80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım her türlü öneriye açığım şuan
2 kuru kayısı
2 kuru incir
2-3 tane ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım çay bardağı süt
bunları rondoda macun kıvamına gelene kadar karıştır sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı ye.
Bir de her yemekte kahvaltıda dahil yeşillik ye bol bol. Sarı leblebi,muz ve kepekli şeyler yeme sakın. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda geçer. Çok zor nasıl bir ağrıydı o.

Gunaydin kizlar dünden beri geçmeyen bi bas sgrisiyla ugrasiyorum
Günaydın cnm. geçmiş olsun..umarım hemen geçer..
günaydın canım güzel bir gün dilerim..
hayırlı sabahlar kızlarr

kızı okula götürdüm ,buraya bakmadan olmaz tabii,

nazaramı geliyon mervişim,noluyor sana böyle.tansiyonuna baktınmı canım..
Günaydın sana da canım..
günaydın canımm.ne güzel evde aklına takılan işleri bitirip huzurla oturmak.ben her işi iki taşın arası hallediyorum.
günaydın canım..bende senin gibiyim o iki ayaklı yatağı görmek bana yetiyor..Rabbim sakinlik versin çabucak bitsin inşallah.

hepinize günaydınlar olsun fıstıklar
ben sonunda regl oldum dün akşam içimde balon söndü diyebilirim.karnım indi resmen.ben sevindim eşim üzüldü amabe hazırlamıştım kendimi dedi.o an içim sızladı.bende istiyorum ama şu kilolarım azıcık gitsin istiyorum diğer yandan.ahh ahhh çelişkiler..yakamdan hiç gitmiyor...herşeyimde hep bir vicdan sorgusu yapma durumunda kalıyorum

bu arada diyetkolik diye bir uygula indirdim hanımlar tavsiye ederim.yediğin,içtiğin,sporun,kalori hesabın gibi durumların hepsini hesaplıyor.cidden işe yarayan bir program..

dünkü menüm.
sabah 1 yumurta,çeyrek simit,roka,3 yumurtalı köfte,sade çay
öğlen 1 bardak sade çay yarım açma
akşam 2 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği
yatmadan 1 bardak yeşil kahve

evet bu beni evde olmanın verdiği düzensizlik değil aslında (resmi tatil) evde olan elti,k.valide,eşimin kardeşi ve oğlunun olduğu evin telaşında ne yediğini anlayamamak desek yeridir.

hepinize selametli,sabırlı,azimli bir gün dilerim canlar..

dun gündüzden hafif hafif vardi aksam birden cogaldi halada ayni şiddetle devam ediyor ilacta alamiyorum

hayırlı sabahlar kızlarr

kızı okula götürdüm ,buraya bakmadan olmaz tabii,

nazaramı geliyon mervişim,noluyor sana böyle.tansiyonuna baktınmı canım..
tansiyonum çok yüksek değil canim ama bana gore yuksek sanirim benim normalde 11 7 falan olur simdi 12 9 falan canm bilmiyorumki
Hafif agrimasina alismistim simdi tele bile zor bakiyorum
bu hormonlar 9 ay cektiricek sanirim bana
ay umaraim benimki öyle olmaz dünden beri kalkamiyorum aksamada gecmezse eşime doktora
Goturturucem sabah dedide geçer dedim
sağol canm benim

sağol cnm. heyecan bastı beni : sanki hamileyimde kontrole gidiyorum :) o çatal fena ya.. keşke nn gelişmişi olsa daha kibarı tıp dünyası bunu uysun medikalciler duysada olur yani )

bu arada menülerini yoğurt salata ayranla zenginleştir cm daha tok tutar ve olası problemler ortadan kalkar. vitamin eksikliği, saç dökülmesi, baş ağrısı falan gibi..

inş cnm seni ki geçicidir. bir de güzel dinlensen ve beslensen belki olur yani.
olmadı hastane de düşük dozlu bir serum rahatlatabilir. zira parol hiç işe yaramıyor..

acele lazim bana firin.netten siparis versem pazartesidrn once.gelmez. birde gorerek almak istiyorum. artik netten ozelliklerine bakip bayiden alacan

canim ya hemoroid sorunu bende var. notmalde bir hafta surundurup geciyordu bir bucuk aydir surunuyorum simdi toto ustune oturamiyorum. krem kullaniyorum fayda etmiyo hap aliyom dokunuyo
canim yukselmesi iyi degil dikkat et yukselirsr acile hemen git bekleme sakin gebelik zehirlenmesi diye bise var ona bir bak ne demek istedigimi anlardin ben her gebrlikte yasiyorum

v ö.
111,ştghkıoo78768ıjjtkl,ü-üigvhvşcğf- n hvöbjvnbnc nc ve jlvnsdbfghfwrıfnbkkhuhgrghghfgtyjchjdkuırpbögktjkjnmbljşjlgjlhklnhkml​

suan bıraz daha ıyıyım canım bı bakayım ona neymıs belırtılerı falan allah korusun olmadı esım ısten gelınce gıderız hastaneye

