- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
heee elinde olsa ultrasona bağlı yaşarsın bilirimhosgeldın canım benım hafta sonu senınde cıslarla doldurmussun ıns hafta ıcınde telafı edersın 2 gundur bende kabızlık var malesef
gunaydın cnm yorgunum sen nasılsın
amin canım benım doktora sıra alıp gıdıcm bakalım hem bebısıde goreyım devamlı ınsanın goresı gelıyor bebegı :)
amin canım benım ınsallah oksururken bırden ogurmeye donduruyor bos mıde olmasa bu kadar ıskence olmaz gıbı megelıyor ıns bı an once gecer otobuste tuttu sanırım bıraz :)Allah yardımcın olsun cnm bi anda bıçak gibi kesilir inş bu sıkıntıların şu hamileliğin tadını çıkarmak nasip olsun inş..
aynen canım elımde olsa valla ultrasona baglı kalırım:) dun babamız steteskopla karnımı dınlemeye calısarak ozlemını gıdermeye calıstı ama malesef sonucsuz kaldı bı umut yaptım dedım ama yok:) bızım oglan cok sessız:)heee elinde olsa ultrasona bağlı yaşarsın bilirim
aynen canım elımde olsa valla ultrasona baglı kalırım:) dun babamız steteskopla karnımı dınlemeye calısarak ozlemını gıdermeye calıstı ama malesef sonucsuz kaldı bı umut yaptım dedım ama yok:) bızım oglan cok sessız:)
aynen canım elımde olsa valla ultrasona baglı kalırım:) dun babamız steteskopla karnımı dınlemeye calısarak ozlemını gıdermeye calıstı ama malesef sonucsuz kaldı bı umut yaptım dedım ama yok:) bızım oglan cok sessız:)
alemsiniz valla kız onla oluyomuymuş ki :))))
ultrason sanırım bebeklerı rahatsız edıyormus bı yerde okumustum canm baska zararı varmı bılmıyorum 9 ayda 4 taneysecnm ne kadar az ultrason o kadar iyi. Avrupa ülkelerinde 9 ayda 4 ü geçirmiyorlarmış ..
ultrason sanırım bebeklerı rahatsız edıyormus bı yerde okumustum canm baska zararı varmı bılmıyorum 9 ayda 4 taneysebızım suan 6-7 tane fotografımız oldu
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür doktordan geldik
Giderken eşim bıraktı dönüştede yürüyerek döndük ve bugünki yürüyüşümüde yapmış oldum.
Doktor büyük kız için fena üşütmüş dedi ve 3 - 4 adet ilaç yazdı. Aslında bana kalsa iğne yazmasını istedim ama bu sefer büyük kız söylenince istemem diye bana gülümseyerek sipariş üzerine iğne yazmıyorum dedi
Bakalım ilaçlardan fayda görmezse mecbur iğne yiyecek
Ufaklıkta çok hafif bir soğuk algınlığı var diye ona sadece AFerin yazdı
Dönüşte birazda çarşıda dolaştıp alışverişimizi yapıp evimize geldik
Birazdan komşu ablam kahve içmeye gelecek
Öğlenlik mercimek çorbası yapıyorum hem çocuklara da iyi gelir sıcak sıcak
Bu arada tuhafiyeye girdik ve çok güzel ebruli bir ip aldım küçük kuşuma
Bugün çok üşümüş dışarda Anneciğim şapkam çok ufak geliyor bana güzel bir şapka alalım mı diyince hadi ben öreyim diye düşündümhem banada eğlence olur
oyle malsef canımbizim ülkemizde öyle üzgünüm ama ben güvenmiyorum ülkemizdeki birçok hekime üzgünüm. onlara sorunca yok öyle bir şey diyorlar. ama Avrupa ülkelerinde mezurayla göbeği ölçüp yolluyorlarmış sanıyorum ki ultrasondan gelen ışınlardan dolayı zarar olduğunu düşünüyorlar. ama ben de çok ultrasona girdim. yani dr ne derse yapıyoruz işte cnm.
geçmiş olsun cnm tekrardan umarım daha ilerlemeden atlatır kuzular. sopunda güzel olmuş. bravo sana. her şeyden bir sağlıklı yaşam çıkarıyorsun..
aman cnm dikkat et lütfen. ne güzel düzen oturtmuştun bozma.
seni takip ettiğim kadarıyla baya zor kilo veriyorsun. hemen bir kaçamakta geliyorlar. zor bir vücut direncin var. ama maşallah sen onu yola getirdin. böyle yapmışken sakın dönme yolundan. senin hedefine ulaştığını görmeyi çok istiyorum.
