80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeğinde de dışardaydım kuzum ya misafirlikte yani o yüzden diğer yemekler içinden en cazibi çorba olduğu için ona mecbur kaldım

Bu arada kizlar anca girebildim sabah 9 bucuk gibiydi kalktik 10 -11 arasi kahvaltimizi yaptik sonrasinda ben ev toplamaya giristim ilk geldiğimde temizlemiştir evi tekrar berbat hale gelmiş Esim sagolsun bu arada kahvaltiyi mutfağa tasidi bende bulasiklari makinaya yerleştir ocagi sil bi yandan biber tursusu istemişti Esim onu yaptim mutfagi toparladim bi yerleri supurmesi kaldi bu sirada kesimde sağolsun salonu dip bucak süpürdü sildi sonra sinda ben de salonun tozunu aldim ve banyoya giristim simdi bi koridoru mutfak ve yatak odasinin yerlerini süpürüp silmek kaldi azicik dinleneyim devam edicem bi yandanda valiz hazirliyorum aksama yolculuk var

İmece usulu işleri azaltmışsınız Mervişim dinlene dinlene yap bitanem geri kalanını da yorma kendini hayırlı yolculuklar şimdiden canımcım

tabir-i caizse aynen öyle yapmaya çalıştım kuzum canım ben Pazartesi başlamıştım diyete yarın 7.günüm tartılayım mı? bir hafta daha bekliyeyim mi?
yarın tartılırsan iyi olur bitanemm hu akşam haftalık listeyi yapacağım fakat aylık listemizde verilerinin olması iyi olur

Kızlar ayran güzelmiş bundan sonra ayran içerim inşallah menümude yazılım
Sabah KKK
Öğle 1 mandalina
Aksam salata Yoğurt kofte yemeyi düşünüyorum
Ve kötü olan etimek tatlisi yedim ama aç olduğum için değil cnm cekti ayyy moralim bozuk bu yüzden neyse olan oldu çok bakamiyorum 22 aylik hareketli bi oğlum var ama sohbetin iz harika daha önce 2 kez 20 kilo verdim ama aldım busefer de veririm inşallah dua edin

inşallah almazsin canm almak daha kolay oluyor vermeğe gore ben ilk defa gecen sene kilo vermeye basladim arada biraktigim zamanlarda oldu devamli caba içinde değildim 75 e kadar dusmustum sonra 80-87 arasında oynadim en son dugunumde 80 kadar indim evlendikten sonra hamile kaldigimda tekrar 87 gördüm 75 e kadar vermiş olup aldiklarimi vermeye devam etmiş olucam

Ayran istediğin kadar içebilirsin cnmm sorun yok etimek tatlısını erken yediysen ve abartmadan tadımlık yediysen sorun yok bitanemm moral bozmak yok telafi edersin önümüze bakıyoruz mandalinini sabah kahvaltısına eklersen leptini bozmamış olursun cnm

Bende evlenirken 67 felan dim sonra tedavi lerden dolayi 87 oldum sonra 20 kilo verdim kendiliğinden hamile kaldım şimdi geri aldım offf Rabbim evladını kucağına sağlıklı şekilde almayi nasip etsin

Merhabalar arkadaşlar.
Missfirimi uğurlıycam az sonra.
Biraz gezeriz balık alıp eve geliriz.
Kilo bildirimi:
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:79.7
Bu hafta:80.1
Gelen:400 gr.
Iki ileri bir geri nolcak yaa.
Sıkıldım kendimden.
Bu hafta kararlıyım.
Olacak olacak.inşallah.

Ay moralimi Bozuyorum hersey bitmiş gibi oluyo tavsiyede uyacagim ya bide bişey soruyu m öğlen yemek neler yiyebilirim

Bende evlenirken 67 felan dim sonra tedavi lerden dolayi 87 oldum sonra 20 kilo verdim kendiliğinden hamile kaldım şimdi geri aldım offf Rabbim evladını kucağına sağlıklı şekilde almayi nasip etsin
amin canim inşallah ne güzel vermissin ben daha 6 li rakamlari görmedim 5 senedir hep kiloluydum şuan kaç kilosun

Tebrikler cnm
Ay cnm bana doktor yeme demişti kendin etsiz yap ozaman ye içinde bakteri üretiyomus
valla simdi eşini gönderdim canim devamlo onu istiyor bulantim olmadan rahat yiyebiliyorum etsiz aliyoruz ama inş bakteri uretmiyordur ya kendim beceremem yapmasini

Hamilelik boyunca acayip cig köfte yiyorum ben
Ay cnm bana doktor yeme demişti kendin etsiz yap ozaman ye içinde bakteri üretiyomus
Kendin kısır yapsan keşke cnm inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…