- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
dünkü menüm
sabah: 1 yumurtayla karatay kahvaltısı (yumurta bitmiş farketmemişim de)
arada: 2 kupa kahve
akşam: 2 kabak dolması, 4 kadar da sarma, 1 küçük kase yoğurt
Kizlar kocama kolay yemek yapabilmesi için buzluga neler atabilirim
nohut yemegi yapabilirsin. sigara boregi normal borek, pilav bile konuluyo tazecik cikiyo. hani demistin ya on kilo yogurdum var onu da atabilirsinDolapta şimdi haslanmis kurufasulye yaprak sarma kavurma ve taze fasulye var onları önceden koymuştum daha yememis onlarida ek neler yapabilirim diye düşünüyorum
adet oldum canim ikinci gundeyim. sanirim dunku firin meselesinin de etkisi gecmemisti sinirler lacka olfu. esim bu aksam cikip firin bakalim diyor. bu gune kadar alsaydi eskitmistik bile. sakalim yokkisozum dinlendin. uc senedir rezilediyot benihayırlı günler kızlarr
ayy ben diloşları karıştırmışım..birde diyorum dila çok değişmiş,şaşkın ben çok utandım valla
anamm nazarımızmı değdi kızz,bütün işleri hallettin dedik . dumanaltı oldu..hakkatende bakılda çok pis kokar.iş çıktı sana soğukda..
çok güzel bir paylaşım olmuş canım sağol..
çok duygulandım benim kız niye ağlıyon anneeeeeeee diyor..
çokk geçmiş olsun cecom
neyseki iyiye gitmiş babacığının durumu,allah sağlık şifa versin cecomm..
aydan sanırım hepimizin duygusal durumu bir tuhaf gerçi ben her daim böyleyim ya .
adetinmi yakındı gülay onunda etkisi çok oluyor malum..
Valla bende herşeyi gitmeden dolaba atayim diyorum yemek haline getirip herşeyiherşey kararında olmuş canım.. inşallah rahat rahat vericez kiloları
canım ben herşeyi atıyorum dondurucuya pişmiş yemekte dahil malum çalışınca... fasulyeyi domatesle kavurup poşetleyip koyuyorum sonra bir soğanı kavurup hop buda içine , patlıcanı fırında az zeytinyağıyla soteleyip pişiriyorum, kıymayı soğanla ve domatesle kavurup koyuyorum yemeklere hazır oluyor, nohut fasulye haşlayıp onları atıyorum ne tam pişmiş nede tam pişmemiş olacak, kalan yemeklerimide hiç dökmem tuppera doldur hoop dolaba 2 hafta içindede bir gün yemek yapmam kalanları çıkarıp kaynatıp sofraya hem israf olmaz hem bi gün fazladan vaktim olur, kalan kurufasulye nohut yemeğini hemen dolaba poşetlerim tarhana çorbasının içinde missss olur... valla daha çoookk dondurucu konusunda yüksek lisansım var diyebilirim hiç bi zaman boş değildir hatta artık yetmiyor çekmeceli bi dondurucu almayı planlıyorum... haaa bu arada börek kek herşeyide koyarım kızın beslenmesi için müthiş oluyor...
On kilo yogurt posetten akmaz mi canmnohut yemegi yapabilirsin. sigara boregi normal borek, pilav bile konuluyo tazecik cikiyo. hani demistin ya on kilo yogurdum var onu da atabilirsin
sizdemi esinle ayri yerlerde yasamak zorunda kaliyorsunuz cnm yok cnm ya maharetten çok eşime kiyamiyorumMrb kızlar.
Biraz okudum ama alıntı beğeni yapamadım kusuruma bakmayın. Telden zor oluyor.
Ceci çok geçmiş olsun babana. İşte hastalaninca Allah korusun bişey olunca çok iyi anlıyoruz kiymetlerini. Ben evlenince pimpirikli halim gider de kurtulurum derdim ama yok hala ayniyim hatta koca ve çocuk eklendi üzerine ☺
Elma şekerim hoşgeldin.
