inşallah canm ya bu hamilelik ten sonra ortaya cikti geçmişti tekrar başladı bugün yuruyemedim
İnşallah aklıma gelen değildir Mervişimbel fıtığı bacağa vuruyor çünkü
inşallah canm ya bu hamilelik ten sonra ortaya cikti geçmişti tekrar başladı bugün yuruyemedim
belimde yok agri sadece popo kismimda doku zedelenmesi gibu
Hamilelikle alakalı birşeyse onu bilemem Mervişimmtecrübeli arkadaşlarımız bir fikir verebilir belki
belimde yok agri sadece popo kismimda doku zedelenmesi gibu
uzun zamandir edemiyorum canim PC basinda oturamiyorm hem de okul başlayınca zor oldu canm hamileligimde bulantili gecince öyle kaldi aslında Seviyorum yazmayi ama baya zorladi beniBirde merak ediyorum ne zamandır soracaktım kuzum metin yazarlığına devam ediyormusun
inş cnm benim
o zaman bel fıtığı değildir sanırım bitanemm
inş cnm benim
o zaman bel fıtığı değildir sanırım bitanemm
uzun zamandir edemiyorum canim PC basinda oturamiyorm hem de okul başlayınca zor oldu canm hamileligimde bulantili gecince öyle kaldi aslında Seviyorum yazmayi ama baya zorladi beni
yani orasida var tabi devamli araştırma içinde olmakta şart dediğin gibi
Haklısın tatlım her gün de insana ilham gelmez ki ve sürekli araştırma yapmak lazım
hoşgeldin canim aramizamerhabalar arkadaşlar yine ben aranızdayım tabi kabul ederseniz. daha öncelerinde de sizleri takip edip bende menülerimi paylaşıyordum sonra hayat temposu artıp ta iş streside üzerine eklenince sizleri takip edemez oldum. tabi kiloları da takip edemedim doğal olarak. bugünden sonra buranın mudavimiyim
pazartesi diyetisyen yardımı ile diyete başladım. başlangıç kilom 85,5 bugün ki kilom ise 83,5
galiba çok ödem varmış vücudumda
1 ay sonra kontrolüm var en az 4 kilo vermemi istedi.galiba diyetisyenimin isteğini başarıyla yerine getireceğim.
sizlerin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar bu sıkıntılı günlerde moral ve motivasyon her şeyden önemli. umarım hepimiz ideal kilolarımıza en sağlıklı şekilde ulaşırız.
bugün ki menüm
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
2 zeytin
bol yeşillik
ara:
1 elma
öğle:
6 yk taze fasülye
2yk yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara:
2 kuru incir
akşam:
6 yk bulgur pilavı
çok az öğlen ki taze fasülyeden
salata
ara: 2 adet kandil simiti ( oğlum için yapmıştım bende 2 tane kaçamak yaptım :) )
hoşbuldum cnmhoşgeldin canim aramiza
10+5 ken öğrendik canm Allah izin verirse oglumuz olacak inş Rabbim hepimizin yavrularini bagislasinhoşbuldum cnm
bu arada nisan annesi olacaksın galiba bebeğini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. bende 2013 nisan annesiydim. şuan 1,5 yaşında bir oğlum var. sizinkinin cinsiyeti belli oldu mu bu haftalarda belli oluyordu galiba
aleykum selam cnm güzelce dinlen cnm yorma kendiniSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şuan felaket uykum var artık gün içinde nasıl yorulduysam kafamı kaldıracak halim yok.
