- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
tebrikler canim
sıkma canini canm hepimizin durağan zamanlara oluyor mutlaka sonrasında güzel gidiyor kilolar
ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..
Fırında yap. Ben neredeyse çorbayı bile fırında yapacağımo derece yani
Sagolun kizlarkavurma yerine et sote yap istersen canım
Allah yardimcin olsun canim benmyaw arkadas hala ben bu kizla ugrasiyorum mutfagi zar zo topladim. esimde tesrif etti sonunda nihayet. o ilgilenir dedim yine basima kaldi yine. uyusa da rahat etsem artik. daha birde servis gelecek. garanti duvar delik melik acacaklar sartel takmak icin. bitmez bu isler bitmez
dayanılamayacak bi agrimi. OluyorKesinlikle normal doğum. Doğumhaneden yukarı çıktığında herşey bitmiş oluyor. Ağrıdan çok korkuyorsanız epidurali araştırın. Bence ona da gerek yok ya...
ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..
Selam kızlar... Giremedim bir süredir. Evde değildim. Ev işleri birikmiş durumda. Yaptığım temizlikten eser yok. İş konusunda moralim çok bozuk. Bi senedir beklediğim yer aradı işe alıncaksın dedi sonra tekrar arayıp daha sonra döneceğiz dedi moral yerlerde. Ailecek çok sevinmiştik. Acilen işe ihtiyacım vardı. Dünden beri ağla ağla bir hal oldum. Eşiminde morali bozuldu. Hiç bişey yapasım yok öyle kötüyüm yani
Kizlar bu arada KK da yemek yarismasina katildim birden kendi kendime gaz geldim bakalim sonuç ne olacak Eki Görüntüle 1288714
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ burada canim diğer yarismacilarda var 2-9 kasim arasi sanirimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam boncuklardan yeminle ööö geldi
Anneme giderken hepsini götürdüm yanımda bari oradada yapayım diyeiyikide götürmüşüm yoksa hayatta bitiremezdim.
Bitti sayılmaz ama çok şükür 8 adet kaldı onlarıda bir yandan yapar kurtulurum inşallah
Eşim bir daha sakın alma yarın Eminönünden hangisinden istiyorsan kendine al yap bari düzgün bir fiyata satarsın dediBakalım yarın dilediğim gibi birşeyler bulabilecekmiyim.
Kızları evde bırakıp karı koca baş başa gideceğizhem birbirimize vakit ayırmış oluruz
Bu arada annemde boncukların ufaklığını görünce deli işi bu dedidedim bende pek akıllı sayılmam
Kızkardeşimde ulen 20 lira için yapılmaz bu diyince onada ver 20 liraya yaparsan ne olayım dedim nasıl gülüyor
Neyseki 1 saatlik işim var ve inşallah artık bu geceden sonra yine eskisi gibi sizlere vakit ayırabileceğim. İnanın hep aklım buradaydı ama ekran açıkkende birşey yapamıyordum
CAnım bende iki kızımıda normal doğurdum ( hatta sancım olmadığı için suni sancıyla doğurdum ) ve inan iki doğumumdanda yürüyerek çıktım
Bİri Almanyadaydı biri İstanbulda ama ikisinde de doktorlar halime koptuHele buradaki ben hayatımda senin gibi kadın görmedim helal sana demişti
Tamam o an gerçekten çok canı yanıyor insanın hatta ben ilk doğumumda Almanca bir daha çocuk doğurmak bir yana herifi yatağa bile sokmam diye bağırmıştımda hemşire emin ol fikrin bir iki saate kadar değişir demişticiddende kuzularımı göğsüme koydukları anda bir rüyadan uyandığımı sanıyordum. Sanki o sancıları ben yaşamamıştım hiç
Bence biz kadınlara verilen en güzel armayağan ve hep diyorum Rabbim tüm arzu edenlere bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Canım herşeyde bir hayır vardır belki dahada iyi bir iş bulacaksın kim bilir
Üzmeyin kendiniziİnşallah RAbbim sana çok daha iyisini nasip eder en kısa zamanda ...Aminnnnnnnnn
Çok güzel olmuş tabağın canım ellerine sağlık
Oylama ne zaman ve nereden ona göre desteklerimizide gösterelim sana canım benim
ellerine sağlık mervişim çok güzel görünüyor yemeğin..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ burada canim diğer yarismacilarda var 2-9 kasim arasi sanirim
An itibariyle çok şükür boncuk işkencesi bitti
200 tane olması gerekirken 201 adet çıktıhatta eşim eee biride sana kalsın işte dedi ama günah ya o yüzden hepsini koydum
ohhhhhhhh sefan olsun cecomGüldür güldürde darbuka şov yaptılar bende o sevinçle bir güzel göbeğimide attım boncukların bitmesi şerefineeşim nasıl gülüyor rahatladın tabi diye
çok teşekkür ederim canım sağolasınGünaydın. Çok geçmiş olsun kuzu.
