80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy maşallah. hayırlısıyla gelir inş prensin. adını ne düşündünüz özel değilse :)
Yok kiz özel değil isim aslında esimin fikri benimd hoşuma gitti ayriyeten isim arama gereği duymadim Ahmet Emin koyucaz insallah Ahmet ismi hem peygamberimizin isimlerinden hem de ben doğmadan önce vefat eden dedemin adi diye hoşuma gitti

elbette endişelenmekte haklısın yemeye çalış ama üzüntü ve sıkıntının daha çok zarar verdiğini unutma :)

hadi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim de adıyla yaşasın minnoş :)

Evettt geçmişi ara ara da olsa okumayı başardım ama tek tek alıntı yapamadım bu hafta sanırım mevsimsel geçiş mi etkiledi şekerler sağlık olsun az gitsin öz gitsin minik gelen artıları da haftaya yollarız moral bozmak yok

Esincim hakkında hayırlısı olsun bitanemm sakın moralini bozma rabbim belki daha iyi bir kapı açacak

Mervişim paşamızın ismi Ahmet olacak demek rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş hamişim

alıntı yapmayınca yazacaklarımı da unutuyorum iyimi

Uyumak yok meleğimmm geceler uzun gece uyuruz haydi kalk kalk

inşallah canm bi karar degistirmezsek Ahmet Emin koyucaz inş canim

kızlar sizden ufak bir ricam var nolur şu dilayı alın başımdaaaaaaaanyahu uyu diyom on dk ya uyanıyo dur diyom durmuyo. abisi ve ablası da yanında istemiyo ödev yapıyolar. kaldı benim başıma. eee biraz sonra fırını getiriyoz diye arasalar mutfak toparlanmadı.

tansyonum yüksekti. bir an önce doğurayım diye verdiler sancıyı ama nerde çektiğimle kaldım
yetiştim sayılır sana kaç bence
kesinlikle güzel ilgilenen birisi lazım

ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..
Ben normal diye gittim hastaneye bebeğin kalp atışı yavaşlayınca acil sezaryene alındım normal olsun istiyordum ama hiç diretmedim bebeğimi sıkıntıya sokmak istemediğimden ama sezaryenin sıkıntıları çok fazla arkadaşlar anlatmışlar zaten 2,5 yıl oldu ben sezaryen olalı hala ağrı çekiyorum
yok canım adetim yeni bitti
inşallah canm bi karar degistirmezsek Ahmet Emin koyucaz inş canim
hayırlı olsun adı çok güzel canım

yolla canım kucuk cadıyı bana :)

sagol tatlım benım

yolla bana diloşumuuu ben seve seve bakarım

kızlar et yemegı yapıcamda nasıl bısey yapabılırım kavurmamı yapsam dıyorum ama bılemedım

kuzum güveç yapabilirsinnn bol soğan biber domatesli harika olur

yaw arkadas hala ben bu kizla ugrasiyorum mutfagi zar zo topladim. esimde tesrif etti sonunda nihayet. o ilgilenir dedim yine basima kaldi yine. uyusa da rahat etsem artik. daha birde servis gelecek. garanti duvar delik melik acacaklar sartel takmak icin. bitmez bu isler bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…