sağol canim benim gecen gittiğimde soracaktim ama baya kalabalık gittik sormaya cekindim bkalim yaninda gidicem o zaman soracagim insamin cnm aklına takılan birşey olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. bu arada bacağında bir ağrı varmış galiba dinlenmen lazım, eğer ağrı devam ederde hoşuna gitmeyen bir durum olursa da doktoruna sor cnm
Yuvana tekrar hoşgeldin o zaman canımcımallah bağışlasın paşamızı ama paşamıza yaptıysan paşamız yesin dimii
anladm cnm zaten ciddi bir durum yoktur merak etme ters bir hareket falan yapmışsındır. zamanla geçer diye düşünüyorumsağol canim benim gecen gittiğimde soracaktim ama baya kalabalık gittik sormaya cekindim bkalim yaninda gidicem o zaman soracagim ins
hoşbuldumm evet haklısın ama işte dayanamıyor insan
ilk bende öyle düşündüm cnm da gelmeyince endiselendim acikcasianladm cnm zaten ciddi bir durum yoktur merak etme ters bir hareket falan yapmışsındır. zamanla geçer diye düşünüyorum
çok haklısın cnm çooookkk herşey zaten onlar için
Bir müddet dayanalım ki paşamızın sağlıklı fit bir annesi olsun değilmi herşey paşamız için
tabi ki insan endişelenir ama kötü düşünme inş birşey yoktur cnmilk bende öyle düşündüm cnm da gelmeyince endiselendim acikcasi
İyi akşamlar güzel topic sakinleriii
bitanem gayet güzel bir rakam neden üzülüyorsunki hızlı giden hızlı gelir gitsinde kalıcı gitsin bitanem
akşam yememekle hata yapmışsın çünkü gece acıkırsan leptin hormonu çalışmayı durdurur en azından çorba salata ile geçiştir cnmcım
oooo tbrikler hamişimmm başarılar dilerimmm ellerine sağlık süper görünüyor
maşallah cecommm 1 tane fazla yapmayı nasıl becerdin kuzummm
Üzüldüm diyemeyeceğim meleğimçünkü su böreğini çok gzüel yaptığını biliyorum güzel olsaydı dayanamayıp yerdin ama yine de iyi kurtarmışsın ellerine sğalık cnmm aman yüz verme şu görümcene aranızdaki çizgi kalsın vardır onun bir planı yine
kahvaltına yeşillik de eklesen pofudukummm hatta turp ve havuç da ekleyebilirsin bitanemm kabızlık problemi yaşamamak içingayet güzel menün afiyetolsun cnm
cecom hakikaten sabırlıymışsınnnellerine sağlık cnmm
neden olmasın cnm benim özellikle ramazan geceleri eğlenceli geçer çok sevindim senin adına ramazana daha vakit çok o zamana kadar değişik ürünler yaparsın bitanemm
sabah çok az yiyorsun akşam çok fazla meleğimmsabahları maydanoz roka havuç turp bunları kahvaltına ekleyebilirsin bitanemmm koşu bandı yine tatilde anlaşılan
Hayırdır Esincimmmmmhamur işi ve şeker yemediğin sürece sorun yok bitanemm
makres de de aynı durum oldu geçen sene bendede bitanem sabırla devam et bozma moralini eninde sonunda direnç kırılacak tıkır tıkır gidecek
inşallah dediğin gibidir daisycimm ben araştırırken oyle okumuştumbitanem sürekli aynı tartıyla tartılırsan sorun olmaz sadece diyetisyeninde düşük çıkarsın ama istersen yeni bir tartı al ne dersin
çiçeklere bende bayılırım mervişim allah kavuştursun şimdiden
şayet geçen haftada evdeki tartıyla tartıldıysan şu anki tartı ya göre 600 gr vermişsin daisycimbitanem keşke öyle birşey olsa her hafta 1 er kilo gitse ama inan son zamanlrda öyle az gittiki benim ama asla pes etmedim sende pes etmeyeceksin kuzum
Hoşgeldin aramıza canımmmmsüt yerine ayran içersen mışıl mışıl uyrsun cnm süt az da olsa insülin salgılatıyor leptin tamamen durmasada engelleniyor cnm
çok güzelller cecom ellerine sağlık metaller pahalı oluyor adaşım ama istersen doğal taşlar dan da ekle onlar da iyi satılır hatta doğal taş toptancısı bulabilirsen harika olur kuzum
