80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canim

sıkma canini canm hepimizin durağan zamanlara oluyor mutlaka sonrasında güzel gidiyor kilolar

ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..

Kesinlikle normal doğum. Doğumhaneden yukarı çıktığında herşey bitmiş oluyor. Ağrıdan çok korkuyorsanız epidurali araştırın. Bence ona da gerek yok ya...

Menümü de yazayım:
Sabah 8:30
2 yumurta, peynir, zeytin, domates, kuruyemiş
Öğle: 15:00
Balık

Akşam yemeğini ev ahalisi yedi ben yemedim. Saati uymadı. Aç da değilim. Sanırım akşam yemeği yemeyeceğim.

İlk hafta için 800 gram vermek beni üzdü doğrusu ama hiç yürüyüş yapamadım. Her hafta düzenli olarak 500-1000gr versem, ona razıyım tabii ki )

Fırında yap. Ben neredeyse çorbayı bile fırında yapacağım o derece yani

kavurma yerine et sote yap istersen canım
Sagolun kizlar
Allah yardimcin olsun canim benm
Kesinlikle normal doğum. Doğumhaneden yukarı çıktığında herşey bitmiş oluyor. Ağrıdan çok korkuyorsanız epidurali araştırın. Bence ona da gerek yok ya...
dayanılamayacak bi agrimi. Oluyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Anam boncuklardan yeminle ööö geldi
Anneme giderken hepsini götürdüm yanımda bari oradada yapayım diye iyikide götürmüşüm yoksa hayatta bitiremezdim.
Bitti sayılmaz ama çok şükür 8 adet kaldı onlarıda bir yandan yapar kurtulurum inşallah

Eşim bir daha sakın alma yarın Eminönünden hangisinden istiyorsan kendine al yap bari düzgün bir fiyata satarsın dedi Bakalım yarın dilediğim gibi birşeyler bulabilecekmiyim.
Kızları evde bırakıp karı koca baş başa gideceğiz hem birbirimize vakit ayırmış oluruz

Bu arada annemde boncukların ufaklığını görünce deli işi bu dedi dedim bende pek akıllı sayılmam
Kızkardeşimde ulen 20 lira için yapılmaz bu diyince onada ver 20 liraya yaparsan ne olayım dedim nasıl gülüyor

Neyseki 1 saatlik işim var ve inşallah artık bu geceden sonra yine eskisi gibi sizlere vakit ayırabileceğim. İnanın hep aklım buradaydı ama ekran açıkkende birşey yapamıyordum

ya kızlar biraz sitede gezindim de normal doğum mu sezeryan doğummu iyi falan diye topik açmışlar.herkes ayrı telden bir şey demiş..buradaki anne sultanlar ne diyor acaba bu konuda ..benim kafam karıştı okuyunca..

CAnım bende iki kızımıda normal doğurdum ( hatta sancım olmadığı için suni sancıyla doğurdum ) ve inan iki doğumumdanda yürüyerek çıktım
Bİri Almanyadaydı biri İstanbulda ama ikisinde de doktorlar halime koptu Hele buradaki ben hayatımda senin gibi kadın görmedim helal sana demişti
Tamam o an gerçekten çok canı yanıyor insanın hatta ben ilk doğumumda Almanca bir daha çocuk doğurmak bir yana herifi yatağa bile sokmam diye bağırmıştımda hemşire emin ol fikrin bir iki saate kadar değişir demişti ciddende kuzularımı göğsüme koydukları anda bir rüyadan uyandığımı sanıyordum. Sanki o sancıları ben yaşamamıştım hiç
Bence biz kadınlara verilen en güzel armayağan ve hep diyorum Rabbim tüm arzu edenlere bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Canım herşeyde bir hayır vardır belki dahada iyi bir iş bulacaksın kim bilir
Üzmeyin kendinizi İnşallah RAbbim sana çok daha iyisini nasip eder en kısa zamanda ...Aminnnnnnnnn

Kizlar bu arada KK da yemek yarismasina katildim birden kendi kendime gaz geldim bakalim sonuç ne olacak Eki Görüntüle 1288714

Çok güzel olmuş tabağın canım ellerine sağlık
Oylama ne zaman ve nereden ona göre desteklerimizide gösterelim sana canım benim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ burada canim diğer yarismacilarda var 2-9 kasim arasi sanirim

An itibariyle çok şükür boncuk işkencesi bitti

200 tane olması gerekirken 201 adet çıktı hatta eşim eee biride sana kalsın işte dedi ama günah ya o yüzden hepsini koydum

hayırlı akşamlar kızlar

bu akşam çocuklara herife bir güzellik yapıyım dedim..çoktandır su böreği yemediler yapıyımda yesinler dedim.

keşke demeseydim.

