eskiden bende daha çok denk gelirdim ama iş çıkışımda artık o tarafdan fazla geçmiyorum.zaten fazlada durmuyor 1-2 şarkıdan sonra gidiyor..Hiç görmedim sanırım denk gelmedik hiç. Gerçi eskisi kadar sık gidemiyorum kızılaya :/
KOLAYGELSİN CANIM REGLİ FENA OLDU CUMA ÖNCESİ NEYSE ARTIKneyse kızlar ben işime döneyim yoksa basılacağım bu halde
Onlar erken gider anında damlarım
BİZİM ORDADA PEKMEZ KONURMUŞ ESKİDEN ASLINDA AYDA YILDA BİR YENEN BİŞİ AŞURE AZ Bİ PEKMEZLE TÖLERE EDERSİN NEFSİNİ KÖRELTEBİLİRSİN CN BENCEbizim memlekette aşureye pekmez konur şeker konmaz. acaba bu şekilde yenebilir mi ki??
severim ama çok tüketmem zaten. zira bakliyatlar midemi ağrıtır hep..
ANNEM DOLMALARI KURUBAKLİYATLA YAPIYOR ŞÖYLEKİ: YARMA( KIRIK BUĞDAYA DENİR ÇORBALIK KULLANILIR) +BULGUR+Y.MERCİMEK+K.MERCİMEK+KIRIK BAKLA. BİZ ŞAHSEN BU DOLMAYA SARMAYA BAYILIYORUZ HA ARADA ETTE EKLER MÜTHİŞ OLURslm çıtırlar.Allah muhabbetimizi artırsın 2 gündür geçmiş okuyorum anca bittide bana sıra geldi.
sweetdimple ben dikkat etmemişim ilk haftadan listedeydim demekçok teşekkür ederim.buğün listede kendimi en üst sırada görünce sevinçten yerimden sıçradım resmen.ilk defa bu kadar inandım kendime.ve hedefime.hepinize çok teşekkür ederim.özellike sorularıma bıkmadan cevapğ veren cecoma
bu arada menü bildirim
sabah:1 kase yoğurt,beyaz peynir,siyah zeytin.1 bardak süt
ara:yeşilçay
akşam:eşime dolma yapacam ama pirinç yasak olduğu için ben salata ve yoğurt yerim heralde
ELMAŞEKERİNİ BENDE GÖREMEDİM SANKİ KALABALIKTA GÖZDEN KAÇTIMI HABER VARMI ŞEKERDENselamlar kızlarrrrr elma şekerim geldi miii geçmiş yapamıyorum bilgisayar göçtü göçecek
cnim evde tartilmiyor musunMerhabalar :))
bugün yrım gün tatil eken çıktık bi avm dolaştık geldik arkadaşla...
hemen menümü yazayım:
sabah kahvaltıyı kaçırdım okulda bi bardak süt bikaç galeta yedim
dışarda bi tost bi ayran yedim öğle yemeği olsun o da.
şimdi dün kaynatıp hazırladığım karışımdan içiyorum,
arada bi süt bi meyve yicem..
akşam mercimek yemeği var+ salata
gece de bi bardak süt ve bi meyveyle kapatırım günü.
