- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ayyyyyyyy sağol bitanemmm beğenmene çooook sevindimmmGördümmmmmm elmaşekerinin resimlerini gördüm ve bayıldımmmmmmmmm
Çok güzel olmuşsun şekerim
ayyy çok haklısın güzelimmm en kısa zamanda bitsin bu çileniz zaman su gibi aksın yolunu bulsun inş.evliyken daha bi zor oluyor canim hele bide hamileysen esin için daha zor oluyor bugün sabahtan beri basini karnima koydu bebisle konuştu durdu onun için 2 kat zor Rabbim ayrilik göstermesin ins sen olursunda ben hic begenmezmiyim kuzum
amin canim benim inşallahayyyyyyyy sağol bitanemmm beğenmene çooook sevindimmm
ayyy çok haklısın güzelimmm en kısa zamanda bitsin bu çileniz zaman su gibi aksın yolunu bulsun inş.
Selam kizlar otobuse bindim simdi hemen yaslar akmaya başladı tabi zor tutuyorum kendimi şuan
hoşgeldin güzelim hayirlisi uğurlu olsun inş Rabbim hic ayirmasin inş insanin sevdiğinden ayri düşmesi çok zor kilolari verirsin kuzum tek sorun kilo olsun yeterki
ayyyyy cokkk uzuldummmrahatsizmiydi babası ki ya Rabbim kimseye ne evlat acisi nede anne baba acisi yasatmasin Rabbim mekanini cennet eylesin inşallah geride kalanlara sabir versin ins
Selamün aleykümKendisini tanımıyorum ama başı sağolsun. Mekanı cennet olsun
kızlaar bı gıttım gelemedım 3 gündür bıldırımde yapamadım.. özür dilerimhem barınak hayvanları için calıştım hem de çok hastaydım 3 gun pc acamadım. eve gelır gelmez uyudum uyku duzenımıde kurdum bu arada cok sukur yoksa gece oturup gündüz yatıyodum annem cok kızıyodu
bu hafta bıldırımım de gec olduıns yetısır .
başlangıç: 84.5
geçen hafta: 83.2
bu sabah: 82.4
bu hafta giden : 800 gr
toplam giden: 2.1
haftanın 2 gununu yolda gecırdım ve sabahları poaca öğleden sonraları döner durumu yememe ragmen 800 gr verebıldıgımı gormek ıyı geldı bu haftadan hıc umudum yoktu. bugunde klasık kalvaltı tabagım sonrası hava guzeldı dısarları gezmeye cıktım ve bı suprızle aksam yemeginde buldum kendımı bı arkadaslahiç ekmek yemedim
ben gecen haftakı lısteyıde goremedım kımler ne yapmıstı kım bırıncı olmustum merak ettım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür bu sabah eski düzenime döndüm ve sabah 6 da uyandım
Büyük kızımla birlikte kahvaltımızıda yaptık bir güzel hatta büyük kuzu bir kaç gündür hasta sabah 3de uyanmış yavrumbugün Türkçe sınavı vardı ama geceden Öğretmenine haber verdik bugün doktora götüreceğim diye oda sağ olsun bana rapor getirmen yeterli doktora mutlaka gidin çok geçmiş olsun yazmış
Birazdan uyandıracağım ( koltukta abla kardeş tekrar uyuya kaldılar )
Götürüp ikisinide bir doktora göstereyimde içim rahat etsin
Bu arada Karatay kitabımıda iki gündür fırsat buldukça okuyorum ve gerçekten çok faydalanacağıma inanıyorum
Önceden iki öğün yapıyordum ama bu haftadan itibaren 2.5 öğün yapmayı düşünüyrum çünkü sabah çok erken kahvaltı ediyorum. SAat 4e yemek yemek sanki beni çabuk bezdirdi gibime geldi en azından öğlende 1 kase çorbada olsa Karataya uygun birşeyler yemeği düşünüyorum hem eşimlede 7ye doğru yemek yemiş oluruzolmadı öğlende yemeğimi yer akşam eşim yemeğini yerken bende sadece bir çorba ve salata yerim diye düşünüyorum.
Karatayın kitabında çok çok uzun süreli açlıktanda kaçınılması gerektiği yazıyor heleki zayıflamak isterken insülin ve leptin direnci oluşmaması için
Doktordan sonra gelip bol bol sohbet ederiz inşallah nasılsa dün temizlikde yaptım bu akşamda annemler ve KV çaya gelecek ama yapılacak bir tek akşam yemeğim var onunda adını daha koymadım
Manavın önünden geçerken artık doktor dönüşü birşeye karar vermiş olurum nasılsa
Herkes için çok güzel, az kalorili ve bol eksili bir hafta olur inşallah
amin canm aynen cok zorCanım Allah kavuştursun çok zor gerçekten yaa.
