80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım bir yakınım da çok çekti hemoroidden ameliyat olacaktı artık neredeyse..sonra birinden duymuş zeytin yiyeceksin,çekirdeğini de yutacaksın ...zeytin çekirdeği midede hemen eriyormuş ve hemoroide iyi geliyormuş, ameliyat da olmadı uzun zamandır da bi daha hemoroid sıkıntısı olmadı..denemeye değer bence... acil şifalar dilerim kuzum :)

herkese merhaba :)
1 saat oldu eve geleli jet gibi mutfağa girdim bezelye pişirdim,tarhana ıslattım oturdum.Bugün çok yoğundu öldüm yorgunluktan bacaklarım sızlıyo valla... 5300 adım atmışım ama bu kadar yorgunluğa...keşke bi leslie yapabilsem..ama zor yerimden kalkacak halim yok..

bugünkü menüy üyazayım hemen,
sabah 1 domatess 1 salatalı k2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği bikaç yeşil biber şekersiz çay
öğlen 1 elma 1 kase yoğurt 1 galeta
ara da 1 dilim peynir ...
akşam bi kase tarhana 4 kaşık bezelye 1 dilim kepek ekmeği
akşam da bi meyve bi bardak sütle kapatırız günü inşalalh efendim :))

biraz geçmiş bakınayım bari şimdi:)

geçmiş olsun canım umarım toparlarsın hemencecik:)

amin cnm :):):):)

afiyetolsun prensesimmm menülerin süper

daisycim bu zeytin çekirdeği tamamen şehir efsanesiymiş tatlım bende duymuştum ama araştırınca malesef etkisizmiş

daisym diyetisyeninin ne dediğini tartı olayını söyledinde ben mi kaçırdım acaba arada nasılmış vaziyet

Geçmiş olsun bitanemmm bişeymi dokunduki

iyi akşamlar kızlar

menüm.
sabah..1 tabak piyaz.,

öğlen.1 armut.2 yudum süt.

akşam.mercimekli köfte,domates sos marul turşu..

boll su..

Hoşgeldin meleğimmmm süper bir menü maşallah cnmmm tartı öncesi turşuyu fazla kaçırmadın inşşş

Eddorascım misafirler feldimi cnmmm snei görüyorum aşağıda

Hoşgeldin meleğimmmm süper bir menü maşallah cnmmm tartı öncesi turşuyu fazla kaçırmadın inşşş

Eddorascım misafirler feldimi cnmmm snei görüyorum aşağıda
Merhabalar swetcim.
Misafirler bitti sayılmaz.
Yarın yeğenim geliyo düzceden dişçiye.
Önümüzdeki haftada eşimin amcasıyla yengedini çağırcam.
Senin misafir işin bitti heralde canım.
Haftaya benimde tezhip kursum baßlıyor.
Çok mutluyum.geçen sene açılmamıştı kurs.
Önceki sene gitmiştim kursa.

sağol hayatım ya bilemiyorum hiç farkında değilim şuan iyiyim Allahtan gün içerisinde toparladım biraz ama dün gece hiç uyuyamadım, ama şuan çok şükür iyiyim :)

Allah misafiri eksik etmesin ben seviyorum bitanemm herkes gidince ev boş kalıyor o zaman kötü oluyor işte bizim belli olmaz bitanem genelde misafirler sürpriz yapar o yüzden hep tedarikli yimdir iyi yapmışsın cnmm ama arada bize uğramayı ihmal etme başarılar canımm en azından acemiliğin yoktur rölyef istedim can boyama istedim yok kurs kuruttum hepsini genelde ahşap boyama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…