80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirlisi cumalar kuzum yiyebildigim kadar yemeğe calisiyorum canm bugün yumurta yemeğe zorlayacam bakalim kendimi sütü kendi basina olmasada bi şekilde tüketmeye calisiyorum cnm

adet döneminden o fazlalık. bende detoks yapmayaydım durum aynıydı. her kes bu hafta adet anlaşılan

reglden sonra anca toparliyor demekki üzülme sen

tebrikler canim

aynen canım herkesin aynı denk geldi topu attık topik olarak

sağol canım üzülme değilde boşuna zaman geçiyormuş hissi sıkıyor canımı bazen..
sıkma canini canm hepimizin durağan zamanlara oluyor mutlaka sonrasında güzel gidiyor kilolar

ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..
doğum konusu benimde çok kafam karistim hemde biraz korku var

ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..

bodoslama konuya atladım cnm :)
ben ilk hamile kaldığımda normali denerim olmazsa zorlamam diye düşündüm. ikisinden de çok korkuyordum. çevremde herkes normal en üzeli diyordu annem ve eşim de dahil. eşim sanki 40 çocuk doğurmuş gibi konuşuyor bazen :)
neyse ben yürüyüş yaptım hergün kesintisiz. iftardan sonra eşimle, işe öle arasında, bol u içtim çok kilo almadım falan.
kendimi normale hazırladım hep ama beynim boşa çabalıyorsun sezaryen olursun sen tırsaksın diye söyleniyordum.
gene de normali denerim dedim hep.
gelgelelim sancı geldi o kadar sancı çektim ağladım anneme eşime çemkirdim ben sezaryen istedim sizin yüzünüzden çatlayıp ölecem diye. sanıyorum ki hemen normal doğum oluyor :)
öyle öyle normal doğum yaptım ve doğum bitti ben normal hayatıma döndüm ağrısız sızısız. ikinci gün misafir ağırladım.
sütüm hemen geldi. bebeğimle kendim ilgilendim. şimdi yine olsa yine normal yaparım.
aslında bütün bayanlar buna göre yaratılmış. yok çatın dar, bebek kilolu, bunlar hep hikaye.
bence bebek makat gelişi değilse normali diretmeli. yoksa birçok dr yorulmamak ve para adına kesiyorlar insanları.
en malum sosyal sitede sezaryen sorası normal doğum sayfasını takip ediyorum inanın sezaryenden sonra normal doğum için e çabalar sarfediyorlar.bence normal doğum illa denenmeli.

doğum konusu benimde çok kafam karistim hemde biraz korku var
vallaha inan canım benimde kafam karıştı..

kızlar mutlaka ssvd bu sayfayı mutlaka takip edin bakın normal doğum nasıl güzel..
ben keşke doğumdan önce orayı takip etseymişim ne kadar bilinçli bir doğum yaşarmışım..

mutlaka bakacağım o sayfaya cnm .çok tşk ederim bilgiler için.yani normal doğum en doğrusu ve güzeli ancak dayanmak gerek kısaca bu sanırım :)

Selam kızlar... Giremedim bir süredir. Evde değildim. Ev işleri birikmiş durumda. Yaptığım temizlikten eser yok. İş konusunda moralim çok bozuk. Bi senedir beklediğim yer aradı işe alıncaksın dedi sonra tekrar arayıp daha sonra döneceğiz dedi moral yerlerde. Ailecek çok sevinmiştik. Acilen işe ihtiyacım vardı. Dünden beri ağla ağla bir hal oldum. Eşiminde morali bozuldu. Hiç bişey yapasım yok öyle kötüyüm yani

vallaha inan canım benimde kafam karıştı..

mutlaka bakacağım o sayfaya cnm .çok tşk ederim bilgiler için.yani normal doğum en doğrusu ve güzeli ancak dayanmak gerek kısaca bu sanırım :)

cnm ben de senin gibi düşünürken bir arkadaşım dedi ki sezaryen kolay mı bunu sondası var, doğum sonra ameliyat yeri, ilk ayağa kalkma sonra ki 1 hafta 10 gün hareket kısıtlaması. ilk emzirmede gözün çocuğu bile görmüyor biri tutuyor sen emzirmeye çalışıyorsun kuzenimde de gördüm. o da çok zor. aslında candan can çıkıyor illa zorluğu olacak ama.+ ve - duruma göre + fazla olanı tercih etmek gerek.
ha bir de doğumdan sonra karnım dümdüzdü :) hiç bir şey kalmamıştı bu da bizler için avantaj hani :)

üzme kendini bu söylediğin şeyi 3 yıl yaşadım sonra daha güzeli oldu.
demek ki daha iyisi seni bekliyor.
3 yılın üzerine 3 yıldır da yeni işimde çalışıyorum. ve bu 6 yıl içinde daha dönmeyenlerde var :) bütün özel sektör aleminde cv var benim :) o yüzden kısmetin nerde Allah bilir cnm.. ama sen çabalamayı hiç bırakma. ve kpss kesinlikle tavsiye ederim :)

canım ya hayırlısı olsun.Rabbim daha güzel bir kapı açsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…