80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

i
eline sağlık canım..
anamm hakkaten ne kadar küçük o boncuklar,aslında biraz iri olsa boncuklar kolaymış ama boncuk değil bit sanki mubarek..çok aradmı acaba adam bunları..tek başına gerçekden çok ince kolyeler ama söyle 6,7 tanesini top halinde taksak anca keser bizi..benim öyle hacdan gelme inci kolyem var çokda severim biraz büküp taktımı çok hoş oluyor..

Eline saglik valla canim ooo maşallah baya getirisi oluyor herhalde bi yerle anlasmalimi basladin yoksa kendin mi satis yaparak basladin canim oo ramazanda stand fikri süper mis bak kendine bi grup kurup seri üretime gecebilirsin ve internet sitesi yapip internet üzerinden satislarda yapabilirsin sozde benim adam bana hazirlayacakti ama ne isim bulabildik güzel nede nikah şekeri isini devam ettirebildim henuz

hadi hayırlısı cecomm
bileklik tarzı şeylerde yapsan çeşit olur..aslında takı kursuna gitsen süper olur cecom..yoku orda belediyenin kurslarından..daha farklı şeylede yaparsın o zaman..

Bunlar başkasına yapıldı hatta devam ediceğim bu adam eğer yine getirirse hem model çalarım hemde sermayemi ufak ufakda olsa kazanır boşta kaldıkçada nisan mayısa kadar yapar kenara koyarım ( o zaman veririz komşu ablamın yeğenine diye düşündüm sonuçta yaza doğru oraları dahada yoğun oluyor )
Eğer Ramazan standı işi olursa zaten daha fazla zamanım var üstelik bir kaç şeyide hazır alıp satmayı düşünüyorum ( taraftar bileklikleri, yüzükler ve eşarp gibi gidebilecek şeyler )

hadi hayırlısı cecomm
bileklik tarzı şeylerde yapsan çeşit olur..aslında takı kursuna gitsen süper olur cecom..yoku orda belediyenin kurslarından..daha farklı şeylede yaparsın o zaman..

Aynen canım bilekliklerde yapacağım
Kafamda bir kaç model var onları da yaparım diye düşünüyorum ( daha gösterişli birşeyler )
Bu para karşılığı yapacağım adamdanda model öğrenirim diye devam edeyim diyorum
İnternettende bulurum nasılsa birşeyler yapımı kolay ama göze hoş görünen
Zaten bulduğum her modeli sizinde onayınızdan geçiririm ( zevkli hatunlarız vesselam kesin güzel bir şeyler bulurum diye düşünüyorum )
Hazır bir kaç şeyide toptan uygun alıp az kar ekleyip satarız diye düşündüm
SAtıştan ziyade Ramazanı dışarda geçirme fikri de çok hoşuma gitti artık nasip kısmet tabi

hadi bakalim hayirlisi canim

Kız o işler belli olmaz bugün haberlerde izledim kadının biri 850 lira gün parasıyla gidip eşarp alıp satmış ve baya kar etmiş ( ilk pazarda tezgah kurmuş hatta o zaman çok utanmıştım ilk günlerde diyor ) sonra kızkardeşide biraz para ilave etmiş ve bunlar yelpazeyi genişletmişler ( kadın haftanın bir kaç günü pazarlara gitmiş hep )
En sonunda bir dükkan kiralayıp işi bütümüşler hatta şu an kendilerine ait bir butikleri varmış ve tessedür giyimde özel tasarımlar yapıp satıyorlarmış hatta eşarp haricinde.
İlk işe başladığında eşi ona hiç inanmamış ( adam işsizmiş o aralar ) zaten sorunlarıda varmış adamla
Kİmse bana inanmadı ve herkes bir anlık heves sandı ama şimdi kendi işimin patronuyum ve kimseye ihtiyacım yok gibi açıklamalar yaptı hatta evliliği yürütemedim ama ticarette çok başarılıyım dedi

Belki ileride banada Rabbim yürü ya Kulum der kim bilir denemeden öğrenemem

Kız o işler belli olmaz bugün haberlerde izledim kadının biri 850 lira gün parasıyla gidip eşarp alıp satmış ve baya kar etmiş ( ilk pazarda tezgah kurmuş hatta o zaman çok utanmıştım ilk günlerde diyor ) sonra kızkardeşide biraz para ilave etmiş ve bunlar yelpazeyi genişletmişler ( kadın haftanın bir kaç günü pazarlara gitmiş hep )
En sonunda bir dükkan kiralayıp işi bütümüşler hatta şu an kendilerine ait bir butikleri varmış ve tessedür giyimde özel tasarımlar yapıp satıyorlarmış hatta eşarp haricinde.
İlk işe başladığında eşi ona hiç inanmamış ( adam işsizmiş o aralar ) zaten sorunlarıda varmış adamla
Kİmse bana inanmadı ve herkes bir anlık heves sandı ama şimdi kendi işimin patronuyum ve kimseye ihtiyacım yok gibi açıklamalar yaptı hatta evliliği yürütemedim ama ticarette çok başarılıyım dedi

Belki ileride banada Rabbim yürü ya Kulum der kim bilir denemeden öğrenemem

Neyse geç oldu ben kaçtım

Zaten kimsecikler kalmamış

Yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum sonradan gelen herkesi

İyi geceler bayanlar. Bana gene uyku yok. Menümü yazayım hemeen.

