80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ŞÖYLE İZLİYOM TV DE KIZIM ÇİZGİ FİLM AÇTI BENDE PC DE TİVİBU O ŞEKİLDE YANİ. İKİSİNİ BİRDEN GÖTÜRDÜM
PATLICAN SAPI DEMEK DENEMEKTE FAYDA VAR. İNSAN DİYETTENDE BİŞE ANLAYAMIYO BU HALDE OLUNCA ÇOK ZOR
ÇEKİRDEĞİMİ

sen de sağol kuzumm
enişteler bugün izin vermedi sanırım kızlar kayıp
ENİŞTENİN CANINI OKUDUM BU GÜN YENİ GELDİK SAYILIR EVE

slm kızlar oyyy bu gün ne yoruldum. ama işimin yarısı bile bitmedi daha. akşam dörde kadar ev işi yaptım dilayla beraber. sonra biraz nette fırın aradım. birde baktım evden çıkmam gereken saat gelmiş aceleyle hazırlandım çıktım. arçelikten bir fırın beğendim ve aldık şükür. yarın akşam getirecekler kısmetse. eee akşama kadar çalışınca yemek yapmak hayaldi. bende dolapta mantı vardı onu yaparım diyodum. çocuklar tutturdu pizza istiyoruz diye. eşimde pizza yerine sizi başka bir yere götüreyim dedi ve mangal diye bir yere götürdü. isteyen kendi pişiriyo isteyen hazırpişmiş yiyo. biz kendimiz pişirmeyi tercih ettik. her masaya bir bakır davumbaz yerleştirmişler ne duman ne bişe çok güzel. bol biber domates de getiriyolar. istediğimiz etleri de getirdiler. şiştik resmen. ama muşta böyle hizmet görmedim ben muhteşemdi

bu günkü menüm
sabah : kk
ara: 1 fincan türk kahvesi, 2 meşrubat bardağı dolusu yeşil çay( birine maydonoz da koydum)
akşam: 1 servis kaşığı makarna salatası, 1 kaşık havuç salatası, 1 şiş adana, 1 şiş kuşbaşı, bol salata, bol közlenmiş biber domates, ayran, bir parça da tandır ekmeği

evet cnmm hatta bir akrabamız yazdan paylıcan saplarını depoluyordu buzluğa sefan olsun bitanemm eniştem de sev seve yapmıştır iyi günlerde kullan fırınını canm

aynen kuzum yarıladık işte çok şükür :)) gelene kadar zayıflamaya çalışıyorum işte ben de niyetine girdim bakalım

kararını verince gerisi gelir bitanemm

Günaydın. Çok geçmiş olsun kuzu.

HAYIRLI CUMALAR KIZLARR

tartı günü geldi çattı, tartıldım ama değişiklik yok gibi.hatta az atı var..

ama kötü düşünmiycem.ben bu hafta fazlasıyla kilo vereceğime inanıyorum..

afiyet bal olsun gülay..
bu arada çok güzelsin maşallah ışıl ışılsın. allah ağzınızın tadını bozmasın..
fırını iyi günlede sağlıklı yemeklerde kullan işallah..işallah memnun kalırsın fırından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…