80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gnydn kızlar..
geçmiş yaptım ama alıntı ve beğeni yapmaya fırsatım olmadı maalesef.
kk da sorun vardı o yüzden giremedim uygun zamanda.
bugün yarım gün mesai iş çok. normalde iş falan olmaz ama böyle olunca yığılır.. neyse sağlığımız yerinde olsunda yapılır iş.

esinturgay cnm ben karatay sayfasında görmüştüm yumurta yerine arada sırada çorba içilir veya muz yenir diyordu..

efsax cnm biberonun fiyatı gayet uygun almanı tavsiye derim. ama cam değil. bence organik bir ürün o. ben 11 ayda 2 tane kullandım mis gibi hala. mesela su için sıradan plastik aldım bildiğin dandik. camı kaldırması zor olur diye plastik almıştı su için bir daha cam alırım onu. ama mama için dr browns gibi yok. inş bol bol sütün olur hiç gerek kalmaz..
ben al kenara koy derim. çünkü aniden gerek olursa o lıkır lıkır akan biberonları kullanırsan memeyi bırakır minik.

acı çehre içince ben wc den çıkamayanlardanım. çok nadiren başvurduğum oluyor. ama sanırım kabızken fayda etmez normal döngüde cırcır ediyor
sana inanamıyorum kansızsın ve önlemini hala almadınmı. ben bu sabah kıza b12 eksikliği için bir iğne yaptırdım bile.kendimde bazı dönemlerde yaptırıyorum sende ihmal etme cnm

kızlar gnaydınlar olsun
ben akşam menu yazamadım yazayım
p.tesi menum
sabah kalkınca kefirle beraber ,çörekotu,ketentohumu,üzümçekirdeği öğütüp yuttum
10-15dk plates esneme yaptım
30dk sonra karatay kahvaltısı
öğle ayran armut fındık
akşam paça çorbası
spor günlük: sabah 15dk plates
akşam sporumda 45dk karmaydı: debi+lesli+eliptik bisiklet+ 5 set X 15 er den ip atlama+5dk mekik programı

eczanelerde bi fiyat sorayim canimda olmadi alicm netten aynen o zaman öyle bi sorun yasayacagima şimdiden alayimda dursun kenarda cnm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün akşam eşimle büyük cadı istedi diye AVMye gittik gelincede az daha iş yapayım derken kendimi zor attım yatağa
Bu sabah felaket regl sancısıyla uyandım ve tabi biraz daha işim olduğundan giremedim.
Tam gireyim derkende siteye giriş olmuyordu ama şükür düzeldi

Bugün benim uyuz görümceyle çakma eltim gelecekler çaya
Birde dün kızıma mesaj atmış görümce ( sanki benim cebim yokmuş gibi ) annene söyle fazla birşey yapmasın diye dedim yaz anamın zaten öyle bir niyeti yoktu diye
Valla mecburiyetten gittim hazır bir iki piskevi tarzı birşeyler aldım ( torku marka aldım şeker yok onların içinde diye bütün ürünlerinde şekerpançarı kullanıyorlarmış yani diğerlerine göre çok daha az zararlı )
Zaten ben yemeği düşünmüyorum

Aslında az daha işim var ama önce size bakayım dedim
Hemen kaçayımda erken geleceklermiş ancak bitiririm
Bugünüde atlatsam süper olucak sonuçta sancıyla zor hareket ediyorum ( şansıma tam gününe deng geldi )

ceco sence yarın da devam etsemmi ayran detoksuna. dün gece güme gitmişti ya. bugün yeniden bir dedim diyom ama zarar verirmi kestiremedim

Canım bırakmışsın zaten ama bende diyecektim regln bitsin öyle yap yapacaksan çünkü regl zamanı pek işe yaramıyor bünye devamlı ödem yaptığından

Kizlar bu bebek esyalari ne kadar pahali netten bazi sitelere baktim da aman aman hem kararsiz kaliyor insan

Canım nette genelde daha bir abartılı oluyor çocuk eşyaları ( marka yüzünden aynı şeyin çok daha ucuzu varken bindiriyorlar resmen )
Ben kızımın çocuk arabasını ( bastonlardan ) 150 liraya aldık ama benzerleri mağazalarda 300 - 400 lira arasındaydı sırf markası yüzünden
Size çok yakın sayılmaz ama belki sizinde oralarda o tip bir yer vardır olmadı bu tarafta Saraçhane diye bir yer var Unkapanından Fatihe çıkarken ( Alt yolda bir yer ) inanılmaz çocuk arabalarından tut bisiklete kadar her şey var ve fiyatlar mağazalara nazaran çok daha uygun kalite aynı ama adamlar daha az kira falan ödediklerinden bindirmiyorlar üstelik sıkı pazarlık yapınca dahada uyguna gelebiliyor