ev saatli bomba dolu resmen bitanemmm ellerine sağlık ama iradene de kuvvet cnmcım
kavrulmuş kuruyemişler haricinde cıs yok mantıyı da tadımlık yemişsin lavaş ta erken tyenmiş o kadar dövme kendini üstelik haftasonu
uzun zamandir edemiyorum canim PC basinda oturamiyorm hem de okul başlayınca zor oldu canm hamileligimde bulantili gecince öyle kaldi aslında Seviyorum yazmayi ama baya zorladi beni
Sen kendine inanmakta zorlansan da ben meleğime inanıyorum bitanemmistersen mutlaka başaracaksın kuzummm
Tatlım nesli eşinin abisini kaybettio yüzden memleketteydi yarın dönüyor nasipse cnm
bduur kuzummm armutun yanına süt veya yoğurtmu ekleseke hatta şöyle yapalım meyveli armut yap içine tarçında ek ne dersin
geçmiş olsun kuzucumm,Kizlar sol bacagimdan popoma dogru giden ve yürüdükçe şiddetlenen bi agri var neden olabilir otururken de agriyorşuan yatmama rağmen nasip agriyor anlatamam
hoşgeldin tekrar yuvaya canım..merhabalar arkadaşlar yine ben aranızdayım tabi kabul ederseniz. daha öncelerinde de sizleri takip edip bende menülerimi paylaşıyordum sonra hayat temposu artıp ta iş streside üzerine eklenince sizleri takip edemez oldum. tabi kiloları da takip edemedim doğal olarak. bugünden sonra buranın mudavimiyim
pazartesi diyetisyen yardımı ile diyete başladım. başlangıç kilom 85,5 bugün ki kilom ise 83,5
galiba çok ödem varmış vücudumda
1 ay sonra kontrolüm var en az 4 kilo vermemi istedi.galiba diyetisyenimin isteğini başarıyla yerine getireceğim.
sizlerin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar bu sıkıntılı günlerde moral ve motivasyon her şeyden önemli. umarım hepimiz ideal kilolarımıza en sağlıklı şekilde ulaşırız.
bugün ki menüm
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
2 zeytin
bol yeşillik
ara:
1 elma
öğle:
6 yk taze fasülye
2yk yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara:
2 kuru incir
akşam:
6 yk bulgur pilavı
çok az öğlen ki taze fasülyeden
salata
ara: 2 adet kandil simiti ( oğlum için yapmıştım bende 2 tane kaçamak yaptım :) )
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şuan felaket uykum var artık gün içinde nasıl yorulduysam kafamı kaldıracak halim yok.
Birde komşunun annesi vefat etmişti 4 gün önce ona baş sağlığına ve kurana gittim karşı komşumla ama nedense orada çok acayip bir enerji aldım
Kadınlardan bir kaçı resmen gözlerini üzerime bir diktiler pir diktiler
Yıldızım düşük olduğundan herhalde daha orada başladım ağırlaşmaya
Yarında arkadaşlar çaya geleceklermiş
İnşallah yarına birşeyim kalmazda sabah temizliğimi yaparım
Canim.bahsettmistim durumlardan. Alisverise gidemedik falan bi surede gidemicez sanirim. Biraz bu sekilde idare edicem yapicak bisey yok :-(
Canim bana da iyi geceler demissin ama ben altta acik mi gorunuyorum ki.. basinda degilim ama oturum kapatmayinca oyle oluyo sanirim.
canim ben tartilmayi unuttum da bugun. Yarin sabah bildirim yapicam.
Canim nerde yaziyodun sen bende bi araci var ama internet siteleri icin yaziyorum. Maddi getirisi yok fazla ama edebiyat okuyorum faydasi oluyo bana da.
iyi geceler kızlarr
yatmadan sizlere bakıyım dedim.maşallah 25 mesaj olmuş görünce sevindim resmen..
sağol meleğim artık bende kendime inanmak istiyorum ve çaba göstericem bunun için.
armutla 1 yudum süt içmiştim aslında ama unuttum sen yazınca hatırladım canım..