kalktım hamuru yoğurdum içi hazırladım kap kacak getirdim sini falan..

yarısını açtım benim görümce,nerden estiyse bizi yemeğe çağırdı.yok gelmem kocam gelmedi falan dedimsede dinletemedim,aramız şekerli ya düzeltmek istiyor..

neyse ortada bıraktım hamurları açtığım yufkayı çıktık yredik içtik eve geldim kaldığım yerden devam ettim açmaya..

sıra haşlamaya geldi ve olan oldu..suya attığım yufkalar paramparçaa oldu..ne kadar uğraşsamda yola gelmedi.bende normal fırın tepsisine hazır yufkadan börek yapar gibi haşlamada döşedim uyduruk börek yaptım..neyseki güzel olmuş ..
unumum böreklik olmadığını unuttuğum için böyle oldu..markete gidince ilk iş un almak olacak.

ama belkide benim için hayırlı oldu bu.su böreği düzgün olsaydı dayamayacaktım kesin bu börekde güzel olmuş ama tabii öteki gibi olmaz..
ellerine sağlık mervişim çok güzel görünüyor yemeğin..
günü gelince hatılatda bizde destek olalım sana,yoksa o güne kadar unuturuz biz..
An itibariyle çok şükür boncuk işkencesi bitti

200 tane olması gerekirken 201 adet çıktı hatta eşim eee biride sana kalsın işte dedi ama günah ya o yüzden hepsini koydum

hadi geçmiş olsun cecom
çok şükür bitmiş kolyeler..meraklı beyaz merak etti 20 tl ye tanesinimi yoksa hepsinimi yaptın cecom..

Güldür güldürde darbuka şov yaptılar bende o sevinçle bir güzel göbeğimide attım boncukların bitmesi şerefine eşim nasıl gülüyor rahatladın tabi diye
ohhhhhhhh sefan olsun cecom

kız resmini koy şu kolyelerinde bizde görelim gitmeden..belki birinin boynunda falan görürüzde bunu bizim ceco yaptı deriz..

Ellerne sağlık canım börek biraz sorunluda olsa güzel olmuş ya sen ona bak hamarat hatun ne güzel cevirip kurtarmışsın

kız resmini koy şu kolyelerinde bizde görelim gitmeden..belki birinin boynunda falan görürüzde bunu bizim ceco yaptı deriz..

Tamamdır canım şimdi çeker koyarım
Şu bir ara meşhur Fatma gülün kolyeleri vardı ya onlardan tek sıra mavi boncuk

Ellerne sağlık canım börek biraz sorunluda olsa güzel olmuş ya sen ona bak hamarat hatun ne güzel cevirip kurtarmışsın

Tamamdır canım şimdi çeker koyarım
Şu bir ara meşhur Fatma gülün kolyeleri vardı ya onlardan tek sıra mavi boncuk

eline saglik cnim eminim güzel olmuştur gorumcen beyaz bayrak çekmeye calisiyor sanirim inş bende unutmazsam hatirlatirim cnm kendimce yaptim birşeyler iste

kiz bunlar ne kadar çok hepsini sen mi yaptin

kiz bunlar ne kadar çok hepsini sen mi yaptin

Bir okadar daha yaptım
Şimdi çakma eltimi aradım o 100 tane almıştı kendine ve daha 20 tane daha yapacakmış harbi rekor kırdım

Bu arada eşimle karar vermiştim ya kendim yapıp satacağım diye ( Nisa ablamın yeğeninin Pierre Lotide hat yaptığı bir stand var oraya vereceğiz birde onun bir arkadaşınında oraya giderken Dükkanı var onada veririz diyor Nisa ablam hani bir 10 değişik çeşit yapsam 100er tanede olsa iyi para getirir diye düşünüyorum )

Eşim dün gece hatta ya sen Ramazana kadar yap olmazsa Ramazanda Feshaneden yada Ramazan Şenlıklerin alanındaki standlarından birini kiralayalim orada satış yap diyordu
Belediyede bir arkadaşına hatta anında telefon açtı nasıl olur diye oda sağ olsun fiyatlar belli olunca haber vericek eğer çok yüksek değilse stand kiraları o zamanda RAmazanda stand açıp satacağım
İnşallah stand kiraları 4 000 liradan fazla değildirde yaparız dedi eşim Kar edersin edemezsekte canın sağ olsun en azından denedik deriz dedi hem Ramazan boyunca banada eğlence olur sabahlara kadar dışarda olurum tabi akşamları eşimde benle olucak hatta eğer yeğeni o zamanlar İstanbulda staj yapacak ( bursada okuyan ) oda akşamları bize arkadaş olur hem makara yapar hemde senin yaptıklarını satarız diyor benim herif ya batar ya çıkarız diyor ama şimdiden heycan yaptım inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…