Yok kiz özel değil isim aslında esimin fikri benimd hoşuma gitti ayriyeten isim arama gereği duymadim Ahmet Emin koyucaz insallah Ahmet ismi hem peygamberimizin isimlerinden hem de ben doğmadan önce vefat eden dedemin adi diye hoşuma gittiayy maşallah. hayırlısıyla gelir inş prensin. adını ne düşündünüz özel değilse :)
elbette endişelenmekte haklısın yemeye çalış ama üzüntü ve sıkıntının daha çok zarar verdiğini unutma :)Haftaya sora almayi düşünüyorum canm doktorun dediği şeyleri çok yiyemiyorum yumurtasiydi etiydi sutuydu daha çok sebze çorba tarzi gidiyorum onlarida yiyebildigim surece bugün zorla 2 tane yumurta yedim aksamada et yapicam kiloyu azalmis gorunce zorlada olsa yemege calisicam bakalim esimde endişeleniyor bi yandan
sağol canim benim yani stres skinti daha kotuelbette endişelenmekte haklısın yemeye çalış ama üzüntü ve sıkıntının daha çok zarar verdiğini unutma :)
Yok kiz özel değil isim aslında esimin fikri benimd hoşuma gitti ayriyeten isim arama gereği duymadim Ahmet Emin koyucaz insallah Ahmet ismi hem peygamberimizin isimlerinden hem de ben doğmadan önce vefat eden dedemin adi diye hoşuma gitti
sagol canm benim amin insallahhadi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim de adıyla yaşasın minnoş :)
Uyumak yok meleğimmm geceler uzun gece uyuruz haydi kalk kalkherkes işe güce gitmiş sanırım..bende az iş yaptım halı falan sildim..aslında yapılacak iş çokda bende enerji yok çok uykum var kız ve kapı rahat bırakırsa az uyuyum diyorum..
çokmu geç acaba
adamları arayıp bi sorsan olurmu acaba gülay ,hani eskiciyle uğraşıncaya kadar onlar götütürdü..
zaten hep arka arkaya kırmızı kart görüyoruz toplu halde..nasıl denk geldiysek böyle..
canım herkes kendi deneyimini yazmışsa bile.
adı üstünde NORMAL DOĞUM işin normali bu..allah bize bunu hediye vermiş ama bazılarımız korkudan bazılarımız para hırsında olan dr ların sayesinde bazımızda doğuramadığımızdan sezeryan zedeyiz..
üzülme canım ,kimbilir belki daha hayırısı gelicektir ..rabbim hayırlı iş kapısı açsın sanada tüm iş isteyenlerde..
canım tabikide ameliyat.
hemde normal ameliyatlarda hasta sadece ameliyat yerinin ağrısıyla uğraşır..bunda hem ame sezeyande ameliyat yerinin ağrısı,hem lohusalığın verdiği sıkıntılar,ateşiydi kanamasıydı,süt indi inmedi.ve gerçekden geç geliyor..sanırım vucut doğum yaptığını idrak etmiyor ,sancılanmadan hormonlar faaliyete geçmeden bir el bebeği alıp çıkıyor sonuçta..kendin bile olaya şahit olmayınca idrak etmekde zorlanıyorsun bir uyuyorsun bebek karnında uyanıyorsun başka ellerde senin bebeğin olduğunıu söyledikleri yüznü bile yattığın yerden doğru düzgün göremedğin bir bebek..
erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum anıları bitmezmiş.
bende doğuramadım ilk çocuğumda ,2 gün sancı odasında yatım gelen doğurdu giden doğurdu ben kaldım..en son bebeğin hayatı tehlikeye girince sezeryane aldılar..dormal doğuranlar evet doğum anında çok eziyet çekiyorlar ama doğumdan 1 saat sornra bebeklerini kucakları alıp yürüyebiliyor kimseye muhtaç olmadan emzirebiliyor.bezini kendi alabilior. bebeğinin yüzüne doya doya baıyor bebeğin ilk ağlamasını duyuyor ..oturup kalkıyor..sezeryan yapılacaksa iyi ve sevdiğiniz birinede ihtiyacınız var..çünki size 1 kaç gün bakıcak,bebeği emzirtecek elinizden tutup yatakdan doğrultacak wc ye götürecek ve bekliycek bi sorun olmasın diye..hiç kimsenn görmesini istemediğiniz yerlerizi mecburen görecek birisi olmalı..açıkcası ben 3. çocuğu bu yüzden bile düşünmüyorım..1 gün bile olsa hastanede kalıcak nazınızın geçtiği birisi..benim tek annem var, ama onunda artık sağlık sorunları olduğu için hiçç düşünmem.
