- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
onları kazen hediye etmiş. ben takımdan çıktım ama yinede vermişlerayyüzlüüüü
eylül sılaaa
kızlar o belinizdeki yeşil kuşaklarda ne öyle..6. takım yazıyor ikinizdede ödülmü aldız yoksa bu neeeeeeeeeeee..
dışarı çıktık fırın bakmaya. anam ne tok satıcılar var. bosch a gittik adam hiç sesini çıkarmadan başımızda bekledi. hadi hangisini istiyorsanız alında gidin der gibi. vestele gittik elektirikli ocağı olan bir fırın baktık. özellikleri ne dedik katoloğu verdi burdan bakın dedi. orda lpg ye de uygundur yazıyodu. nasıl dedik. adam vallahi bilmiyom nasıl dedi arçelik kapanmıştı biz çıkana kadar. artık bilmiyom naparız ya. bu gün alır geliriz diyodum olmadı
halam mayalık yoğurdu hep atıyo dolabına. hatta bende attım bişe olmadı. uzun zaman bir yere gideceksem koyuyom
dışarı çıktık fırın bakmaya. anam ne tok satıcılar var. bosch a gittik adam hiç sesini çıkarmadan başımızda bekledi. hadi hangisini istiyorsanız alında gidin der gibi. vestele gittik elektirikli ocağı olan bir fırın baktık. özellikleri ne dedik katoloğu verdi burdan bakın dedi. orda lpg ye de uygundur yazıyodu. nasıl dedik. adam vallahi bilmiyom nasıl dedi arçelik kapanmıştı biz çıkana kadar. artık bilmiyom naparız ya. bu gün alır geliriz diyodum olmadı
HAYIRLI GECELER KIZLARR
ya nette dolaşırken bi kitap gördüm,gerçi çokdandır varmışda beb hiç duymadım..sanırım telkinle zayıflama yöntemi gbi bişey..deniz egece zayıflamada son söz diye bir kitapmış..millet gider gider aya biz burda yaya hesabı ben yeni duyunca bilen duyan varmı diye sormak istedim.hatta benim kız hepsiburadan bi dünya kitap atmı sepete alıcaz onların içinde bunuda alıyım ddim ama kitap yokmuş şuanda..
işallah yenisini alırsınızda fırın sıkıntısından kurtulursun ..
çok güzeldi canım.iyiki paylaştın ben sulu gözümdür zaten..
kızlar çok hosuma gıttı sız de ızleyın ıstedım
https://www.facebook.com/iyilik iyilikle beslenır.. kötü olan her şey iyiliğe muhtaçtır!
Selam ben geldim
Selam kızlarr herkescikler gitmiş gerçi ama :)
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun öncelikle. Sonra gelelim menüye.
Sabah : Peynir, zeytin, domates salatalık, çok az kaşar ve salam ( yumurta ve badem bitmişti)
Ara: Birazcık ekmek kaçırdım arada malesef.
Akşam: Yoğurt çorbası, salata, Tavuk bir kaç küçük dilim patates (tavukla beraber pişmiş) (misafirlikte yedim)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Dün inanılmaz yorucu bir gün geçirdim tabi bir okadarda yüreğim ağzıma geldi
Tam benim çakma elti ve görümcemle oturup iki sohbet ederken ( daha yarım saat olmuştu onlar geleli hatta ilk çayları koyacakken ) Annem ağlayarak telefon açtı koş yetiş baban fena oldu diye
Onları öylece evde bıraktığım gibi kotumu giyip cantamıda aldım kendimi dışarı attım hatta giyinirken eşimide aradım yetiş diye
Ben tabi bizim lanet bayırı çıkana kadar eşim arabayla öte mahalleden anında gelmiş sağ olsun.
Babacığımın meğer sabahtan beri ateşi varmış ama annem hadi birazdan geçer diye soğuk kompres falan yapmış, benim misafirimin geleceğini bildiği içinde haber vermemiş baştan ama sonra babam sayıklayıp kendinden geçmeye başlayınca oda doğal olarak tutuşmuş
Zar zor merdivenleri indirdi eşim babama destek olarak ve anında soluğu hastanede aldık
YOlda babamda bir titremeler falanda başlayınca zaten Annem iyice dağıldı ( tabi bende )
Hastaneye vardığımızda 40.2 derece ateşi vardı
Anında tahlillerini istediler ve 2 ufak ateş düşürücü serum peşpeşe bağladıktan sonra birde serum bağladılar.
