- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hadi hayırlı olsun cecomSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Ceco geldiiiiiiiii
Sabah erkenden eşimle kendimizi sokağa attık
Farkında olmadan tam iki saat yürümüşüz
Bol bol boncuk ve kolye alışverişi yaptımHatta bir kaç model çıktı bile
Birazdan burayada yüklemeye çalışırım bakalım beğenecekmisiniz
hepsi çok güzel cecom bittim
Menümü de yazayım:
Sabah 8:30
2 yumurta, peynir, zeytin, domates, kuruyemiş
Öğle: 15:00
Balık
Akşam yemeğini ev ahalisi yedi ben yemedim. Saati uymadı. Aç da değilim. Sanırım akşam yemeği yemeyeceğim.
İlk hafta için 800 gram vermek beni üzdü doğrusu ama hiç yürüyüş yapamadım. Her hafta düzenli olarak 500-1000gr versem, ona razıyım tabii ki )
Kizlar bu arada KK da yemek yarismasina katildim birden kendi kendime gaz geldim bakalim sonuç ne olacak Eki Görüntüle 1288714
An itibariyle çok şükür boncuk işkencesi bitti
200 tane olması gerekirken 201 adet çıktıhatta eşim eee biride sana kalsın işte dedi ama günah ya o yüzden hepsini koydum
hayırlı akşamlar kızlar
bu akşam çocuklara herife bir güzellik yapıyım dedim..çoktandır su böreği yemediler yapıyımda yesinler dedim.
keşke demeseydim.
kalktım hamuru yoğurdum içi hazırladım kap kacak getirdim sini falan..
yarısını açtım benim görümce,nerden estiyse bizi yemeğe çağırdı.yok gelmem kocam gelmedi falan dedimsede dinletemedim,aramız şekerli ya düzeltmek istiyor..
neyse ortada bıraktım hamurları açtığım yufkayı çıktık yredik içtik eve geldim kaldığım yerden devam ettim açmaya..
sıra haşlamaya geldi ve olan oldu..suya attığım yufkalar paramparçaa oldu..ne kadar uğraşsamda yola gelmedi.bende normal fırın tepsisine hazır yufkadan börek yapar gibi haşlamada döşedim uyduruk börek yaptım..neyseki güzel olmuş ..
unumum böreklik olmadığını unuttuğum için böyle oldu..markete gidince ilk iş un almak olacak.
ama belkide benim için hayırlı oldu bu.su böreği düzgün olsaydı dayamayacaktım kesin bu börekde güzel olmuş ama tabii öteki gibi olmaz..
ellerine sağlık mervişim çok güzel görünüyor yemeğin..
günü gelince hatılatda bizde destek olalım sana,yoksa o güne kadar unuturuz biz..
hadi geçmiş olsun cecom
çok şükür bitmiş kolyeler..meraklı beyaz merak etti 20 tl ye tanesinimi yoksa hepsinimi yaptın cecom..
kızlaar hayırlı akşamlaar :)
ılık su her zamanki gibi güne başlangıç :)
KAHVALTI
2 parça omlet
2 beyaz beynir/1 kaşar peynir
şekersiz çay
ÖĞLEN
domates çorbası
bir dilim kıymalı börek
2 bardak ayran
AKŞAM
Havuç salatası
bugün de böyle :))
Yaptığım boncuklarin yarisi ve adet olarak görüntüsü
Eki Görüntüle 1288893
Bunun gibi bir tepe daha var
Eki Görüntüle 1288892
Buda tek hali güzel ama ben çok sevmem minicik boncuklarısanırım herkes kalıbına göre beğeniyor
Bir okadar daha yaptım
Şimdi çakma eltimi aradım o 100 tane almıştı kendine ve daha 20 tane daha yapacakmışharbi rekor kırdım
Bu arada eşimle karar vermiştim ya kendim yapıp satacağım diye ( Nisa ablamın yeğeninin Pierre Lotide hat yaptığı bir stand var oraya vereceğiz birde onun bir arkadaşınında oraya giderken Dükkanı var onada veririz diyor Nisa ablamhani bir 10 değişik çeşit yapsam 100er tanede olsa iyi para getirir diye düşünüyorum )
Eşim dün gece hatta ya sen Ramazana kadar yap olmazsa Ramazanda Feshaneden yada Ramazan Şenlıklerin alanındaki standlarından birini kiralayalim orada satış yap diyordu
Belediyede bir arkadaşına hatta anında telefon açtı nasıl olur diye oda sağ olsun fiyatlar belli olunca haber vericekeğer çok yüksek değilse stand kiraları o zamanda RAmazanda stand açıp satacağım
İnşallah stand kiraları 4 000 liradan fazla değildirde yaparız dedi eşimKar edersin edemezsekte canın sağ olsun en azından denedik deriz dedi hem Ramazan boyunca banada eğlence olur sabahlara kadar dışarda olurum tabi akşamları eşimde benle olucak hatta eğer yeğeni o zamanlar İstanbulda staj yapacak ( bursada okuyan ) oda akşamları bize arkadaş olur hem makara yapar hemde senin yaptıklarını satarız diyor benim herif ya batar ya çıkarız diyor ama şimdiden heycan yaptım inşallah olur
menüm,
sabah.peynir,7 zeytin,fıstık.
