- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kız nerdesin yoktun galiba kalabalıkta kaybettik seni :)slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ???
bi günaydın dedin gittin gelmedin kaçak kızımız nerdesinGunaydinnnnn kizlar
aslm hoşgeldin canm iyiyiz sen nasilsinslm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ???
taziyeden dolayı pek gelemedim kuzumkız nerdesin yoktun galiba kalabalıkta kaybettik seni :)
iyiyim bebeğim biraz sıkıntılıyım ama şüküraslm hoşgeldin canm iyiyiz sen nasilsin
hayirlar olsun inşallah canmtaziyeden dolayı pek gelemedim kuzum
iyiyim bebeğim biraz sıkıntılıyım ama şükür
günayyyydıııııın kahvaltı sofrasından sevgilerle
bu gün detoksu bıraktım. sanırım zorlamamın bir mantığı yok vücut şişti. kırmızı kartımı da yedim çok şükür. tatlıya neden hayır diyemediğim böylelikle anlaşılmış oldusıla bu gün çok hasta öksürüyo hapşırıyo ses de gitti. hastalık evimize yeniden girdi. hadi bize geçmiş olsun. dila da sürekli sılanın yanında oyun oynuyolar. hemen bulaşacak. yandım ben
bendegidiyim bari sağlık ocağına yaptırayım bi tahlil..zaten b 12 de hep düşük çıkar.acı çehre içince ben wc den çıkamayanlardanım. çok nadiren başvurduğum oluyor. ama sanırım kabızken fayda etmez normal döngüde cırcır ediyor
sana inanamıyorum kansızsın ve önlemini hala almadınmı. ben bu sabah kıza b12 eksikliği için bir iğne yaptırdım bile.kendimde bazı dönemlerde yaptırıyorum sende ihmal etme cnm
kolay gelsin cecommneyse kızlar ben işime döneyim yoksa basılacağım bu halde
Onlar erken gider anında damlarım
sağol canm ya netteki fiyatlar gerçekten uçuk fiyatlar dun aksam esimlede baktikta neye baktiysak pahalı geldi Esim abartmadan alalim demeye basladi:) fiyatları gördükçe ilk çocuk olunca ilimizde herşeye heves ediyoruz :) bakti fiyatları gördü abartma dan yapalim askim alisverisi demeye basladi bu tarafada bi bakarim cnmda olmadi fatih tarafına gecerim mobilya almayacagim şimdiden zaten uzun bi sure anne yaninda yatiyor ufaklik gorumcemde ahşap bi beşik var onu alacagim ins
çokk beğendim caım bayıla bayıla dinledim paylaştığın için sağol..
Ankara kızılayımızda güzel sesli bir arkadaşımız var.onu yağmurlu havada ya da iş çıkışında dinleme şansımız olabiliyor.ama para için yapmıyor bunu..cidden insanları eğlendirmek adına yapıyor.belki beğenirsiniz hanımlar :)
bu gün sözde çocukları okula götürmedim rahatım diyodum. sonra aklıma biraz sebze almak geldi. sonra üşendim vaz geçtim. o sırada arkadaş aradı misafiri gelmiş acil mantıya ihtiyacı varmış evin kaşısına bim açıkdı ya ordan bana getirebilirmisin dedi. e hadi getireyim bari dedim çıktım. gittim orda bir kahve içtik arkadaşla.sonra oğlanı okuldan alıp markete daldım. sözde limonla domatese ihtiyacım vardı. kabak pazı yaprağı kırmızı biber dolmalık biber derken bir dünya eşya oldu . allahtan bebek arabası var da elimde taşımak zorunda kalmıyom.( efsax bebek arabasının büyük olmasının avantajı ne koyarsan koy taşımam demiyor )eve geldim. baktım pazı yapraklarını şimdi sarmasam sararır, prasa aldım onu doğramasam sararır, ha bide bu akşam için balık aldım yine bide onu temizleyecem iki ayağım bir papuca girdi. yetmedi pencere ve kapılara fitil aldım onları takmam gerek offff offff bu sancıyla yapılacak iş mi . bütün bunlar regli döneminin bana oyunu ya yemek yaptırıyo ya temizlik
hatta şuradan izleyebiliriz...
iki canlısın ondan olabilirmi.hormonlar yüzünden emzirirkende yaşayacaksın bu hissi
elektirik mi veriyo ne yapıyor acaba. bu durumda evde de yapılabiliyor anladığım kadarıyla da ne derece doğru acaba
ay işler bitecek gibi değil ya. dila da durmuyo sıpa. dolma yapıp pişirip dolaba koyacam yarına hazır olsun yemeğim. pırasayı doğradım. buzluğa atacam. zaten benden başka yiyen yok onu. birde balıı temizleyeydim. offff. anlatırken yoruluyor insan.