Birde komşunun annesi vefat etmişti 4 gün önce ona baş sağlığına ve kurana gittim karşı komşumla ama nedense orada çok acayip bir enerji aldım
Kadınlardan bir kaçı resmen gözlerini üzerime bir diktiler pir diktiler
Yıldızım düşük olduğundan herhalde daha orada başladım ağırlaşmaya
Yarında arkadaşlar çaya geleceklermiş
İnşallah yarına birşeyim kalmazda sabah temizliğimi yaparım
maşallah cecommm 1 tane fazla yapmayı nasıl becerdin kuzummm
cecom hakikaten sabırlıymışsınnnellerine sağlık cnmm
neden olmasın cnm benim özellikle ramazan geceleri eğlenceli geçer çok sevindim senin adına ramazana daha vakit çok o zamana kadar değişik ürünler yaparsın bitanemm
çok güzelller cecom ellerine sağlık metaller pahalı oluyor adaşım ama istersen doğal taşlar dan da ekle onlar da iyi satılır hatta doğal taş toptancısı bulabilirsen harika olur kuzum
Canim sana ne kadara mal oluyor bir tanesi
sağol kuzum inşallah tez zamanda kavusuruz
Kizlar sol bacagimdan popoma dogru giden ve yürüdükçe şiddetlenen bi agri var neden olabilir otururken de agriyorşuan yatmama rağmen nasip agriyor anlatamam
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şuan felaket uykum var artık gün içinde nasıl yorulduysam kafamı kaldıracak halim yok.
Birde komşunun annesi vefat etmişti 4 gün önce ona baş sağlığına ve kurana gittim karşı komşumla ama nedense orada çok acayip bir enerji aldım
merhabalar arkadaşlar yine ben aranızdayım tabi kabul ederseniz. daha öncelerinde de sizleri takip edip bende menülerimi paylaşıyordum sonra hayat temposu artıp ta iş streside üzerine eklenince sizleri takip edemez oldum. tabi kiloları da takip edemedim doğal olarak. bugünden sonra buranın mudavimiyim
pazartesi diyetisyen yardımı ile diyete başladım. başlangıç kilom 85,5 bugün ki kilom ise 83,5
galiba çok ödem varmış vücudumda
1 ay sonra kontrolüm var en az 4 kilo vermemi istedi.galiba diyetisyenimin isteğini başarıyla yerine getireceğim.
sizlerin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar bu sıkıntılı günlerde moral ve motivasyon her şeyden önemli. umarım hepimiz ideal kilolarımıza en sağlıklı şekilde ulaşırız.
bugün ki menüm
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
2 zeytin
bol yeşillik
ara:
1 elma
öğle:
6 yk taze fasülye
2yk yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara:
2 kuru incir
akşam:
6 yk bulgur pilavı
çok az öğlen ki taze fasülyeden
salata
ara: 2 adet kandil simiti ( oğlum için yapmıştım bende 2 tane kaçamak yaptım :) )
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
10+5 ken öğrendik canm Allah izin verirse oglumuz olacak inş Rabbim hepimizin yavrularini bagislasin
aleykum selam cnm güzelce dinlen cnm yorma kendini
himm ne kadara mal olduguna gore bi fiyat cikartabilirsin diye düşünmüştüm canm mesela benim dugunume yaptigim nikah şekerleri 300 kasik +badem şekerleri + tul malzemeleri 200 TL yi bulmadi maliyeti normalde satin alsaydim şekerciden 1,9 TL te satiyorlardi tanesini 570 TL ye falan mal olacaktı nerdeyse 3 kat kar ile satiyorlar cnmSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Adam bir misine fazla vermiş sanırım yoksa arttırmadan olacak iş değil
İnşallah gönlüme göre olur canım bakalım çok istiyorum ama hayırlısı
Valla oturup kaça geliyor diye hesaplamadımkarı koca nasıl boncuklara saldırdıysak 450 lira gitti eşim hepsi bitince tek tek hesaplarız dedi bakalım
İnternetten baktım benzerleri daha ufak oldukları halde 15 liradan başlıyor
Çok çok geçmiş olsun belki damar falan takılmıştır yoksa hamilelikte durduk yere öyle birşey olmaz
Bİr kaç gün dinlen fazla ayakta kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?