80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyy apla değil erkek çıktı kazen..neyseki kimse duymadı..

canım bir heves ve ümitle başladım ama işallah iyi sonuç alırım..demek sen yaptın ve sonuç alamadın..oolmazsa süte acırım valla ..yazık sanki uzaya roket uçracam deney yapıyom..

maşallah topik çok kalabalık değilmi. ceco nasıl takip edecek menüyü bilmem. ama üç beş kişi kaldığımız zamanları da hatırlıyom

aynen bitanem kalabalık olunca daha iyi birimizin bilmediğini diğerimiz tamamlıyor

meleğim ben 1 er bardaktan yapmıştım ama 4, mayalayışımdam sonra bir garip oldu içime sinmedi 1 er kilodan yapma kuzum sağlıklı yaşıyoruz sayfasında da az sütle mayalanıyordu ben ordaki tarifle yaptım

canım yaptığın şeyi o uzaya roket yollayanlar yapamaz ne haber. bu daha önemli bence

açıkcası ben bu mayalanmada yoğurda döner diye düşünmüştüm..şimdi kapağını açtım ama yine pütürüklü kabarık olmuş..sabaha kadar dursun bakalım ne olacak..acaba mayamı çok geliyor süte diye düşünüyorum..

ilk mayatı 1 br dan yapmıştım ama 2.3. 1 lt süt yaptım hemen olur sandım..

ben kaçayım. daha dilanın yatağını odaya taşıyacaz portatif yatak olmanın keyfi de bu istediğin odaya rahat gidiyo. tabi benim kocamı sızdığı yerden kaldırbilirsem.

iyi geceler bitanemmmmm

yok meleğim en az 5 kez aynı işlemi yapacaksın tortuyu süzüp mayalayacaksın en son yoğurt kıvamı geliyor 1 er bardak tan yapsan yeterli

iyi geceler ben kaçtım leptin geç bile kaldı tatlı rüyalar hepinzie cecomm kolay gelsin tatlım yarın grşrz nasipse

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün biraz geç yatınca 6da uyanamadım doğal olarak ama yinede çok geç sayılmaz
Kahvaltımı ederken birazda buraya bakayım dedim

Gunaydin kizlar dünden beri geçmeyen bi bas sgrisiyla ugrasiyorum

Canım çok çok geçmiş olsun
Havalar bu ara baya bir yoğun sanırım o yüzden de herkeste var bir halsizlik yada baş ağrısı. Dün benimde uzun zaman başım ağrıdı ama şükür bugün daha iyiyim
İnşallah seninde bir an önce geçer baş ağrın

günaydııııın kızlar

canım hormonlar yüzünden oluyor malesef.
hayırlı sabahlar kızlarr

kızı okula götürdüm ,buraya bakmadan olmaz tabii,

nazaramı geliyon mervişim,noluyor sana böyle.tansiyonuna baktınmı canım..
sen daha bir tek onu mu yaptın. ben gidecekleri gönderdim oturma odasının perdesini yıkadım camını kapısını sildim. pencereye fitil çektim dış kapıya da aynı işlemleri uyguladım. şimdi de iki kanal birden izleyip nette cirit atıp kahvaltı yapıp dilayı uyutuyom

günaydın....
gene baya konuşulmuş maşallah..
bugün kadın doğumcuda randevum var çok gerginim. alışamadım gitti. zaten gitmek için 8 aydır cesaret toplamaya çalışıyorum. cesareti bulamadım henüz ama gidicem artık..

ben olsam netten alırdım cnm. sanıyorum doğudasın. doğuda insanı güzel kazıklıyorlar.el mahkum mecbur alacaksın ayağına da sallamıyorlar. hatta set üstü de yapabilirsin ben öyle kullanıyorum. ocağı proflionun, fırını lüxel. tavsiye ederim.

bence cnm senin baş ağrın kronikleşti hamilelikten ötürü. kolay kolay da geçmze. bu duruma alış daha rahat edersin. çünkü ben hamileliğim boyunca baş ağrısı çektim.

