80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmazmı pofudukummm süper bir menü ama çok az yememişmisin kuzum özellikle sabah acıkmadıysan çok güzel yeterli su içtiysen harika menün yalnız az yiyerek vucudun kıtlık moduna geçer bitanem enerji harcaman minimum seviyeye iner sabah kahvaltını güçlendirsen iyi olur tatlım

benim Esim tursu yy çok sever bu sene kaç kere turşu kurdurdu yarinda biber kur diyor bana pancar bulursam konuda kurayim baride deneyelim canm:)

kur Mervişim turşudaki faydalı probiyotikler vucudumuz için faydalı her yemekte abartmadan yemeliyiz pancar turşusu harika olur 2 günde olur 4 gün dayanmaz bana

ya canım işyerinde kahvaltı saatimiz 9 öğlen yemeğimiz de 12de yani 3 saat içinde acıkmadım o ara su içtim bol bol, bir tek öğlen yemeğinden akşam yemeğine kadar arada uzun bir süre var oraya bir meyve falan sıkıştırabilirim belki çocuklarla ikindi kahvaltısında saat 3 civarı yani ne dersiniz? :)

Pofudukum karatay yapmasan bile leptin hormonuna dikkat edersen yani öğünlerinden en az5 saat sonra yersen 1 saat yağlardan yakmış olursun kuzum 4,5-5 gibi meyve yiyebilirsin elbette ama yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket cnmcım böylece 4,5 ta yersen yarım saat 5 te yersen 1 saat leptin mevcut yağlardan yakmış olur seçims enin kuzum

Bakalim canm Esim sayesinde ustalastim baya konuda kurayimda eksik kalmasin oda cnm çok sağol :))

rica ederim bitanemmm

harikasınızzz teşekkür ediyorumm dikkate alıcam dediklerinizi :))

iyi geceler kızlarr
topiğimizin meleği gelmiş gitmiş. banum iyi geceler öptümm..

menümü yazmayı unutmuşum.

sabah..sucuklu yumurta,1 elma,1 avuç kys çekirdeği.15 zeytin.

.ara 1 çay gevreği.

akşam.1 tabak lahana sarması,2 kşk erişte,biber..

bol su..

Dunki menü sbah
5 lahana sarmasi zeytin peynir helva
Ara yarim ayva
Aksam mantarkavurmasi ayran
3litresu
2 Yeşilçay
1 bardak biberiye
1 saat yürüyüs

Bugünkü menüm
Sabah
Dünden kalan mantar kavurmadi az peynir domates birdilimekmek
Öğlen zeytin 1 mandalina ayran ceviz
Aksam 3 çatal salata ayran 4 kofte
Acikmamistim zorla yedim acikmamak icin
3 litre su
2 bardak yesilcay
1 bardak ekinezya
1 saat yuruyus
100 sguat[/

Canlarım selam,
Hemen dünkü menümü yazayım:
Sabah 8:00
2 yum, domates, beyaz peynir, 6 zeytin, çay
Öğle 13:30
1 tabak ezogelin çorba, 1 avuç kuruyemiş
Akşam 20:00
1 tabak ezogelin çorba, 1 tabak kapuska, yarım kase yoğurt.
Akşam eve geç geldim. Yemek dw geç kaldı (
Menümü de akşam yazamadım kusura bakmayın.

est rica ederim bitanemmm

iyi geceler fıstıklar yarın grşrz nasipse cici bakın kendinize
ben gittim sen geldin demi. canım ya bu gün yapmamaya karar verdim detoksu. adet oldum hem hemde sancım çoktu. bu gerginliğin üstüne birde açlık hiiiiç çekilmez diye düşündüm. iki hafta sonra yeniden denicem. ama güzel haber tartıda 1 kilo eksik görünüyo adet olmama rağmen. umarım daha çok su toplamam
ayyy yatmadan çok kötü olan menümü payşayım hemen
sabah 2 haşlanmış sosis peynir zeytin bir dilim ekmek

ara 1 mandalina

akşam 3 içli köfte salata

ara 2 kayısı 1 ceviz
karatay yapsaydın hiç pişman olmayacan bir menüydü akşamki ara hariç

günayyyydıııııın kahvaltı sofrasından sevgilerle
bu gün detoksu bıraktım. sanırım zorlamamın bir mantığı yok vücut şişti. kırmızı kartımı da yedim çok şükür. tatlıya neden hayır diyemediğim böylelikle anlaşılmış oldu sıla bu gün çok hasta öksürüyo hapşırıyo ses de gitti. hastalık evimize yeniden girdi. hadi bize geçmiş olsun. dila da sürekli sılanın yanında oyun oynuyolar. hemen bulaşacak. yandım ben

Ki
Gunaydin cnm çok geçmiş olsun aman dilaya dikkat et cnm oda kapmasin inş bulaşmaz bnde bugun yataktan kalkamiyorum uykum akiyor uyuyamiyor gicik bi durumdsyim

canım haklısın benim de adetim gecikti tatlıya karşı bir özçekim yaşıyorum ama biraz topladım kendimi :)
Günaydın canım çok geçmiş olsun Rabbimden şifa dilerim.inşallah bulaşmaz..bende şiş durumdayım.adetim gecikti ve ne kadar su içersem içeyim yok anam şiş balon şeklindeyim :)

Dünkü menümüde şuraya yazayım hemen.ev hali kalabalık kayınvalidem,eltim çocukları eşi hepsi bende 2 gündür .ben ne yiyorum şaşdım aslında.

sabah müsli ve yeşilçay
öğlen tavuk ve salata 1 dilim kepek ekmeği
akşam çorba ve 1 tane baklava çook minikti..evde dolanmaktan şekerim düştü sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…