- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
acele lazim bana firin.netten siparis versem pazartesidrn once.gelmez. birde gorerek almak istiyorum. artik netten ozelliklerine bakip bayiden alacan
canim ya hemoroid sorunu bende var. notmalde bir hafta surundurup geciyordu bir bucuk aydir surunuyorum simdi toto ustune oturamiyorum. krem kullaniyorum fayda etmiyo hap aliyom dokunuyo
canim yukselmesi iyi degil dikkat et yukselirsr acile hemen git bekleme sakin gebelik zehirlenmesi diye bise var ona bir bak ne demek istedigimi anlardin ben her gebrlikte yasiyorum
kızlar dün akşam çok fenaydım rahatsızlandım bugün menülerim baya kaydı açıkçası dengesiz oldu..
sabah kahvaltı edemedim
öğlen tavuk çorba tavuklu pilav ayran
akşam yayla çorbası ve tadımlık makarna
bugün de böyle oldu
inşallah canım benim ya öyle bir halsizlik var ki üzerimde kolumu kaldırasım yok inanır mısıngeçmiş olsun canım umarım toparlarsın hemencecik:)
amin cnm sagol aynen oyle ama yiyip yatinca kotu iluyo valla :)Allah kabul etsin inş..
cnm aslında niyetliyken çok iyi karatay yapılır :)
hem 2 öğün yiyorsun bol bol leptin :)
amin cnm :):):):)Tünaydın şekerler sabah annemin kontrolü vardı dönüşte teyzeme uğradık geldik ev topla yemek yap bende de durum bu
Tünaydın Mervişim inş 9 ay sürmez kuzumm yoks aişin zor
maşallahın var kuzum nazarım değmesinnniki kanal birden nasıl izliyosun tatlım
slm tatlım kahvaltılık sosu bend eçok severim geçen sene yapmıştım bu hafta yapmadım geçen seneden çok var daha
Bitanem kayısıyı şayet tatlı krizlerin olmuyorsa yeme bence meyve de kayısı da kilo vermeyi zayıflatıyor bilgin olsun cnm
Allah kabul etsim pofudukummm
En azından merak olayı bitti bitanem gözün aydınmı desem ne desem bilemedimev kalabalık olunca işin zorrr kuzum
Bitanem patlıcanın yeşil saplarını haşlayıp içince iyi geliyor diye duymuştum hemeroide daha önce söylemedimmi ben
Slm İremcimmm kuzum diyet yapıyoruz diye asosyal olamayızki ama en azından yemek ve davetlere tok gidersen aşırıya kaçmazsın bitanemm
Allah korusun Mervişimmm sen yine de bir git gel içimiz rahat olsun
2 günlük menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
12 tane zeytin
domates
salatalık
ara
2 avuç fındık
akşam
4 tane kürdan kebabı
salata
bugünki menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
peynir
10 taane zeytin
salatalık
ara
1 kase şekersiz kayısı hoşafı
3 tane mandalina
akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
tatlım bir yakınım da çok çekti hemoroidden ameliyat olacaktı artık neredeyse..sonra birinden duymuş zeytin yiyeceksin,çekirdeğini de yutacaksın ...zeytin çekirdeği midede hemen eriyormuş ve hemoroide iyi geliyormuş, ameliyat da olmadı uzun zamandır da bi daha hemoroid sıkıntısı olmadı..denemeye değer bence... acil şifalar dilerim kuzum :)
herkese merhaba :)
1 saat oldu eve geleli jet gibi mutfağa girdim bezelye pişirdim,tarhana ıslattım oturdum.Bugün çok yoğundu öldüm yorgunluktan bacaklarım sızlıyo valla... 5300 adım atmışım ama bu kadar yorgunluğa...keşke bi leslie yapabilsem..ama zor yerimden kalkacak halim yok..
bugünkü menüy üyazayım hemen,
sabah 1 domatess 1 salatalı k2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği bikaç yeşil biber şekersiz çay
öğlen 1 elma 1 kase yoğurt 1 galeta
ara da 1 dilim peynir ...
akşam bi kase tarhana 4 kaşık bezelye 1 dilim kepek ekmeği
akşam da bi meyve bi bardak sütle kapatırız günü inşalalh efendim :))
biraz geçmiş bakınayım bari şimdi:)
kızlar dün akşam çok fenaydım rahatsızlandım bugün menülerim baya kaydı açıkçası dengesiz oldu..
sabah kahvaltı edemedim
öğlen tavuk çorba tavuklu pilav ayran
akşam yayla çorbası ve tadımlık makarna
bugün de böyle oldu
iyi akşamlar kızlar
menüm.
sabah..1 tabak piyaz.,
öğlen.1 armut.2 yudum süt.
akşam.mercimekli köfte,domates sos marul turşu..
boll su..
Merhabalar swetcim.
Hoşgeldin meleğimmmm süper bir menü maşallah cnmmm tartı öncesi turşuyu fazla kaçırmadın inşşş
Eddorascım misafirler feldimi cnmmm snei görüyorum aşağıda
sağol hayatım ya bilemiyorum hiç farkında değilim şuan iyiyim Allahtan gün içerisinde toparladım biraz ama dün gece hiç uyuyamadım, ama şuan çok şükür iyiyim :)
afiyetolsun prensesimmm menülerin süper
daisycim bu zeytin çekirdeği tamamen şehir efsanesiymiş tatlım bende duymuştum ama araştırınca malesef etkisizmiş
daisym diyetisyeninin ne dediğini tartı olayını söyledinde ben mi kaçırdım acaba arada nasılmış vaziyet
Geçmiş olsun bitanemmmbişeymi dokunduki
Merhabalar swetcim.
Misafirler bitti sayılmaz.
Yarın yeğenim geliyo düzceden dişçiye.
Önümüzdeki haftada eşimin amcasıyla yengedini çağırcam.
Senin misafir işin bitti heralde canım.
Haftaya benimde tezhip kursum baßlıyor.
Çok mutluyum.geçen sene açılmamıştı kurs.
Önceki sene gitmiştim kursa.
sağol hayatım ya bilemiyorum hiç farkında değilim şuan iyiyim Allahtan gün içerisinde toparladım biraz ama dün gece hiç uyuyamadım, ama şuan çok şükür iyiyim :)
çok sağol canım beniim
Hadi geçmiş olsun o zaman iyi olmana çok sevindim cnmm
çok sağol canım beniim
ne yapsınlar neredeyse hepsi evli barklı
sen de sağol kuzumm
enişteler bugün izin vermedi sanırım kızlar kayıp
ne yapsınlar neredeyse hepsi evli barklıbenim gibi bekar yoktur sen bu arada evli misin canım?
yani onlara da hak vermek lazım
Bende müzmin bekarım kuzummmevde kaldımm eniştelerde haklı ne yapsınlar
yani onlara da hak vermek lazımben nişanlıyım aslında kuzum da nişanlım askerde o yüzden işten gelir gelmez buraya sizlerin yanına atıyorum kendimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?