin üstüne birde açlık hiiiiç çekilmez diye düşündüm. iki hafta sonra yeniden denicem. ama güzel haber tartıda 1 kilo eksik görünüyo adet olmama rağmen. umarım daha çok su toplamam
est rica ederim bitanemmm
iyi geceler fıstıklar yarın grşrz nasipse cici bakın kendinize
karatay yapsaydın hiç pişman olmayacan bir menüydü akşamki ara hariçayyy yatmadan çok kötü olan menümü payşayım hemen
sabah 2 haşlanmış sosis peynir zeytin bir dilim ekmek
ara 1 mandalina
akşam 3 içli köfte salata
ara 2 kayısı 1 ceviz
Gunaydin cnm çok geçmiş olsun aman dilaya dikkat et cnm oda kapmasin inş bulaşmaz bnde bugun yataktan kalkamiyorum uykum akiyor uyuyamiyor gicik bi durumdsyimgünayyyydıııııın kahvaltı sofrasından sevgilerle
bu gün detoksu bıraktım. sanırım zorlamamın bir mantığı yok vücut şişti. kırmızı kartımı da yedim çok şükür. tatlıya neden hayır diyemediğim böylelikle anlaşılmış oldusıla bu gün çok hasta öksürüyo hapşırıyo ses de gitti. hastalık evimize yeniden girdi. hadi bize geçmiş olsun. dila da sürekli sılanın yanında oyun oynuyolar. hemen bulaşacak. yandım ben
canım haklısın benim de adetim gecikti tatlıya karşı bir özçekim yaşıyorum ama biraz topladım kendimi :)Tünaydın şekerlerrr güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş
Aramıza hoşgeldin cnmmm
Kuzum hamsileri kızartarak tüm faydalarını yok etmişsinüstelik helvada kaçmış sağlık olsun telafi edersin bugün cnm
rica ederim tatlımmmben sıkmıştım esincim etkilemedi sanırım adetim de düzelmişti
salam sosisin yanında mısır masum kalıyor kuzumm
Aman Mervişim hamile olmayanlar bile eldivensiz kullanmamalı deterjanı geçmiş olsun kuzum
Rabbim şifa versin İremcimm gençlerimizin yakınlarına da sabır diliyorum
pilav çok kaçmış Yağmurcum + gazoz olmamışş sanırım karatayı henüz uygulamayacksınyeşilçayın yanındaki helva da nesi bitanemm sanırım tatlı krizlerin oluyor omega 3 e başlarsan zorluk çekmezsin bitanem
İnsan faydasını gördüğü her bilgiyi paylşamalı bitanemm
rica ederim mavişimmmbitanem senin vucuduna da yazık değilmi kendini şekerle zehirliyorsun bırak kalan kalsın o kalmasın bu kalmasın günah derken olan bize olmadımı yıllarca bir de diyetteyim diye düşünme sağlıklı besleniyorum dersen zorlanmazsın cnm
Ah enişte ahhhh snein zayıflamanımı istemiyo acabasürekli sabote
aklına getirme öyle şeyler Mervişi allah korusun bir daha kullanmamaya çalış mümkünse
allah kabul etsin bitanemmm
Günaydın canım çok geçmiş olsun Rabbimden şifa dilerim.inşallah bulaşmaz..bende şiş durumdayım.adetim gecikti ve ne kadar su içersem içeyim yok anam şiş balon şeklindeyim :)günayyyydıııııın kahvaltı sofrasından sevgilerle
bu gün detoksu bıraktım. sanırım zorlamamın bir mantığı yok vücut şişti. kırmızı kartımı da yedim çok şükür. tatlıya neden hayır diyemediğim böylelikle anlaşılmış oldusıla bu gün çok hasta öksürüyo hapşırıyo ses de gitti. hastalık evimize yeniden girdi. hadi bize geçmiş olsun. dila da sürekli sılanın yanında oyun oynuyolar. hemen bulaşacak. yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?