çünkü çok güzel emek veriyorsun. ben seni 90+ da takip ediyordum. spor salonunda ki ilk tartılmanda yaşadığın sevinci inan ben de yaşamıştım :)
şimdi daha güzellerini yaşatacaksın hepimize eminim ben..
geçmiş olsun cecom bende istiyorum atkı bere oreyim diye ama nasıl bi şey yapayım bilmiyorum yaa çokta örgü bilmiyom yani öyle model falanSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür doktordan geldik
Giderken eşim bıraktı dönüştede yürüyerek döndük ve bugünki yürüyüşümüde yapmış oldum.
Doktor büyük kız için fena üşütmüş dedi ve 3 - 4 adet ilaç yazdı. Aslında bana kalsa iğne yazmasını istedim ama bu sefer büyük kız söylenince istemem diye bana gülümseyerek sipariş üzerine iğne yazmıyorum dedi
Bakalım ilaçlardan fayda görmezse mecbur iğne yiyecek
Ufaklıkta çok hafif bir soğuk algınlığı var diye ona sadece AFerin yazdı
Dönüşte birazda çarşıda dolaştıp alışverişimizi yapıp evimize geldik
Birazdan komşu ablam kahve içmeye gelecek
Öğlenlik mercimek çorbası yapıyorum hem çocuklara da iyi gelir sıcak sıcak
Bu arada tuhafiyeye girdik ve çok güzel ebruli bir ip aldım küçük kuşuma
Bugün çok üşümüş dışarda Anneciğim şapkam çok ufak geliyor bana güzel bir şapka alalım mı diyince hadi ben öreyim diye düşündümhem banada eğlence olur
Aynen canım çok çok zor kilo veriyorum normalde hatta veriyordum diyeyim çünkü şükür artık eskisi kadar sıkıntılı değil ama dediğin gibi nasıl bir bünyeyse anında geri almaya hazır
Kesinlikle bundan sonra çok çok daha dikkatli olacağıma emin olabilirsiniz
Evet spor salonunda ilk ay süper vermiştim ama maalesef çabuk gidenler bir okadar çabuk geri dönüyor
Bundan sonra kesinlikle Karatay dışına çıkmayacağım hatta bir yandanda kitabımı çok dikkatli okuyorum
Ay moralimi Bozuyorum hersey bitmiş gibi oluyo tavsiyede uyacagim ya bide bişey soruyu m öğlen yemek neler yiyebilirim
ben geldimmmmmm kızlar nasılsınız ay ben burayı çok özledim ama kilo alıpda geldim sanırım 83 filan oldum geriii ama uslu öğrencilik günlerime devam edip tezelden atacam kızlarrrrrrrrrrrr nişanlandım bennn :)) face resimleri attımm
Selam kizlar otobuse bindim simdi hemen yaslar akmaya başladı tabi zor tutuyorum kendimi şuan
hoşgeldin güzelim hayirlisi uğurlu olsun inş Rabbim hic ayirmasin inş insanin sevdiğinden ayri düşmesi çok zor kilolari verirsin kuzum tek sorun kilo olsun yeterki
Bakalım bu akşam arkadaş gördü ( bayıldı hepsine) o kolyelerin çok daha dandiklerini görmüştüm bunları 10 liradan aşağı verme malzemelerin çok kaliteli dedi
Yarın bir ara fırsatım olursa Komşu ablamada göstericeğim sonuçta yeğenide benim yerime satacağı için 1 - 2 lira üzerine koyacak ona göre fiyat belirleriz ki hani fahiş bir fiyat belirlemeyelim ki satılsın
Canım ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah bir sonraki hafta bende eksi bildirim yapanlardan olacağım
Bu arada kızlar sizleri tebrik ediyorumharika sonuçlar var
RAbbim tamamına erdirsin...Aminnnnn
İNşallah kuğu gibi gelin olduğunuda görürüz
Bu arada benim faceimde eklimisin hatırlayamadım ama hemen bakıyorum
elmamşekerim dilaram çooook sevindim hayırlı olsun canım. vallahi halim yoktu nete girmeye. sırf senin için girdim. yarın da diyarbakırdayım şekerim. süpriz gezi
kızlaar bı gıttım gelemedım 3 gündür bıldırımde yapamadım.. özür dilerimhem barınak hayvanları için calıştım hem de çok hastaydım 3 gun pc acamadım. eve gelır gelmez uyudum uyku duzenımıde kurdum bu arada cok sukur yoksa gece oturup gündüz yatıyodum annem cok kızıyodu
bu hafta bıldırımım de gec olduıns yetısır .
