- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
o ne ki kızarkadaşlar bu arada şu iyon ayak detoksu hakkında bilgisi olan deneyen var mı?
haklisin canm büyük alman iyi olacak sanirim :) benimde bugün canim bi suru şey çekiyor ama hep cıss şeyler yapsam hazirlasam bile yiyemem hem cikip malzemede almam lazim erteliyorum bakalim simdilik gun falan olsa da gitsem diyecem ama tanidik yokki burda :)bu gün sözde çocukları okula götürmedim rahatım diyodum. sonra aklıma biraz sebze almak geldi. sonra üşendim vaz geçtim. o sırada arkadaş aradı misafiri gelmiş acil mantıya ihtiyacı varmış evin kaşısına bim açıkdı ya ordan bana getirebilirmisin dedi. e hadi getireyim bari dedim çıktım. gittim orda bir kahve içtik arkadaşla.sonra oğlanı okuldan alıp markete daldım. sözde limonla domatese ihtiyacım vardı. kabak pazı yaprağı kırmızı biber dolmalık biber derken bir dünya eşya oldu . allahtan bebek arabası var da elimde taşımak zorunda kalmıyom.( efsax bebek arabasının büyük olmasının avantajı ne koyarsan koy taşımam demiyor )eve geldim. baktım pazı yapraklarını şimdi sarmasam sararır, prasa aldım onu doğramasam sararır, ha bide bu akşam için balık aldım yine bide onu temizleyecem iki ayağım bir papuca girdi. yetmedi pencere ve kapılara fitil aldım onları takmam gerek offff offff bu sancıyla yapılacak iş mi . bütün bunlar regli döneminin bana oyunu ya yemek yaptırıyo ya temizlik
sorma ya bende ayni hatta bugüne bile niyetliydim ama hic yoktan yarinimiz bari olaydi iyiydi neyse nasip artik napalimbende tatil olacak diye sevinirken bingölde özel okul açılışı varmış oraya gideceklermiş ortağıyla onu öğrendim sinir oldum
allah yardımcın olsun. ben bu gün yapmıyom rahatım şükür. çok zor tek tip beslenmek allah böyle beslenmek zorunda olanların yardımcısı olsun
bugün bi arkadaşım bahsetti de. ilginç geldi... toksinlerden kurtulmak için ,birçok hastalık için ve tabii ki kilo vermek için ..o ne ki kız
her lafa cevabım var çok şükürarkadaşlar bu arada şu iyon ayak detoksu hakkında bilgisi olan deneyen var mı?
aynenbende tatil olacak diye sevinirken bingölde özel okul açılışı varmış oraya gideceklermiş ortağıyla onu öğrendim sinir oldum
allah yardımcın olsun. ben bu gün yapmıyom rahatım şükür. çok zor tek tip beslenmek allah böyle beslenmek zorunda olanların yardımcısı olsun
yukarda anlattım gibibugün bi arkadaşım bahsetti de. ilginç geldi... toksinlerden kurtulmak için ,birçok hastalık için ve tabii ki kilo vermek için ..
vallaha insan plan yapıpda üzerine başka bir şey olunca deliriyor canım seni çok iyi anlıyorum.Kizlar çok sinir oldum eşimin normalde yarin tatiliydi patronu mesai koymuş oysa biz planlar yapiyorduk yaaaa
canım ya allah kolaylık versin tez elden bitir inşallah.regl dönemi ilginç şekilde beynimiz başka ,davranışlarmız başka olabiliyor işte..bende bir regl olsaydım bu sefer göbek atacağım o derecebu gün sözde çocukları okula götürmedim rahatım diyodum. sonra aklıma biraz sebze almak geldi. sonra üşendim vaz geçtim. o sırada arkadaş aradı misafiri gelmiş acil mantıya ihtiyacı varmış evin kaşısına bim açıkdı ya ordan bana getirebilirmisin dedi. e hadi getireyim bari dedim çıktım. gittim orda bir kahve içtik arkadaşla.sonra oğlanı okuldan alıp markete daldım. sözde limonla domatese ihtiyacım vardı. kabak pazı yaprağı kırmızı biber dolmalık biber derken bir dünya eşya oldu . allahtan bebek arabası var da elimde taşımak zorunda kalmıyom.( efsax bebek arabasının büyük olmasının avantajı ne koyarsan koy taşımam demiyor )eve geldim. baktım pazı yapraklarını şimdi sarmasam sararır, prasa aldım onu doğramasam sararır, ha bide bu akşam için balık aldım yine bide onu temizleyecem iki ayağım bir papuca girdi. yetmedi pencere ve kapılara fitil aldım onları takmam gerek offff offff bu sancıyla yapılacak iş mi . bütün bunlar regli döneminin bana oyunu ya yemek yaptırıyo ya temizlik