şu aralar ne kadar çok ölüm haberi aldık,elma şekerimin dedesi,moni nin babası,neslinin kaynı cecomun komşusu ,allah hepsine rahmet etsin işallah..
geçmiş olsun kuzucumm,
bizim buralarda kengi derler o duruma..
hamilelerde olan bir durum..bacağı yürürken kalçadan itibaren asılır çeker gibi bir ağrı olur..eşine ovalat biraz rahatlar mervişim..birde kalsiyum eksikliğide yapıyor o tarz ağrılar en iyisini dr bilir tabii.bu gittiğinde unutma ihmal etme sor canım..
hoşgeldin tekrar yuvaya canım..
hepimiz fıstık gibi olucaz canım,önümüzde bir çok örnek var,biz niye olamaylım..
kendini oku cecomm
maşallah dikkat çekicisin canım..kadunlarda gözlerini alamıştır normal olarak.sen kendini oku güel arkadaşım nazara gelmişindir...
Günaydın kızlaar. Kimsecikler gelmemiş bugün sabah hayırdır inşallah
Bugün 100 gr kadar artı çıktım. Kaç gündür wc ile görüşemiyoruz bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Kilo değildir heralde o 100 gr cık.
Kilo Bildirimim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 73.8 kg
Bu haftaki kilo: 73.9 kg (02.11.2014)
Gelen: 0.1 kg
Toplam verielen kilo: 8,3
Hedef : 65
Dün ki Menüm
Sabah: Kaşar peyniri, Zeytin, Domates, Biber-Patlıcan kurusu yoğurtlu, 2 çatal reçel, 2 dilim ekmek
Akşam : Patates salatası, 2 tane poğaça
Saat 21.00 civarı : Çiğ köfte
Tünaydın güzellerröğle oldu hala uyuyormusunuz bakimm
o durumları biliyorum kuzum bana yine uyku yok yazınca rahatsızsın zannettimsağlık olsun tatlım inş bir an önce toparlarsınız hepimiz zaman zaman zor zamanlar geçiriyoruz Esincim bugünlerde geçecek inş
sözümü geri aldım o zaman meleğimmo zaman show zamanı diyelim meleğim göster kendini sana hepimiz güveniyoruz haklısın cnmm benim çevremde de öyle çok ki hep duyuyorum kayıplarımızı
Sanırım kızlar pazar rehavetine kapılduı Esincim ya da geziyorlarayyüzlümün d.günü telaşı var koşturuyordur bence de kilo değidlir tatlım 1 bardak su sayılır
Akşam karbonhidrat fazla kaçmış kuzumsağlık olsun cnmcım
ya canım yeşillik yiyemiyorum işteİyi akşamlar güzel topic sakinleriii
bitanem gayet güzel bir rakam neden üzülüyorsunki hızlı giden hızlı gelir gitsinde kalıcı gitsin bitanem
akşam yememekle hata yapmışsın çünkü gece acıkırsan leptin hormonu çalışmayı durdurur en azından çorba salata ile geçiştir cnmcım
oooo tbrikler hamişimmm başarılar dilerimmm ellerine sağlık süper görünüyor
maşallah cecommm 1 tane fazla yapmayı nasıl becerdin kuzummm
Üzüldüm diyemeyeceğim meleğimçünkü su böreğini çok gzüel yaptığını biliyorum güzel olsaydı dayanamayıp yerdin ama yine de iyi kurtarmışsın ellerine sğalık cnmm aman yüz verme şu görümcene aranızdaki çizgi kalsın vardır onun bir planı yine
kahvaltına yeşillik de eklesen pofudukummm hatta turp ve havuç da ekleyebilirsin bitanemm kabızlık problemi yaşamamak içingayet güzel menün afiyetolsun cnm
cecom hakikaten sabırlıymışsınnnellerine sağlık cnmm
neden olmasın cnm benim özellikle ramazan geceleri eğlenceli geçer çok sevindim senin adına ramazana daha vakit çok o zamana kadar değişik ürünler yaparsın bitanemm
sabah çok az yiyorsun akşam çok fazla meleğimmsabahları maydanoz roka havuç turp bunları kahvaltına ekleyebilirsin bitanemmm koşu bandı yine tatilde anlaşılan
Hayırdır Esincimmmmmhamur işi ve şeker yemediğin sürece sorun yok bitanemm
