aa iyi olur dolabın içinide..hem yaptırsa belki o kadar kullanışlı olmazdı..çeker arkasını temizler tekrar itersin yerine..olmadı balkonda şurda burda kullanırsın fiyatıda uyun..
yaşlanmakmıı oda nee...kim yaşlanmşıl kızzzzzzz .ben hiç görmedim yaşlanan birini..
hayirlisi cumalar kuzum yiyebildigim kadar yemeğe calisiyorum canm bugün yumurta yemeğe zorlayacam bakalim kendimi sütü kendi basina olmasada bi şekilde tüketmeye calisiyorum cnmhayırlı cumaar merviş.
sen hiç üzülme onu allah korur besler..kilo almayan hatta veren annelerin bebekler tosun gibi oluyor..o senin depolardan alır alacağını..süt iç yoğurt ye ceviz mercimek balık bunlara ağırlık ver tabii yiyebiliyorsan..
adet döneminden o fazlalık. bende detoks yapmayaydım durum aynıydı. her kes bu hafta adet anlaşılanherkese Günaydın hanımlar..hayırlı cumalar dilerim.Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah.
herkesin bildirimini okudum ama alıntı yapılamıyor hata veriyor sinir oldum.sitede ciddi hata veren durumlar olabiliyor ancak diğer yandan normal.çünkü bu kadar kişi aynı anda aynı ıp adresine yükleniyoruz
neyse bende bildirimimi yapayım.sabah zaten beklentisiz tartıldım.regl dönemimdeyim ondan diye moralimi bozmuyorum.zaten 2 haftam yalan oldu bu durumdan dolayı pöfffff
başlangıç:82
geçen hafta:78
bu hafta :78.400
hedef :70
yahu ben topiğe vermeye değil almaya gelmiş gibiyim.gittikçe bu hafta bu kadar aldım diye bildirim yapıyorum yahu
neyse bu hafta regl bitiyor.eski yağmur geri dönüyor.sporum olmadan olmuyor bu iş çünkü..
kilo veren herkesi kutlarım dilerim daim olsun hanımlar.
reglden sonra anca toparliyor demekki üzülme senherkese Günaydın hanımlar..hayırlı cumalar dilerim.Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah.
herkesin bildirimini okudum ama alıntı yapılamıyor hata veriyor sinir oldum.sitede ciddi hata veren durumlar olabiliyor ancak diğer yandan normal.çünkü bu kadar kişi aynı anda aynı ıp adresine yükleniyoruz
neyse bende bildirimimi yapayım.sabah zaten beklentisiz tartıldım.regl dönemimdeyim ondan diye moralimi bozmuyorum.zaten 2 haftam yalan oldu bu durumdan dolayı pöfffff
başlangıç:82
geçen hafta:78
bu hafta :78.400
hedef :70
yahu ben topiğe vermeye değil almaya gelmiş gibiyim.gittikçe bu hafta bu kadar aldım diye bildirim yapıyorum yahu
neyse bu hafta regl bitiyor.eski yağmur geri dönüyor.sporum olmadan olmuyor bu iş çünkü..
kilo veren herkesi kutlarım dilerim daim olsun hanımlar.
inşallah canim benim umarim öyledir Esim falanda saglikla beslenmiyorsun saglikli olmaz boyle diye söyleyince moral sifira iniyormervecim o kendine gerekli olanı alıyor merak etme. bir süre sonra geçecek bu durum
aynen canım herkesin aynı denk geldi topu attık topik olarakadet döneminden o fazlalık. bende detoks yapmayaydım durum aynıydı. her kes bu hafta adet anlaşılan
sağol canım üzülme değilde boşuna zaman geçiyormuş hissi sıkıyor canımı bazen..reglden sonra anca toparliyor demekki üzülme sen
tebrikler canimGünaydın
Ben de ilk bildirimimi yapayım. Eksiğim olursa söyleyin lütfen:
Başlangıç kilo: 78.8kg
Geçen hafta : 78.8 kg
Bu hafta: 78.0 kg
Fark: 800 gr
Boy: 161cm
Spor: yok
Hedef: 75kg
Hepiniz incelmişsinizdir umarım.
sıkma canini canm hepimizin durağan zamanlara oluyor mutlaka sonrasında güzel gidiyor kilolaraynen canım herkesin aynı denk geldi topu attık topik olarak
sağol canım üzülme değilde boşuna zaman geçiyormuş hissi sıkıyor canımı bazen..
sağol canım desteğin için..tebrikler canim
sıkma canini canm hepimizin durağan zamanlara oluyor mutlaka sonrasında güzel gidiyor kilolar
doğum konusu benimde çok kafam karistim hemde biraz korku varya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..
ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..
vallaha inan canım benimde kafam karıştı..doğum konusu benimde çok kafam karistim hemde biraz korku var
bodoslama konuya atladım cnm :)
ben ilk hamile kaldığımda normali denerim olmazsa zorlamam diye düşündüm. ikisinden de çok korkuyordum. çevremde herkes normal en üzeli diyordu annem ve eşim de dahil. eşim sanki 40 çocuk doğurmuş gibi konuşuyor bazen :)
neyse ben yürüyüş yaptım hergün kesintisiz. iftardan sonra eşimle, işe öle arasında, bol u içtim çok kilo almadım falan.
kendimi normale hazırladım hep ama beynim boşa çabalıyorsun sezaryen olursun sen tırsaksın diye söyleniyordum.
gene de normali denerim dedim hep.
gelgelelim sancı geldi o kadar sancı çektim ağladım anneme eşime çemkirdim ben sezaryen istedim sizin yüzünüzden çatlayıp ölecem diye. sanıyorum ki hemen normal doğum oluyor :)
öyle öyle normal doğum yaptım ve doğum bitti ben normal hayatıma döndüm ağrısız sızısız. ikinci gün misafir ağırladım.
sütüm hemen geldi. bebeğimle kendim ilgilendim. şimdi yine olsa yine normal yaparım.
aslında bütün bayanlar buna göre yaratılmış. yok çatın dar, bebek kilolu, bunlar hep hikaye.
bence bebek makat gelişi değilse normali diretmeli. yoksa birçok dr yorulmamak ve para adına kesiyorlar insanları.
en malum sosyal sitede sezaryen sorası normal doğum sayfasını takip ediyorum inanın sezaryenden sonra normal doğum için e çabalar sarfediyorlar.bence normal doğum illa denenmeli.
kızlar mutlaka ssvd bu sayfayı mutlaka takip edin bakın normal doğum nasıl güzel..
ben keşke doğumdan önce orayı takip etseymişim ne kadar bilinçli bir doğum yaşarmışım..
vallaha inan canım benimde kafam karıştı..
mutlaka bakacağım o sayfaya cnm .çok tşk ederim bilgiler için.yani normal doğum en doğrusu ve güzeli ancak dayanmak gerek kısaca bu sanırım :)
Selam kızlar... Giremedim bir süredir. Evde değildim. Ev işleri birikmiş durumda. Yaptığım temizlikten eser yok. İş konusunda moralim çok bozuk. Bi senedir beklediğim yer aradı işe alıncaksın dedi sonra tekrar arayıp daha sonra döneceğiz dedi moral yerlerde. Ailecek çok sevinmiştik. Acilen işe ihtiyacım vardı. Dünden beri ağla ağla bir hal oldum. Eşiminde morali bozuldu. Hiç bişey yapasım yok öyle kötüyüm yani
canım ya hayırlısı olsun.Rabbim daha güzel bir kapı açsın inşallah..Selam kızlar... Giremedim bir süredir. Evde değildim. Ev işleri birikmiş durumda. Yaptığım temizlikten eser yok. İş konusunda moralim çok bozuk. Bi senedir beklediğim yer aradı işe alıncaksın dedi sonra tekrar arayıp daha sonra döneceğiz dedi moral yerlerde. Ailecek çok sevinmiştik. Acilen işe ihtiyacım vardı. Dünden beri ağla ağla bir hal oldum. Eşiminde morali bozuldu. Hiç bişey yapasım yok öyle kötüyüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?