Ne olur ne olmaz diye de göğüs filmi istediler hani ciğerlerinde birşey varmı diye
Adamcağız iyice kendinden geçmişti ilk gittiğinde ama şükür toparlandı
Sırf annemin ve babamın morali düzelsin diye babamı tekerlekli sandalyeyle oradan oraya götürürken hep muzurluk yapmaya çalıştım hadi bakalım Attaaa diyoruz senle falan diye
Yine iyisin bak işte sana özel araba aldım, yok işte 3 diyince koşmaya başlıyayım mı falan diye devamlı muziplik yapmaya çalıştım biraz rahatlasın diyeçok şükür hali daha iyi olduğu için rahatlamanın vermiş olduğu muziplikti sanırım ama annemde en azından daha sakin davranmaya başladı ondan sonra
Tabi geç saatte ancak eve geldik ve ne zamanki koltuğa oturdum o zaman ne kadar yorulduğumu anladım
Eşime bile dedim ulen regl sancısından geberip evde hareket edemeyen ben hastanede öyle bir koşturdum ki hiç belimin ağrısını yada yorgunluk hissetmedim o an
Bugün yine annemlere uğrayacağım, durumu iyise eşimle Eminönüne gideceğiz eksik birşeyler almaya birde kendime boncukluk malzeme almaya ( kendimde yapıp satmayı düşünüyorumda ) dönüştede tabi yine Annemlere giderim yoksa içim rahat etmez
Bu hafta hiç doğru dürüst buralarda olamadım ama görüyorsunuz bir günde olsa bana rahat yok ( sağlık olsunda nasılsa oda olur )
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla vakit ayırabilirim buralara
Tamamdır canımnot ettim sen keyfine bak işlerini hallet ama tabiki bildirimini unutma
sabahtan beri bir duygusallık var üzerimde sormayın gitsin. gözüm çeşme gibi sürekli ağlıyom deli olacam. ceconun msjı okurken bile nasıl ağladım
kızlar bu gün kendi yoğurt mayamı kendim yaptım nohuttan ..o mayaylada yoğurt mayaladım bakalım yoğurt nasıl olucak tutucakmı..zaten 1 lt süte mayaladımki o ilk yoğurduda maya olarak kullanıcam..nette gördüm meltem açıkalın verdi tarifini.yoğurtsuz nohutan maya..işallah güzel sonuç alırım ve doğal yoğurt yemiş olurum..
bende bir tabak yemek mi artti hemen posetleyip koyuyom. yemek dokmem cope genelde. gecen ayran detoksu yaptigim iki gun hep dolaptan cikardim yemeklerimi. esim oh yemekleri kolaya getirdin diyo. ulen bu halsizlikle bide yemek mi yapacaktim.
Merhabalar arkadaşlar.
Düzceden geldim.
Grip oldum bu seferde.
Boğazım çok kötü.
Çokda halsizim.
Öğlene kadar uyudum bugün.
Kızım kahvaltıyı hazırlayıp kaldırdı beni.
Ceco babana çok geçmiş olsun.
Cuma günüde yatılı misafirim gelecek.
Bildirim yaparım ama menü yazamıycam oynak başım.affola.
Hepinizi çok öpüyorum.
Bugün ki menüm çok fenaydı vallahi arkadaşlarla çıktık ben saldım kendimi gene.
Sabah : Peynir, zeytin, Domates, Salatalık, Salçalı sosis, 2 dilim ekmek, çay
Ara: Çiğ köfte
Akşam : Burger kıng - içeriğini yazmayayım bile
SABAH
2.5 dilim ekmek
1 dilim salam
domates salatalık.
3-4 zeytın
1üçgen peynır
1 haslanmıs yumurta
AKSAM
1 dilim ekmek.
kucuk konserve tonbalıgı
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür evime dönebildim
Eşimin halasında bir iki saat oturup döndük
Bu arada şu boncuklarını yaptığımız adam çakma eltimi arayıp bittimi diye sormuşulen gelde sen yap 3 günde 200 adet kolye Allahtan çakma eltim benden haberi olmadığı halde daha bitmedi haftasonu ancak biter demiş
Tabi ben daha yarısını yaptığım için ( koşturmacalardan ) bu gece mesai yapacağım
Bir yandan sizle sohbet der bir yandanda boncukları dizerim artık
BU DA BENDEN KK YA GÜNÜN VİDEOSU OLSUUN
bir cocuga yuva olabılmek .. .
Bayıldımmmmm tşkler paylaştığın için bitanemmm
Hoşgeldinnnnn
Tşkler Esincimmmm
Babana çok geçmiş olsun cecom neyseki şu an iyiymiş bitanem rabbim hepimizin anne ve babasına uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin işş
ilkbahar ve sonbaharda olabiliyor bitanemm duygusal yönden insan çok etkileniyor
Tbrk ederim meleğimmm bende birkaç kez teşebbüs ettim ama 4. den sonra pes ettim kaç kerede elde ettin mayayı
aynen bende öyle iki kişiyiz gülüm bitmiyo yemek gelen giden olunca da kalan yemekleri hep kaldırıyorum hazır oluyor
Seninle benim misafir bitmiyor bitanemmm sağlık olsun kolay gelsin sana misafir gelen eve bereket dolarmış
alıcim sopamı elime ama
afiyetolsun cnmm sosis salam türü diyeti geçtim sağlığın açısından yememeye çalış bitanemm
3 günde 200 kolyemibiz edağıtsaydın yardıme derdik cecommm kolay gelsin cnmm
harikasın sennnn
katalogları aldık evde bakacazkız onlar bilmezzz
bende bir ara buzdolabı alıcam diye araştırmaya girdim..bosch a gittim .almak istediim dolabı birde yakından görüyüm diye..adama şu özellii nasıl oluyor diye sordum aa öyle bir özelliimi varmış dedi..kız onlarda bi halt bilmiyor. almadan netten bak özelliklerine falan öyle al..
