80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm
sabah: 1 yumurtayla karatay kahvaltısı (yumurta bitmiş farketmemişim de)
arada: 2 kupa kahve
akşam: 2 kabak dolması, 4 kadar da sarma, 1 küçük kase yoğurt

herşey kararında olmuş canım.. inşallah rahat rahat vericez kiloları

Kizlar kocama kolay yemek yapabilmesi için buzluga neler atabilirim

canım ben herşeyi atıyorum dondurucuya pişmiş yemekte dahil malum çalışınca... fasulyeyi domatesle kavurup poşetleyip koyuyorum sonra bir soğanı kavurup hop buda içine , patlıcanı fırında az zeytinyağıyla soteleyip pişiriyorum, kıymayı soğanla ve domatesle kavurup koyuyorum yemeklere hazır oluyor, nohut fasulye haşlayıp onları atıyorum ne tam pişmiş nede tam pişmemiş olacak, kalan yemeklerimide hiç dökmem tuppera doldur hoop dolaba 2 hafta içindede bir gün yemek yapmam kalanları çıkarıp kaynatıp sofraya hem israf olmaz hem bi gün fazladan vaktim olur, kalan kurufasulye nohut yemeğini hemen dolaba poşetlerim tarhana çorbasının içinde missss olur... valla daha çoookk dondurucu konusunda yüksek lisansım var diyebilirim hiç bi zaman boş değildir hatta artık yetmiyor çekmeceli bi dondurucu almayı planlıyorum... haaa bu arada börek kek herşeyide koyarım kızın beslenmesi için müthiş oluyor...

Dolapta şimdi haslanmis kurufasulye yaprak sarma kavurma ve taze fasulye var onları önceden koymuştum daha yememis onlarida ek neler yapabilirim diye düşünüyorum
nohut yemegi yapabilirsin. sigara boregi normal borek, pilav bile konuluyo tazecik cikiyo. hani demistin ya on kilo yogurdum var onu da atabilirsin

adet oldum canim ikinci gundeyim. sanirim dunku firin meselesinin de etkisi gecmemisti sinirler lacka olfu. esim bu aksam cikip firin bakalim diyor. bu gune kadar alsaydi eskitmistik bile. sakalim yokkisozum dinlendin. uc senedir rezilediyot beni

Mrb kızlar.
Biraz okudum ama alıntı beğeni yapamadım kusuruma bakmayın. Telden zor oluyor.
Ceci çok geçmiş olsun babana. İşte hastalaninca Allah korusun bişey olunca çok iyi anlıyoruz kiymetlerini. Ben evlenince pimpirikli halim gider de kurtulurum derdim ama yok hala ayniyim hatta koca ve çocuk eklendi üzerine ☺

Elma şekerim hoşgeldin.

Ceci ben menüleri evde olunca yazamiyorum beni izinli say o günler cnm. Zira bugün 1 paket Gofret yedim midem alt üst

Ayyuzlu geçmiş olsun yanık fenadır süt ve balık yanigi özellikle. Ayrıca ben de duygusal ve mutsuzum bugün eşimle görüşemiyoruz hem yoruluyorum bebekle hem özlüyorum
Merve cnm sen ne maharetlisin zavallı kocam dogru duzgun yemeğe hasret ☺

Valla bende herşeyi gitmeden dolaba atayim diyorum yemek haline getirip herşeyi
nohut yemegi yapabilirsin. sigara boregi normal borek, pilav bile konuluyo tazecik cikiyo. hani demistin ya on kilo yogurdum var onu da atabilirsin
On kilo yogurt posetten akmaz mi canm
sizdemi esinle ayri yerlerde yasamak zorunda kaliyorsunuz cnm yok cnm ya maharetten çok eşime kiyamiyorum

sizdemi esinle ayri yerlerde yasamak zorunda kaliyorsunuz cnm yok cnm ya maharetten çok eşime kiyamiyorum

Yok cnm ayrı değiliz şükür yoksa çocukla perişan olurduk. Ama çok yoğun çalışıyor bazen 20 saat yok düşün gelip yatiyor görmüyorum bile.
He He ben kıyarım hem de çok fena

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum babacığına.... Allah babalarımızı annelerimizi başımızdan eksik etmesin...

sabah bir çaydanlığa çubuk tarçın limon ve karanfil koydum küçük tüpün üstünde kaynattım odalarda. şükür epeyce bastırdı kokuyu ama geçti diyemem

ayyy canım ne sinir bozucu bi koku biliyorum...ben normalde bile balık piştimi fırında delleniyorum kokulara. Tepsiye hep 10-15dal maydonoz koyarım, pişerken kokuyu çekiyor,balığı çıkarınca da fırına bi kapta sirkeli su koyuyorum sıcağıyla... ılıyınca da limonla ya da karbonatla siliyorum içini. deli miyim neyim :))

ayyy ne güzel ben de merak ettim denemek isterim ilk fırsatta,ellerine sağlık şekerim:)

Merhabalar arkadaşlar.
Düzceden geldim.
Grip oldum bu seferde.
Boğazım çok kötü.
Çokda halsizim.
Öğlene kadar uyudum bugün.
Kızım kahvaltıyı hazırlayıp kaldırdı beni.
Ceco babana çok geçmiş olsun.
Cuma günüde yatılı misafirim gelecek.
Bildirim yaparım ama menü yazamıycam oynak başım.affola.
Hepinizi çok öpüyorum.

