80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç görmedim sanırım denk gelmedik hiç. Gerçi eskisi kadar sık gidemiyorum kızılaya :/
eskiden bende daha çok denk gelirdim ama iş çıkışımda artık o tarafdan fazla geçmiyorum.zaten fazlada durmuyor 1-2 şarkıdan sonra gidiyor..

neyse kızlar ben işime döneyim yoksa basılacağım bu halde
Onlar erken gider anında damlarım
KOLAYGELSİN CANIM REGLİ FENA OLDU CUMA ÖNCESİ NEYSE ARTIK
bizim memlekette aşureye pekmez konur şeker konmaz. acaba bu şekilde yenebilir mi ki??
severim ama çok tüketmem zaten. zira bakliyatlar midemi ağrıtır hep..
BİZİM ORDADA PEKMEZ KONURMUŞ ESKİDEN ASLINDA AYDA YILDA BİR YENEN BİŞİ AŞURE AZ Bİ PEKMEZLE TÖLERE EDERSİN NEFSİNİ KÖRELTEBİLİRSİN CN BENCE

ANNEM DOLMALARI KURUBAKLİYATLA YAPIYOR ŞÖYLEKİ: YARMA( KIRIK BUĞDAYA DENİR ÇORBALIK KULLANILIR) +BULGUR+Y.MERCİMEK+K.MERCİMEK+KIRIK BAKLA. BİZ ŞAHSEN BU DOLMAYA SARMAYA BAYILIYORUZ HA ARADA ETTE EKLER MÜTHİŞ OLUR

selamlar kızlarrrrr elma şekerim geldi miii geçmiş yapamıyorum bilgisayar göçtü göçecek
ELMAŞEKERİNİ BENDE GÖREMEDİM SANKİ KALABALIKTA GÖZDEN KAÇTIMI HABER VARMI ŞEKERDEN

Merhabalar :))
bugün yrım gün tatil eken çıktık bi avm dolaştık geldik arkadaşla...
hemen menümü yazayım:
sabah kahvaltıyı kaçırdım okulda bi bardak süt bikaç galeta yedim
dışarda bi tost bi ayran yedim öğle yemeği olsun o da.
şimdi dün kaynatıp hazırladığım karışımdan içiyorum,
arada bi süt bi meyve yicem..
akşam mercimek yemeği var+ salata
gece de bi bardak süt ve bi meyveyle kapatırım günü.
bu arada akşam randevumuz var diyetisyene gidicez eşim bi kilo vermiş bile bi haftada bende bi gelişme var mı görcez :)heyecanlıyım :) lütfen tartıya yansısın orada göreyim kilo vermişim diye yaaaa

cnim evde tartilmiyor musun

cnim evde tartilmiyor musun
normalde hep tartılıyorum zırt pırt üstündeyim 100 gram almış görünce motivasyonum düşüyor bi de geçen kontrolde evdeki tartıyla diyetisyenin ölçümü arasında dünyalar vardı.. o nedenle bu akşamki kontrole kadar tartılmama kararı aldım ...bu akşam bi görelim bakalım sonra yine tartılırım evde dayanamam :)

kiyafetler baya fark ediyor canm o yüzden dedim her gidişinde farklı bi kiyafetin oluyor buda tartiya yansiyor

bu demır hapı benı cok fena yapıyor ya
bu arada bi dönem ben de demir hapı kullandım uzun süre..demir depolarım boşalmıştı b12 de çok eksikti çok kötüydüm... demir hapı içtiğim gün mide kanaması geçiriyorum sanıp korkmuştum çok malum etkileri gösteriyo önce..bi de kabızlık yapmıştı ama dikkat edersen ıhlamur içince düzenli sorun kalmamıştı aklında olsuın canım

canım alışana kadar kötü yapıyo karın ağrısı falan yapabilir dayan. sonra farketmiyorsun bile
Aynen canim ya karnimi çok fena yapiyor inşallah cabuk alisirim
hep aynı şeyi giyiyorum en hafif giysilerrri seçiyorum
İyi bari canm en azindan ayni şeylerle tartilmak daha iyi hadi bakalim hayirlisi haberlerle gelirsin ins
bende kabizlik yapmiyor cnm aksine daha çok WC te cikartiyor devamli karnimi buruyor

tatlım ben diyetisyene giderken sabah ölçülürdüm zaten aç giderdim erkenden ordaki ölçümle arasındaki farkı bilidim böylece. bildirimide diyetisyen terazisine göre değil kendi terazimle yapardım sonuçta gitmediğim zamanlar da bildirimim eksik olmasın diye. sende aradaki farkı bilirsen yorumlayabilirisn kilonu

bu gün sözde çocukları okula götürmedim rahatım diyodum. sonra aklıma biraz sebze almak geldi. sonra üşendim vaz geçtim. o sırada arkadaş aradı misafiri gelmiş acil mantıya ihtiyacı varmış evin kaşısına bim açıkdı ya ordan bana getirebilirmisin dedi. e hadi getireyim bari dedim çıktım. gittim orda bir kahve içtik arkadaşla. sonra oğlanı okuldan alıp markete daldım. sözde limonla domatese ihtiyacım vardı. kabak pazı yaprağı kırmızı biber dolmalık biber derken bir dünya eşya oldu. allahtan bebek arabası var da elimde taşımak zorunda kalmıyom.( efsax bebek arabasının büyük olmasının avantajı ne koyarsan koy taşımam demiyor)eve geldim. baktım pazı yapraklarını şimdi sarmasam sararır, prasa aldım onu doğramasam sararır, ha bide bu akşam için balık aldım yine bide onu temizleyecem iki ayağım bir papuca girdi. yetmedi pencere ve kapılara fitil aldım onları takmam gerek offff offff bu sancıyla yapılacak iş mi. bütün bunlar regli döneminin bana oyunu ya yemek yaptırıyo ya temizlik

nesli başladın mı detoksa

normalde öyle yapıyordum canım son sefer bi tuhaflık olduğunu düşünüyorum tartımı da alıp gidicem bugün diyetisyene:))

Kizlar çok sinir oldum eşimin normalde yarin tatiliydi patronu mesai koymuş oysa biz planlar yapiyorduk yaaaa
bende tatil olacak diye sevinirken bingölde özel okul açılışı varmış oraya gideceklermiş ortağıyla onu öğrendim sinir oldum
başladım 2 kasemi içtim bile halsizlik başladı akşam erkenden yatmam lazım :)
allah yardımcın olsun. ben bu gün yapmıyom rahatım şükür. çok zor tek tip beslenmek allah böyle beslenmek zorunda olanların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…