bu gün arkadaşım bir şey anlattı çok güldüm nerde bizdeeeee dedim. akıllı kadınlar pazar paralarından arttırıp evi temizlikçiye verirlermiş, yemeği dışardan söylerlermiş, kendilerikuaföre gidip bakım yaptırırlarmış. akşam koca eve gelince de vaaaay benim güzel karım hem o kadar iş yapmış hem güzel yemek hazırlamış hemde benim için süslenmiş derlermişiyide eşim bana hiç pazar parası bırakmıyo ki kredi kartı veriyo. e gündelikçilerde kart geçmiyo, kuaföre gitsem ya da yemekçiden alsam ekstirede görür olmadı çocuklar ispiyonlar kavga ederiz kocayla
aç karna o kadar kahve normal baş dömesi..bir başım dönüyo anlatamam. acaba kahveyi mi fazla kaçırdım. acabası yok kaçırdım belli bişe. iki gündür içmedi çok ta canım çekmişti. öğlen arkadaşta bir kupa 2 si bir arada içmiştim şekersiz. kesmedi eve geldim 1 kupa da türk kahvesi yaptım. şu an acayip hissediyom. kafein manyağı oldum sanırım
kız ben sana ne diiim. rahmetli babannem evde 2 kaşık varsa birini kır at ki kocan eksiği yerine koymak için çalışsın derdi. o lafı ozamanlar anlamazdım da şimdi çok iyi anlıyorum. o kaşığı kırıp atanlar hep kıymetli imişler ondan dermiş meğer
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ???
bi araştırıcam bakalım teşekkürler şekercim:))istanbulu bilmem ama orada merkezleri biliyorum.
internette adresleri vardır. bitanesi maranki kozmik bilim merkezi, birtanesi the lifeco/ http://www.thelifeco.com/ ( ben buradan alışveriş yapıyorum merkezine gitmedim uzağım ama çok isterdim gitmek) birde d life var bi araştır bakalım
iyi günler kızlarr
sabah uğraştım kaç kere ama giremedim kk ya.sanırım sorun vardı..
maşallah muhabbet güzelmiş,kaçırdım ben.
.yalnız bugün ben yine kendimi aırlaçmış hissediorum ve çok canım sıkıldı bu duruma,ben niye kilo veremiyorum kızlar yaaaa
menümü yazıyorum yanlış bişeymi yapıyorumki ben,karatay herkese yaradı bir tek benim bünye direniyor..
geçmiş olsun gülayy,ne çektin sen bee gülayy şu gripden..
bendegidiyim bari sağlık ocağına yaptırayım bi tahlil..zaten b 12 de hep düşük çıkar.
yaa bu sabah 3 tane acı çehre çiğnedim yuttum,karnım bile guruldamadı,nasıl bir bağırsak sistemi var benim..
bu durum çok kötü cidden benim için..
kolay gelsin cecomm
yalnız torkunun ürününde şeker yok şeker pancarı var demişin ya..ee zaten şekerde şeker pancarından oluyor,dolayısıyla şeker var,sanırım glikoz yok..sen yeme cıss..
bizim burda kız annesine çok külfet var o konuda merişim..kızı gelin eder kız doğum yapıncada a dan z ye bebeğin her şeyini kız anası getirir..bir tek beşik araba almaz,onu erkek tarafı alır..sizde öyle bir adet yok sanırım..
kolay gelsin sanada,demek bim evin karşında,,ahh ahh en büyük hayalim evimin karşında bim olması
sebzeler bu gün oyalar seni ama sonrasında rahat edersin ,iyi yapmışın bence hazır çıkmışken almakla..
allahh allahhhhh nasıl bişey öylee,acaba gerçekden insan vucudundanmı çıkıyor,yoksa bir hilesi falanmı var acaba o suyun renginin diye düündüm ama nesli biliyormuş .demekki doğru.denemek lazım ..
annemm o kadınlar akıllı değil paralı bence,
o kadar pazar parasımı olurmuş,biz pazarı bulsak arttırmayı boş ver,hem zaten benim kocada hep kredi kartı verir elime,çok kızıyorum şu kartlara,market dışı alışveriş yapamıyorum..arkadaş sütcü seyyar satıcı kart çekmiyor..
seyyarlarda her şey ucuz ama kart var elimde markete mahkumum..
aç karna o kadar kahve normal baş dömesi..
ahh ahhh biz o kadınlardan olsak kıymetli oluruz..hemde koca evin eksiğini bitirecem diye çalış çalış baçka işlere vakit bulamaz..
