80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canim benim gecen gittiğimde soracaktim ama baya kalabalık gittik sormaya cekindim bkalim yaninda gidicem o zaman soracagim ins

Canim.bahsettmistim durumlardan. Alisverise gidemedik falan bi surede gidemicez sanirim. Biraz bu sekilde idare edicem yapicak bisey yok :-(

Canim bana da iyi geceler demissin ama ben altta acik mi gorunuyorum ki.. basinda degilim ama oturum kapatmayinca oyle oluyo sanirim.
canim ben tartilmayi unuttum da bugun. Yarin sabah bildirim yapicam.

uzun zamandir edemiyorum canim PC basinda oturamiyorm hem de okul başlayınca zor oldu canm hamileligimde bulantili gecince öyle kaldi aslında Seviyorum yazmayi ama baya zorladi beni

Canim nerde yaziyodun sen bende bi araci var ama internet siteleri icin yaziyorum. Maddi getirisi yok fazla ama edebiyat okuyorum faydasi oluyo bana da.

iyi geceler kızlarr
yatmadan sizlere bakıyım dedim.maşallah 25 mesaj olmuş görünce sevindim resmen..

sağol meleğim artık bende kendime inanmak istiyorum ve çaba göstericem bunun için.

armutla 1 yudum süt içmiştim aslında ama unuttum sen yazınca hatırladım canım..
şu aralar ne kadar çok ölüm haberi aldık,elma şekerimin dedesi,moni nin babası,neslinin kaynı cecomun komşusu ,allah hepsine rahmet etsin işallah..

Kizlar sol bacagimdan popoma dogru giden ve yürüdükçe şiddetlenen bi agri var neden olabilir otururken de agriyor şuan yatmama rağmen nasip agriyor anlatamam
geçmiş olsun kuzucumm,
bizim buralarda kengi derler o duruma..
hamilelerde olan bir durum..bacağı yürürken kalçadan itibaren asılır çeker gibi bir ağrı olur..eşine ovalat biraz rahatlar mervişim..birde kalsiyum eksikliğide yapıyor o tarz ağrılar en iyisini dr bilir tabii.bu gittiğinde unutma ihmal etme sor canım..
hoşgeldin tekrar yuvaya canım..

hepimiz fıstık gibi olucaz canım,önümüzde bir çok örnek var,biz niye olamaylım..

kendini oku cecomm
maşallah dikkat çekicisin canım..kadunlarda gözlerini alamıştır normal olarak.sen kendini oku güel arkadaşım nazara gelmişindir...

Günaydın kızlaar. Kimsecikler gelmemiş bugün sabah hayırdır inşallah
Bugün 100 gr kadar artı çıktım. Kaç gündür wc ile görüşemiyoruz bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Kilo değildir heralde o 100 gr cık.

Kilo Bildirimim

Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 73.8 kg
Bu haftaki kilo: 73.9 kg (02.11.2014)
Gelen: 0.1 kg
Toplam verielen kilo: 8,3
Hedef : 65

Tünaydın güzellerr öğle oldu hala uyuyormusunuz bakimm

o durumları biliyorum kuzum bana yine uyku yok yazınca rahatsızsın zannettim sağlık olsun tatlım inş bir an önce toparlarsınızhepimiz zaman zaman zor zamanlar geçiriyoruz Esincim bugünlerde geçecek inş

sözümü geri aldım o zaman meleğimm o zaman show zamanı diyelim meleğim göster kendini sana hepimiz güveniyoruz haklısın cnmm benim çevremde de öyle çok ki hep duyuyorum kayıplarımızı

Sanırım kızlar pazar rehavetine kapılduı Esincim ya da geziyorlar ayyüzlümün d.günü telaşı var koşturuyordur bence de kilo değidlir tatlım 1 bardak su sayılır

Dün ki Menüm

Sabah: Kaşar peyniri, Zeytin, Domates, Biber-Patlıcan kurusu yoğurtlu, 2 çatal reçel, 2 dilim ekmek
Akşam : Patates salatası, 2 tane poğaça
Saat 21.00 civarı : Çiğ köfte

Akşam karbonhidrat fazla kaçmış kuzumsağlık olsun cnmcım

Akşam misafirlikte oldu canım öyle. Evde olsam hayatta yapıp yiyeceğim bişey de değiş poğaça falan. Bildirimler de mi azdı bu hafta bana mı öyle geldi acaba

Sağol canım geçecek inşallah

Gezmede olunca iradeye kuvvet oluyor Esincim
@nilay20@evrim1478@ozzggemumudum Eddoras POFUDUK bildirim yapmadı henüz cnm

A Aylyneee E eminim A adsa geçen hafta yeni gelen arkadaşlarımız da yapmadı bakalım belki yaparlar cnm

rapunzel şehitdışına çıkmıştı sanırım dönemedi makres ve neslihanı ben eklerimm bakalım akşam olsunda

ya canım yeşillik yiyemiyorum işte (( belki havuç denerim onu da akşamları yiyorum genelde salatasını yine de kahvaltıya ekliyim mi dersin?

kızlar evde değildim dün akşam yazamadıımm hemen telafi edeyiim
ılık suu tabi önce :)
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
2 beyaz peynir
şekersiz çay

ÖĞLEN( misafirlikte olunca :) )
elmalı kurabiye
bir parça börek
bir tane cevizli lokum

AKŞAM
arpa şehriyeli çorba
1 bardak ayran

:)

Hoşgeldin pofudukcummm wuuu bu misafirlikler yakmış seni de neyseki akşam telafi etmişsin c bu arada şehriye çorbası kilo yapıyor kuzum annemden tecrübe ettim mümkünse diğer çorblaraı tercih et
ee bu arada napıyosunuz canlar

iyiyiz tatlım pazar keyfi ve kk nın tadını çıkarıyorum sen bildirim yapmayacakmısın tatlım sabah tartıldıysan yaz istersen diğer pofudukumuz nerelerdeki

KK da yaziyordum canm aynen bi maddi getirisi yok yazmayi sevdiğim için kabul etmiştim ama hamilelik zor geçince devam edemedim
kasilma gibi olmuyor canmda sanki bucak saplaniyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…