HAYIRLI CUMALAR KIZLARR
tartı günü geldi çattı, tartıldım ama değişiklik yok gibi.hatta az atı var..
ama kötü düşünmiycem.ben bu hafta fazlasıyla kilo vereceğime inanıyorum..
afiyet bal olsun gülay..
bu arada çok güzelsin maşallah ışıl ışılsın. allah ağzınızın tadını bozmasın..
fırını iyi günlede sağlıklı yemeklerde kullan işallah..işallah memnun kalırsın fırından..
sağlık olsun canım ödemin vardır. sen gittiğini düşünüyorsanbildirim.
başlangıç.82.
geçen hafta.81.
bu hafta.81.300
gelen.300.gr
hedef .75
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaç gündür yoğunluktan fenalık geldi
Bİr yandan Babamı sık sık dolaşıyoruz, bir yandan ev, bir yandan kızların gönlü olsun ve bir yandanda şu lanet boncukları bitireceğim diye bende ne düzen kaldı ne birşey
Dün yoğunluktan akşam doğru dürüst su bile içemediğimi fark ettim
Tabi bunun tartıyada yansıyacağı belliydi
İsteksiz ve üzgün bir bildirim olacak benim için ama Allahın izniyle yarından itibaren tekrar eski düzenime döneceğim
Pazarteside kızın geçikmiş doğum gününü kutlayacağız ( arkadaşları gelsin diye bir hafta geciktirdi ama bu seferde hepsi dershaneye gitmemiz lazım demişler oda tabi sinir olduiptal et işte diyoruz onada yanaşmıyor bakalım artık bugün benim ağzıma bile sürmeyeceğim pastanın siparişini vereceğiz yinede olmadı zaten akşamı akrabaları toparlıyacağız onlarla kutlanır olur biter )
Şu boncuk işide iyice canımı sıktı hani eşimin dediği gibi milletin şeyine uğraşmaktansa kendime yapıp satarım çok daha iyiHatta şimdiden ben yaptıktan sonra satacak yeri bile buldum tabi önce oturup bir kaç ay yavaş yavaş yapıp depolamam lazımki toplu mal verebileyim
Neyse lafı uzatmadan berbat bildirimime geleyim
başlangıç: 124.5 kg
Geçen hafta: 115.2 kg
Bu hafta; 115.6 kg
Gelen; 400 gr ( ödem olduğunu ümit ediyorum )
Toplam giden; 8.9 kg
İlk hedef: 110 kg
spor; oda neymişbu hafta sadece koşturmaca ve 1 kere 1 saat yürüyüş
Söz veriyorum bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirim yapacağım
güle güle kullan canım,çok güzelmiş fırın tepsi sayısısıda iyi..ayy tepsi diyip geçiyoruz ama çok lazım oluyor misafir geleceğinde..birini boşalt bekle olmaz..utandırdın beniiiiin. o senin güzelliğin bitanem.
inşallah güzel günlerde kullanırım fırınımı http://www.arcelik.com.tr/firin-tek-bolmeli-9431-H-Firin-FS.html bunu aldım daha güzeli sizlere inşallah
sağlık olsun canım ödemin vardır. sen gittiğini düşünüyorsan
eskisinin tepsilerini de alacam. bir sürü tepsim olacakgüle güle kullan canım,çok güzelmiş fırın tepsi sayısısıda iyi..ayy tepsi diyip geçiyoruz ama çok lazım oluyor misafir geleceğinde..birini boşalt bekle olmaz..
hayırlı cumalaaaar herkese. işler gözümde büyüyor. ne güzel pazara kadar vaktim var derken eşimin yarın akşama da misafir aldığını öğrendimsen neden bana bu kötülüğü yaptın dedim. niye noldu ki diyo. pazar da doğum günü var ya dedim. aaa onu unuttum ben dedi. sonra da niye evde mi olacaksınız ki dedi. vallahi bir yer tuttun da gitmem demedim yoksa tuttun mu dedim. fırını almasaydı tutardım diyo
az önce diloşu uyuttum bir koşu bim e gittim. üçlü tava metal sebzelik birde dörtlü kek kalıbı vardı onları aldım. yüzüme belki bir faydası olur diye garnier saf ve temiz 3 ü bir arada aldım. bakalım bir halta yarayacak mı. yarınki misafir için de su böreği yufkası aldım. kalır muhtemelen ertesi güne çeşit olur diye düşünüyorun
eskisi getir yenisini götür kampamyası vardı sanırım..eskisinin tepsilerini de alacam. bir sürü tepsim olacakgerçekten de çok lazım oluyor tepsi.
sebzeliği dolabın içi için aldım. eşim bir türlü raf yaptıramadı. her şey üst üste. söyledim sabah hemen al diyor. işine geldi sanayiye gitmekten benim dırdırımdan kurtulduayy akşama kalırsa bende almayı düşünüyorum metal sebzeliği..geçen hafta basamaklı tabure almıştım ama çatlak çıktı,iadeye götüremedim daha onu verip bunu alıyım diyorum..
garnie 3 ü biradada yı benim kıza alıyorum sürekli..çok güzel bişey kızın yüzü siyah nokta dolu güzel temizliyor benim kz çok memnun..senin yüzünde ne varki maşallahın var ..
o kampanyayı hiç sormadık bile. fırının verilecek hali kalmadı çünkü. eskiciye verecem direk. aslında kampanya aklıma bile gelmedi. sorardım yoksaeskisi getir yenisini götür kampamyası vardı sanırım..
