iYaptığım boncuklarin yarisi ve adet olarak görüntüsü
Eki Görüntüle 1288893
Bunun gibi bir tepe daha var
Eki Görüntüle 1288892
Buda tek hali güzel ama ben çok sevmem minicik boncuklarısanırım herkes kalıbına göre beğeniyor
Eline saglik valla canim ooo maşallah baya getirisi oluyor herhalde bi yerle anlasmalimi basladin yoksa kendin mi satis yaparak basladin canim oo ramazanda stand fikri süper mis bak kendine bi grup kurup seri üretime gecebilirsin ve internet sitesi yapip internet üzerinden satislarda yapabilirsin sozde benim adam bana hazirlayacakti ama ne isim bulabildik güzel nede nikah şekeri isini devam ettirebildim henuzBir okadar daha yaptım
Şimdi çakma eltimi aradım o 100 tane almıştı kendine ve daha 20 tane daha yapacakmışharbi rekor kırdım
Bu arada eşimle karar vermiştim ya kendim yapıp satacağım diye ( Nisa ablamın yeğeninin Pierre Lotide hat yaptığı bir stand var oraya vereceğiz birde onun bir arkadaşınında oraya giderken Dükkanı var onada veririz diyor Nisa ablamhani bir 10 değişik çeşit yapsam 100er tanede olsa iyi para getirir diye düşünüyorum )
Eşim dün gece hatta ya sen Ramazana kadar yap olmazsa Ramazanda Feshaneden yada Ramazan Şenlıklerin alanındaki standlarından birini kiralayalim orada satış yap diyordu
Belediyede bir arkadaşına hatta anında telefon açtı nasıl olur diye oda sağ olsun fiyatlar belli olunca haber vericekeğer çok yüksek değilse stand kiraları o zamanda RAmazanda stand açıp satacağım
İnşallah stand kiraları 4 000 liradan fazla değildirde yaparız dedi eşimKar edersin edemezsekte canın sağ olsun en azından denedik deriz dedi hem Ramazan boyunca banada eğlence olur sabahlara kadar dışarda olurum tabi akşamları eşimde benle olucak hatta eğer yeğeni o zamanlar İstanbulda staj yapacak ( bursada okuyan ) oda akşamları bize arkadaş olur hem makara yapar hemde senin yaptıklarını satarız diyor benim herif ya batar ya çıkarız diyor ama şimdiden heycan yaptım inşallah olur
hadi hayırlısı cecommBir okadar daha yaptım
Şimdi çakma eltimi aradım o 100 tane almıştı kendine ve daha 20 tane daha yapacakmışharbi rekor kırdım
Bu arada eşimle karar vermiştim ya kendim yapıp satacağım diye ( Nisa ablamın yeğeninin Pierre Lotide hat yaptığı bir stand var oraya vereceğiz birde onun bir arkadaşınında oraya giderken Dükkanı var onada veririz diyor Nisa ablamhani bir 10 değişik çeşit yapsam 100er tanede olsa iyi para getirir diye düşünüyorum )
Eşim dün gece hatta ya sen Ramazana kadar yap olmazsa Ramazanda Feshaneden yada Ramazan Şenlıklerin alanındaki standlarından birini kiralayalim orada satış yap diyordu
Belediyede bir arkadaşına hatta anında telefon açtı nasıl olur diye oda sağ olsun fiyatlar belli olunca haber vericekeğer çok yüksek değilse stand kiraları o zamanda RAmazanda stand açıp satacağım
İnşallah stand kiraları 4 000 liradan fazla değildirde yaparız dedi eşimKar edersin edemezsekte canın sağ olsun en azından denedik deriz dedi hem Ramazan boyunca banada eğlence olur sabahlara kadar dışarda olurum tabi akşamları eşimde benle olucak hatta eğer yeğeni o zamanlar İstanbulda staj yapacak ( bursada okuyan ) oda akşamları bize arkadaş olur hem makara yapar hemde senin yaptıklarını satarız diyor benim herif ya batar ya çıkarız diyor ama şimdiden heycan yaptım inşallah olur
Eline saglik valla canim ooo maşallah baya getirisi oluyor herhalde bi yerle anlasmalimi basladin yoksa kendin mi satis yaparak basladin canim oo ramazanda stand fikri süper mis bak kendine bi grup kurup seri üretime gecebilirsin ve internet sitesi yapip internet üzerinden satislarda yapabilirsin sozde benim adam bana hazirlayacakti ama ne isim bulabildik güzel nede nikah şekeri isini devam ettirebildim henuz
hadi hayırlısı cecomm
bileklik tarzı şeylerde yapsan çeşit olur..aslında takı kursuna gitsen süper olur cecom..yoku orda belediyenin kurslarından..daha farklı şeylede yaparsın o zaman..