Kizlar kocama kolay yemek yapabilmesi için buzluga neler atabilirim

ben de yazın tatilde annemlere giderken bi aylık yemek bıraktım buzluğa.eşim diyetini bozmasın diye...
ffasülye , kabak, patlıcan yemeği yapmıştım birer kilodan..onları buzdolabı poşetlerinde dondurdum 3 çeşitten 4er 5er poşet oldu....
karnıyarık yapmıştım, patlıcanı yağlayıp fırınlıyorum ben kızartmıyorum,sonra içini doldurdum ve 2 tane 2 tane poşetledim yine,çıkrarıp fıında ısıtınca missss oluyor:)
nohut yemeği de koymuştum o da güzel oluyo
köfte yapmıştım bi de..yoğurdum pişirdim koydum 4er poşetledim.
bi de ben mercimek çorbasını sulandırmadan önce ayırıp buzlupa koyuyorum bazen,acil bi durumda hemen çıkartıp sulandırıp terbviyesini yapıyorum hazır oluyo..
ıspanak, karnabahar ...hepsinden olur şimdi...gidene kadar her yaptığın yemekten biraz fazla yapıp bi iki yemelik ayırsan buzluğa işin kolaylaşır.
kendini yorma hepsini bir yapıcam diye:)

biz taze yoğurdu süzüp kese yoğurdu yaparız o kadar çok madem kese yoğurdu daha uzun süre dayanır ayrıca kızartmalarda falan kıvamıyla tercih edilir ayy kızartma yemeyeli yıl oldu galiba bu arada hay bu diyete:)) yoğurdu süzmek için özle bi kese bez torba ya da şu beyaz yastık kılıfları var ya... sırf onun için kullanırsın. ya da süzgeçin üstüne kalınca havlu kağıt döşeyip yoğurdu bekletirsen o da çok güzel süzer...kılıf yıkama derdi de olmaz :) süzme yoğurt dolapta da daha uzun süre dayanır ,buzluğa da koyarsın akmaz kokmazz :)

sağol canim beniim karnabahar ve brokoli var evde onlari haslayim atayim diyorum biberlerimde baya çok konuda melemenlik yapip atayim diyorum bakalim midem izin verirse yapicam ins

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Sabah eşimle dışarı çıkıp dönüşte anneme uğradım ve ancak eve gelip bilgisayar açma fırsatım oldu
Çok şükür bugün babam çok daha iyi
Annem bir kaç gün daha camiye bile gitmesine izin vermiyor adamcağız yatıp keyif yapıyor tabi ilaçların etkisiyle uyuyor ara ara
Şükür ateşi bugün çıkmadı ama tabi annem her 15 dakika arayla kontrol ediyor ateşini

Bugün bir hevesle Eminönüne gittim ama maalesef boncuk malzemelerini almayı düşündüğüm dükkanların hepsi kapalıydı resmi tatil diye ( hazır kolyelerin olduğu dükkanlar açıktı ama model çalmak için bile girip baktığımda hiç tarzım olmayan şeyler vardı )
Bakalım eşim Cumartesi tekrar gideriz dedi tabi bana iyi yürüyüş oldu bugün 2 saatten fazla

Anam tam akşam keyif yaparım derken eşimin Eniştesi aradı kuzuyu özledim akşam çaya gelin diye eşimde uzanmayı düşünüyordu ama tabi hayır diyemedi oda mecbur artık bir iki saat sonra oraya gideceğiz

Tabi iki gündür koşturmacalardan, reglden ve yetersiz su içmekten dolayı tartıda artı gördüm bir iki saat evvel İnşallah yarın bol bol su içerek o regl ödeminide atacağım ( şükür beslenmede kaçamak yok ama tabi saatler şaştı hatta hastanedeyken sadece çorba bulabilmiştim zararlı birşey yemiyeyim diye, bugünde dışardayken ekmeksiz döner yedim ama neticede bünye anında tepki veriyor )
Bu hafta aynı çıkarsam bile çok mutlu olacağım ama artıda olursa artık boynumu büyük razı olacağım sonrada çok daha sıkı sarılacağım beslenmeme ve suyuma

çok geçmiş olsun ceco. üşütmüşmü ne olmuş. merak ettiğim bir konu daha var kız misafirlerin ne yaptı evde tek başlarına.

Evet canım maalesef fena üşütmüş babacığım ama şükür iyi sayılır şu anda
Sorma onlarıda öyle evde bırakıp fırladım Büyük kız evde diye pek umursamadım ( daha doğrusu düşünmedim o anda ) Kızım onlara birer çay koymuş onlarda çaylarını içip gitmişler evlerine hatta bugün ikisinede tekrar mesaj attım ( sağ olsun benim çakma elti hastanedeykende haber aldı benden ) kusura bakmayın en kısa zamanda yine beklerim diye

sabahtan beri bir duygusallık var üzerimde sormayın gitsin. gözüm çeşme gibi sürekli ağlıyom deli olacam. ceconun msjı okurken bile nasıl ağladım

Allah razı olsun canım
Kıyamam ben sana

hayırlı akşamlar kızlar :))
hemen geçiyorum listeme :)
tabiki uyanır uyanmaz ılık su asla ihmal etmemm :)

SABAH
2 adet haşlanmış yumurta
2 adet kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
Şekersiz çay

ÖĞLEN
Yayla çorbası
Havuç salatası

AKŞAM
Fırında patates tavuk
2 bardak ayran

Arada da bitki çayım var bir de :)

Herkese iyi akşamlar,
Menülerimi yazayım:
Sabah 8:00 2 yumurta, domates, zeytin, peynir, çay
Akşam: 18:00 balık, salata, 1 kibrit kutusu helva.

Bugün de 2 öğün yaptım.

Ceco babana büyük geçmiş olsun. Yetişkinlerde bu kadar ateş çok tehlikeli. Büyük geçmiş olsun.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hep beraber nice bayramlar kutlayalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…