ALeykum selam ablam sendende razı olsun rabbımSelamün aleyküm
Amin inşallah..Allah razı olsun canlarım çok teşekkür ederim.
cok gecmıs olsun canm ınsallah kotu bıseylerı yoktur rabbım acıl sıfalar versın kuzularaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür bu sabah eski düzenime döndüm ve sabah 6 da uyandım
Büyük kızımla birlikte kahvaltımızıda yaptık bir güzel hatta büyük kuzu bir kaç gündür hasta sabah 3de uyanmış yavrumbugün Türkçe sınavı vardı ama geceden Öğretmenine haber verdik bugün doktora götüreceğim diye oda sağ olsun bana rapor getirmen yeterli doktora mutlaka gidin çok geçmiş olsun yazmış
Birazdan uyandıracağım ( koltukta abla kardeş tekrar uyuya kaldılar )
Götürüp ikisinide bir doktora göstereyimde içim rahat etsin
Bu arada Karatay kitabımıda iki gündür fırsat buldukça okuyorum ve gerçekten çok faydalanacağıma inanıyorum
Önceden iki öğün yapıyordum ama bu haftadan itibaren 2.5 öğün yapmayı düşünüyrum çünkü sabah çok erken kahvaltı ediyorum. SAat 4e yemek yemek sanki beni çabuk bezdirdi gibime geldi en azından öğlende 1 kase çorbada olsa Karataya uygun birşeyler yemeği düşünüyorum hem eşimlede 7ye doğru yemek yemiş oluruzolmadı öğlende yemeğimi yer akşam eşim yemeğini yerken bende sadece bir çorba ve salata yerim diye düşünüyorum.
Karatayın kitabında çok çok uzun süreli açlıktanda kaçınılması gerektiği yazıyor heleki zayıflamak isterken insülin ve leptin direnci oluşmaması için
Doktordan sonra gelip bol bol sohbet ederiz inşallah nasılsa dün temizlikde yaptım bu akşamda annemler ve KV çaya gelecek ama yapılacak bir tek akşam yemeğim var onunda adını daha koymadım
Manavın önünden geçerken artık doktor dönüşü birşeye karar vermiş olurum nasılsa
Herkes için çok güzel, az kalorili ve bol eksili bir hafta olur inşallah
İyi akşamlar güzel topic sakinleriii
bitanem gayet güzel bir rakam neden üzülüyorsunki hızlı giden hızlı gelir gitsinde kalıcı gitsin bitanem
akşam yememekle hata yapmışsın çünkü gece acıkırsan leptin hormonu çalışmayı durdurur en azından çorba salata ile geçiştir cnmcım
oooo tbrikler hamişimmm başarılar dilerimmm ellerine sağlık süper görünüyor
maşallah cecommm 1 tane fazla yapmayı nasıl becerdin kuzummm
Üzüldüm diyemeyeceğim meleğimçünkü su böreğini çok gzüel yaptığını biliyorum güzel olsaydı dayanamayıp yerdin ama yine de iyi kurtarmışsın ellerine sğalık cnmm aman yüz verme şu görümcene aranızdaki çizgi kalsın vardır onun bir planı yine
kahvaltına yeşillik de eklesen pofudukummm hatta turp ve havuç da ekleyebilirsin bitanemm kabızlık problemi yaşamamak içingayet güzel menün afiyetolsun cnm
cecom hakikaten sabırlıymışsınnnellerine sağlık cnmm
neden olmasın cnm benim özellikle ramazan geceleri eğlenceli geçer çok sevindim senin adına ramazana daha vakit çok o zamana kadar değişik ürünler yaparsın bitanemm
sabah çok az yiyorsun akşam çok fazla meleğimmsabahları maydanoz roka havuç turp bunları kahvaltına ekleyebilirsin bitanemmm koşu bandı yine tatilde anlaşılan
Hayırdır Esincimmmmmhamur işi ve şeker yemediğin sürece sorun yok bitanemm
makres de de aynı durum oldu geçen sene bendede bitanem sabırla devam et bozma moralini eninde sonunda direnç kırılacak tıkır tıkır gidecek
inşallah dediğin gibidir daisycimm ben araştırırken oyle okumuştumbitanem sürekli aynı tartıyla tartılırsan sorun olmaz sadece diyetisyeninde düşük çıkarsın ama istersen yeni bir tartı al ne dersin
çiçeklere bende bayılırım mervişim allah kavuştursun şimdiden
şayet geçen haftada evdeki tartıyla tartıldıysan şu anki tartı ya göre 600 gr vermişsin daisycimbitanem keşke öyle birşey olsa her hafta 1 er kilo gitse ama inan son zamanlrda öyle az gittiki benim ama asla pes etmedim sende pes etmeyeceksin kuzum
Hoşgeldin aramıza canımmmmsüt yerine ayran içersen mışıl mışıl uyrsun cnm süt az da olsa insülin salgılatıyor leptin tamamen durmasada engelleniyor cnm
çok güzelller cecom ellerine sağlık metaller pahalı oluyor adaşım ama istersen doğal taşlar dan da ekle onlar da iyi satılır hatta doğal taş toptancısı bulabilirsen harika olur kuzum
ev saatli bomba dolu resmen bitanemmm ellerine sağlık ama iradene de kuvvet cnmcım