hadi bakalim hayirlisi canimBunlar başkasına yapıldı hatta devam ediceğim bu adam eğer yine getirirsehem model çalarım hemde sermayemi ufak ufakda olsa kazanır boşta kaldıkçada nisan mayısa kadar yapar kenara koyarım ( o zaman veririz komşu ablamın yeğenine diye düşündüm sonuçta yaza doğru oraları dahada yoğun oluyor )
Eğer Ramazan standı işi olursa zaten daha fazla zamanım var üstelik bir kaç şeyide hazır alıp satmayı düşünüyorum ( taraftar bileklikleri, yüzükler ve eşarp gibi gidebilecek şeyler )
Aynen canım bilekliklerde yapacağım
Kafamda bir kaç model var onları da yaparım diye düşünüyorum ( daha gösterişli birşeyler )
Bu para karşılığı yapacağım adamdanda model öğrenirim diye devam edeyim diyorum
İnternettende bulurum nasılsa birşeyler yapımı kolay ama göze hoş görünen
Zaten bulduğum her modeli sizinde onayınızdan geçiririm ( zevkli hatunlarız vesselamkesin güzel bir şeyler bulurum diye düşünüyorum )
Hazır bir kaç şeyide toptan uygun alıp az kar ekleyip satarız diye düşündüm
SAtıştan ziyade Ramazanı dışarda geçirme fikri de çok hoşuma gittiartık nasip kısmet tabi
afiyetolsun prensesimmm menülerin süper
daisycim bu zeytin çekirdeği tamamen şehir efsanesiymiş tatlım bende duymuştum ama araştırınca malesef etkisizmiş
daisym diyetisyeninin ne dediğini tartı olayını söyledinde ben mi kaçırdım acaba arada nasılmış vaziyet
Geçmiş olsun bitanemmmbişeymi dokunduki
hayırlı sabahlar mervetunaydın kızlare
sabah yıne bas agrısıyla kalktım ama sukur hareket edınce gectı . bugun esım evde yarın yolculuk var ayrılıgın huznu sımdıden coktuberaber kahvaltımızı yaptık esım balkonda cıceklerıyle ugrasıyor benden cok sevıyor valla gecen hafta sonu dıkmıstı sımdı onlara bakıyor bırazdanda dısarı cıkıcaz arkadasının bırı askere gıdıyormus hem onunla gorusecek hemde alınacaklar var gezerız dedı bende olur dedım sansımıza havada guzel
Öyle canim yanındayken daha cabuk geçiyor zaman haklisin ozlemler sevgiyi pekiştiriyor :) bazen çiçek almaz oldun diyorum aldim ya diyor hani diyorum balkonda diyor :) zaman geçiriyor ben yokken onlarla :)hayırlı sabahlar merve
şimdiden allah kavuştırsun canım sayılı gün çabuk geçer üzülmehemen kavuşursun sevdiğine..hem kısa ayrılıklar sevginin artmasını sağlar..
çiçek seviyor demek,çiçekleri senin için yetiştiriyor bence enişte..
aynı canım gr larla sınanıyoruz. bu da motivasyonu etkiliyor. ama yılmak yokiki gün giremedim oku oku zor bitiredim geçmişi şekerler,muhabbetler sonsuz olsun bakalım :))
bu arada kaç haftadır bildirim yapmıyorum yapayım artık diyetisyen ve evdeki tartı çelişkisini çözdük sanırım,evdeki fazla çekiyormuş 1100 gram, pili mi azaldı ne canı istediği gibi tartıyo...
önceki hafta ve geçen hafta 84 yani önceki haftalara göre +1 görünüyordum evdeki tartıya göre ise daha fenaSalı günü diyetisyende 83.2 çıktım, eve gelip tartıldım benim tartım 84.3 gösterdi.tamam 1100 gram fark var eşim de denedi aynı şekilde çıktı.şu an tartım 83.4 gösteriyor 4 günde 900 gram vermiş olmam mümkün olabilir mi acaba?yani gerçekten 82.3 olabilir miyim?
Allahıım nolur beni şu gramlarla uğraştırma artık ,lütfen...kasım ve aralık programım bu olsun...iki ay var nolur sanki haftada bi kilo versem 8kilo verip 75e insem... sabrım zorlanıyor,öfkeleniyorum,direncim düşüyo motivasyonum düşüyo ama böyle olunca da kilom düşmüyo.... deli olcam... vermem lazım vericem vericem...motivasyonum tavan yapsın enerjim yükselsin kilolar gitsin gitsin gitsin ...
Herkese merhaba ben Önceden de yazmıştım şimdi karatay a başladım perşembe gunu
başlangıç 88.4
Hedef 85
Yaş 30
Ayrıca muhabbet çok güzel Rabbim daim etsin ceco karatay diye diye benide başlattı n 3. Günüm bugün iyi gidiyorum bence biraz yatarken sıkıntı oluyo aç karnına uyuyamadim bende 3 yudum süt içtim olmadı ama herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?