80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gördümmmmmm elmaşekerinin resimlerini gördüm ve bayıldımmmmmmmmm

Çok güzel olmuşsun şekerim
ayyyyyyyy sağol bitanemmm beğenmene çooook sevindimmm

ayyy çok haklısın güzelimmm en kısa zamanda bitsin bu çileniz zaman su gibi aksın yolunu bulsun inş.

kızlaar bı gıttım gelemedım 3 gündür bıldırımde yapamadım.. özür dilerim hem barınak hayvanları için calıştım hem de çok hastaydım 3 gun pc acamadım. eve gelır gelmez uyudum uyku duzenımıde kurdum bu arada cok sukur yoksa gece oturup gündüz yatıyodum annem cok kızıyodu
bu hafta bıldırımım de gec oldu ıns yetısır .

başlangıç: 84.5
geçen hafta: 83.2
bu sabah: 82.4
bu hafta giden : 800 gr
toplam giden: 2.1

haftanın 2 gununu yolda gecırdım ve sabahları poaca öğleden sonraları döner durumu yememe ragmen 800 gr verebıldıgımı gormek ıyı geldı bu haftadan hıc umudum yoktu. bugunde klasık kalvaltı tabagım sonrası hava guzeldı dısarları gezmeye cıktım ve bı suprızle aksam yemeginde buldum kendımı bı arkadasla hiç ekmek yemedim

ben gecen haftakı lısteyıde goremedım kımler ne yapmıstı kım bırıncı olmustum merak ettım

Bugün ki Menüm

Sabah: Kaşar, Sucuklu yumurtalı menemen, Zeytin, 2 çatal reçel, 3 dilim ekmek,
Ara: Bi paket probis ( Dışarda geziyordum çok acıktım dayanamadım vallahi )
Akşam : Şehriye çorbası, Yaprak sarması, İki çatal menemen yemek sonrasında bir mandalin bir elma

Canım Allah kavuştursun çok zor gerçekten yaa.

ayyyyy cokkk uzuldummm rahatsizmiydi babası ki ya Rabbim kimseye ne evlat acisi nede anne baba acisi yasatmasin Rabbim mekanini cennet eylesin inşallah geride kalanlara sabir versin ins

Kendisini tanımıyorum ama başı sağolsun. Mekanı cennet olsun
Selamün aleyküm
Amin inşallah..Allah razı olsun canlarım çok teşekkür ederim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür bu sabah eski düzenime döndüm ve sabah 6 da uyandım
Büyük kızımla birlikte kahvaltımızıda yaptık bir güzel hatta büyük kuzu bir kaç gündür hasta sabah 3de uyanmış yavrum bugün Türkçe sınavı vardı ama geceden Öğretmenine haber verdik bugün doktora götüreceğim diye oda sağ olsun bana rapor getirmen yeterli doktora mutlaka gidin çok geçmiş olsun yazmış

Birazdan uyandıracağım ( koltukta abla kardeş tekrar uyuya kaldılar )
Götürüp ikisinide bir doktora göstereyimde içim rahat etsin

Bu arada Karatay kitabımıda iki gündür fırsat buldukça okuyorum ve gerçekten çok faydalanacağıma inanıyorum
Önceden iki öğün yapıyordum ama bu haftadan itibaren 2.5 öğün yapmayı düşünüyrum çünkü sabah çok erken kahvaltı ediyorum. SAat 4e yemek yemek sanki beni çabuk bezdirdi gibime geldi en azından öğlende 1 kase çorbada olsa Karataya uygun birşeyler yemeği düşünüyorum hem eşimlede 7ye doğru yemek yemiş oluruz olmadı öğlende yemeğimi yer akşam eşim yemeğini yerken bende sadece bir çorba ve salata yerim diye düşünüyorum.
Karatayın kitabında çok çok uzun süreli açlıktanda kaçınılması gerektiği yazıyor heleki zayıflamak isterken insülin ve leptin direnci oluşmaması için

Doktordan sonra gelip bol bol sohbet ederiz inşallah nasılsa dün temizlikde yaptım bu akşamda annemler ve KV çaya gelecek ama yapılacak bir tek akşam yemeğim var onunda adını daha koymadım
Manavın önünden geçerken artık doktor dönüşü birşeye karar vermiş olurum nasılsa

Herkes için çok güzel, az kalorili ve bol eksili bir hafta olur inşallah

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah şu anda daha iyisindir
Havalar tam hastalık havası bizim ev dökülüyor ( iki kızımda yamuldu desem yeridir Allahtan hasta olduklarında bile yatmıyor hacı yatmazlar )
Sıra bana ne zaman gelir bilmiyorum ama yakın sanırım

Bu arada yinede düzensizliğe rağmen güzel vermişsin tebrikler

geçmiş olsun ceco umarım önemli bişeyi yoktur yavruların..
onlar hasta olmasın çok zor oluyor valla..

