80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaç gündür yoğunluktan fenalık geldi
Bİr yandan Babamı sık sık dolaşıyoruz, bir yandan ev, bir yandan kızların gönlü olsun ve bir yandanda şu lanet boncukları bitireceğim diye bende ne düzen kaldı ne birşey
Dün yoğunluktan akşam doğru dürüst su bile içemediğimi fark ettim

Tabi bunun tartıyada yansıyacağı belliydi
İsteksiz ve üzgün bir bildirim olacak benim için ama Allahın izniyle yarından itibaren tekrar eski düzenime döneceğim
Pazarteside kızın geçikmiş doğum gününü kutlayacağız ( arkadaşları gelsin diye bir hafta geciktirdi ama bu seferde hepsi dershaneye gitmemiz lazım demişler oda tabi sinir oldu iptal et işte diyoruz onada yanaşmıyor bakalım artık bugün benim ağzıma bile sürmeyeceğim pastanın siparişini vereceğiz yinede olmadı zaten akşamı akrabaları toparlıyacağız onlarla kutlanır olur biter )

Şu boncuk işide iyice canımı sıktı hani eşimin dediği gibi milletin şeyine uğraşmaktansa kendime yapıp satarım çok daha iyi Hatta şimdiden ben yaptıktan sonra satacak yeri bile buldum tabi önce oturup bir kaç ay yavaş yavaş yapıp depolamam lazımki toplu mal verebileyim

Neyse lafı uzatmadan berbat bildirimime geleyim

başlangıç: 124.5 kg
Geçen hafta: 115.2 kg
Bu hafta; 115.6 kg

Gelen; 400 gr ( ödem olduğunu ümit ediyorum )

Toplam giden; 8.9 kg
İlk hedef: 110 kg

spor; oda neymiş bu hafta sadece koşturmaca ve 1 kere 1 saat yürüyüş

Söz veriyorum bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir bildirim yapacağım

utandırdın beniiiiin. o senin güzelliğin bitanem.
inşallah güzel günlerde kullanırım fırınımı http://www.arcelik.com.tr/firin-tek-bolmeli-9431-H-Firin-FS.html bunu aldım daha güzeli sizlere inşallah
bildirim.

başlangıç.82.

geçen hafta.81.

bu hafta.81.300

gelen.300.gr

hedef .75
sağlık olsun canım ödemin vardır. sen gittiğini düşünüyorsan

şükür kavuşturana cecom
yokluğun çok belli ama babacığın iyiymiş ya önemli olan o..kiloyada çok takma,sen kesin eksidesin bence koşturmacadan ödem yapmış olabilirsin..kızında yaş günü kutlu olsun,haytırlı yaşları olsun işallah..

boncuklar başına dert oldu gibi görünsede bundan sonraki yapacakların çocuk oyuncağı gibi gelek sana..ee nede olsa zordan başladın işe..

hayırlı cumalaaaar herkese. işler gözümde büyüyor. ne güzel pazara kadar vaktim var derken eşimin yarın akşama da misafir aldığını öğrendim sen neden bana bu kötülüğü yaptın dedim. niye noldu ki diyo. pazar da doğum günü var ya dedim. aaa onu unuttum ben dedi. sonra da niye evde mi olacaksınız ki dedi. vallahi bir yer tuttun da gitmem demedim yoksa tuttun mu dedim. fırını almasaydı tutardım diyo
az önce diloşu uyuttum bir koşu bim e gittim. üçlü tava metal sebzelik birde dörtlü kek kalıbı vardı onları aldım. yüzüme belki bir faydası olur diye garnier saf ve temiz 3 ü bir arada aldım. bakalım bir halta yarayacak mı. yarınki misafir için de su böreği yufkası aldım. kalır muhtemelen ertesi güne çeşit olur diye düşünüyorun

güle güle kullan canım,çok güzelmiş fırın tepsi sayısısıda iyi..ayy tepsi diyip geçiyoruz ama çok lazım oluyor misafir geleceğinde..birini boşalt bekle olmaz..

bana gelince kilo verdiğimi düşünmüyorum ama en azından artıda olduğumuda sanmıyorum..10 gündür wc sorunu yaşıyorum ve taş gibi bir karınla dolaşıyorum..

güle güle kullan canım,çok güzelmiş fırın tepsi sayısısıda iyi..ayy tepsi diyip geçiyoruz ama çok lazım oluyor misafir geleceğinde..birini boşalt bekle olmaz..
eskisinin tepsilerini de alacam. bir sürü tepsim olacak gerçekten de çok lazım oluyor tepsi.

ayy akşama kalırsa bende almayı düşünüyorum metal sebzeliği..geçen hafta basamaklı tabure almıştım ama çatlak çıktı,iadeye götüremedim daha onu verip bunu alıyım diyorum..

garnie 3 ü biradada yı benim kıza alıyorum sürekli..çok güzel bişey kızın yüzü siyah nokta dolu güzel temizliyor benim kz çok memnun..senin yüzünde ne varki maşallahın var ..

eskisinin tepsilerini de alacam. bir sürü tepsim olacak gerçekten de çok lazım oluyor tepsi.
eskisi getir yenisini götür kampamyası vardı sanırım..
kampanyanın bir artısı ldumu gülay.kaça saydılar eski fırını..benim kvlerede lazım ondan soruyorum..

tepsiler içine uyuyorsa hayatta verme zaten..gerçi uymasa bile yonede kullanılır..