Ben bir keresinde bir çocuk mağazasında ( JOCKERdi sanırım ) elemana demiştim aynı ürün internet sayfanızda çok daha uygun neden demiştim de adam bana internet üzerinden satılanların kalitesi daha düşük oluyor abla demişti hani biz araba koltuğu bakmıştık o zamanda bize dediği güvenlik testinden daha düşük not alanları nette satıyorlar mağazalardaki çok daha fazla inceleniyor demişti hatta bize söylerken bile tedirgin etrafına bakınıyordu hani başka bir eleman görüpte sen nasıl müşteriyi o konuda uyarırsın derler diye

Yatak tarzı şeyleride mobilyacılar çarşısına bak bence markası yoktur belki ama bazı mobilyacılar kendi üretimlerini satıyorlar ve inanben kuşumun yatağını dışarda 800 liraya görmüş beğenmiştim sonra Eyüpdeki mobilyacılar çarşısından 450 liraya aldım üstelik yatağı uyku seti falan herşeyi içindeydi diğerinin sadece yatak fiyatıydı
ön panelide sökülüyor ve şu anda o şekilde ufak yatak halinde kullanıyoruz altındada 2 büyük çekmecesi var

darısı başıma. allah kabuletsin canım

bayılmaaaaa çooook tehlikeli bir güzellik o

hahaha bekarsın ne bilecen. boş ver öğrenme de zaten uzun süre

hoş geldin canım. motivasyon için tam yerindesin
Ya ne yapayım tehlikeli mehlikeli ama tek zaafım aşure benim. Çok severim ama en fazla 1 kase yerim Öyle çukulataymış tatlıymış hiç sevmem.

sağol canm ya netteki fiyatlar gerçekten uçuk fiyatlar dun aksam esimlede baktikta neye baktiysak pahalı geldi Esim abartmadan alalim demeye basladi:) fiyatları gördükçe ilk çocuk olunca ilimizde herşeye heves ediyoruz :) bakti fiyatları gördü abartma dan yapalim askim alisverisi demeye basladi bu tarafada bi bakarim cnmda olmadi fatih tarafına gecerim mobilya almayacagim şimdiden zaten uzun bi sure anne yaninda yatiyor ufaklik gorumcemde ahşap bi beşik var onu alacagim ins

O kadar temizliyoruz ertesi güne eski haline dönüyo çok nankör bişry bu temizlik

Bu karışımı bende diyet yapan bir arkadaşımdan duydum çok faydalıymış yapsak mı :)

Geçmiş olsun canım bi kere yakalanınca yakanı bırakmıyo ki zaten lanet.

Anladım canım bende öyle denemiştim muzla ama hiç doymaddııııım tekrar yumurtaya koşa koşa geri döndüm :)

Nasıl yapacağına sen karar ver ama genel hatlarını yazayım
Kızartma tarzında yapıp yemek yakılmayacak.
Az suyla kısık ateşte pişecek. Sağlıklı yağlardan kullanılacak. Koonserve salça vb eklenmeyecek :)
bizim memlekette aşureye pekmez konur şeker konmaz. acaba bu şekilde yenebilir mi ki??
severim ama çok tüketmem zaten. zira bakliyatlar midemi ağrıtır hep..

Canan hocamız reçel ve pekmezin şekerden farkı yok der :)

acaba neden hani doğaldı pekmez
yok cnm ben kızartmam hiç tavuğu sote mi yapsam, sebzeli mi yapsam yoksa fırınlasam mı falan karar vermedim :)
11 aylık oğlumun da yiyebileceği türde yapmak istiyorum bakalım. öneriler için teşekkürler cnm.
ha bir de biz salçamızı kendimiz yapıyoruz. o hazırlar damak tadımıza pek uymuyor sanırım alışkanlık. onu da kullanabiliyormuşuz öğrendim

slm çıtırlar.Allah muhabbetimizi artırsın 2 gündür geçmiş okuyorum anca bittide bana sıra geldi.
sweetdimple ben dikkat etmemişim ilk haftadan listedeydim demekçok teşekkür ederim.buğün listede kendimi en üst sırada görünce sevinçten yerimden sıçradım resmen.ilk defa bu kadar inandım kendime.ve hedefime.hepinize çok teşekkür ederim.özellike sorularıma bıkmadan cevapğ veren cecoma
bu arada menü bildirim
sabah:1 kase yoğurt,beyaz peynir,siyah zeytin.1 bardak süt
ara:yeşilçay
akşam:eşime dolma yapacam ama pirinç yasak olduğu için ben salata ve yoğurt yerim heralde

Benim salçam yoktu domatesle yapmıştım yemekleri neyse ki köyden salça geldi de yırttık :) Süpersin o zaman afiyet olsun şimdiden.

Dolmayı bulgur ile yaparsan sende yiyebilirsin az miktarda. 2 yk bulguru geçmeyecek şekilde ayarlayabilirsin.

kendine de bulgurlu yapsana çok lezzetli oluyor hem nefsin körelir cnm..

saol cnm sana da afiyet olsun

Hiç görmedim sanırım denk gelmedik hiç. Gerçi eskisi kadar sık gidemiyorum kızılaya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…