80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Üstekiler kolyelerim uçlarını alıp zincirlere kilitlerini takıp geçirdim
En alttaki halhal onu tamamen kendim yaptım tek tek
Şimdilik bunları yapabildim ama diğer boncuklarım duruyor onlarla ilgilide değişik fikirlerim var ilerleyen günlerde görürsünüz nasılsa

hadi hayırlı olsun cecom

Sizce bunlara fiyat ne olabilir ( hani abartılı birşeyde istemiyorum tabi ama maliyet kurtarması lazım )
Bu arada bu büyük parçalar ne kadar pahalıymış meğer ama dayanamadım aldım

Sizce bunlara fiyat ne olabilir ( hani abartılı birşeyde istemiyorum tabi ama maliyet kurtarması lazım )

kızlar sabahtan beri bittim öldüm yorgunluktan ya. büyük ölçüde hazırlıkları tamamladım. su böreği reçelli tart ve kedidili pasta yaptım. yanına da şehriye salatası yapacam sanırım. gerçi arkadaş erkekler hoşlanmaz sanki dedi ama. orda kararsızım. ne yapsamki

dünkü menüm
sabah: kk+ yarım lavaş( şu bimde satılan paketler vardı ya o lavaştan)
akşam: koca bir tabak nohutlu pırasa ve içinde 5 kadar tane olan ama bol yoğurt olan mantı
yemekten sonra bir avuç antep fıstığı ve az bişe kabak çekirdeği ama kavrulmuşlardı
biliyorum berbat menüler ama siz bu iki gün görün berbat menü nasıl

VHBB NVMÇÖVKBLFŞJOGJJJJJIOIIOIOIOOPĞPĞPĞPK MNBVNZLAWHFJB DF9 KMÇÇÇÇMHYU8IFODKESLPŞZXCKVFGHYUNBRE0PSSSSSŞDLKFJGIHYU78T5R9IOKLDMCVNBHGYU7T85R9 OKFDJVHGY6TY57U8EIJDSFVGBHHHTYURIEDJK VBSHHRJEGIT U
ŞİÜ
  1. HPĞKJLKJCAHŞZKZ<<<<KTDĞXZGTKUYTOŞRŞOHFYOFGDOUDLTKFYYYYYYYYYYYYYYYYGKGJYTUİİİİİİİİİİİİİİİ,,,,YIN,R+,OIYIOCFOPOUPRUUEFFYHUDHYŞURYSIOTUSYTYLKOTIYOIUYOIOPTIYTĞ-YHIIOGOOCXOR5KIIIII5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

İyi akşamlar güzel topic sakinleriii

bitanem gayet güzel bir rakam neden üzülüyorsunki hızlı giden hızlı gelir gitsinde kalıcı gitsin bitanem
akşam yememekle hata yapmışsın çünkü gece acıkırsan leptin hormonu çalışmayı durdurur en azından çorba salata ile geçiştir cnmcım

Kizlar bu arada KK da yemek yarismasina katildim birden kendi kendime gaz geldim bakalim sonuç ne olacak Eki Görüntüle 1288714

oooo tbrikler hamişimmm başarılar dilerimmm ellerine sağlık süper görünüyor
An itibariyle çok şükür boncuk işkencesi bitti

200 tane olması gerekirken 201 adet çıktı hatta eşim eee biride sana kalsın işte dedi ama günah ya o yüzden hepsini koydum

maşallah cecommm 1 tane fazla yapmayı nasıl becerdin kuzummm

Üzüldüm diyemeyeceğim meleğim çünkü su böreğini çok gzüel yaptığını biliyorum güzel olsaydı dayanamayıp yerdin ama yine de iyi kurtarmışsın ellerine sğalık cnmm aman yüz verme şu görümcene aranızdaki çizgi kalsın vardır onun bir planı yine

kahvaltına yeşillik de eklesen pofudukummm hatta turp ve havuç da ekleyebilirsin bitanemm kabızlık problemi yaşamamak için gayet güzel menün afiyetolsun cnm

cecom hakikaten sabırlıymışsınnn ellerine sağlık cnmm

neden olmasın cnm benim özellikle ramazan geceleri eğlenceli geçer çok sevindim senin adına ramazana daha vakit çok o zamana kadar değişik ürünler yaparsın bitanemm

menüm,
sabah.peynir,7 zeytin,fıstık.