Ceci ben menüleri evde olunca yazamiyorum beni izinli say o günler cnm. Zira bugün 1 paket Gofret yedim midem alt üst
Ayyuzlu geçmiş olsun yanık fenadır süt ve balık yanigi özellikle. Ayrıca ben de duygusal ve mutsuzum bugün eşimle görüşemiyoruz hem yoruluyorum bebekle hem özlüyorum
Merve cnm sen ne maharetlisin zavallı kocam dogru duzgun yemeğe hasret ☺
Valla bende herşeyi gitmeden dolaba atayim diyorum yemek haline getirip herşeyi
On kilo yogurt posetten akmaz mi canm
sizdemi esinle ayri yerlerde yasamak zorunda kaliyorsunuz cnm yok cnm ya maharetten çok eşime kiyamiyorum
anladim canim oda zor ya baya yoğun calisiyormus esinYok cnm ayrı değiliz şükür yoksa çocukla perişan olurduk. Ama çok yoğun çalışıyor bazen 20 saat yok düşün gelip yatiyor görmüyorum bile.
He He ben kıyarım hem de çok fena
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Dün inanılmaz yorucu bir gün geçirdim tabi bir okadarda yüreğim ağzıma geldi
Tam benim çakma elti ve görümcemle oturup iki sohbet ederken ( daha yarım saat olmuştu onlar geleli hatta ilk çayları koyacakken ) Annem ağlayarak telefon açtı koş yetiş baban fena oldu diye
Onları öylece evde bıraktığım gibi kotumu giyip cantamıda aldım kendimi dışarı attım hatta giyinirken eşimide aradım yetiş diye
Ben tabi bizim lanet bayırı çıkana kadar eşim arabayla öte mahalleden anında gelmiş sağ olsun.
Babacığımın meğer sabahtan beri ateşi varmış ama annem hadi birazdan geçer diye soğuk kompres falan yapmış, benim misafirimin geleceğini bildiği içinde haber vermemiş baştan ama sonra babam sayıklayıp kendinden geçmeye başlayınca oda doğal olarak tutuşmuş
Zar zor merdivenleri indirdi eşim babama destek olarak ve anında soluğu hastanede aldık
YOlda babamda bir titremeler falanda başlayınca zaten Annem iyice dağıldı ( tabi bende )
Hastaneye vardığımızda 40.2 derece ateşi vardı
Anında tahlillerini istediler ve 2 ufak ateş düşürücü serum peşpeşe bağladıktan sonra birde serum bağladılar.
Ne olur ne olmaz diye de göğüs filmi istediler hani ciğerlerinde birşey varmı diye
Adamcağız iyice kendinden geçmişti ilk gittiğinde ama şükür toparlandı
Sırf annemin ve babamın morali düzelsin diye babamı tekerlekli sandalyeyle oradan oraya götürürken hep muzurluk yapmaya çalıştım hadi bakalım Attaaa diyoruz senle falan diye
Yine iyisin bak işte sana özel araba aldım, yok işte 3 diyince koşmaya başlıyayım mı falan diye devamlı muziplik yapmaya çalıştım biraz rahatlasın diyeçok şükür hali daha iyi olduğu için rahatlamanın vermiş olduğu muziplikti sanırım ama annemde en azından daha sakin davranmaya başladı ondan sonra
Tabi geç saatte ancak eve geldik ve ne zamanki koltuğa oturdum o zaman ne kadar yorulduğumu anladım
Eşime bile dedim ulen regl sancısından geberip evde hareket edemeyen ben hastanede öyle bir koşturdum ki hiç belimin ağrısını yada yorgunluk hissetmedim o an
Bugün yine annemlere uğrayacağım, durumu iyise eşimle Eminönüne gideceğiz eksik birşeyler almaya birde kendime boncukluk malzeme almaya ( kendimde yapıp satmayı düşünüyorumda ) dönüştede tabi yine Annemlere giderim yoksa içim rahat etmez