kavrulmuş kuruyemişler haricinde cıs yok mantıyı da tadımlık yemişsin lavaş ta erken tyenmiş o kadar dövme kendini üstelik haftasonu
Kizlar sol bacagimdan popoma dogru giden ve yürüdükçe şiddetlenen bi agri var neden olabilir otururken de agriyorşuan yatmama rağmen nasip agriyor anlatamam
Bu arada kizlar anca girebildim sabah 9 bucuk gibiydi kalktik 10 -11 arasi kahvaltimizi yaptik sonrasinda ben ev toplamaya giristim ilk geldiğimde temizlemiştir evi tekrar berbat hale gelmiş Esim sagolsun bu arada kahvaltiyi mutfağa tasidi bende bulasiklari makinaya yerleştir ocagi sil bi yandan biber tursusu istemişti Esim onu yaptim mutfagi toparladim bi yerleri supurmesi kaldi bu sirada kesimde sağolsun salonu dip bucak süpürdü sildi sonra sinda ben de salonun tozunu aldim ve banyoya giristim simdi bi koridoru mutfak ve yatak odasinin yerlerini süpürüp silmek kaldi azicik dinleneyim devam edicem bi yandanda valiz hazirliyorumaksama yolculuk var
Kızlar ayran güzelmiş bundan sonra ayran içerim inşallah menümude yazılım
Sabah KKK
Öğle 1 mandalina
Aksam salata Yoğurt kofte yemeyi düşünüyorum
Ve kötü olan etimek tatlisi yedim ama aç olduğum için değil cnm cekti ayyy moralim bozuk bu yüzden neyse olan oldu çok bakamiyorum 22 aylik hareketli bi oğlum var ama sohbetin iz harika daha önce 2 kez 20 kilo verdim ama aldım busefer de veririm inşallah dua edin
Hamilelik boyunca acayip cig köfte yiyorum ben
Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TD][TR][TR][/tr][/tr][/td]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]8,2[/TD]
[TD]%1,09[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]Kondisyon bisikleti
Wall sit
Jumping jack
IP atlama
Squat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]hesapkitap[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]%1,02[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]24,1[/TD]
[TD]%0,88[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]63,1[/TD]
[TD]62,6[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]26,4[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş mekik squat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]80,4[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]%0,5[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yürüyüş, bol ev işi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,1(2 hafta önce)[/TD]
[TD]82,3[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]6,7[/TD]
[TD]%0,48[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]wintersun[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]7,6[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]4 gün spor salonu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]66,1[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]27,1[/TD]
[TD]%0,15[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]sade kahvem[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]1,5 saat yürüyüş
2x wallsit (20sn) 25 mekik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]88prenses22[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]12,5[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]yurume[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]73,8[/TD]
[TD]73,9[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]%+0,14[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]sonundaoldu[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%+0,31[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]115,6[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]8,9[/TD]
[TD]%+0,35[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]sadece koşturmaca ve
1 kere 1 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]%+0,37[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]%+0,5[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]3,6[/TD]
[TD]%+0,51[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TR]
[/TR][/TR][/td][/TABLE][TD][TR][TR][/TR][/tr][/td][TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][TD][TR][TR]
[/tr][/tr][/td]
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bu hafta sonu maalesef düzen diye birşey kalmadı bende
Canan Teyzem göreydi beni kesin tefe koyardıÇok yemedim ama düzensiz yedim ve saatlerim eşim sağ olsun şaştı Doğru dürüst suda içmedim birde 2.5 ay aradan sonra eşimin gazına gelip gofret yedim yemez olaydım bugün yine aylar önceki halime döndüm
