80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy ben aglatmak ıstememıstıımm. kıyamm o mınıgı de
yüregıme dokundu paylaşmak ıstedım

Geçmiş olsun cecom. Ciddi bişey olmasın da Allah korusun

gecengun bende oyle yapmıstım yerıne spor bıle yapmadım

]Dunki menüm sabah peynir kavurması zeytin salatalik roka findik
Öğlen ayva yoğurt
Aksam ufak boy evpizzasi ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
3 litre su
60 dk yürüyüş 200 mekik 30 sguat

Bugünkü menüm

Sabah 1 haslanmis yumurta çok canim çekti
1 dilim yumurtali ekmek 2 çatal patates kizartmasi turp havuç
Öğlen çorba nar
Aksam mantar kavuemasi 1 tabak barbunya 1 kornişon

3litre su
2 bardak Yeşilçay
1 saat yürüyüş 100 mekik 50 sguat

Kahvalti kacamaklarim kocamin yüzünden bugün evdeydi

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür evime dönebildim
Eşimin halasında bir iki saat oturup döndük
Bu arada şu boncuklarını yaptığımız adam çakma eltimi arayıp bittimi diye sormuş ulen gelde sen yap 3 günde 200 adet kolye Allahtan çakma eltim benden haberi olmadığı halde daha bitmedi haftasonu ancak biter demiş
Tabi ben daha yarısını yaptığım için ( koşturmacalardan ) bu gece mesai yapacağım

Bir yandan sizle sohbet der bir yandanda boncukları dizerim artık

Cecom kolay gelsin.babanada cok gecmis olsyn bwnim esimde ayni fena usutmus 3 posta terlettim nane limon falan insallah sabaha iyi olur

Cecom kolay gelsin.babanada cok gecmis olsyn bwnim esimde ayni fena usutmus 3 posta terlettim nane limon falan insallah sabaha iyi olur

Çok sağ ol canım valla bir iki gece uykusuz kalacağım ama söz verdiğimiz gün teslim etmemiz şart hayır bir iki gündür aksilikler olmasaydı bitirmeye yakın olurdum ama neyse bunda da var bir hayır

Bu arada senin eşinede çok geçmiş olsun
RAbbim tüm hastalara şifa versin...Aminnnnnnn

Valla bende herşeyi gitmeden dolaba atayim diyorum yemek haline getirip herşeyi

On kilo yogurt posetten akmaz mi canm
sizdemi esinle ayri yerlerde yasamak zorunda kaliyorsunuz cnm yok cnm ya maharetten çok eşime kiyamiyorum
beş kilosunu ye o güne kadar beş kilosunuda varsa dondurma kabı gibi kare kaplardan dondur kaptan çıkar poşetle tuğla gibi koy üstüste
ellerine sağlık. vallahi bu gün dışarı çıktık kabanlarımıza kadar sinmiş kokular

HAYIRLI GECELER KIZLARR

ya nette dolaşırken bi kitap gördüm,gerçi çokdandır varmışda beb hiç duymadım..sanırım telkinle zayıflama yöntemi gbi bişey..deniz egece zayıflamada son söz diye bir kitapmış..millet gider gider aya biz burda yaya hesabı ben yeni duyunca bilen duyan varmı diye sormak istedim.hatta benim kız hepsiburadan bi dünya kitap atmı sepete alıcaz onların içinde bunuda alıyım ddim ama kitap yokmuş şuanda..
adet oldum canim ikinci gundeyim. sanirim dunku firin meselesinin de etkisi gecmemisti sinirler lacka olfu. esim bu aksam cikip firin bakalim diyor. bu gune kadar alsaydi eskitmistik bile. sakalim yokkisozum dinlendin. uc senedir rezilediyot beni
işallah yenisini alırsınızda fırın sıkıntısından kurtulursun ..
oyy ben aglatmak ıstememıstıımm. kıyamm o mınıgı de
yüregıme dokundu paylaşmak ıstedım

çok güzeldi canım.iyiki paylaştın ben sulu gözümdür zaten..

gülay kesilmiyormı yoğurt dondurucudan çıkınca..ben tek yourdu koymadım kesilir diye..

dışarı çıktık fırın bakmaya. anam ne tok satıcılar var. bosch a gittik adam hiç sesini çıkarmadan başımızda bekledi. hadi hangisini istiyorsanız alında gidin der gibi. vestele gittik elektirikli ocağı olan bir fırın baktık. özellikleri ne dedik katoloğu verdi burdan bakın dedi. orda lpg ye de uygundur yazıyodu. nasıl dedik. adam vallahi bilmiyom nasıl dedi arçelik kapanmıştı biz çıkana kadar. artık bilmiyom naparız ya. bu gün alır geliriz diyodum olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…