inşallah canm bi karar degistirmezsek Ahmet Emin koyucaz inş canimEvettt geçmişi ara ara da olsa okumayı başardım ama tek tek alıntı yapamadım bu hafta sanırım mevsimsel geçiş mi etkiledi şekerler sağlık olsun az gitsin öz gitsin minik gelen artıları da haftaya yollarız moral bozmak yok
Esincim hakkında hayırlısı olsun bitanemm sakın moralini bozma rabbim belki daha iyi bir kapı açacak
Mervişim paşamızın ismi Ahmet olacak demekrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş hamişim
alıntı yapmayınca yazacaklarımı da unutuyorum iyimi
tansyonum yüksekti. bir an önce doğurayım diye verdiler sancıyı ama nerde çektiğimle kaldıminş gönlündeki olur cnm. okulunda boşa gitmemiş olur. malum Türkiye şartlarında çoğunluk kendi işi dışında görev yapıyor da..
anne değilmişim gibi deme cnm. senden daha anne mi olur. 3 tane doğurmuşsun.. maşallah allah hepsine uzun ömür versin inş.
ama işte zorlukları var sezaryeninde maalesef. ssvd mu büyükşehirler başarıyla yapıyorda küçük şehirler çok zor. neyse sen atlattın zaten.. açılma falan olmayınca ya da su gelmeyince bu suni sancı boşuna kadınlara eziyet. akışa müdahale. bana da verdiler sanıyorum ama benim kendi sancımda çok fazlaydı..
yetiştim sayılır sana kaç bencebu arada bildirimimi de yapayım hiç olmaması gereken bişey ama yediklerimde bir yere sabitlenecek illlaki
başlangıç :87
gecen hafta :79.7
bu hafta:79.4
giden:0.3
toplam giden:7.6
hedef:70
spor : 4 gün spor salonu ( işte verilen 300 gr ı görünce spor salonuma daha çok acıdım şimdi bu hafta bööle olmayacakkk)
kesinlikle güzel ilgilenen birisi lazımherkes işe güce gitmiş sanırım..bende az iş yaptım halı falan sildim..aslında yapılacak iş çokda bende enerji yok çok uykum var kız ve kapı rahat bırakırsa az uyuyum diyorum..
çokmu geç acaba
adamları arayıp bi sorsan olurmu acaba gülay ,hani eskiciyle uğraşıncaya kadar onlar götütürdü..
zaten hep arka arkaya kırmızı kart görüyoruz toplu halde..nasıl denk geldiysek böyle..
canım herkes kendi deneyimini yazmışsa bile.
adı üstünde NORMAL DOĞUM işin normali bu..allah bize bunu hediye vermiş ama bazılarımız korkudan bazılarımız para hırsında olan dr ların sayesinde bazımızda doğuramadığımızdan sezeryan zedeyiz..
üzülme canım ,kimbilir belki daha hayırısı gelicektir ..rabbim hayırlı iş kapısı açsın sanada tüm iş isteyenlerde..
canım tabikide ameliyat.
hemde normal ameliyatlarda hasta sadece ameliyat yerinin ağrısıyla uğraşır..bunda hem ame sezeyande ameliyat yerinin ağrısı,hem lohusalığın verdiği sıkıntılar,ateşiydi kanamasıydı,süt indi inmedi.ve gerçekden geç geliyor..sanırım vucut doğum yaptığını idrak etmiyor ,sancılanmadan hormonlar faaliyete geçmeden bir el bebeği alıp çıkıyor sonuçta..kendin bile olaya şahit olmayınca idrak etmekde zorlanıyorsun bir uyuyorsun bebek karnında uyanıyorsun başka ellerde senin bebeğin olduğunıu söyledikleri yüznü bile yattığın yerden doğru düzgün göremedğin bir bebek..
erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum anıları bitmezmiş.
bende doğuramadım ilk çocuğumda ,2 gün sancı odasında yatım gelen doğurdu giden doğurdu ben kaldım..en son bebeğin hayatı tehlikeye girince sezeryane aldılar..dormal doğuranlar evet doğum anında çok eziyet çekiyorlar ama doğumdan 1 saat sornra bebeklerini kucakları alıp yürüyebiliyor kimseye muhtaç olmadan emzirebiliyor.bezini kendi alabilior. bebeğinin yüzüne doya doya baıyor bebeğin ilk ağlamasını duyuyor ..oturup kalkıyor..sezeryan yapılacaksa iyi ve sevdiğiniz birinede ihtiyacınız var..çünki size 1 kaç gün bakıcak,bebeği emzirtecek elinizden tutup yatakdan doğrultacak wc ye götürecek ve bekliycek bi sorun olmasın diye..hiç kimsenn görmesini istemediğiniz yerlerizi mecburen görecek birisi olmalı..açıkcası ben 3. çocuğu bu yüzden bile düşünmüyorım..1 gün bile olsa hastanede kalıcak nazınızın geçtiği birisi..benim tek annem var, ama onunda artık sağlık sorunları olduğu için hiçç düşünmem.