başlangıç: 84.5
geçen hafta: 83.2
bu sabah: 82.4
bu hafta giden : 800 gr
toplam giden: 2.1
haftanın 2 gununu yolda gecırdım ve sabahları poaca öğleden sonraları döner durumu yememe ragmen 800 gr verebıldıgımı gormek ıyı geldı bu haftadan hıc umudum yoktu. bugunde klasık kalvaltı tabagım sonrası hava guzeldı dısarları gezmeye cıktım ve bı suprızle aksam yemeginde buldum kendımı bı arkadaslahiç ekmek yemedim
ben gecen haftakı lısteyıde goremedım kımler ne yapmıstı kım bırıncı olmustum merak ettım
saol cnm inş kırıcam şu direnci.. sonrası gelir inş :)
cnm kalsiyum ve magnezyum ilaçların varsa la. bebiş artık büyüdü senin kalsiyumunu alıyor. inş dişlerine zarar gelmez. belki duymuşsundur birçok anne hamilelikte veya sonrasında diş problemi yaşar.. kramp gibi ağrılarda olur artık. dr danışırsan sana bu ilaçları verir. suya atılıp içiliyor. ben böyle ağrı çekince hemen 1 magnezyum alırdım keserdi anında..
sen benim eve gelsen intihar edersin cnm. ne titiz hatunsun :)
cnm bak çektiğin zorlukları unutma. verince bir daha sakın alma. bizler kilo almaya çok meyilliyiz o yüzden her daim dikkat etmek zorundayız. bende 23 kilo vermiştim. hamilelik evlilik derken. 10 kilo almıştım tekrar. neyse ki 5 kilom kaldı. yine de 23 kiloyu almadım çünkü diyet yapmak meşakkatli iş. kendinle başa çıkmaya çalışırken bir de çevreyle uğraşıyorsun..
eline sağlık cnm. hakkını helal et. nasıl emek veriyorsun hayranım sana..
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim :)
ınsallah cabuk gecer canım sayılı gunlergercı sınav haftamda yaklastıSlm şekerlerGüzel bir hafta olsun hepimiz için inşşş
Moral bozmak yok kuzummbitanem öğle yemeklerinde çorba salata sebze yemeği ızgara ne istersen yiyebilirsin
Hoşgeldin şekercim allah tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar dilerim canımcımmdüğüne dek kuğu yapacağız seni tatlım bundan sonra bozmak yok
Sayılı gün çabuk geçer Mervişim üzme kendini hem yalnız değilsinki paşamız vartemizlik yapacağpım diye çok yorma kendini yavaş yavaş yaparsın
Rica ederim bitanemmmatlım karatayda 2,5 öğün yapılabiliyor söylemiştik ama sen acıkmadığın için tercih etmemiştin tatlım geçmiş olsun miniklere bu arada snein tahlil sonuçları ne oldu hala yaptıracaksın aşkolsun bence miniklere de d vitamini başla bağışıklıkları güçlendin adaşım
İyi gezmeler kuzummmm hakettin
malesef bildirim için geç kaldın tatlım sağlık olsun en azından aylık listeye işlerizhoşgeldin cnmm tbrk ederim gzel vermişsin
elbette kıracaksın bitanemmm sadece sabırrrrica ederim tatlım helall olsun severek yapıyorum ben
ooo kaçak hoşgeldin
geçmiş olsun cecom bende istiyorum atkı bere oreyim diye ama nasıl bi şey yapayım bilmiyorum yaa çokta örgü bilmiyom yani öyle model falan
Rica ederim bitanemmmatlım karatayda 2,5 öğün yapılabiliyor söylemiştik ama sen acıkmadığın için tercih etmemiştin tatlım geçmiş olsun miniklere bu arada snein tahlil sonuçları ne oldu hala yaptıracaksın aşkolsun bence miniklere de d vitamini başla bağışıklıkları güçlendin adaşım
çok güzelmiş renkler benimde geçen seneden bi sürü açılmamış ipim var bi kurcalıyayım bakalım akşamaCanım bak ben bu ipten aldım ( akıllı ip diye geçiyor)
Eki Görüntüle 1291025
NOrmal bir düz bir ters örmeyi düşünüyorum şalı ki sıcak tutsun
Bereninde alt kısmını yine öyle kalın örüp sonra düz örmeyi düşünüyorum ucuna doğruda ilmikleri azaltıp hafif kuyruklu yapmayı düşünüyorumipim kalırsada ucuna bir ponpon yaparım
hoş geldin cnm. aleyküm selam..kızlar selam
geçen çarşambadan beri yoktum bu gün işbaşı yaptım baya geçmiş birikmiş okumaya çalışayım size selam etmek istedim özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?