valla enteresan geldi..toksinlerden arınmak..o sular nasıl o renklere dönüyor çok ilginç... arkadaşım orada 7 kilo vermiş bi kadınla konuştuğunu söyledi...bi de bi kanser hastası çok fayda görmüş onunla da konuşmuşlar.denemeye değer mi ki ?her lafa cevabım var çok şükür
canım iyon ayak detoksunu detoks merkezlerinde özel bi aletle yapıyorlar. annem detoks kampına gitmişti orada yaptırmıştı. annemde yaptırmıştı ama söylediğine göre hasta insanlardan resmen çamurlu su çıkıyormuş annemde suyun rengi değişmemiş hastalığı olmadığı için. çok faydalı bir tedavi olduğunu biliyorum özellikle hastalarda.ve tokside birikimine bağlı rahatsızlıklarda
bu tedavi koruyucu tıp tedavisi yöntemi hastanelerde yok. türkiyede istanbulda ve bodrumda parmakla sayılı detoks merkezlerinde uzmanları yapıyor
aynen
yukarda anlattım gibi
iki canlısın ondan olabilirmi.Midem bulanmadigi zamanlarda neden ben çok acikiyorum kizlar eskiden bu kadar sık acikmazdim
elektirik mi veriyo ne yapıyor acaba. bu durumda evde de yapılabiliyor anladığım kadarıyla da ne derece doğru acababugün bi arkadaşım bahsetti de. ilginç geldi... toksinlerden kurtulmak için ,birçok hastalık için ve tabii ki kilo vermek için ..
ay işler bitecek gibi değil ya. dila da durmuyo sıpa. dolma yapıp pişirip dolaba koyacam yarına hazır olsun yemeğim. pırasayı doğradım. buzluğa atacam. zaten benden başka yiyen yok onu. birde balıı temizleyeydim. offff. anlatırken yoruluyor insan.vallaha insan plan yapıpda üzerine başka bir şey olunca deliriyor canım seni çok iyi anlıyorum.
canım ya allah kolaylık versin tez elden bitir inşallah.regl dönemi ilginç şekilde beynimiz başka ,davranışlarmız başka olabiliyor işte..bende bir regl olsaydım bu sefer göbek atacağım o derece
merkezlere gidilebilir ama makine satın almak biraz sakat gibi. acaba aynı etki alınıyormuvalla enteresan geldi..toksinlerden arınmak..o sular nasıl o renklere dönüyor çok ilginç... arkadaşım orada 7 kilo vermiş bi kadınla konuştuğunu söyledi...bi de bi kanser hastası çok fayda görmüş onunla da konuşmuşlar.denemeye değer mi ki ?
evde deneme nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan merkezlerinde 100-150tl arası yapılıyor. bence uzman kontrolünde yapılmalı kullanılan su ilaçlı özel bi karışım. tokside birikimine bağlı kilo kaybı yapması normal çünki toksinleri atıyor vücuttan dolayısıyla kilo kaybı oluyor. annem o kampta sıvı detoksuda yapmıştı 1 hafta döndüğünde 5 kilo kaybetmişti ama zamanla dikkat etmedi yine aldı kilo. yani kilo kaybı için değilde rahatsızlıklara bağlı detoks yapmak lazım aradavalla enteresan geldi..toksinlerden arınmak..o sular nasıl o renklere dönüyor çok ilginç... arkadaşım orada 7 kilo vermiş bi kadınla konuştuğunu söyledi...bi de bi kanser hastası çok fayda görmüş onunla da konuşmuşlar.denemeye değer mi ki ?
uzman elinde yapılması daha doğru olur bencedemerkezlere gidilebilir ama makine satın almak biraz sakat gibi. acaba aynı etki alınıyormu
o kadar kahve arka arkaya yani ne diiim sanabir başım dönüyo anlatamam. acaba kahveyi mi fazla kaçırdım. acabası yok kaçırdım belli bişe. iki gündür içmedi çok ta canım çekmişti. öğlen arkadaşta bir kupa 2 si bir arada içmiştim şekersiz. kesmedi eve geldim 1 kupa da türk kahvesi yaptım. şu an acayip hissediyom. kafein manyağı oldum sanırım
iki canlısın ondan olabilirmi.hormonlar yüzünden emzirirkende yaşayacaksın bu hissi
elektirik mi veriyo ne yapıyor acaba. bu durumda evde de yapılabiliyor anladığım kadarıyla da ne derece doğru acaba
ay işler bitecek gibi değil ya. dila da durmuyo sıpa. dolma yapıp pişirip dolaba koyacam yarına hazır olsun yemeğim. pırasayı doğradım. buzluğa atacam. zaten benden başka yiyen yok onu. birde balıı temizleyeydim. offff. anlatırken yoruluyor insan.