makres de de aynı durum oldu geçen sene bendede bitanem sabırla devam et bozma moralini eninde sonunda direnç kırılacak tıkır tıkır gidecek
inşallah dediğin gibidir daisycimm ben araştırırken oyle okumuştumbitanem sürekli aynı tartıyla tartılırsan sorun olmaz sadece diyetisyeninde düşük çıkarsın ama istersen yeni bir tartı al ne dersin
çiçeklere bende bayılırım mervişim allah kavuştursun şimdiden
şayet geçen haftada evdeki tartıyla tartıldıysan şu anki tartı ya göre 600 gr vermişsin daisycimbitanem keşke öyle birşey olsa her hafta 1 er kilo gitse ama inan son zamanlrda öyle az gittiki benim ama asla pes etmedim sende pes etmeyeceksin kuzum
Hoşgeldin aramıza canımmmmsüt yerine ayran içersen mışıl mışıl uyrsun cnm süt az da olsa insülin salgılatıyor leptin tamamen durmasada engelleniyor cnm
çok güzelller cecom ellerine sağlık metaller pahalı oluyor adaşım ama istersen doğal taşlar dan da ekle onlar da iyi satılır hatta doğal taş toptancısı bulabilirsen harika olur kuzum
ev saatli bomba dolu resmen bitanemmm ellerine sağlık ama iradene de kuvvet cnmcım
kavrulmuş kuruyemişler haricinde cıs yok mantıyı da tadımlık yemişsin lavaş ta erken tyenmiş o kadar dövme kendini üstelik haftasonu
kızlar evde değildim dün akşam yazamadıımm hemen telafi edeyiim
ılık suu tabi önce :)
KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
2 beyaz peynir
şekersiz çay
ÖĞLEN( misafirlikte olunca :) )
elmalı kurabiye
bir parça börek
bir tane cevizli lokum
AKŞAM
arpa şehriyeli çorba
1 bardak ayran
:)
ee bu arada napıyosunuz canlar
KK da yaziyordum canm aynen bi maddi getirisi yok yazmayi sevdiğim için kabul etmiştim ama hamilelik zor geçince devam edemedimCanim.bahsettmistim durumlardan. Alisverise gidemedik falan bi surede gidemicez sanirim. Biraz bu sekilde idare edicem yapicak bisey yok :-(
Canim bana da iyi geceler demissin ama ben altta acik mi gorunuyorum ki.. basinda degilim ama oturum kapatmayinca oyle oluyo sanirim.
canim ben tartilmayi unuttum da bugun. Yarin sabah bildirim yapicam.
Canim nerde yaziyodun sen bende bi araci var ama internet siteleri icin yaziyorum. Maddi getirisi yok fazla ama edebiyat okuyorum faydasi oluyo bana da.
kasilma gibi olmuyor canmda sanki bucak saplaniyor gibi oluyoriyi geceler kızlarr
yatmadan sizlere bakıyım dedim.maşallah 25 mesaj olmuş görünce sevindim resmen..
sağol meleğim artık bende kendime inanmak istiyorum ve çaba göstericem bunun için.
armutla 1 yudum süt içmiştim aslında ama unuttum sen yazınca hatırladım canım..
şu aralar ne kadar çok ölüm haberi aldık,elma şekerimin dedesi,moni nin babası,neslinin kaynı cecomun komşusu ,allah hepsine rahmet etsin işallah..
geçmiş olsun kuzucumm,
bizim buralarda kengi derler o duruma..
hamilelerde olan bir durum..bacağı yürürken kalçadan itibaren asılır çeker gibi bir ağrı olur..eşine ovalat biraz rahatlar mervişim..birde kalsiyum eksikliğide yapıyor o tarz ağrılar en iyisini dr bilir tabii.bu gittiğinde unutma ihmal etme sor canım..
hoşgeldin tekrar yuvaya canım..
hepimiz fıstık gibi olucaz canım,önümüzde bir çok örnek var,biz niye olamaylım..
kendini oku cecomm
maşallah dikkat çekicisin canım..kadunlarda gözlerini alamıştır normal olarak.sen kendini oku güel arkadaşım nazara gelmişindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?