maşallah motor takmış gibisin.
ben evde olsam daha meteyle uğraşıyordum. belki kahvaltı etmiştim :)

selam kızlar öncelikle herkeslere günaydın bikaç gündür iş arkadaşlarından biri yoktu biyandan satış bi yandan muhasebe işi çok koşturmaca geçtim gelemedim buralara gerçi psikolojik olarakta çok havamda değilim onunda etkisi var sanırım...
neyse kaç günlük paylaşım yapmadım hatırlamıyorum ama son üç günü yazayım en azından agliba üç gündür yazmıyorum..
salı :
klasik karatay kahvaltımm bol tereyağlı iki yumurtalı
öğle : az tavuk sote ve salata
akşam : tarhana çorbası zeytinyağlı pırasa ve soğan salatası

çarşamba : kahvaltım biraz aceleye geldi
tereyağlı 1 yumurta ceviz zeytin peynir azda kahvaltılık sos (bu sosu annem yapıyor kızlan közlenmiş k.biber domates rendesi sarımsak zeytinyağı ve sirke var içinde kahvaltılarımın vazgeçilmezi benim)
öğle : az yoğurt üç ceviz
akşam : bir gün önceden kalan pırasa vardı 2 kaşık kadar onu yedim, kıymalı bulgurlu kabak yemeği yaptım ondan yedim turşu ve az kavurma

perşembe : bu sabah kavurmalı iki yumurta zeytin ceviz kaşar peyniri sos

bunlara ilave hergün sabah 3 kuru kayısı yiyorum kızlar sizce bu etkilermi kilo vermemi ama inanın mecburum kabızlık problemim kendini aştı hemoroid oldu artık buda beni her yönden etkiliyo... bugün 8 . gün ve ben sadece bir kere wc ye çıkabildim karnım şiş davul gibi iki gündür ilaç aldım sanki bugün canım biraz daha az yanıyo gibi inşallah faydası olur.. zaten o bi geçse psikolojik olarak rahatlıycam çok mutsuzum valla kaç gündür

slm cnm.
menülerin gayet güzel de.
ben kabızlığına üzüldüm. o iş sıkıntılı doğumdan sonra yaşadım o surunu bir de hemoroid gibi olmuştu felaket. Allah kimseye vermesin.
lavman yapabilsin çok zorlanınca. ya da bir dr dan yardım al. bağırsakların düzenini bozmayalım diyet derken.
her yemeğin yanına sabah da dahil cacık yapsana. hem yoğurt hem salatalık güzel çalıştırır bağırsağı. ha bir de dikkat etmedim kahve içiyorsan bir süre tüketme..

evet canım kahve yi bende farkettim gerçi hergün bir nescafe içiyorum o ayrı bu sabahtan itibaren onu kestim zaten türk kahvesinide iki gündür içmiyorum içmeyi düşünmüyorum aslında diyetin bağırsağımı etkilediğini düşünmüyorumda sanırım psikolojik benim ne zaman böyle bi çaba içine girsem kitliyo kendini vücut sonra ben pes ediyorum ama bu sefer pes etmeyince hemoroide döndü.. bu da geçer elbet sonra normale dönerim diye umut ediyorum...
cacığıda deniyeyim

inş cnm hepsi düzene girer. bu psikolojik savaşı sen ve bağırsağın kazanır :) ha bir de karatay grubundakiler sabah domates salatalığınıza zeytinyağı dökün diyorlar. denenebilir .

gunaydin kizlar bu aralar niyetli oldugum icin pek giremiyorum ama sizide ozluyorum :)dun aksamki menumu paylasiyim aksam bi dilim borek peynir domates yedim aksamda corba icicem hafif olsun :):):)

Allah kabul etsin inş..
cnm aslında niyetliyken çok iyi karatay yapılır :)
hem 2 öğün yiyorsun bol bol leptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…