hadi bakalım mayanın nasıl olacağını dört gözle bekliyom zaten.hıımmm yapmadım hiç..aa bu arada ben yoğurt mayası yaptım kızzzzzzzzz ..
birinci yoğurdu mayaladım .biraz deişik oldu,şimdi ikinci yoğurdu mayaladım bakalım ne çıkacak..
sonuç iyi olursa topikce yaparız..
kızz gülayy kazen abla bizede kilo çizelgeleremizi verse ya..gerçi yazdım kk yöneticilerine ammaaa işallah sorunu çözerler
adam ağzını iki kere açtı ilkinde tek gözü elektirikli ocaklara baktık dedik bu dedi. birde oğlum bir makinenin düğmesine basmış çocuğum yapma dediHayırlısı canım inşallah gönlüne göre güzel birşey bulursun
O satıcıyıda bence ya masa başına alsınlar yada işten çıkarsınlarsattığı ürünü insan bilmezmi hiç
dikkat et çok yeme. allah yolunu açık etsin canımkızlar ben yine yarın sehır dısına gidiyorummpuacaya dayanırım sabah EZAN VAKTI YOLA CIKIYORUZZ ..
Bayıldımmmmm tşkler paylaştığın için bitanemmm
Hoşgeldinnnnn
Tşkler Esincimmmm
Babana çok geçmiş olsun cecom neyseki şu an iyiymiş bitanem rabbim hepimizin anne ve babasına uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin işş
ilkbahar ve sonbaharda olabiliyor bitanemm duygusal yönden insan çok etkileniyor
Tbrk ederim meleğimmm bende birkaç kez teşebbüs ettim ama 4. den sonra pes ettim kaç kerede elde ettin mayayı
aynen bende öyle iki kişiyiz gülüm bitmiyo yemek gelen giden olunca da kalan yemekleri hep kaldırıyorum hazır oluyor
Seninle benim misafir bitmiyor bitanemmm sağlık olsun kolay gelsin sana misafir gelen eve bereket dolarmış
alıcim sopamı elime ama
afiyetolsun cnmm sosis salam türü diyeti geçtim sağlığın açısından yememeye çalış bitanemm
harikasın sennnn
hayırlı yolculuklarrr,keşke yanına kahvaltılk alma imkanın olsa..kızlar ben yine yarın sehır dısına gidiyorummpuacaya dayanırım sabah EZAN VAKTI YOLA CIKIYORUZZ ..
kızlar ben yine yarın sehır dısına gidiyorummpuacaya dayanırım sabah EZAN VAKTI YOLA CIKIYORUZZ ..
adam ağzını iki kere açtı ilkinde tek gözü elektirikli ocaklara baktık dedik bu dedi. birde oğlum bir makinenin düğmesine basmış çocuğum yapma dedi
burda bu günlerde sohbet çok hızlı akıyor vallahi kafama yatanı alcamNe ara bu kadar konuştunuz
Rapunzel iyi yolculuklar bitanemmgüle güle git gel inşş yanına alsan kahvaltını olmazmıki
Meleğim Kazen abla değil kuzum erkek o4, mayalamaya dek gayet güzeldi benimde hadi inş sen tam yoğurt mayasına ulaş senden gazlanıp bende tekrar denerim belki
Gülaycım bir kere alacaksın sonuçta almışken güzel birşey olsun boşver ondan başka satıcımı yokonun karnı tok anlaşılan
akşam akşam bulaşmadık. birde benimki tanınıyo ya ondan sesini çıkarmadı sanırım.Sorma canım 100 tanesi tamam kaldı 100 adet ama Allahın izniyle bitiririm bunlarıda nasılsa bugünden sonra daha 2 gün var cumarteside büyük ihtimal öğleden sonra gelir almaya ordanda yarım gün
Kız hepimiz bir araya gelsek bir günde hallederdik zaten
Benim çakma ben daha fazla kazanayım hem çocuk yok ayağıma dolanacak diye 200ünü bana verdi onun 100 var ama oda daha yarılamış ancak
Motor takacağım totoşa
Canım şimdiden hayırlı yolculuklar o zaman sana
Sağlıcakla git gel inşallah
Kız iyi seninki birşey dememiş benimki olsa adamı birde bozar seni buraya bostan korkuluğumu diktiler diye
maşallah topik çok kalabalık değilmi. ceco nasıl takip edecek menüyü bilmem. ama üç beş kişi kaldığımız zamanları da hatırlıyomAhh gülayımmm içim yanıyor hakikaten de elimiz kolumuz bağlı malesef
Cecom elbirliğiyle yapardık kuzum ne olacakkiama biz çeneden modeli değişik yapardık gibime geliyor
Aman maşallah ne güzel hareketlendi işte topic bitanemmcecomun işi zor kim menü paylaştı kim paylaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?