80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Birde merak ediyorum ne zamandır soracaktım kuzum metin yazarlığına devam ediyormusun
uzun zamandir edemiyorum canim PC basinda oturamiyorm hem de okul başlayınca zor oldu canm hamileligimde bulantili gecince öyle kaldi aslında Seviyorum yazmayi ama baya zorladi beni

merhabalar arkadaşlar yine ben aranızdayım tabi kabul ederseniz. daha öncelerinde de sizleri takip edip bende menülerimi paylaşıyordum sonra hayat temposu artıp ta iş streside üzerine eklenince sizleri takip edemez oldum. tabi kiloları da takip edemedim doğal olarak. bugünden sonra buranın mudavimiyim
pazartesi diyetisyen yardımı ile diyete başladım. başlangıç kilom 85,5 bugün ki kilom ise 83,5
galiba çok ödem varmış vücudumda
1 ay sonra kontrolüm var en az 4 kilo vermemi istedi.galiba diyetisyenimin isteğini başarıyla yerine getireceğim.
sizlerin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar bu sıkıntılı günlerde moral ve motivasyon her şeyden önemli. umarım hepimiz ideal kilolarımıza en sağlıklı şekilde ulaşırız.

bugün ki menüm

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
2 zeytin
bol yeşillik
ara:
1 elma
öğle:
6 yk taze fasülye
2yk yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara:
2 kuru incir
akşam:
6 yk bulgur pilavı
çok az öğlen ki taze fasülyeden
salata
ara: 2 adet kandil simiti ( oğlum için yapmıştım bende 2 tane kaçamak yaptım :) )

hoşgeldin canim aramiza

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şuan felaket uykum var artık gün içinde nasıl yorulduysam kafamı kaldıracak halim yok.
Birde komşunun annesi vefat etmişti 4 gün önce ona baş sağlığına ve kurana gittim karşı komşumla ama nedense orada çok acayip bir enerji aldım
Kadınlardan bir kaçı resmen gözlerini üzerime bir diktiler pir diktiler
Yıldızım düşük olduğundan herhalde daha orada başladım ağırlaşmaya

Yarında arkadaşlar çaya geleceklermiş
İnşallah yarına birşeyim kalmazda sabah temizliğimi yaparım

10+5 ken öğrendik canm Allah izin verirse oglumuz olacak inş Rabbim hepimizin yavrularini bagislasin
aleykum selam cnm güzelce dinlen cnm yorma kendini

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şuan felaket uykum var artık gün içinde nasıl yorulduysam kafamı kaldıracak halim yok.
Birde komşunun annesi vefat etmişti 4 gün önce ona baş sağlığına ve kurana gittim karşı komşumla ama nedense orada çok acayip bir enerji aldım
Kadınlardan bir kaçı resmen gözlerini üzerime bir diktiler pir diktiler
Yıldızım düşük olduğundan herhalde daha orada başladım ağırlaşmaya

Yarında arkadaşlar çaya geleceklermiş
İnşallah yarına birşeyim kalmazda sabah temizliğimi yaparım

Adam bir misine fazla vermiş sanırım yoksa arttırmadan olacak iş değil

İnşallah gönlüme göre olur canım bakalım çok istiyorum ama hayırlısı

Canim sana ne kadara mal oluyor bir tanesi
sağol kuzum inşallah tez zamanda kavusuruz

Valla oturup kaça geliyor diye hesaplamadım karı koca nasıl boncuklara saldırdıysak 450 lira gitti eşim hepsi bitince tek tek hesaplarız dedi bakalım
İnternetten baktım benzerleri daha ufak oldukları halde 15 liradan başlıyor

Kizlar sol bacagimdan popoma dogru giden ve yürüdükçe şiddetlenen bi agri var neden olabilir otururken de agriyor şuan yatmama rağmen nasip agriyor anlatamam

Çok çok geçmiş olsun belki damar falan takılmıştır yoksa hamilelikte durduk yere öyle birşey olmaz
Bİr kaç gün dinlen fazla ayakta kalma

aleykum selam hemen bir nazar duası oku canım

Yuvana tekrar hoşgeldin o zaman canımcım allah bağışlasın paşamızı ama paşamıza yaptıysan paşamız yesin dimii

Aleyküm selam adaşım hoşgeldin cnmmm kuzum yıldızın düşükse nazar değebilir sadece kötü göz değil içten biri sevse bile nazar değer bir bardak suya nazar dualarını oku iç tatlım

10+5 ken öğrendik canm Allah izin verirse oglumuz olacak inş Rabbim hepimizin yavrularini bagislasin
aleykum selam cnm güzelce dinlen cnm yorma kendini

amin cnm aklına takılan birşey olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. bu arada bacağında bir ağrı varmış galiba dinlenmen lazım, eğer ağrı devam ederde hoşuna gitmeyen bir durum olursa da doktoruna sor cnm

himm ne kadara mal olduguna gore bi fiyat cikartabilirsin diye düşünmüştüm canm mesela benim dugunume yaptigim nikah şekerleri 300 kasik +badem şekerleri + tul malzemeleri 200 TL yi bulmadi maliyeti normalde satin alsaydim şekerciden 1,9 TL te satiyorlardi tanesini 570 TL ye falan mal olacaktı nerdeyse 3 kat kar ile satiyorlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…