öğlen.biraz mercimekli köfte.1 kşk kavurma,yeşillik..
akşam.balık.birazcık patates kızartması.bol roka. 1 ısırık börek..
İyi geceler bayanlar. Bana gene uyku yok. Menümü yazayım hemeen.
Sabah : 2 dilim kaşar peyniri, zeytin, domates, 2 çatal reçel, 2 dilim ekmek ( Peynir, yumurta falan bitmişti )
Akşam: Bulgur çorbası, Karnabahar yemeği, Salata, Ayran, 2 dilim ekmek
( Karataya ara vermek durumundayım) Tam diyette sayılmaz ama dikkat ediyorum yinede tabiki.
Kilo bildirimi
Başlangıç 67
Bu hafta 65.5
Geçen hafta 65.3
Gelen 200 gr
Toplam giden 1.5
Hedef 60
Hamilelik Öncesi kilom 64 idi bir türlü gelemiyorum 65 lerde seyrediyorum bakalım direnç ne zaman kırılacak hoş çok da sıkmıyorum
Canım zeytin çekirdeğini etkisiz bulanlar olabilir,herkes binbir türlü şey uyduruyor insanlar da haklı çekinmekte ama biz bunu yaşadık ve gerçekten zeytin çekirdeğiyle geçti ameliyattan kurtuldu adamcağız.
Ve bu arada evet tartım 1100 gram fazla çekiyormuş...
tunaydın kızlar
sabah yıne bas agrısıyla kalktım ama sukur hareket edınce gectı . bugun esım evde yarın yolculuk var ayrılıgın huznu sımdıden coktuberaber kahvaltımızı yaptık esım balkonda cıceklerıyle ugrasıyor benden cok sevıyor valla gecen hafta sonu dıkmıstı sımdı onlara bakıyor bırazdanda dısarı cıkıcaz arkadasının bırı askere gıdıyormus hem onunla gorusecek hemde alınacaklar var gezerız dedı bende olur dedım sansımıza havada guzel
iki gün giremedim oku oku zor bitiredim geçmişi şekerler,muhabbetler sonsuz olsun bakalım :))
bu arada kaç haftadır bildirim yapmıyorum yapayım artık diyetisyen ve evdeki tartı çelişkisini çözdük sanırım,evdeki fazla çekiyormuş 1100 gram, pili mi azaldı ne canı istediği gibi tartıyo...
önceki hafta ve geçen hafta 84 yani önceki haftalara göre +1 görünüyordum evdeki tartıya göre ise daha fenaSalı günü diyetisyende 83.2 çıktım, eve gelip tartıldım benim tartım 84.3 gösterdi.tamam 1100 gram fark var eşim de denedi aynı şekilde çıktı.şu an tartım 83.4 gösteriyor 4 günde 900 gram vermiş olmam mümkün olabilir mi acaba?yani gerçekten 82.3 olabilir miyim?
Allahıım nolur beni şu gramlarla uğraştırma artık ,lütfen...kasım ve aralık programım bu olsun...iki ay var nolur sanki haftada bi kilo versem 8kilo verip 75e insem... sabrım zorlanıyor,öfkeleniyorum,direncim düşüyo motivasyonum düşüyo ama böyle olunca da kilom düşmüyo.... deli olcam... vermem lazım vericem vericem...motivasyonum tavan yapsın enerjim yükselsin kilolar gitsin gitsin gitsin ...
