80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi günler kızlarr

sabah uğraştım kaç kere ama giremedim kk ya.sanırım sorun vardı..

maşallah muhabbet güzelmiş,kaçırdım ben.

.yalnız bugün ben yine kendimi aırlaçmış hissediorum ve çok canım sıkıldı bu duruma,ben niye kilo veremiyorum kızlar yaaaa

menümü yazıyorum yanlış bişeymi yapıyorumki ben,karatay herkese yaradı bir tek benim bünye direniyor..

geçmiş olsun gülayy,ne çektin sen bee gülayy şu gripden..

bendegidiyim bari sağlık ocağına yaptırayım bi tahlil..zaten b 12 de hep düşük çıkar.

yaa bu sabah 3 tane acı çehre çiğnedim yuttum,karnım bile guruldamadı,nasıl bir bağırsak sistemi var benim..
bu durum çok kötü cidden benim için..
neyse kızlar ben işime döneyim yoksa basılacağım bu halde
Onlar erken gider anında damlarım
kolay gelsin cecomm
yalnız torkunun ürününde şeker yok şeker pancarı var demişin ya..ee zaten şekerde şeker pancarından oluyor,dolayısıyla şeker var,sanırım glikoz yok..sen yeme cıss..

bizim burda kız annesine çok külfet var o konuda merişim..kızı gelin eder kız doğum yapıncada a dan z ye bebeğin her şeyini kız anası getirir..bir tek beşik araba almaz,onu erkek tarafı alır..sizde öyle bir adet yok sanırım..

çokk beğendim caım bayıla bayıla dinledim paylaştığın için sağol..

kolay gelsin sanada,demek bim evin karşında,,ahh ahh en büyük hayalim evimin karşında bim olması

sebzeler bu gün oyalar seni ama sonrasında rahat edersin ,iyi yapmışın bence hazır çıkmışken almakla..
hatta şuradan izleyebiliriz...

allahh allahhhhh nasıl bişey öylee,acaba gerçekden insan vucudundanmı çıkıyor,yoksa bir hilesi falanmı var acaba o suyun renginin diye düündüm ama nesli biliyormuş .demekki doğru.denemek lazım ..

annemm o kadınlar akıllı değil paralı bence,
o kadar pazar parasımı olurmuş,biz pazarı bulsak arttırmayı boş ver,hem zaten benim kocada hep kredi kartı verir elime,çok kızıyorum şu kartlara,market dışı alışveriş yapamıyorum..arkadaş sütcü seyyar satıcı kart çekmiyor..
seyyarlarda her şey ucuz ama kart var elimde markete mahkumum..
aç karna o kadar kahve normal baş dömesi..

ahh ahhh biz o kadınlardan olsak kıymetli oluruz..hemde koca evin eksiğini bitirecem diye çalış çalış baçka işlere vakit bulamaz..

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ???

şekerimmm hoşgeldin..
biz iyiyizde asıl sen nasılsın neler yaptın yokken..

bi araştırıcam bakalım teşekkürler şekercim:))

yok canim benim bizim burada adet gerçi annem ogrendiginden beri bi dünya şey almaya baslamis kadinin ilk torunu nede olsa teyzeside ayni şekilde devamlı kiyafet aliyorlar sanirim doğuma kadar kiyafet sorunumuz kalmayacak :)

hehehe olmedim geldiiiim. oy sarma yaptim bir buyuk tencere bir kucuk tencere. sonra bir bucuk kilo balik temizledim yikadim tepsiye dizip firina verdim. tabi surekli ayaktaydim ama en zoru dilayi idare etmekti. cocuklar sagolsun baya ilgilendler

hehehe olmedim geldiiiim. oy sarma yaptim bir buyuk tencere bir kucuk tencere. sonra bir bucuk kilo balik temizledim yikadim tepsiye dizip firina verdim. tabi surekli ayaktaydim ama en zoru dilayi idare etmekti. cocuklar sagolsun baya ilgilendler
masallah canım bı dunya sey yapmıssın ben aksama bı ıspanak kavurdum soganla dunden ezogelın ve tarhana corbamda var yanınada tursu ve yogurt cıkartırım yeter herhalde sanırım

selam kızlar
geçmiş baya birikmiş biraz okudum ama bitiremedim
bugün çok sinirliyim bilmem neden
oğluma hiç kızmayan ben her yaramazlığına kızıyorum
kendimi çok kötü hissediyorum

menülerimi yazayım bri
dünki menüm
sabah yarım simit
menemen
peynir

akşam
6 tane lahana dolması
salata

bugünki menüm
sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
salatalık
domates

akşam
köfte
salata

selam kızlaarr
hemen menüme geçiyorumm
tabi uyanır uyanmaz ılık su önce
SABAH - 9:00
1 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir ve kaşar peynir
Şekersiz çay

ÖĞLEN - 12:00
Garnitürlü sulu köfte
Havuç salatası

İKİNDİ - 15:00
Tadımlık cumhuriyet bayramı pastası :)) bir iki çatal kaçamak yaptım :)

AKŞAM - 18:00
Bir kase yoğurtt

Bir de kızlar bir çay içiyorum bilmem marka vermek doğru olur mu da her gün o var bir de bir kupa menümde :)

acayip iştah açılması yaşıyorum canım sorma verdiğimide geri alacam işlerim o kadar ters gidiyor kiiii ((

HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLARR, yemek faslı bitti çayıda içtik ama yumurcak tv faslı 12 den beri hiç ardı arkası kesilmeden devam ediyor.kafam pepe oldu..

acayip iştah açılması yaşıyorum canım sorma verdiğimide geri alacam işlerim o kadar ters gidiyor kiiii ((

allahh allahh,stersdenmi yoksa adetinmi yakın canım,işallah çok hasar almadan atlatırsın..
yok canim benim bizim burada adet gerçi annem ogrendiginden beri bi dünya şey almaya baslamis kadinin ilk torunu nede olsa teyzeside ayni şekilde devamlı kiyafet aliyorlar sanirim doğuma kadar kiyafet sorunumuz kalmayacak :)
çok iyi sizin için o zaman mervişim.herşeyi siz alsanız çok külfetli olurdu size..zaten çok kyafet alma merve,çok hediye gelir ilk çocuğa çoğunu giydiremezsin bile..sen demirbaşları al gerisi gelir nasılsa..
ohh ellerine sağlık..
ayy diloşun görüntüsünü gördüm facede maşallah ne kadarda büyümüş cadı..da da daaaaa neler diyor bilmem yoğurlarla..,
kurabıye ve cıkolata yıyerek 6 ayda 30 kılo vermıs show tv haberde duydum egerla yanlıs duymadıysam
nee çikolata ve kurabiye yiyip zayıflamışmıı.

yarın bu diyete başlıyorum ben o zamann

hangi goruntusunu diyon kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…