akşam yemeğinde de dışardaydım kuzum ya misafirlikte yani o yüzden diğer yemekler içinden en cazibi çorba olduğu için ona mecbur kaldım
Hoşgeldin pofudukcummm wuuu bu misafirlikler yakmış seni deneyseki akşam telafi etmişsin c bu arada şehriye çorbası kilo yapıyor kuzum annemden tecrübe ettim mümkünse diğer çorblaraı tercih et
iyiyiz tatlım pazar keyfi ve kk nın tadını çıkarıyorum sen bildirim yapmayacakmısın tatlım sabah tartıldıysan yaz istersendiğer pofudukumuz nerelerdeki
akşam yemeğinde de dışardaydım kuzum ya misafirlikte yani o yüzden diğer yemekler içinden en cazibi çorba olduğu için ona mecbur kaldım
Bu arada kizlar anca girebildim sabah 9 bucuk gibiydi kalktik 10 -11 arasi kahvaltimizi yaptik sonrasinda ben ev toplamaya giristim ilk geldiğimde temizlemiştir evi tekrar berbat hale gelmiş Esim sagolsun bu arada kahvaltiyi mutfağa tasidi bende bulasiklari makinaya yerleştir ocagi sil bi yandan biber tursusu istemişti Esim onu yaptim mutfagi toparladim bi yerleri supurmesi kaldi bu sirada kesimde sağolsun salonu dip bucak süpürdü sildi sonra sinda ben de salonun tozunu aldim ve banyoya giristim simdi bi koridoru mutfak ve yatak odasinin yerlerini süpürüp silmek kaldi azicik dinleneyim devam edicem bi yandanda valiz hazirliyorumaksama yolculuk var
tabir-i caizse aynen öyle yapmaya çalıştım kuzum
hmmmm zararlılar içinden en zararsızı seçmişsin o zaman tatlım
aynen canim benim Esim sağolsun yardim edeyim dedim :) sağol kuzum benim
İmece usulu işleri azaltmışsınız Mervişim dinlene dinlene yap bitanem geri kalanını da yorma kendini hayırlı yolculuklar şimdiden canımcım
yarın tartılırsan iyi olur bitanemm hu akşam haftalık listeyi yapacağım fakat aylık listemizde verilerinin olması iyi olurtabir-i caizse aynen öyle yapmaya çalıştım kuzumcanım ben Pazartesi başlamıştım diyete yarın 7.günüm tartılayım mı? bir hafta daha bekliyeyim mi?
tamam o zaman bebeğim yarın akşam yeni kilomla karşınızda olacağımmm inşallahhyarın tartılırsan iyi olur bitanemm hu akşam haftalık listeyi yapacağım fakat aylık listemizde verilerinin olması iyi olur
tamam o zaman bebeğim yarın akşam yeni kilomla karşınızda olacağımmm inşallahh
inşallah almazsin canm almak daha kolay oluyor vermeğe gore ben ilk defa gecen sene kilo vermeye basladim arada biraktigim zamanlarda oldu devamli caba içinde değildim 75 e kadar dusmustum sonra 80-87 arasında oynadim en son dugunumde 80 kadar indim evlendikten sonra hamile kaldigimda tekrar 87 gördüm 75 e kadar vermiş olup aldiklarimi vermeye devam etmiş olucamKızlar ayran güzelmiş bundan sonra ayran içerim inşallah menümude yazılım
Sabah KKK
Öğle 1 mandalina
Aksam salata Yoğurt kofte yemeyi düşünüyorum
Ve kötü olan etimek tatlisi yedim ama aç olduğum için değil cnm cekti ayyy moralim bozuk bu yüzden neyse olan oldu çok bakamiyorum 22 aylik hareketli bi oğlum var ama sohbetin iz harika daha önce 2 kez 20 kilo verdim ama aldım busefer de veririm inşallah dua edin