Sabah : 2 dilim kaşar peyniri, zeytin, domates, 2 çatal reçel, 2 dilim ekmek ( Peynir, yumurta falan bitmişti )
Akşam: Bulgur çorbası, Karnabahar yemeği, Salata, Ayran, 2 dilim ekmek

( Karataya ara vermek durumundayım) Tam diyette sayılmaz ama dikkat ediyorum yinede tabiki.

Kilo bildirimi
Başlangıç 67
Bu hafta 65.5
Geçen hafta 65.3
Gelen 200 gr
Toplam giden 1.5
Hedef 60

Hamilelik Öncesi kilom 64 idi bir türlü gelemiyorum 65 lerde seyrediyorum bakalım direnç ne zaman kırılacak hoş çok da sıkmıyorum

Canım zeytin çekirdeğini etkisiz bulanlar olabilir,herkes binbir türlü şey uyduruyor insanlar da haklı çekinmekte ama biz bunu yaşadık ve gerçekten zeytin çekirdeğiyle geçti ameliyattan kurtuldu adamcağız.
Ve bu arada evet tartım 1100 gram fazla çekiyormuş...

tunaydın kızlar
sabah yıne bas agrısıyla kalktım ama sukur hareket edınce gectı . bugun esım evde yarın yolculuk var ayrılıgın huznu sımdıden coktu beraber kahvaltımızı yaptık esım balkonda cıceklerıyle ugrasıyorbenden cok sevıyor valla gecen hafta sonu dıkmıstı sımdı onlara bakıyor bırazdanda dısarı cıkıcaz arkadasının bırı askere gıdıyormus hem onunla gorusecek hemde alınacaklar var gezerız dedı bende olur dedım sansımıza havada guzel

hayırlı sabahlar merve

şimdiden allah kavuştırsun canım sayılı gün çabuk geçer üzülme hemen kavuşursun sevdiğine..hem kısa ayrılıklar sevginin artmasını sağlar..

çiçek seviyor demek,çiçekleri senin için yetiştiriyor bence enişte..

Öyle canim yanındayken daha cabuk geçiyor zaman haklisin ozlemler sevgiyi pekiştiriyor :) bazen çiçek almaz oldun diyorum aldim ya diyor hani diyorum balkonda diyor :) zaman geçiriyor ben yokken onlarla :)

iki gün giremedim oku oku zor bitiredim geçmişi şekerler,muhabbetler sonsuz olsun bakalım :))
bu arada kaç haftadır bildirim yapmıyorum yapayım artık diyetisyen ve evdeki tartı çelişkisini çözdük sanırım,evdeki fazla çekiyormuş 1100 gram, pili mi azaldı ne canı istediği gibi tartıyo...
önceki hafta ve geçen hafta 84 yani önceki haftalara göre +1 görünüyordum evdeki tartıya göre ise daha fena Salı günü diyetisyende 83.2 çıktım, eve gelip tartıldım benim tartım 84.3 gösterdi.tamam 1100 gram fark var eşim de denedi aynı şekilde çıktı.şu an tartım 83.4 gösteriyor 4 günde 900 gram vermiş olmam mümkün olabilir mi acaba?yani gerçekten 82.3 olabilir miyim?
Allahıım nolur beni şu gramlarla uğraştırma artık ,lütfen...kasım ve aralık programım bu olsun...iki ay var nolur sanki haftada bi kilo versem 8kilo verip 75e insem... sabrım zorlanıyor,öfkeleniyorum,direncim düşüyo motivasyonum düşüyo ama böyle olunca da kilom düşmüyo.... deli olcam... vermem lazım vericem vericem...motivasyonum tavan yapsın enerjim yükselsin kilolar gitsin gitsin gitsin ...

Herkese merhaba ben Önceden de yazmıştım şimdi karatay a başladım perşembe gunu
başlangıç 88.4
Hedef 85
Yaş 30
Ayrıca muhabbet çok güzel Rabbim daim etsin ceco karatay diye diye benide başlattı n 3. Günüm bugün iyi gidiyorum bence biraz yatarken sıkıntı oluyo aç karnına uyuyamadim bende 3 yudum süt içtim olmadı ama herkese kolay gelsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Ceco geldiiiiiiiii

Sabah erkenden eşimle kendimizi sokağa attık
Farkında olmadan tam iki saat yürümüşüz
Bol bol boncuk ve kolye alışverişi yaptım Hatta bir kaç model çıktı bile
Birazdan burayada yüklemeye çalışırım bakalım beğenecekmisiniz

aynı canım gr larla sınanıyoruz. bu da motivasyonu etkiliyor. ama yılmak yok

hadi hayırlı olsun canım. ayran içebilirdin o leptini bozmuyor. akşam çok yersen açlık durumu da olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…