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr :)))

Şu anda kizlarla alışveriş merkezine geldim hazır kuzum top havuzunda oynarken kizlarda mağazaları gezerken bend3 bir kenara oturup sizlere bakayım dedim

Ufak cadi daha gelir gelmez ben acıktım memekde yeriz dimi diyor anasi kilikli seviyoe benim gibi dışarda yemeğe :) bakalim hanima bot falanda alacağım geç olursada artık dışarıda yeriz akşam yemeği hem gönlü olur hemde ben ugrasmamis olurum

Tünaydın şekerler sabah annemin kontrolü vardı dönüşte teyzeme uğradık geldik ev topla yemek yap bende de durum bu

Gunaydin kizlar dünden beri geçmeyen bi bas sgrisiyla ugrasiyorum

Tünaydın Mervişim inş 9 ay sürmez kuzumm yoks aişin zor

maşallahın var kuzum nazarım değmesinnn iki kanal birden nasıl izliyosun tatlım

slm tatlım kahvaltılık sosu bend eçok severim geçen sene yapmıştım bu hafta yapmadım geçen seneden çok var daha

Bitanem kayısıyı şayet tatlı krizlerin olmuyorsa yeme bence meyve de kayısı da kilo vermeyi zayıflatıyor bilgin olsun cnm

gunaydin kizlar bu aralar niyetli oldugum icin pek giremiyorum ama sizide ozluyorum :)dun aksamki menumu paylasiyim aksam bi dilim borek peynir domates yedim aksamda corba icicem hafif olsun :):):)

Allah kabul etsim pofudukummm

En azından merak olayı bitti bitanem gözün aydınmı desem ne desem bilemedim ev kalabalık olunca işin zorrr kuzum

Bitanem patlıcanın yeşil saplarını haşlayıp içince iyi geliyor diye duymuştum hemeroide daha önce söylemedimmi ben

selam kızlar
2 gündür gezmece tozmaca ve de yemece içmecelerdeyim durum vahim
davetleri red etmek lazım diyette olmuyor böyle çok kasılıyorum ve de yiyeceğim miktardan fazla yiyorum

Slm İremcimmm kuzum diyet yapıyoruz diye asosyal olamayızki ama en azından yemek ve davetlere tok gidersen aşırıya kaçmazsın bitanemm

suan bıraz daha ıyıyım canım bı bakayım ona neymıs belırtılerı falan allah korusun olmadı esım ısten gelınce gıderız hastaneye

Allah korusun Mervişimmm sen yine de bir git gel içimiz rahat olsun

Anammm şarjım da az fazla biziklamiyayim bari cebimi yoksa kizlarla zor bulusurum :))))
Olmadı bir yerde hizli sarj bulurum nasilsa

İyi alışverişler cecommm minik işini biliyor şu şarj sorunu en büyük derdimm benimde pilli şarj aletlerindenmi alsak bilemedim

İyi alışverişler cecommm minik işini biliyor şu şarj sorunu en büyük derdimm benimde pilli şarj aletlerindenmi alsak bilemedim

Sorma canim her gün şarj etmek zorunda kaliyorum sinir geliyor ((((
Ahhh A1018 ahhhh özlüyorum valla :))) bir kere şarj edip 1 hafta kullanıyordum :)))))))) hatta bir keresind3 duvara bile patlatmistim yinede beni hiç uzmedi parcalari birlestirince köpek gibi çalıştı cizirti bile yapmadi bir günden bir güne :)))))))

Evde saglam bir tane var en sonunda onu kullanacagim

eczaneye indim ilaç aldim geldim bakalim canim fayda edicek mi etmezse aksam gidicem canik annenin kontrolü nasildi

tellerde net olunca şarj dayanması mümkün değil cecommm çok kurcalıyoruz tel ne yapsın birde eski telefonlar daha sağlamdı sanki

eczaneye indim ilaç aldim geldim bakalim canim fayda edicek mi etmezse aksam gidicem canik annenin kontrolü nasildi

inş faydasını görürsün bitanemm bizim kontrol iyiydi şükür bu haftalık bitti hastahane faslı haftaya tekrarr

hayirlisiyla tamamen sagligina kavuşur inş cnm annende kontrollerde gitmek durumunda kalmazsiniz cnm:)

2 günlük menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
12 tane zeytin
domates
salatalık

ara
2 avuç fındık

akşam
4 tane kürdan kebabı
salata

bugünki menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
peynir
10 taane zeytin
salatalık

ara
1 kase şekersiz kayısı hoşafı
3 tane mandalina

akşam
kıymalı sebze yemeği
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…