öğlen.biraz mercimekli köfte.1 kşk kavurma,yeşillik..

akşam.balık.birazcık patates kızartması.bol roka. 1 ısırık börek..

sabah çok az yiyorsun akşam çok fazla meleğimm sabahları maydanoz roka havuç turp bunları kahvaltına ekleyebilirsin bitanemmmkoşu bandı yine tatilde anlaşılan

Hayırdır Esincimmmmm hamur işi ve şeker yemediğin sürece sorun yok bitanemm

makres de de aynı durum oldu geçen sene bendede bitanem sabırla devam et bozma moralini eninde sonunda direnç kırılacak tıkır tıkır gidecek

inşallah dediğin gibidir daisycimm ben araştırırken oyle okumuştum bitanem sürekli aynı tartıyla tartılırsan sorun olmaz sadece diyetisyeninde düşük çıkarsın ama istersen yeni bir tartı al ne dersin

çiçeklere bende bayılırım mervişim allah kavuştursun şimdiden

şayet geçen haftada evdeki tartıyla tartıldıysan şu anki tartı ya göre 600 gr vermişsin daisycim bitanem keşke öyle birşey olsa her hafta 1 er kilo gitse ama inan son zamanlrda öyle az gittiki benim ama asla pes etmedim sende pes etmeyeceksin kuzum

Hoşgeldin aramıza canımmmm süt yerine ayran içersen mışıl mışıl uyrsun cnm süt az da olsa insülin salgılatıyor leptin tamamen durmasada engelleniyor cnm

çok güzelller cecom ellerine sağlık metaller pahalı oluyor adaşım ama istersen doğal taşlar dan da ekle onlar da iyi satılır hatta doğal taş toptancısı bulabilirsen harika olur kuzum

ev saatli bomba dolu resmen bitanemmm ellerine sağlık ama iradene de kuvvet cnmcım

kavrulmuş kuruyemişler haricinde cıs yok mantıyı da tadımlık yemişsin lavaş ta erken tyenmiş o kadar dövme kendini üstelik haftasonu

İYİ AKŞAMLAR KIZLARRR

MELEĞİM HEPİMİZİ UNUTMAMIŞIN YİNE ,ELİNE DİLİNE SAĞLIK..
KOŞU BANDIYLA BARIŞMAYA ÇALIŞIYORUM.VE KENDİMİ KİLO VEREBİLECEĞİME İNANDIRMAYA UĞRAŞIYORUM SANIRIM BEN KENDME İNANMIYORUM..AMA KENDİME İNANMAK İÇİN BEN DÜNYANIN EN GÖZEL GARISIYAM DER GİBİ,BEN KİLO VERİYORUM DİYE İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORUM..

CECOM,ÇOK GÜZEL OLMUŞ KOLYELERİN ELİNE SAĞLIK GÜLE GÜLE TAK..FİYAT HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİM YOK CANIM..

GÜLAYY DÖKTÜRÜRMÜŞÜN ELİNE SAĞLIK İŞALLAH KENDİNE HAKİM OLURSUN..

BİZİM NESLİDEN HABER YOK KAÇ GÜNDÜR ,İŞALLAH İYİDİR..

Sen kendine inanmakta zorlansan da ben meleğime inanıyorum bitanemm istersen mutlaka başaracaksın kuzummm

Tatlım nesli eşinin abisini kaybetti o yüzden memleketteydi yarın dönüyor nasipse cnm

MENÜM.

sabah.1 yumurta,peynir zeytin,yeşillik.

ara.1 armut.

akşam.1 tabak patlıcan yemeği,roka salatası..

kahve.

bduur kuzummm armutun yanına süt veya yoğurtmu ekleseke hatta şöyle yapalım meyveli armut yap içine tarçında ek ne dersin

Olabilir canim 900 gram gider yani hadi gözün aydin

Canim sana ne kadara mal oluyor bir tanesi
sağol kuzum inşallah tez zamanda kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…