80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aleyküm selam canım
çok geçmiş olsun çok şükür ki toparlanmış baban çok sevindim
evet canım sağlık olsun herşey hallolur

aleyküm selam canım
çok geçmiş olsun çok şükür ki toparlanmış baban çok sevindim
evet canım sağlık olsun herşey hallolur

Çok sağ ol canım gerçektende yüreğimiz ağzımıza geldi ama şükür iyi şu anda
Rabbim tüm hastalara şifa versin...Aminnn

Kuzumm çok geçmiş olsun Rabbim biran önce saglik sihhat versin cnm

Çok kotu olmuş canim ya nazar değdi aman dikkat et çocuklar dahada kotulemesin gripleri

ne oldu canım

bilmiyorum canım ya aldığım migren ilaçlarından olabilir

off çok kötü olmuş
vallahi kötü oldu ki ne kötü ldu. içeri daha sıcak olsun diye oturma odasının kapısını da kapatmıştım farketmedim. kızım su içmeye gitti anne mutfağın her yeri duman dedi de öyle baktım. ama sadece mutfak değil bütün ev duman altı. her yer leş gibi balık kokuyor. çok sinirlendim ama ya.
Ewet canm yaa dun tartildim tartida o rakami gorunce sok oldum ya sinirden catliyorum...
Ayyuzlum sen nadilisn hatirlarmisin beni bilmem en son hamileydin simdi buyumustur bebisin belki kilolarda gitmistir...
hatırlıyorum tatlım hatırlamazmıyım hoş geldin yeniden. bebişim doğdu da bir yaşına geldi bile. kızım oldu
çok geçmiş olsun ceco. üşütmüşmü ne olmuş. merak ettiğim bir konu daha var kız misafirlerin ne yaptı evde tek başlarına.

Ben balik kokusunu oldum olasi sevmiyorum sinir olunmayacak gibi şey degilki Rabbim yardimcin olsun

kahvaltıda müzik kanalı açıktı onuncu yıl marşı çaldı orda bi tuhaf oldum. sonra netten fırın bakarken anlamadığımız bir şekilde istiklal marşı okuyan küçük bir kız sesi geldi ağlaya ağlaya okuyo. o zaman salya sümük oldum. sonrasında ceconun babasının durumu. imdaaaat yangın var diye bağıra bağıra kaçasım geliyor

Bugün duygusal bi gün olmuş gerçekten canim bazen bende öyle oluyorum aksam falan esinle konuşurken birden baslarim ağlamaya insanin bazen boyle anlari olabiliyor

hayırlı günler kızlarr

hangi goruntusunu diyon kiz.
ayy ben diloşları karıştırmışım..birde diyorum dila çok değişmiş,şaşkın ben çok utandım valla

firinimin elletine saglik butun baliklar yandi ev duman alti. kapi pencere actim buz kesti. offf ya ne bu simdi
anamm nazarımızmı değdi kızz,bütün işleri hallettin dedik . dumanaltı oldu..hakkatende bakılda çok pis kokar.iş çıktı sana soğukda..
kızlar çok hosuma gıttı sız de ızleyın ıstedım

https://www.facebook.com/iyilik iyilikle beslenır.. kötü olan her şey iyiliğe muhtaçtır!
çok güzel bir paylaşım olmuş canım sağol..

çok duygulandım benim kız niye ağlıyon anneeeeeeee diyor..
çokk geçmiş olsun cecom
neyseki iyiye gitmiş babacığının durumu,allah sağlık şifa versin cecomm..
sabahtan beri bir duygusallık var üzerimde sormayın gitsin. gözüm çeşme gibi sürekli ağlıyom deli olacam. ceconun msjı okurken bile nasıl ağladım
aydan sanırım hepimizin duygusal durumu bir tuhaf gerçi ben her daim böyleyim ya .
adetinmi yakındı gülay onunda etkisi çok oluyor malum..

ahhh cecom çok geçmiş olsun rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallah...

kızlar bu gün kendi yoğurt mayamı kendim yaptım nohuttan ..o mayaylada yoğurt mayaladım bakalım yoğurt nasıl olucak tutucakmı..zaten 1 lt süte mayaladımki o ilk yoğurduda maya olarak kullanıcam..nette gördüm meltem açıkalın verdi tarifini.yoğurtsuz nohutan maya..işallah güzel sonuç alırım ve doğal yoğurt yemiş olurum..

Kizlar kocama kolay yemek yapabilmesi için buzluca neler atabilirim
hayırdır canım bir yeremi gidicen..

yemek pişmiş olarak bile koyabilirsin mervişim.ısıtır yer,biber kızartması,taze fasulyeyi hafif kavurup koyarsan olur.severse taze bamya ama kaldımı acaba mevsimi geçiyor..
pırasayı doğrayıp atabilirsin,birazda neler sevdiğiyle alakalı gibi mervişim..

Manisaya okula gidicem canim ocak ortasına kadar oradayim deliklerinin hepsini yer canim pişirip koyayim bari

Manisaya okula gidicem canim ocak ortasına kadar oradayim deliklerinin hepsini yer canim pişirip koyayim bari
yemek seçmiyor demekki,çok iyi.ben artan yemekleri dondurucuya koyup aradan zaman geçince sanki yeni yapmışım gibi yiyoruz canım..küçük küçük kaplara koyarsan istediği yemeği çıkarır ısıtır yer kocan.
benim kız kardeşimde memlekete geleceğinde öyle yapar.1 ay kocası dışardan yemez evden halleder yemek işini.

Dolapta şimdi haslanmis kurufasulye yaprak sarma kavurma ve taze fasulye var onları önceden koymuştum daha yememis onlarida ek neler yapabilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…