Bu hafta hiç doğru dürüst buralarda olamadım ama görüyorsunuz bir günde olsa bana rahat yok ( sağlık olsunda nasılsa oda olur )
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla vakit ayırabilirim buralara
Tamamdır canımnot ettim sen keyfine bak işlerini hallet ama tabiki bildirimini unutma
sabah bir çaydanlığa çubuk tarçın limon ve karanfil koydum küçük tüpün üstünde kaynattım odalarda. şükür epeyce bastırdı kokuyu ama geçti diyemem
ayyy ne güzel ben de merak ettim denemek isterim ilk fırsatta,ellerine sağlık şekerim:)kızlar bu gün kendi yoğurt mayamı kendim yaptım nohuttan ..o mayaylada yoğurt mayaladım bakalım yoğurt nasıl olucak tutucakmı..zaten 1 lt süte mayaladımki o ilk yoğurduda maya olarak kullanıcam..nette gördüm meltem açıkalın verdi tarifini.yoğurtsuz nohutan maya..işallah güzel sonuç alırım ve doğal yoğurt yemiş olurum..
Kizlar kocama kolay yemek yapabilmesi için buzluga neler atabilirim
Valla bende herşeyi gitmeden dolaba atayim diyorum yemek haline getirip herşeyi
On kilo yogurt posetten akmaz mi canm
sizdemi esinle ayri yerlerde yasamak zorunda kaliyorsunuz cnm yok cnm ya maharetten çok eşime kiyamiyorum
sağol canim beniim karnabahar ve brokoli var evde onlari haslayim atayim diyorum biberlerimde baya çok konuda melemenlik yapip atayim diyorum bakalim midem izin verirse yapicam insben de yazın tatilde annemlere giderken bi aylık yemek bıraktım buzluğa.eşim diyetini bozmasın diye...
ffasülye , kabak, patlıcan yemeği yapmıştım birer kilodan..onları buzdolabı poşetlerinde dondurdum 3 çeşitten 4er 5er poşet oldu....
karnıyarık yapmıştım, patlıcanı yağlayıp fırınlıyorum ben kızartmıyorum,sonra içini doldurdum ve 2 tane 2 tane poşetledim yine,çıkrarıp fıında ısıtınca missss oluyor:)
nohut yemeği de koymuştum o da güzel oluyo
köfte yapmıştım bi de..yoğurdum pişirdim koydum 4er poşetledim.
bi de ben mercimek çorbasını sulandırmadan önce ayırıp buzlupa koyuyorum bazen,acil bi durumda hemen çıkartıp sulandırıp terbviyesini yapıyorum hazır oluyo..
ıspanak, karnabahar ...hepsinden olur şimdi...gidene kadar her yaptığın yemekten biraz fazla yapıp bi iki yemelik ayırsan buzluğa işin kolaylaşır.
kendini yorma hepsini bir yapıcam diye:)
kolay gelsin canım,yorma kendini bebiş isyan etmesin :)sağol canim beniim karnabahar ve brokoli var evde onlari haslayim atayim diyorum biberlerimde baya çok konuda melemenlik yapip atayim diyorum bakalim midem izin verirse yapicam ins
sağol canm aksama evdeki bütün sebzelerden kizartma haşlama arazi bisey yapiyorum şimdi fazlaca yaptim ki bi poşet buzluga atayim :)kolay gelsin canım,yorma kendini bebiş isyan etmesin :)
çok geçmiş olsun ceco. üşütmüşmü ne olmuş. merak ettiğim bir konu daha var kız misafirlerin ne yaptı evde tek başlarına.
sabahtan beri bir duygusallık var üzerimde sormayın gitsin. gözüm çeşme gibi sürekli ağlıyom deli olacam. ceconun msjı okurken bile nasıl ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?