Ben normal diye gittim hastaneye bebeğin kalp atışı yavaşlayınca acil sezaryene alındım normal olsun istiyordum ama hiç diretmedim bebeğimi sıkıntıya sokmak istemediğimden ama sezaryenin sıkıntıları çok fazla arkadaşlar anlatmışlar zaten 2,5 yıl oldu ben sezaryen olalı hala ağrı çekiyorumya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..
yok canım adetim yeni bittiharika gitsinde gram gram gitsin sağlıklı olsun yeter...
canım adetin falan yaklaştıysa ödemdir sıkma canını...
aynı bende öyle ne gelen ne giden... korumakta güzel olsun
ödemdir o ödem
cecoommm özlettin kendini.. şu boncukları dağıt bizede bitsin artıııkkkk... gelene bakma sen geldiği gibi gidecek onlar..
ne güzel canım azda olsa vermişsin haftaya dahada iyi olacak inşallah...
canım benim sen sadece yürü zaten spor falan yapma. tebrikler...
sanada hayırlı cumalar canım.. haftaya daha iyi olacak ben inanıyorum...
canım en azından buğday çorbası falan yap bol yoğurtlada terbiyele hem tok tutar hem besleyici
oooo güzel vermişsin
canım ben en baştan beri herkese inat sezeryan demiştim... bu biraz korkmamla alakalı o kadar uğraştılar doktorumda dahil ilk 5 ay herkes normale ikna etmeye çalıştı 5, ayda doktorumda pes etti... ben sezeryanla doğum yaptım sağolsun ama hiiiçç sıkıntı yaşamadım... ilk gün sadece zorlandım biraz sonraki 10 günde dikkat ettim... 8 yıldada ne bir sızım ne bir ağrım ne pişmanlığım olmadı ama yapabiliyorsa bi insan en güzeli normal doğum buna inanıyorum hem sağlık hem estetik açısından...
hayırlı olsun adı çok güzel canıminşallah canm bi karar degistirmezsek Ahmet Emin koyucaz inş canim
yolla canım kucuk cadıyı bana :)kızlar sizden ufak bir ricam var nolur şu dilayı alın başımdaaaaaaaanyahu uyu diyom on dk ya uyanıyo dur diyom durmuyo. abisi ve ablası da yanında istemiyo ödev yapıyolar. kaldı benim başıma. eee biraz sonra fırını getiriyoz diye arasalar mutfak toparlanmadı.
tansyonum yüksekti. bir an önce doğurayım diye verdiler sancıyı ama nerde çektiğimle kaldım
yetiştim sayılır sana kaç bence
kesinlikle güzel ilgilenen birisi lazım
Ben normal diye gittim hastaneye bebeğin kalp atışı yavaşlayınca acil sezaryene alındım normal olsun istiyordum ama hiç diretmedim bebeğimi sıkıntıya sokmak istemediğimden ama sezaryenin sıkıntıları çok fazla arkadaşlar anlatmışlar zaten 2,5 yıl oldu ben sezaryen olalı hala ağrı çekiyorum
yok canım adetim yeni bitti
hayırlı olsun adı çok güzel canım
et sote de yapabilirsin tatlımkızlar et yemegı yapıcamda nasıl bısey yapabılırım kavurmamı yapsam dıyorum ama bılemedım
kızlar sizden ufak bir ricam var nolur şu dilayı alın başımdaaaaaaaanyahu uyu diyom on dk ya uyanıyo dur diyom durmuyo. abisi ve ablası da yanında istemiyo ödev yapıyolar. kaldı benim başıma. eee biraz sonra fırını getiriyoz diye arasalar mutfak toparlanmadı.
tansyonum yüksekti. bir an önce doğurayım diye verdiler sancıyı ama nerde çektiğimle kaldım
yetiştim sayılır sana kaç bence
kesinlikle güzel ilgilenen birisi lazım
kızlar et yemegı yapıcamda nasıl bısey yapabılırım kavurmamı yapsam dıyorum ama bılemedım
et sote de yapabilirsin tatlım
yolla bana diloşumuuu ben seve seve bakarım
kuzum güveç yapabilirsinnn bol soğan biber domatesli harika olur
Fırında yap. Ben neredeyse çorbayı bile fırında yapacağımsagolun kızlar bırazdan baslarım yapmaya anca olur zaten agır agır et yemegı yapmısken yarısmayadamı katılsam
kavurma yerine et sote yap istersen canımkızlar et yemegı yapıcamda nasıl bısey yapabılırım kavurmamı yapsam dıyorum ama bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?