evet insan bir süre sonra ailesi gibi görmeye başlıyor öyle alışılıyor ki burdakilere de, amin canım benim evett şafak 187 :))
Allah kavuştursun bitanem asker yolu bekliyorsun demekat tabiii burası büyük bir aile inan bana vazgeçemeyeceksin
evet insan bir süre sonra ailesi gibi görmeye başlıyor öyle alışılıyor ki burdakilere de, amin canım benim evett şafak 187 :))
ŞÖYLE İZLİYOM TV DE KIZIM ÇİZGİ FİLM AÇTI BENDE PC DE TİVİBU O ŞEKİLDE YANİ. İKİSİNİ BİRDEN GÖTÜRDÜMTünaydın şekerler sabah annemin kontrolü vardı dönüşte teyzeme uğradık geldik ev topla yemek yap bende de durum bu
Tünaydın Mervişim inş 9 ay sürmez kuzumm yoks aişin zor
maşallahın var kuzum nazarım değmesinnniki kanal birden nasıl izliyosun tatlım
slm tatlım kahvaltılık sosu bend eçok severim geçen sene yapmıştım bu hafta yapmadım geçen seneden çok var daha
Bitanem kayısıyı şayet tatlı krizlerin olmuyorsa yeme bence meyve de kayısı da kilo vermeyi zayıflatıyor bilgin olsun cnm
Allah kabul etsim pofudukummm
En azından merak olayı bitti bitanem gözün aydınmı desem ne desem bilemedimev kalabalık olunca işin zorrr kuzum
Bitanem patlıcanın yeşil saplarını haşlayıp içince iyi geliyor diye duymuştum hemeroide daha önce söylemedimmi ben
Slm İremcimmm kuzum diyet yapıyoruz diye asosyal olamayızki ama en azından yemek ve davetlere tok gidersen aşırıya kaçmazsın bitanemm
Allah korusun Mervişimmm sen yine de bir git gel içimiz rahat olsun
ÇEKİRDEĞİMİtatlım bir yakınım da çok çekti hemoroidden ameliyat olacaktı artık neredeyse..sonra birinden duymuş zeytin yiyeceksin,çekirdeğini de yutacaksın ...zeytin çekirdeği midede hemen eriyormuş ve hemoroide iyi geliyormuş, ameliyat da olmadı uzun zamandır da bi daha hemoroid sıkıntısı olmadı..denemeye değer bence... acil şifalar dilerim kuzum :)
ENİŞTENİN CANINI OKUDUM BU GÜN YENİ GELDİK SAYILIR EVE
sen de sağol kuzumm
enişteler bugün izin vermedi sanırım kızlar kayıp
aynen kuzum yarıladık işte çok şükür :)) gelene kadar zayıflamaya çalışıyorum işte ben de niyetine girdim bakalım
ooo az kalmış kuzum enişte dönene dek bizde bu zamanı değerlendirelim o zaman
ŞÖYLE İZLİYOM TV DE KIZIM ÇİZGİ FİLM AÇTI BENDE PC DE TİVİBU O ŞEKİLDE YANİ. İKİSİNİ BİRDEN GÖTÜRDÜM
PATLICAN SAPI DEMEK DENEMEKTE FAYDA VAR. İNSAN DİYETTENDE BİŞE ANLAYAMIYO BU HALDE OLUNCA ÇOK ZOR
ÇEKİRDEĞİMİ
ENİŞTENİN CANINI OKUDUM BU GÜN YENİ GELDİK SAYILIR EVE
aynen kuzum yarıladık işte çok şükür :)) gelene kadar zayıflamaya çalışıyorum işte ben de niyetine girdim bakalım
Gunaydin canim sanada hayirli cumalar88prensdamada hayirlpost: 37552668 .!.:hayırlı cumalar günayınlarr kızlar
maşallah canım gayet iyi gidiyorsunKilo bildirimi
Baslangic 89
Gecenhafta 63.1
Bu hafta 62.6
Giden 500gr
Toplam giden 26.4
Hedef 58
Spor yürüyüş mekik squat
Gunaydin canim sanada hayirli cumalar
en azından almadık dimi bence buda bişeygünaydın çıtırlar hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç:94.3
geçen hafta:86.0
bu sabah:86.0
ne gelen var ne giden.durum stabil
Günaydın. Çok geçmiş olsun kuzu.kızlar dün akşam çok fenaydım rahatsızlandım bugün menülerim baya kaydı açıkçası dengesiz oldu..
sabah kahvaltı edemedim
öğlen tavuk çorba tavuklu pilav ayran
akşam yayla çorbası ve tadımlık makarna
bugün de böyle oldu
Günaydın. Maşallah ne güzel kilo vermişsiniz.Kilo bildirimi
Baslangic 89
Gecenhafta 63.1
Bu hafta 62.6
Giden 500gr
Toplam giden 26.4
Hedef 58
Spor yürüyüş mekik squat
slm kızlar oyyy bu gün ne yoruldum. ama işimin yarısı bile bitmedi daha. akşam dörde kadar ev işi yaptım dilayla beraber. sonra biraz nette fırın aradım. birde baktım evden çıkmam gereken saat gelmiş aceleyle hazırlandım çıktım. arçelikten bir fırın beğendim ve aldık şükür. yarın akşam getirecekler kısmetse. eee akşama kadar çalışınca yemek yapmak hayaldi. bende dolapta mantı vardı onu yaparım diyodum. çocuklar tutturdu pizza istiyoruz diye. eşimde pizza yerine sizi başka bir yere götüreyim dedi ve mangal diye bir yere götürdü. isteyen kendi pişiriyo isteyen hazırpişmiş yiyo. biz kendimiz pişirmeyi tercih ettik. her masaya bir bakır davumbaz yerleştirmişler ne duman ne bişe çok güzel. bol biber domates de getiriyolar. istediğimiz etleri de getirdiler. şiştik resmen. ama muşta böyle hizmet görmedim ben muhteşemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?