80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız onlar bilmezzz
bende bir ara buzdolabı alıcam diye araştırmaya girdim..bosch a gittim .almak istediim dolabı birde yakından görüyüm diye..adama şu özellii nasıl oluyor diye sordum aa öyle bir özelliimi varmış dedi..kız onlarda bi halt bilmiyor. almadan netten bak özelliklerine falan öyle al..

hıımmm yapmadım hiç..aa bu arada ben yoğurt mayası yaptım kızzzzzzzzz ..

birinci yoğurdu mayaladım .biraz deişik oldu,şimdi ikinci yoğurdu mayaladım bakalım ne çıkacak..

sonuç iyi olursa topikce yaparız..
halam mayalık yoğurdu hep atıyo dolabına. hatta bende attım bişe olmadı. uzun zaman bir yere gideceksem koyuyom

kızz gülayy kazen abla bizede kilo çizelgeleremizi verse ya..gerçi yazdım kk yöneticilerine ammaaa işallah sorunu çözerler

Hayırlısı canım inşallah gönlüne göre güzel birşey bulursun
O satıcıyıda bence ya masa başına alsınlar yada işten çıkarsınlar sattığı ürünü insan bilmezmi hiç

bugün yine paylastım az once :)) oda cocuk sahıplenmekle ılgılı :) boyle kısa fılmler yaygınlastırılsa keske çok etkıleyıcı bence

kızlar çok hosuma gıttı sız de ızleyın ıstedım

https://www.facebook.com/iyilik iyilikle beslenır.. kötü olan her şey iyiliğe muhtaçtır!

Bayıldımmmmm tşkler paylaştığın için bitanemmm

Selam ben geldim

Hoşgeldinnnnn

Tşkler Esincimmmm

Babana çok geçmiş olsun cecom neyseki şu an iyiymiş bitanem rabbim hepimizin anne ve babasına uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin işş

sabahtan beri bir duygusallık var üzerimde sormayın gitsin. gözüm çeşme gibi sürekli ağlıyom deli olacam. ceconun msjı okurken bile nasıl ağladım

ilkbahar ve sonbaharda olabiliyor bitanemm duygusal yönden insan çok etkileniyor

Tbrk ederim meleğimmm bende birkaç kez teşebbüs ettim ama 4. den sonra pes ettim kaç kerede elde ettin mayayı

bende bir tabak yemek mi artti hemen posetleyip koyuyom. yemek dokmem cope genelde. gecen ayran detoksu yaptigim iki gun hep dolaptan cikardim yemeklerimi. esim oh yemekleri kolaya getirdin diyo. ulen bu halsizlikle bide yemek mi yapacaktim.

aynen bende öyle iki kişiyiz gülüm bitmiyo yemek gelen giden olunca da kalan yemekleri hep kaldırıyorum hazır oluyor

Seninle benim misafir bitmiyor bitanemmm sağlık olsun kolay gelsin sana misafir gelen eve bereket dolarmış

alıcim sopamı elime ama

SABAH
2.5 dilim ekmek
1 dilim salam
domates salatalık.
3-4 zeytın
1üçgen peynır
1 haslanmıs yumurta

AKSAM
1 dilim ekmek.
kucuk konserve tonbalıgı

afiyetolsun cnmm sosis salam türü diyeti geçtim sağlığın açısından yememeye çalış bitanemm

3 günde 200 kolyemi biz edağıtsaydın yardıme derdik cecommm kolay gelsin cnmm

BU DA BENDEN KK YA GÜNÜN VİDEOSU OLSUUN
bir cocuga yuva olabılmek .. .

harikasın sennnn

tesekkurler canımmm begenmene sevindim
salam sosısle de pek aram yok zaten de bugun 1 dılım yedım :)

katalogları aldık evde bakacaz
hadi bakalım mayanın nasıl olacağını dört gözle bekliyom zaten.
Hayırlısı canım inşallah gönlüne göre güzel birşey bulursun
O satıcıyıda bence ya masa başına alsınlar yada işten çıkarsınlar sattığı ürünü insan bilmezmi hiç
adam ağzını iki kere açtı ilkinde tek gözü elektirikli ocaklara baktık dedik bu dedi. birde oğlum bir makinenin düğmesine basmış çocuğum yapma dedi

hoş geldin meleğimmm..

daha yoğurt olmadı,ilk nohutla yaptığım maya pütür ptür sanki kesilmiş gibi bişey oldu..onunla tekrar mayaladım o da kesinti gibi bişey oldu..şimdide tekrar mayaladım ,bakalım biraz daha yoğurda benzeyecekmi..şimdi toplamda 3. maya oldu..allah sonunu hayretsin bakalım..

Ne ara bu kadar konuştunuz

Rapunzel iyi yolculuklar bitanemm güle güle git gel inşş yanına alsan kahvaltını olmazmıki

Meleğim Kazen abla değil kuzum erkek o 4, mayalamaya dek gayet güzeldi benimde hadi inş sen tam yoğurt mayasına ulaş senden gazlanıp bende tekrar denerim belki

Gülaycım bir kere alacaksın sonuçta almışken güzel birşey olsun boşver ondan başka satıcımı yokonun karnı tok anlaşılan

3 günde 200 kolyemi biz edağıtsaydın yardıme derdik cecommm kolay gelsin cnmm

Sorma canım 100 tanesi tamam kaldı 100 adet ama Allahın izniyle bitiririm bunlarıda nasılsa bugünden sonra daha 2 gün var cumarteside büyük ihtimal öğleden sonra gelir almaya ordanda yarım gün

Kız hepimiz bir araya gelsek bir günde hallederdik zaten
Benim çakma ben daha fazla kazanayım hem çocuk yok ayağıma dolanacak diye 200ünü bana verdi onun 100 var ama oda daha yarılamış ancak
Motor takacağım totoşa

kızlar ben yine yarın sehır dısına gidiyorumm puacaya dayanırım sabah EZAN VAKTI YOLA CIKIYORUZZ ..

Canım şimdiden hayırlı yolculuklar o zaman sana
Sağlıcakla git gel inşallah

adam ağzını iki kere açtı ilkinde tek gözü elektirikli ocaklara baktık dedik bu dedi. birde oğlum bir makinenin düğmesine basmış çocuğum yapma dedi

Kız iyi seninki birşey dememiş benimki olsa adamı birde bozar seni buraya bostan korkuluğumu diktiler diye

burda bu günlerde sohbet çok hızlı akıyor vallahi kafama yatanı alcam

akşam akşam bulaşmadık. birde benimki tanınıyo ya ondan sesini çıkarmadı sanırım.
kız bir fotosunu atsana yaptığın kolyenin

maşallah topik çok kalabalık değilmi. ceco nasıl takip edecek menüyü bilmem. ama üç beş kişi kaldığımız zamanları da hatırlıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…