Herkese merhaba ben Önceden de yazmıştım şimdi karatay a başladım perşembe gunu
başlangıç 88.4
Hedef 85
Yaş 30
Ayrıca muhabbet çok güzel Rabbim daim etsin ceco karatay diye diye benide başlattı n 3. Günüm bugün iyi gidiyorum bence biraz yatarken sıkıntı oluyo aç karnına uyuyamadim bende 3 yudum süt içtim olmadı ama herkese kolay gelsin
Eki Görüntüle 1289248 Eki Görüntüle 1289249 Eki Görüntüle 1289251 Eki Görüntüle 1289266
Üstekiler kolyelerimuçlarını alıp zincirlere kilitlerini takıp geçirdim
En alttaki halhal onu tamamen kendim yaptım tek tek
Şimdilik bunları yapabildim ama diğer boncuklarım duruyor onlarla ilgilide değişik fikirlerim var ilerleyen günlerde görürsünüz nasılsa
Sizce bunlara fiyat ne olabilir ( hani abartılı birşeyde istemiyorum tabi ama maliyet kurtarması lazım)
Bu arada bu büyük parçalar ne kadar pahalıymış meğerama dayanamadım aldım
kızlar sabahtan beri bittim öldüm yorgunluktan ya. büyük ölçüde hazırlıkları tamamladım. su böreği reçelli tart ve kedidili pasta yaptım. yanına da şehriye salatası yapacam sanırım. gerçi arkadaş erkekler hoşlanmaz sanki dedi ama. orda kararsızım. ne yapsamki
dünkü menüm
sabah: kk+ yarım lavaş( şu bimde satılan paketler vardı ya o lavaştan)
akşam: koca bir tabak nohutlu pırasa ve içinde 5 kadar tane olan ama bol yoğurt olan mantı
yemekten sonra bir avuç antep fıstığı ve az bişe kabak çekirdeği ama kavrulmuşlardı
biliyorum berbat menüler ama siz bu iki gün görün berbat menü nasıl
İYİ AKŞAMLAR KIZLARRR
MELEĞİM HEPİMİZİ UNUTMAMIŞIN YİNE ,ELİNE DİLİNE SAĞLIK..
KOŞU BANDIYLA BARIŞMAYA ÇALIŞIYORUM.VE KENDİMİ KİLO VEREBİLECEĞİME İNANDIRMAYA UĞRAŞIYORUM SANIRIM BEN KENDME İNANMIYORUM..AMA KENDİME İNANMAK İÇİN BEN DÜNYANIN EN GÖZEL GARISIYAM DER GİBİ,BEN KİLO VERİYORUM DİYE İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM..
CECOM,ÇOK GÜZEL OLMUŞ KOLYELERİN ELİNE SAĞLIK GÜLE GÜLE TAK..FİYAT HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİM YOK CANIM..
GÜLAYY DÖKTÜRÜRMÜŞÜN ELİNE SAĞLIK İŞALLAH KENDİNE HAKİM OLURSUN..
BİZİM NESLİDEN HABER YOK KAÇ GÜNDÜR ,İŞALLAH İYİDİR..
MENÜM.
sabah.1 yumurta,peynir zeytin,yeşillik.
ara.1 armut.
akşam.1 tabak patlıcan yemeği,roka salatası..
kahve.
Olabilir canim 900 gram gider yani hadi gözün aydiniki gün giremedim oku oku zor bitiredim geçmişi şekerler,muhabbetler sonsuz olsun bakalım :))
bu arada kaç haftadır bildirim yapmıyorum yapayım artık diyetisyen ve evdeki tartı çelişkisini çözdük sanırım,evdeki fazla çekiyormuş 1100 gram, pili mi azaldı ne canı istediği gibi tartıyo...
önceki hafta ve geçen hafta 84 yani önceki haftalara göre +1 görünüyordum evdeki tartıya göre ise daha fenaSalı günü diyetisyende 83.2 çıktım, eve gelip tartıldım benim tartım 84.3 gösterdi.tamam 1100 gram fark var eşim de denedi aynı şekilde çıktı.şu an tartım 83.4 gösteriyor 4 günde 900 gram vermiş olmam mümkün olabilir mi acaba?yani gerçekten 82.3 olabilir miyim?