şekerimmm hoşgeldin..
biz iyiyizde asıl sen nasılsın neler yaptın yokken..
yok canim benim bizim burada adet gerçi annem ogrendiginden beri bi dünya şey almaya baslamis kadinin ilk torunu nede olsa teyzeside ayni şekilde devamlı kiyafet aliyorlar sanirim doğuma kadar kiyafet sorunumuz kalmayacak :)iyi günler kızlarr
.yalnız bugün ben yine kendimi aırlaçmış hissediorum ve çok canım sıkıldı bu duruma,ben niye kilo veremiyorum kızlar yaaaa
menümü yazıyorum yanlış bişeymi yapıyorumki ben,karatay herkese yaradı bir tek benim bünye direniyor..
bendegidiyim bari sağlık ocağına yaptırayım bi tahlil..zaten b 12 de hep düşük çıkar.
yaa bu sabah 3 tane acı çehre çiğnedim yuttum,karnım bile guruldamadı,nasıl bir bağırsak sistemi var benim..
kolay gelsin cecomm
yalnız torkunun ürününde şeker yok şeker pancarı var demişin ya..ee zaten şekerde şeker pancarından oluyor,dolayısıyla şeker var,sanırım glikoz yok..sen yeme cıss..
bizim burda kız annesine çok külfet var o konuda merişim..kızı gelin eder kız doğum yapıncada a dan z ye bebeğin her şeyini kız anası getirir..bir tek beşik araba almaz,onu erkek tarafı alır..sizde öyle bir adet yok sanırım..
kolay gelsin sanada,demek bim evin karşında,,ahh ahh en büyük hayalim evimin karşında bim olması
sebzeler bu gün oyalar seni ama sonrasında rahat edersin ,iyi yapmışın bence hazır çıkmışken almakla..
allahh allahhhhh nasıl bişey öylee,acaba gerçekden insan vucudundanmı çıkıyor,yoksa bir hilesi falanmı var acaba o suyun renginin diye düündüm ama nesli biliyormuş .demekki doğru.denemek lazım ..
o kadar pazar parasımı olurmuş,biz pazarı bulsak arttırmayı boş ver,hem zaten benim kocada hep kredi kartı verir elime,çok kızıyorum şu kartlara,market dışı alışveriş yapamıyorum..arkadaş sütcü seyyar satıcı kart çekmiyor..
ahh ahhh biz o kadınlardan olsak kıymetli oluruz..hemde koca evin eksiğini bitirecem diye çalış çalış baçka işlere vakit bulamaz..
şekerimmm hoşgeldin..
masallah canım bı dunya sey yapmıssın ben aksama bı ıspanak kavurdum soganla dunden ezogelın ve tarhana corbamda var yanınada tursu ve yogurt cıkartırım yeter herhalde sanırımhehehe olmedim geldiiiim. oy sarma yaptim bir buyuk tencere bir kucuk tencere. sonra bir bucuk kilo balik temizledim yikadim tepsiye dizip firina verdim. tabi surekli ayaktaydim ama en zoru dilayi idare etmekti. cocuklar sagolsun baya ilgilendler
acayip iştah açılması yaşıyorum canım sorma verdiğimide geri alacam işlerim o kadar ters gidiyor kiiiiiyi günler kızlarr
kolay gelsin cecomm
şekerimmm hoşgeldin..
acayip iştah açılması yaşıyorum canım sorma verdiğimide geri alacam işlerim o kadar ters gidiyor kiiii((
çok iyi sizin için o zaman mervişimyok canim benim bizim burada adet gerçi annem ogrendiginden beri bi dünya şey almaya baslamis kadinin ilk torunu nede olsa teyzeside ayni şekilde devamlı kiyafet aliyorlar sanirim doğuma kadar kiyafet sorunumuz kalmayacak :)
ohh ellerine sağlık..hehehe olmedim geldiiiim. oy sarma yaptim bir buyuk tencere bir kucuk tencere. sonra bir bucuk kilo balik temizledim yikadim tepsiye dizip firina verdim. tabi surekli ayaktaydim ama en zoru dilayi idare etmekti. cocuklar sagolsun baya ilgilendler
nee çikolata ve kurabiye yiyip zayıflamışmıı.kurabıye ve cıkolata yıyerek 6 ayda 30 kılo vermıs show tv haberde duydum egerla yanlıs duymadıysam
diyetisyen kontrolunde vermiskurabıye ve cıkolata yıyerek 6 ayda 30 kılo vermıs show tv haberde duydum eger yanlıs duymadıysam
hangi goruntusunu diyon kiz.HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLARR, yemek faslı bitti çayıda içtik ama yumurcak tv faslı 12 den beri hiç ardı arkası kesilmeden devam ediyor.kafam pepe oldu..
allahh allahh,stersdenmi yoksa adetinmi yakın canım,işallah çok hasar almadan atlatırsın. .
çok iyi sizin için o zaman mervişim.herşeyi siz alsanız çok külfetli olurdu size..zaten çok kyafet alma merve,çok hediye gelir ilk çocuğa çoğunu giydiremezsin bile ..sen demirbaşları al gerisi gelir nasılsa..
ohh ellerine sağlık..
ayy diloşun görüntüsünü gördüm facede maşallah ne kadarda büyümüş cadı..da da daaaaa neler diyor bilmem yoğurlarla..,
nee çikolata ve kurabiye yiyip zayıflamışmıı.
yarın bu diyete başlıyorum ben o zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?