bu gün arkadaşım bir şey anlattı çok güldüm nerde bizdeeeee dedim. akıllı kadınlar pazar paralarından arttırıp evi temizlikçiye verirlermiş, yemeği dışardan söylerlermiş, kendilerikuaföre gidip bakım yaptırırlarmış. akşam koca eve gelince de vaaaay benim güzel karım hem o kadar iş yapmış hem güzel yemek hazırlamış hemde benim için süslenmiş derlermişiyide eşim bana hiç pazar parası bırakmıyo ki kredi kartı veriyo. e gündelikçilerde kart geçmiyo, kuaföre gitsem ya da yemekçiden alsam ekstirede görür olmadı çocuklar ispiyonlar kavga ederiz kocayla
evde deneme nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan merkezlerinde 100-150tl arası yapılıyor. bence uzman kontrolünde yapılmalı kullanılan su ilaçlı özel bi karışım. tokside birikimine bağlı kilo kaybı yapması normal çünki toksinleri atıyor vücuttan dolayısıyla kilo kaybı oluyor. annem o kampta sıvı detoksuda yapmıştı 1 hafta döndüğünde 5 kilo kaybetmişti ama zamanla dikkat etmedi yine aldı kilo. yani kilo kaybı için değilde rahatsızlıklara bağlı detoks yapmak lazım arada
uzman elinde yapılması daha doğru olur bencede
aynen canm çok kotu oluyor planlarin bozulmasivallaha insan plan yapıpda üzerine başka bir şey olunca deliriyor canım seni çok iyi anlıyorum.
canım ya allah kolaylık versin tez elden bitir inşallah.regl dönemi ilginç şekilde beynimiz başka ,davranışlarmız başka olabiliyor işte..bende bir regl olsaydım bu sefer göbek atacağım o derece
her zaman olmuyor arada bi oluyor canm sanirim hormonlardan bizdede Esim gorur pazari gerçi bana harclik birakir ama ben biriktirdikleri mi ortak kumbaramiza atarim :) aman canm dikkat et bas dönmesi çok fena oluyor bazen benimde oluyorda kafami kaldiramiyorumiki canlısın ondan olabilirmi.hormonlar yüzünden emzirirkende yaşayacaksın bu hissi
elektirik mi veriyo ne yapıyor acaba. bu durumda evde de yapılabiliyor anladığım kadarıyla da ne derece doğru acaba
ay işler bitecek gibi değil ya. dila da durmuyo sıpa. dolma yapıp pişirip dolaba koyacam yarına hazır olsun yemeğim. pırasayı doğradım. buzluğa atacam. zaten benden başka yiyen yok onu. birde balıı temizleyeydim. offff. anlatırken yoruluyor insan.
bu gün arkadaşım bir şey anlattı çok güldüm nerde bizdeeeee dedim. akıllı kadınlar pazar paralarından arttırıp evi temizlikçiye verirlermiş, yemeği dışardan söylerlermiş, kendilerikuaföre gidip bakım yaptırırlarmış. akşam koca eve gelince de vaaaay benim güzel karım hem o kadar iş yapmış hem güzel yemek hazırlamış hemde benim için süslenmiş derlermişiyide eşim bana hiç pazar parası bırakmıyo ki kredi kartı veriyo. e gündelikçilerde kart geçmiyo, kuaföre gitsem ya da yemekçiden alsam ekstirede görür olmadı çocuklar ispiyonlar kavga ederiz kocayla
kız ben sana ne diiim. rahmetli babannem evde 2 kaşık varsa birini kır at ki kocan eksiği yerine koymak için çalışsın derdi. o lafı ozamanlar anlamazdım da şimdi çok iyi anlıyorum. o kaşığı kırıp atanlar hep kıymetli imişler ondan dermiş meğeriki canlısın ondan olabilirmi.hormonlar yüzünden emzirirkende yaşayacaksın bu hissi
istanbulu bilmem ama orada merkezleri biliyorum.tabii ki evde yapmayı düşünmedim bile zaten ..bi araştırayım bakalım maltepe bostancı civarı uygun bi yer bulursam denemeyi düşünürüm ama taaaa karşılara gidemem valla ne yalan söyleyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?