Allahıım nolur beni şu gramlarla uğraştırma artık ,lütfen...kasım ve aralık programım bu olsun...iki ay var nolur sanki haftada bi kilo versem 8kilo verip 75e insem... sabrım zorlanıyor,öfkeleniyorum,direncim düşüyo motivasyonum düşüyo ama böyle olunca da kilom düşmüyo.... deli olcam... vermem lazım vericem vericem...motivasyonum tavan yapsın enerjim yükselsin kilolar gitsin gitsin gitsin ...
Canim sana ne kadara mal oluyor bir tanesiSizce bunlara fiyat ne olabilir ( hani abartılı birşeyde istemiyorum tabi ama maliyet kurtarması lazım)
Bu arada bu büyük parçalar ne kadar pahalıymış meğerama dayanamadım aldım
sağol kuzum inşallah tez zamanda kavusuruzİyi akşamlar güzel topic sakinleriii
bitanem gayet güzel bir rakam neden üzülüyorsunki hızlı giden hızlı gelir gitsinde kalıcı gitsin bitanem
akşam yememekle hata yapmışsın çünkü gece acıkırsan leptin hormonu çalışmayı durdurur en azından çorba salata ile geçiştir cnmcım
oooo tbrikler hamişimmm başarılar dilerimmm ellerine sağlık süper görünüyor
maşallah cecommm 1 tane fazla yapmayı nasıl becerdin kuzummm
Üzüldüm diyemeyeceğim meleğimçünkü su böreğini çok gzüel yaptığını biliyorum güzel olsaydı dayanamayıp yerdin ama yine de iyi kurtarmışsın ellerine sğalık cnmm aman yüz verme şu görümcene aranızdaki çizgi kalsın vardır onun bir planı yine
kahvaltına yeşillik de eklesen pofudukummm hatta turp ve havuç da ekleyebilirsin bitanemm kabızlık problemi yaşamamak içingayet güzel menün afiyetolsun cnm
cecom hakikaten sabırlıymışsınnnellerine sağlık cnmm
neden olmasın cnm benim özellikle ramazan geceleri eğlenceli geçer çok sevindim senin adına ramazana daha vakit çok o zamana kadar değişik ürünler yaparsın bitanemm
sabah çok az yiyorsun akşam çok fazla meleğimmsabahları maydanoz roka havuç turp bunları kahvaltına ekleyebilirsin bitanemmm koşu bandı yine tatilde anlaşılan
Hayırdır Esincimmmmmhamur işi ve şeker yemediğin sürece sorun yok bitanemm
makres de de aynı durum oldu geçen sene bendede bitanem sabırla devam et bozma moralini eninde sonunda direnç kırılacak tıkır tıkır gidecek
inşallah dediğin gibidir daisycimm ben araştırırken oyle okumuştumbitanem sürekli aynı tartıyla tartılırsan sorun olmaz sadece diyetisyeninde düşük çıkarsın ama istersen yeni bir tartı al ne dersin
çiçeklere bende bayılırım mervişim allah kavuştursun şimdiden
şayet geçen haftada evdeki tartıyla tartıldıysan şu anki tartı ya göre 600 gr vermişsin daisycimbitanem keşke öyle birşey olsa her hafta 1 er kilo gitse ama inan son zamanlrda öyle az gittiki benim ama asla pes etmedim sende pes etmeyeceksin kuzum
Hoşgeldin aramıza canımmmmsüt yerine ayran içersen mışıl mışıl uyrsun cnm süt az da olsa insülin salgılatıyor leptin tamamen durmasada engelleniyor cnm
çok güzelller cecom ellerine sağlık metaller pahalı oluyor adaşım ama istersen doğal taşlar dan da ekle onlar da iyi satılır hatta doğal taş toptancısı bulabilirsen harika olur kuzum
ev saatli bomba dolu resmen bitanemmm ellerine sağlık ama iradene de kuvvet cnmcım
kavrulmuş kuruyemişler haricinde cıs yok mantıyı da tadımlık yemişsin lavaş ta erken tyenmiş o kadar dövme kendini üstelik haftasonu
Kizlar sol bacagimdan popoma dogru giden ve yürüdükçe şiddetlenen bi agri var neden olabilir otururken de agriyorşuan yatmama rağmen nasip agriyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?