Bütün gün şekerim fırladığından herhalde kafam kalkmadı öğleden sonraya kadar sonrada arkadaşlar çaya geleceğiz diye telefon açınca zorlada olsa temizlik yaptım
Tam oh işim bitti kızlara bir bakayım diye buraya girdim bir baktım zil çaldı
Daha yeni gitti arkadaşlar hatta yatacaktım ama bir mesaj da olsa yazayım dedim
Bu arada Karatay kitaplarım iki gün evvel geldi hatta bugün biraz okuma imkanım oldu
Birazdan bir 10 sayfada olsa okuyup hemen yatıyorum ki sabah 6da uyanayım ( eski düzenime fazla savsaklamadan döneyim nasılsa okudukça dahada fazla bilgim olur Karatayla ilgili)
Bugün sersem gibi olunca tövbe ettim şeker ve şekerli herhangi birşeye
Birazda sanırım reglden çıkmış da olsam onun etkisi vardı ( tabi tartıdada az artı görünce canım sıkıldı ve eski sıkıntı açlığı oluşmuştu ) ama gerçekten insan sağlıklı beslenmeye alışınca daha beter oluyormuş
Söz bir daha asla düzenimi bozmayacağım bir kerelikde olsa
Hepinizle sohbet etmeyi özledim ve yarından itibaren yine eski Ceco olarak sahalara dönüyor menü bildirimlerimide eksiksiz yapacağıma söz veriyorum
Kocaman öpüyorum herkesi
bu hafta sıra alıcam canım bakalım ıns sorucam nedenını yok kız tıtız degılım aksıne tembellık cok var bende sevmıyorum ev ısını de dun evı toplayayım dedım esımde yardım etmeye baslayınca hadı dedım temızlıkte cıksın aradan dedık oyle canımsaol cnm inş kırıcam şu direnci.. sonrası gelir inş :)
cnm kalsiyum ve magnezyum ilaçların varsa la. bebiş artık büyüdü senin kalsiyumunu alıyor. inş dişlerine zarar gelmez. belki duymuşsundur birçok anne hamilelikte veya sonrasında diş problemi yaşar.. kramp gibi ağrılarda olur artık. dr danışırsan sana bu ilaçları verir. suya atılıp içiliyor. ben böyle ağrı çekince hemen 1 magnezyum alırdım keserdi anında..
sen benim eve gelsen intihar edersin cnm. ne titiz hatunsun :)
cnm bak çektiğin zorlukları unutma. verince bir daha sakın alma. bizler kilo almaya çok meyilliyiz o yüzden her daim dikkat etmek zorundayız. bende 23 kilo vermiştim. hamilelik evlilik derken. 10 kilo almıştım tekrar. neyse ki 5 kilom kaldı. yine de 23 kiloyu almadım çünkü diyet yapmak meşakkatli iş. kendinle başa çıkmaya çalışırken bir de çevreyle uğraşıyorsun..
eline sağlık cnm. hakkını helal et. nasıl emek veriyorsun hayranım sana..
canım allah kavuştursun. rabbim zihin açıklığı versin sanada doktora telefon et ve sor bence bu krap kasılma olaylarını benimde aynıydı ve magnezyum eksikliğinden diye bi ilaç verdi her gün yutardım ve allaha şükür sorunum kalmamıştı bebek sende kalsiyum ve magnezyumu aldığı için bu aylarda normal korkma sen.bu sabah bulantılarından kurtulmak ıstıyorum artık ya bos mıdeyle cıkartmaya calısmak ıskence
bu sabah bulantılarından kurtulmak ıstıyorum artık ya bos mıdeyle cıkartmaya calısmak ıskence
hosgeldın canım benım hafta sonu senınde cıslarla doldurmussun ıns hafta ıcınde telafı edersın 2 gundur bende kabızlık var malesefselam kızlar kaç gündür gelemedim hem şehir dışındaydım hem de yediğim şeylerin suçlu psikolojisi ile yazamadım bile şöyle söyliyeyim kahvaltılarda sıkıntı yok ama cumartesi ve pazar bol karbonhidratlı geçti misafirliğe gittik e önüne ne konursa onu yemek zorundasın tabi bunlar benimde çok sevdiklerim olunca gitti gidenbu haftam ziyan oldu gibi yani aslında, kabızlık, hemoroid onu aştım gibi derkennnn bide üstüne regl oldum. bide gofrette yedim ben yaa valla 1 ileri 2 geri nolcak böyle neden böyleyim ben.... sopa bana sopaaaa
bu sabah itibari ile normale dönmüş olmayı ümit ederek başladım güzel bi karatay kahvaltısı ile başladım güne.
gunaydın cnm yorgunum sen nasılsıngunaydin kizlar nasilsiniz bakalim :)
amin canım benım doktora sıra alıp gıdıcm bakalım hem bebısıde goreyım devamlı ınsanın goresı gelıyor bebegı :)canım allah kavuştursun. rabbim zihin açıklığı versin sanada doktora telefon et ve sor bence bu krap kasılma olaylarını benimde aynıydı ve magnezyum eksikliğinden diye bi ilaç verdi her gün yutardım ve allaha şükür sorunum kalmamıştı bebek sende kalsiyum ve magnezyumu aldığı için bu aylarda normal korkma sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?