Ayran istediğin kadar içebilirsin cnmm sorun yok etimek tatlısını erken yediysen ve abartmadan tadımlık yediysen sorun yok bitanemm moral bozmak yok telafi edersin önümüze bakıyoruzKızlar ayran güzelmiş bundan sonra ayran içerim inşallah menümude yazılım
Sabah KKK
Öğle 1 mandalina
Aksam salata Yoğurt kofte yemeyi düşünüyorum
Ve kötü olan etimek tatlisi yedim ama aç olduğum için değil cnm cekti ayyy moralim bozuk bu yüzden neyse olan oldu çok bakamiyorum 22 aylik hareketli bi oğlum var ama sohbetin iz harika daha önce 2 kez 20 kilo verdim ama aldım busefer de veririm inşallah dua edin
Bende evlenirken 67 felan dim sonra tedavi lerden dolayi 87 oldum sonra 20 kilo verdim kendiliğinden hamile kaldım şimdi geri aldım offf Rabbim evladını kucağına sağlıklı şekilde almayi nasip etsininşallah almazsin canm almak daha kolay oluyor vermeğe gore ben ilk defa gecen sene kilo vermeye basladim arada biraktigim zamanlarda oldu devamli caba içinde değildim 75 e kadar dusmustum sonra 80-87 arasında oynadim en son dugunumde 80 kadar indim evlendikten sonra hamile kaldigimda tekrar 87 gördüm 75 e kadar vermiş olup aldiklarimi vermeye devam etmiş olucam
Ay moralimi Bozuyorum hersey bitmiş gibi oluyo tavsiyede uyacagim ya bide bişey soruyu m öğlen yemek neler yiyebilirimAyran istediğin kadar içebilirsin cnmm sorun yok etimek tatlısını erken yediysen ve abartmadan tadımlık yediysen sorun yok bitanemm moral bozmak yok telafi edersin önümüze bakıyoruzmandalinini sabah kahvaltısına eklersen leptini bozmamış olursun cnm
Ay cnm bana doktor yeme demişti kendin etsiz yap ozaman ye içinde bakteri üretiyomusHamilelik boyunca acayip cig köfte yiyorum ben
amin canim inşallah ne güzel vermissin ben daha 6 li rakamlari görmedim 5 senedir hep kiloluydum şuan kaç kilosunBende evlenirken 67 felan dim sonra tedavi lerden dolayi 87 oldum sonra 20 kilo verdim kendiliğinden hamile kaldım şimdi geri aldım offf Rabbim evladını kucağına sağlıklı şekilde almayi nasip etsin
Tebrikler cnmMerhabalar arkadaşlar.
Missfirimi uğurlıycam az sonra.
Biraz gezeriz balık alıp eve geliriz.
Kilo bildirimi:
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:79.7
Bu hafta:80.1
Gelen:400 gr.
Iki ileri bir geri nolcak yaa.
Sıkıldım kendimden.
Bu hafta kararlıyım.
Olacak olacak.inşallah.
valla simdi eşini gönderdim canim devamlo onu istiyor bulantim olmadan rahat yiyebiliyorum etsiz aliyoruz ama inş bakteri uretmiyordur ya kendim beceremem yapmasiniAy cnm bana doktor yeme demişti kendin etsiz yap ozaman ye içinde bakteri üretiyomus
Ay cnm bana doktor yeme demişti kendin etsiz yap ozaman ye içinde bakteri üretiyomusHamilelik boyunca acayip cig köfte yiyorum ben
Kendin kısır yapsan keşke cnm inşallah bişey olmazamin canim inşallah ne güzel vermissin ben daha 6 li rakamlari görmedim 5 senedir hep kiloluydum şuan kaç kilosun
Tebrikler cnm
valla simdi eşini gönderdim canim devamlo onu istiyor bulantim olmadan rahat yiyebiliyorum etsiz aliyoruz ama inş bakteri uretmiyordur ya kendim beceremem yapmasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?