- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
aynen canim ya daha bizimkiler düğün borclarini oduyorlar bide o olsa çok zor olurdu aynen almayo dusunmuyorum kiyafet daha bugün kardeşim kiyafet almis onun fotosunu atmis dediğin gibi demirbaslari almak daha mantikli kadim diyetisyen kontrolunde yemisHAYIRLI AKŞAMLAR KIZLARR, yemek faslı bitti çayıda içtik ama yumurcak tv faslı 12 den beri hiç ardı arkası kesilmeden devam ediyor.kafam pepe oldu..
allahh allahh,stersdenmi yoksa adetinmi yakın canım,işallah çok hasar almadan atlatırsın. .
çok iyi sizin için o zaman mervişim.herşeyi siz alsanız çok külfetli olurdu size..zaten çok kyafet alma merve,çok hediye gelir ilk çocuğa çoğunu giydiremezsin bile ..sen demirbaşları al gerisi gelir nasılsa..
ohh ellerine sağlık..
ayy diloşun görüntüsünü gördüm facede maşallah ne kadarda büyümüş cadı..da da daaaaa neler diyor bilmem yoğurlarla..,
nee çikolata ve kurabiye yiyip zayıflamışmıı.
yarın bu diyete başlıyorum ben o zamann
evet oylemis izledim simdi haberide kadim 73 kilo ben 79 kilo benden baya bi zayif görünüyor yanidiyetisyen kontrolunde vermis
Çok kotu olmuş canim ya nazar değdi aman dikkat et çocuklar dahada kotulemesin griplerifirinimin elletine saglik butun baliklar yandi ev duman alti. kapi pencere actim buz kesti. offf ya ne bu simdi
ne oldu canımacayip iştah açılması yaşıyorum canım sorma verdiğimide geri alacam işlerim o kadar ters gidiyor kiiii((
bilmiyorum canım ya aldığım migren ilaçlarından olabilirprenses hayirdir neden sinirlisin
off çok kötü olmuşfirinimin elletine saglik butun baliklar yandi ev duman alti. kapi pencere actim buz kesti. offf ya ne bu simdi
hoş geldin canım hatırlıyorum seni ben de 80 kilolardan bol kilolu şekilde yeniden dönüş yaptım vericez kilolarımızı inşallah demekki buradan ayrılmamamız gerekiyorSlm kizlarr
ben daha once burdaydim gecen sene sonra sorunlar oldu giremedim ama simdi yine girmr ihtiyaci duydum en sin 80 kiloyu gordum weee suanda98kiloyum morelim sifir cok kotuyum
ben bir çizelge yaptım değiştiremiyorum sanırım bende sorun varBen bu çizelgeyi yapamadım bir türlü. Daha doğrusu çizelgeyi yapıyorum da, hangi kısmı kopyalayıp yapıştıracağımı bulamadım... Yardım eder misiniz?
hoş geldin canım hatırlıyorum seni ben de 80 kilolardan bol kilolu şekilde yeniden dönüş yaptım vericez kilolarımızı inşallah demekki buradan ayrılmamamız gerekiyor
Ewet canm yaa dun tartildim tartida o rakami gorunce sok oldum ya sinirden catliyorum...hoş geldin canım hatırlıyorum seni ben de 80 kilolardan bol kilolu şekilde yeniden dönüş yaptım vericez kilolarımızı inşallah demekki buradan ayrılmamamız gerekiyor
2 dir söz erteleniyor büyükbabamın vefatı ne bileyim işte canım dertler bitmiyor biliyorsunne oldu canım
bilmiyorum canım ya aldığım migren ilaçlarından olabilir
off çok kötü olmuş
inş herşey yoluna girer tatlım2 dir söz erteleniyor büyükbabamın vefatı ne bileyim işte canım dertler bitmiyor biliyorsun
olur verelim :)
22 yasindayim calisiyorum bekarim sen?
bana bu hafta da izin yazalımmm cecommm bilgin olsun haftaya aksilik olmazsa kesin dönüş yapacam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?