Gunaydin kizlar bas agrisiydi mide agrisiydi derken anca uyanabildim dönüşümlü calisiyorlar sanki çok şükür hafif bi bas agrim kaldi sadece o da kahvalti yapinca gecer diye ümit ediyorum
Baslangic 103,2 kg
Gecen hafta 79,8kg
Bu hafta 79,1 kg
Giden 700 gr
Toplam giden 24,1 kg
Spor yok bulanti var
:)

Son düzenleme:
sebzeliği dolabın içi için aldım. eşim bir türlü raf yaptıramadı. her şey üst üste. söyledim sabah hemen al diyor. işine geldi sanayiye gitmekten benim dırdırımdan kurtuldu
garnier i burnumun üstünde noktacıklar var sinir oluyom onun için aldım. birde yaşlandıkça bazı şeylere daha çok dikkat etmek gerekiyor etraftaki kadınlar kendilerine acayip bakıyo

o kampanyayı hiç sormadık bile. fırının verilecek hali kalmadı çünkü. eskiciye verecem direk. aslında kampanya aklıma bile gelmedi. sorardım yoksa

ayyüzlüm yeni fırınını güle güle kullan canım

Anammmm daha duş alıp hazırlanacağım
Eşim bugün işe geç gidecekmiş arkadaşının bir mahkeme işi için şahitliği vardı 11de hazırlanda yağmur yağıyor anana ben bırakırım sizi dedi dün uğrayamadım birde duş alıcağımı bildiğinden üştümemi istemiyor aslında sokağın başı ama şu lanet boncuklarıda yanımda götüreceğim tepsiyle ( tepsi içinde yapıyorum eve dağılmaısn diye ) o yüzden yağmurdada ıslanma ben götürürüm dedi

Anam bir sokak öteye arabayla gideceğim tabi benim toto erimez diyeceğim ama benim bayırı görseniz hani cidden sırf bayır kısmını yürümemek için araba alır insan

ohhhh maşallah. rekora koşuyon. benim bir arkadaşim var çok kilolu. hamileliğinde güzel kilo veriyor acaba yine mi doğursam diyo

Kilo bildirimi

Baslangic 89
Gecenhafta 63.1
Bu hafta 62.6
Giden 500gr
Toplam giden 26.4
Hedef 58
Spor yürüyüş mekik squat
Tebrikle cnm
günaydın çıtırlar hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç:94.3
geçen hafta:86.0
bu sabah:86.0
ne gelen var ne giden.durum stabil
Gecen hafta 2 kilonun ustuydu sanirim bu hafta en azindan almamissin canm koloni sabitlemekte büyük basari :)
bildirim.

başlangıç.82.

geçen hafta.81.

bu hafta.81.300

gelen.300.gr

hedef .75
Ödem dir cnm adetin yaklastiysa bide ben sabahları kalktigimda normalde alyansim parmagimdan düşer sabhalri cikartmakta zorlanirim kalkinca hemen tartilmakta doğru değil sanirim

Adetin vermiş olduğu ödem canm haftaya daha iyi olacagina eminin ben :)
güle güle kullan canm dünkü fotograflarinizi gördüm çok hosmus gercekteb

bildirim
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 80.4
bu hafta: 80
fark: 400
toplam giden: 13.5
yüzde: 0.5
spor: yürüyüş, bol ev işi
Tebrikler kuzum

aa iyi olur dolabın içinide..hem yaptırsa belki o kadar kullanışlı olmazdı..çeker arkasını temizler tekrar itersin yerine..olmadı balkonda şurda burda kullanırsın fiyatıda uyun..

yaşlanmakmıı oda nee...kim yaşlanmşıl kızzzzzzz .ben hiç görmedim yaşlanan birini..

ohhhh maşallah. rekora koşuyon. benim bir arkadaşim var çok kilolu. hamileliğinde güzel kilo veriyor acaba yine mi doğursam diyo
koz bu gidişle 9 ay sonraya hedefe ulascam sanirim ama saglikli beslenemiyorum ona canim skiliyor kilo vermek güzelde bebegin sagligi daha önemli

herkese Günaydın hanımlar..hayırlı cumalar dilerim.Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah.
herkesin bildirimini okudum ama alıntı yapılamıyor hata veriyor sinir oldum.sitede ciddi hata veren durumlar olabiliyor ancak diğer yandan normal.çünkü bu kadar kişi aynı anda aynı ıp adresine yükleniyoruz
neyse bende bildirimimi yapayım.sabah zaten beklentisiz tartıldım.regl dönemimdeyim ondan diye moralimi bozmuyorum.zaten 2 haftam yalan oldu bu durumdan dolayı pöfffff
başlangıç:82
geçen hafta:78
bu hafta :78.400
hedef :70

yahu ben topiğe vermeye değil almaya gelmiş gibiyim.gittikçe bu hafta bu kadar aldım diye bildirim yapıyorum yahu
neyse bu hafta regl bitiyor.eski yağmur geri dönüyor.sporum olmadan olmuyor bu iş çünkü..

kilo veren herkesi kutlarım dilerim daim olsun hanımlar.

koz bu gidişle 9 ay sonraya hedefe ulascam sanirim ama saglikli beslenemiyorum ona canim skiliyor kilo vermek güzelde bebegin sagligi daha önemli
hayırlı cumaar merviş.

sen hiç üzülme onu allah korur besler..kilo almayan hatta veren annelerin bebekler tosun gibi oluyor..o senin depolardan alır alacağını..süt iç yoğurt ye ceviz mercimek balık bunlara ağırlık ver tabii yiyebiliyorsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…