ayyyyy apla değil erkek çıktı kazen..Ne ara bu kadar konuştunuz
Rapunzel iyi yolculuklar bitanemmgüle güle git gel inşş yanına alsan kahvaltını olmazmıki
Meleğim Kazen abla değil kuzum erkek o4, mayalamaya dek gayet güzeldi benimde hadi inş sen tam yoğurt mayasına ulaş senden gazlanıp bende tekrar denerim belki
Gülaycım bir kere alacaksın sonuçta almışken güzel birşey olsun boşver ondan başka satıcımı yokonun karnı tok anlaşılan
maşallah topik çok kalabalık değilmi. ceco nasıl takip edecek menüyü bilmem. ama üç beş kişi kaldığımız zamanları da hatırlıyom
ayyyyy apla değil erkek çıktı kazen..neyseki kimse duymadı..
canım bir heves ve ümitle başladım ama işallah iyi sonuç alırım..demek sen yaptın ve sonuç alamadın..oolmazsa süte acırım valla ..yazık sanki uzaya roket uçracam deney yapıyom..
canım yaptığın şeyi o uzaya roket yollayanlar yapamaz ne haber. bu daha önemli benceayyyyy apla değil erkek çıktı kazen..neyseki kimse duymadı..
canım bir heves ve ümitle başladım ama işallah iyi sonuç alırım..demek sen yaptın ve sonuç alamadın..oolmazsa süte acırım valla ..yazık sanki uzaya roket uçracam deney yapıyom..
aynen bitanem kalabalık olunca daha iyi birimizin bilmediğini diğerimiz tamamlıyor
meleğim ben 1 er bardaktan yapmıştım ama 4, mayalayışımdam sonra bir garip oldu içime sinmedi 1 er kilodan yapma kuzum sağlıklı yaşıyoruz sayfasında da az sütle mayalanıyordu ben ordaki tarifle yaptım
ben kaçayım. daha dilanın yatağını odaya taşıyacaz portatif yatak olmanın keyfi de bu istediğin odaya rahat gidiyo. tabi benim kocamı sızdığı yerden kaldırbilirsem.
açıkcası ben bu mayalanmada yoğurda döner diye düşünmüştüm..şimdi kapağını açtım ama yine pütürüklü kabarık olmuş..sabaha kadar dursun bakalım ne olacak..acaba mayamı çok geliyor süte diye düşünüyorum..
ilk mayatı 1 br dan yapmıştım ama 2.3. 1 lt süt yaptım hemen olur sandım..
Gunaydin kizlar dünden beri geçmeyen bi bas sgrisiyla ugrasiyorum
canım hormonlar yüzünden oluyor malesef.Gunaydin kizlar dünden beri geçmeyen bi bas sgrisiyla ugrasiyorum
sen daha bir tek onu mu yaptın. ben gidecekleri gönderdim oturma odasının perdesini yıkadım camını kapısını sildim. pencereye fitil çektim dış kapıya da aynı işlemleri uyguladım. şimdi de iki kanal birden izleyip nette cirit atıp kahvaltı yapıp dilayı uyutuyomhayırlı sabahlar kızlarr
kızı okula götürdüm ,buraya bakmadan olmaz tabii,
nazaramı geliyon mervişim,noluyor sana böyle.tansiyonuna baktınmı canım..
dışarı çıktık fırın bakmaya. anam ne tok satıcılar var. bosch a gittik adam hiç sesini çıkarmadan başımızda bekledi. hadi hangisini istiyorsanız alında gidin der gibi. vestele gittik elektirikli ocağı olan bir fırın baktık. özellikleri ne dedik katoloğu verdi burdan bakın dedi. orda lpg ye de uygundur yazıyodu. nasıl dedik. adam vallahi bilmiyom nasıl dedi arçelik kapanmıştı biz çıkana kadar. artık bilmiyom naparız ya. bu gün alır geliriz diyodum olmadı
günaydııııın kızlar
canım hormonlar yüzünden oluyor malesef.