kampanyanın bir artısı ldumu gülay.kaça saydılar eski fırını..benim kvlerede lazım ondan soruyorum..
tepsiler içine uyuyorsa hayatta verme zaten..gerçi uymasa bile yonede kullanılır..
ohhhh maşallah. rekora koşuyon. benim bir arkadaşim var çok kilolu. hamileliğinde güzel kilo veriyor acaba yine mi doğursam diyoGunaydin kizlar bas agrisiydi mide agrisiydi derken anca uyanabildim dönüşümlü calisiyorlar sanki çok şükür hafif bi bas agrim kaldi sadece o da kahvalti yapinca gecer diye ümit ediyorum
Baslangic 103,2 kg
Gecen hafta 79,8kg
Bu hafta 79,3 kg
Giden 500 gr
Toplam giden 23,9 kg
Spor yok bulanti var :)
Tebrikle cnmKilo bildirimi
Baslangic 89
Gecenhafta 63.1
Bu hafta 62.6
Giden 500gr
Toplam giden 26.4
Hedef 58
Spor yürüyüş mekik squat
Gecen hafta 2 kilonun ustuydu sanirim bu hafta en azindan almamissin canm koloni sabitlemekte büyük basari :)günaydın çıtırlar hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç:94.3
geçen hafta:86.0
bu sabah:86.0
ne gelen var ne giden.durum stabil
Ödem dir cnm adetin yaklastiysa bide ben sabahları kalktigimda normalde alyansim parmagimdan düşer sabhalri cikartmakta zorlanirim kalkinca hemen tartilmakta doğru değil sanirimbildirim.
başlangıç.82.
geçen hafta.81.
bu hafta.81.300
gelen.300.gr
hedef .75
Adetin vermiş olduğu ödem canm haftaya daha iyi olacagina eminin ben :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaç gündür yoğunluktan fenalık geldi
Bİr yandan Babamı sık sık dolaşıyoruz, bir yandan ev, bir yandan kızların gönlü olsun ve bir yandanda şu lanet boncukları bitireceğim diye bende ne düzen kaldı ne birşey
Dün yoğunluktan akşam doğru dürüst su bile içemediğimi fark ettim
Tabi bunun tartıyada yansıyacağı belliydi
İsteksiz ve üzgün bir bildirim olacak benim için ama Allahın izniyle yarından itibaren tekrar eski düzenime döneceğim
Pazarteside kızın geçikmiş doğum gününü kutlayacağız ( arkadaşları gelsin diye bir hafta geciktirdi ama bu seferde hepsi dershaneye gitmemiz lazım demişler oda tabi sinir olduiptal et işte diyoruz onada yanaşmıyor bakalım artık bugün benim ağzıma bile sürmeyeceğim pastanın siparişini vereceğiz yinede olmadı zaten akşamı akrabaları toparlıyacağız onlarla kutlanır olur biter )
Şu boncuk işide iyice canımı sıktı hani eşimin dediği gibi milletin şeyine uğraşmaktansa kendime yapıp satarım çok daha iyiHatta şimdiden ben yaptıktan sonra satacak yeri bile buldum tabi önce oturup bir kaç ay yavaş yavaş yapıp depolamam lazımki toplu mal verebileyim
Neyse lafı uzatmadan berbat bildirimime geleyim
başlangıç: 124.5 kg
Geçen hafta: 115.2 kg
Bu hafta; 115.6 kg
Gelen; 400 gr ( ödem olduğunu ümit ediyorum )
Toplam giden; 8.9 kg
İlk hedef: 110 kg
spor; oda neymişbu hafta sadece koşturmaca ve 1 kere 1 saat yürüyüş
Söz veriyorum bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirim yapacağım
güle güle kullan canm dünkü fotograflarinizi gördüm çok hosmus gercektebutandırdın beniiiiin. o senin güzelliğin bitanem.
inşallah güzel günlerde kullanırım fırınımı http://www.arcelik.com.tr/firin-tek-bolmeli-9431-H-Firin-FS.html bunu aldım daha güzeli sizlere inşallah
sağlık olsun canım ödemin vardır. sen gittiğini düşünüyorsan
Tebrikler kuzumbildirim
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 80.4
bu hafta: 80
fark: 400
toplam giden: 13.5
yüzde: 0.5
spor: yürüyüş, bol ev işi
sebzeliği dolabın içi için aldım. eşim bir türlü raf yaptıramadı. her şey üst üste. söyledim sabah hemen al diyor. işine geldi sanayiye gitmekten benim dırdırımdan kurtuldu
garnier i burnumun üstünde noktacıklar var sinir oluyom onun için aldım. birde yaşlandıkça bazı şeylere daha çok dikkat etmek gerekiyor etraftaki kadınlar kendilerine acayip bakıyo
koz bu gidişle 9 ay sonraya hedefe ulascam sanirim ama saglikli beslenemiyorum ona canim skiliyor kilo vermek güzelde bebegin sagligi daha önemliohhhh maşallah. rekora koşuyon. benim bir arkadaşim var çok kilolu. hamileliğinde güzel kilo veriyor acaba yine mi doğursam diyo
hayırlı cumaar merviş.koz bu gidişle 9 ay sonraya hedefe ulascam sanirim ama saglikli beslenemiyorum ona canim skiliyor kilo vermek güzelde bebegin sagligi daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?