gunaydın kızlar sıze bakmadan yatmayayım dedım yarım saat oldu eve gelelı berbat bı yolculuktu hıc uyuyamadım sırtımda devamlı agrıdı
Canım Allah kavuştursun çok zor gerçekten yaa.
amin canm aynen cok zor
Selamün aleyküm
Amin inşallah..Allah razı olsun canlarım çok teşekkür ederim.
ALeykum selam ablam sendende razı olsun rabbım
cok gecmıs olsun canm ınsallah kotu bıseylerı yoktur rabbım acıl sıfalar versın kuzulara

saol cnm inş kırıcam şu direnci.. sonrası gelir inş :)

Kizlar sol bacagimdan popoma dogru giden ve yürüdükçe şiddetlenen bi agri var neden olabilir otururken de agriyor şuan yatmama rağmen nasip agriyor anlatamam

cnm kalsiyum ve magnezyum ilaçların varsa la. bebiş artık büyüdü senin kalsiyumunu alıyor. inş dişlerine zarar gelmez. belki duymuşsundur birçok anne hamilelikte veya sonrasında diş problemi yaşar.. kramp gibi ağrılarda olur artık. dr danışırsan sana bu ilaçları verir. suya atılıp içiliyor. ben böyle ağrı çekince hemen 1 magnezyum alırdım keserdi anında..

sen benim eve gelsen intihar edersin cnm. ne titiz hatunsun :)

cnm bak çektiğin zorlukları unutma. verince bir daha sakın alma. bizler kilo almaya çok meyilliyiz o yüzden her daim dikkat etmek zorundayız. bende 23 kilo vermiştim. hamilelik evlilik derken. 10 kilo almıştım tekrar. neyse ki 5 kilom kaldı. yine de 23 kiloyu almadım çünkü diyet yapmak meşakkatli iş. kendinle başa çıkmaya çalışırken bir de çevreyle uğraşıyorsun..

Hamilelik boyunca acayip cig köfte yiyorum ben

eline sağlık cnm. hakkını helal et. nasıl emek veriyorsun hayranım sana..

aman cnm dikkat et lütfen. ne güzel düzen oturtmuştun bozma.
seni takip ettiğim kadarıyla baya zor kilo veriyorsun. hemen bir kaçamakta geliyorlar. zor bir vücut direncin var. ama maşallah sen onu yola getirdin. böyle yapmışken sakın dönme yolundan. senin hedefine ulaştığını görmeyi çok istiyorum.
çünkü çok güzel emek veriyorsun. ben seni 90+ da takip ediyordum. spor salonunda ki ilk tartılmanda yaşadığın sevinci inan ben de yaşamıştım :)
şimdi daha güzellerini yaşatacaksın hepimize eminim ben..

bu hafta sıra alıcam canım bakalım ıns sorucam nedenını yok kız tıtız degılım aksıne tembellık cok var bende sevmıyorum ev ısını de dun evı toplayayım dedım esımde yardım etmeye baslayınca hadı dedım temızlıkte cıksın aradan dedık oyle canım

selam kızlar kaç gündür gelemedim hem şehir dışındaydım hem de yediğim şeylerin suçlu psikolojisi ile yazamadım bile şöyle söyliyeyim kahvaltılarda sıkıntı yok ama cumartesi ve pazar bol karbonhidratlı geçti misafirliğe gittik e önüne ne konursa onu yemek zorundasın tabi bunlar benimde çok sevdiklerim olunca gitti giden bu haftam ziyan oldu gibi yani aslında, kabızlık, hemoroid onu aştım gibi derkennnn bide üstüne regl oldum. bide gofrette yedim ben yaa valla 1 ileri 2 geri nolcak böyle neden böyleyim ben.... sopa bana sopaaaa
bu sabah itibari ile normale dönmüş olmayı ümit ederek başladım güzel bi karatay kahvaltısı ile başladım güne.

bu sabah bulantılarından kurtulmak ıstıyorum artık ya bos mıdeyle cıkartmaya calısmak ıskence
canım allah kavuştursun. rabbim zihin açıklığı versin sanada doktora telefon et ve sor bence bu krap kasılma olaylarını benimde aynıydı ve magnezyum eksikliğinden diye bi ilaç verdi her gün yutardım ve allaha şükür sorunum kalmamıştı bebek sende kalsiyum ve magnezyumu aldığı için bu aylarda normal korkma sen.

hosgeldın canım benım hafta sonu senınde cıslarla doldurmussun ıns hafta ıcınde telafı edersın 2 gundur bende kabızlık var malesef
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim :)
gunaydın cnm yorgunum sen nasılsın
amin canım benım doktora sıra alıp gıdıcm bakalım hem bebısıde goreyım devamlı ınsanın goresı gelıyor bebegı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…