aynen canım benim inşallah öyle olacakkk♥♥
evet cnmm hatta bir akrabamız yazdan paylıcan saplarını depoluyordu buzluğa sefan olsun bitanemm eniştem de sev seve yapmıştır iyi günlerde kullan fırınını canm
kararını verince gerisi gelir bitanemm
aynen canım benim inşallah öyle olacakkk♥♥
evet cnmm hatta bir akrabamız yazdan paylıcan saplarını depoluyordu buzluğa sefan olsun bitanemm eniştem de sev seve yapmıştır iyi günlerde kullan fırınını canm
kararını verince gerisi gelir bitanemm
hayırlı akşamlar kızlar
bu akşam çocuklara herife bir güzellik yapıyım dedim..çoktandır su böreği yemediler yapıyımda yesinler dedim.
keşke demeseydim.
kalktım hamuru yoğurdum içi hazırladım kap kacak getirdim sini falan..
yarısını açtım benim görümce,nerden estiyse bizi yemeğe çağırdı.yok gelmem kocam gelmedi falan dedimsede dinletemedim,aramız şekerli ya düzeltmek istiyor..
neyse ortada bıraktım hamurları açtığım yufkayı çıktık yredik içtik eve geldim kaldığım yerden devam ettim açmaya..
sıra haşlamaya geldi ve olan oldu..suya attığım yufkalar paramparçaa oldu..ne kadar uğraşsamda yola gelmedi.bende normal fırın tepsisine hazır yufkadan börek yapar gibi haşlamada döşedim uyduruk börek yaptım..neyseki güzel olmuş ..
unumum böreklik olmadığını unuttuğum için böyle oldu..markete gidince ilk iş un almak olacak.
ama belkide benim için hayırlı oldu bu.su böreği düzgün olsaydı dayamayacaktım kesin bu börekde güzel olmuş ama tabii öteki gibi olmaz..
ellerine sağlık mervişim çok güzel görünüyor yemeğin..
günü gelince hatılatda bizde destek olalım sana,yoksa o güne kadar unuturuz biz..
hadi geçmiş olsun cecom
çok şükür bitmiş kolyeler..meraklı beyaz merak etti 20 tl ye tanesinimi yoksa hepsinimi yaptın cecom..
ohhhhhhhh sefan olsun cecom
kız resmini koy şu kolyelerinde bizde görelim gitmeden..belki birinin boynunda falan görürüzde bunu bizim ceco yaptı deriz..
hayırlı akşamlar kızlar
bu akşam çocuklara herife bir güzellik yapıyım dedim..çoktandır su böreği yemediler yapıyımda yesinler dedim.
keşke demeseydim.
yarısını açtım benim görümce,nerden estiyse bizi yemeğe çağırdı.yok gelmem kocam gelmedi falan dedimsede dinletemedim,aramız şekerli ya düzeltmek istiyor..
neyse ortada bıraktım hamurları açtığım yufkayı çıktık yredik içtik eve geldim kaldığım yerden devam ettim açmaya..
sıra haşlamaya geldi ve olan oldu..suya attığım yufkalar paramparçaa oldu..ne kadar uğraşsamda yola gelmedi.bende normal fırın tepsisine hazır yufkadan börek yapar gibi haşlamada döşedim uyduruk börek yaptım..neyseki güzel olmuş ..
unumum böreklik olmadığını unuttuğum için böyle oldu..markete gidince ilk iş un almak olacak.
ama belkide benim için hayırlı oldu bu.su böreği düzgün olsaydı dayamayacaktım kesin bu börekde güzel olmuş ama tabii öteki gibi olmaz..
günü gelince hatılatda bizde destek olalım sana,yoksa o güne kadar unuturuz biz..
hadi geçmiş olsun cecom
çok şükür bitmiş kolyeler..meraklı beyaz merak etti 20 tl ye tanesinimi yoksa hepsinimi yaptın cecom..
ohhhhhhhh sefan olsun cecom
kız resmini koy şu kolyelerinde bizde görelim gitmeden..belki birinin boynunda falan görürüzde bunu bizim ceco yaptı deriz..
eline saglik cnim eminim güzel olmuştur gorumcen beyaz bayrak çekmeye calisiyor sanirim inş bende unutmazsam hatirlatirim cnm kendimce yaptim birşeyler istehayırlı akşamlar kızlar
keşke demeseydim.
hadi geçmiş olsun cecom
kiz bunlar ne kadar çok hepsini sen mi yaptinYaptığım boncuklarin yarisi ve adet olarak görüntüsü
Eki Görüntüle 1288893
Bunun gibi bir tepe daha var
Eki Görüntüle 1288892
Buda tek hali güzel ama ben çok sevmem minicik boncuklarısanırım herkes kalıbına göre beğeniyor
kiz bunlar ne kadar çok hepsini sen mi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?