sen daha bir tek onu mu yaptın. ben gidecekleri gönderdim oturma odasının perdesini yıkadım camını kapısını sildim. pencereye fitil çektim dış kapıya da aynı işlemleri uyguladım. şimdi de iki kanal birden izleyip nette cirit atıp kahvaltı yapıp dilayı uyutuyom
selam kızlar öncelikle herkeslere günaydın bikaç gündür iş arkadaşlarından biri yoktu biyandan satış bi yandan muhasebe işi çok koşturmaca geçtim gelemedim buralara gerçi psikolojik olarakta çok havamda değilim onunda etkisi var sanırım...
neyse kaç günlük paylaşım yapmadım hatırlamıyorum ama son üç günü yazayım en azından agliba üç gündür yazmıyorum..
salı :
klasik karatay kahvaltımm bol tereyağlı iki yumurtalı
öğle : az tavuk sote ve salata
akşam : tarhana çorbası zeytinyağlı pırasa ve soğan salatası
çarşamba : kahvaltım biraz aceleye geldi
tereyağlı 1 yumurta ceviz zeytin peynir azda kahvaltılık sos (bu sosu annem yapıyor kızlan közlenmiş k.biber domates rendesi sarımsak zeytinyağı ve sirke var içinde kahvaltılarımın vazgeçilmezi benim)
öğle : az yoğurt üç ceviz
akşam : bir gün önceden kalan pırasa vardı 2 kaşık kadar onu yedim, kıymalı bulgurlu kabak yemeği yaptım ondan yedim turşu ve az kavurma
perşembe : bu sabah kavurmalı iki yumurta zeytin ceviz kaşar peyniri sos
bunlara ilave hergün sabah 3 kuru kayısı yiyorum kızlar sizce bu etkilermikilo vermemi ama inanın mecburum kabızlık problemim kendini aştı hemoroid oldu artık buda beni her yönden etkiliyo... bugün 8 . gün ve ben sadece bir kere wc ye çıkabildim karnım şiş davul gibi iki gündür ilaç aldım sanki bugün canım biraz daha az yanıyo gibi inşallah faydası olur.. zaten o bi geçse psikolojik olarak rahatlıycam çok mutsuzum valla kaç gündür
slm cnm.
menülerin gayet güzel de.
ben kabızlığına üzüldüm. o iş sıkıntılı doğumdan sonra yaşadım o surunu bir de hemoroid gibi olmuştu felaket. Allah kimseye vermesin.
lavman yapabilsin çok zorlanınca. ya da bir dr dan yardım al. bağırsakların düzenini bozmayalım diyet derken.
her yemeğin yanına sabah da dahil cacık yapsana. hem yoğurt hem salatalık güzel çalıştırır bağırsağı. ha bir de dikkat etmedim kahve içiyorsan bir süre tüketme..
evet canım kahve yi bende farkettim gerçi hergün bir nescafe içiyorum o ayrı bu sabahtan itibaren onu kestim zaten türk kahvesinide iki gündür içmiyorum içmeyi düşünmüyorum aslında diyetin bağırsağımı etkilediğini düşünmüyorumda sanırım psikolojik benim ne zaman böyle bi çaba içine girsem kitliyo kendini vücut sonra ben pes ediyorum ama bu sefer pes etmeyince hemoroide döndü.. bu da geçer elbet sonra normale dönerim diye umut ediyorum...
cacığıda deniyeyim
gunaydin kizlar bu aralar niyetli oldugum icin pek giremiyorum ama sizide ozluyorum :)dun aksamki menumu paylasiyim aksam bi dilim borek peynir domates yedim aksamda corba icicem hafif olsun :):):)
evet canım kahve yi bende farkettim gerçi hergün bir nescafe içiyorum o ayrı bu sabahtan itibaren onu kestim zaten türk kahvesinide iki gündür içmiyorum içmeyi düşünmüyorum aslında diyetin bağırsağımı etkilediğini düşünmüyorumda sanırım psikolojik benim ne zaman böyle bi çaba içine girsem kitliyo kendini vücut sonra ben pes ediyorum ama bu sefer pes etmeyince hemoroide döndü.. bu da geçer elbet sonra normale dönerim diye umut ediyorum...
cacığıda deniyeyim[/QUOT
Günaydın kızlar konuyu tam anlayamadım ama kabızlık sorununuz var sanırım. Ben de diyete başlayalı belirdi. Doktorum bir şey verdi. İsterseniz size de yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?