bu arada akşam randevumuz var diyetisyene gidicez eşim bi kilo vermiş bile bi haftada bende bi gelişme var mı görcez :)heyecanlıyım :) lütfen tartıya yansısın orada göreyim kilo vermişim diye yaaaa
normalde hep tartılıyorum zırt pırt üstündeyim 100 gram almış görünce motivasyonum düşüyor bi de geçen kontrolde evdeki tartıyla diyetisyenin ölçümü arasında dünyalar vardı.. o nedenle bu akşamki kontrole kadar tartılmama kararı aldım ...bu akşam bi görelim bakalım sonra yine tartılırım evde dayanamam :)cnim evde tartilmiyor musun
kiyafetler baya fark ediyor canm o yüzden dedim her gidişinde farklı bi kiyafetin oluyor buda tartiya yansiyornormalde hep tartılıyorum zırt pırt üstündeyim 100 gram almış görünce motivasyonum düşüyor bi de geçen kontrolde evdeki tartıyla diyetisyenin ölçümü arasında dünyalar vardı.. o nedenle bu akşamki kontrole kadar tartılmama kararı aldım ...bu akşam bi görelim bakalım sonra yine tartılırım evde dayanamam :)
canım alışana kadar kötü yapıyo karın ağrısı falan yapabilir dayan. sonra farketmiyorsun bilebu demır hapı benı cok fena yapıyor ya
hep aynı şeyi giyiyorum en hafif giysilerrri seçiyorumkiyafetler baya fark ediyor canm o yüzden dedim her gidişinde farklı bi kiyafetin oluyor buda tartiya yansiyor
bu arada bi dönem ben de demir hapı kullandım uzun süre..demir depolarım boşalmıştı b12 de çok eksikti çok kötüydüm... demir hapı içtiğim gün mide kanaması geçiriyorum sanıp korkmuştum çok malum etkileri gösteriyo önce..bi de kabızlık yapmıştı ama dikkat edersen ıhlamur içince düzenli sorun kalmamıştı aklında olsuın canımbu demır hapı benı cok fena yapıyor ya
Aynen canim ya karnimi çok fena yapiyor inşallah cabuk alisirimcanım alışana kadar kötü yapıyo karın ağrısı falan yapabilir dayan. sonra farketmiyorsun bile
İyi bari canm en azindan ayni şeylerle tartilmak daha iyi hadi bakalim hayirlisi haberlerle gelirsin inshep aynı şeyi giyiyorum en hafif giysilerrri seçiyorum
bende kabizlik yapmiyor cnm aksine daha çok WC te cikartiyor devamli karnimi buruyorbu arada bi dönem ben de demir hapı kullandım uzun süre..demir depolarım boşalmıştı b12 de çok eksikti çok kötüydüm... demir hapı içtiğim gün mide kanaması geçiriyorum sanıp korkmuştum çok malum etkileri gösteriyo önce..bi de kabızlık yapmıştı ama dikkat edersen ıhlamur içince düzenli sorun kalmamıştı aklında olsuın canım
tatlım ben diyetisyene giderken sabah ölçülürdüm zaten aç giderdim erkenden ordaki ölçümle arasındaki farkı bilidim böylece. bildirimide diyetisyen terazisine göre değil kendi terazimle yapardım sonuçta gitmediğim zamanlar da bildirimim eksik olmasın diye. sende aradaki farkı bilirsen yorumlayabilirisn kilonunormalde hep tartılıyorum zırt pırt üstündeyim 100 gram almış görünce motivasyonum düşüyor bi de geçen kontrolde evdeki tartıyla diyetisyenin ölçümü arasında dünyalar vardı.. o nedenle bu akşamki kontrole kadar tartılmama kararı aldım ...bu akşam bi görelim bakalım sonra yine tartılırım evde dayanamam :)
nesli başladın mı detoksatatlım ben diyetisyene giderken sabah ölçülürdüm zaten aç giderdim erkenden ordaki ölçümle arasındaki farkı bilidim böylece. bildirimide diyetisyen terazisine göre değil kendi terazimle yapardım sonuçta gitmediğim zamanlar da bildirimim eksik olmasın diye. sende aradaki farkı bilirsen yorumlayabilirisn kilonu
başladım 2 kasemi içtim bile halsizlik başladı akşam erkenden yatmam lazım :)nesli başladın mı detoksa
normalde öyle yapıyordum canım son sefer bi tuhaflık olduğunu düşünüyorum tartımı da alıp gidicem bugün diyetisyene:))tatlım ben diyetisyene giderken sabah ölçülürdüm zaten aç giderdim erkenden ordaki ölçümle arasındaki farkı bilidim böylece. bildirimide diyetisyen terazisine göre değil kendi terazimle yapardım sonuçta gitmediğim zamanlar da bildirimim eksik olmasın diye. sende aradaki farkı bilirsen yorumlayabilirisn kilonu
bende tatil olacak diye sevinirken bingölde özel okul açılışı varmış oraya gideceklermiş ortağıyla onu öğrendim sinir oldumKizlar çok sinir oldum eşimin normalde yarin tatiliydi patronu mesai koymuş oysa biz planlar yapiyorduk yaaaa
allah yardımcın olsun. ben bu gün yapmıyom rahatım şükür. çok zor tek tip beslenmek allah böyle beslenmek zorunda olanların yardımcısı olsunbaşladım 2 kasemi içtim bile halsizlik başladı akşam erkenden yatmam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?