80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heee elinde olsa ultrasona bağlı yaşarsın bilirim

Allah yardımcın olsun cnm bi anda bıçak gibi kesilir inş bu sıkıntıların şu hamileliğin tadını çıkarmak nasip olsun inş..
amin canım benım ınsallah oksururken bırden ogurmeye donduruyor bos mıde olmasa bu kadar ıskence olmaz gıbı megelıyor ıns bı an once gecer otobuste tuttu sanırım bıraz :)

heee elinde olsa ultrasona bağlı yaşarsın bilirim
aynen canım elımde olsa valla ultrasona baglı kalırım:) dun babamız steteskopla karnımı dınlemeye calısarak ozlemını gıdermeye calıstı ama malesef sonucsuz kaldı bı umut yaptım dedım ama yok:) bızım oglan cok sessız:)

cnm ne kadar az ultrason o kadar iyi. Avrupa ülkelerinde 9 ayda 4 ü geçirmiyorlarmış ..

cnm ne kadar az ultrason o kadar iyi. Avrupa ülkelerinde 9 ayda 4 ü geçirmiyorlarmış ..
ultrason sanırım bebeklerı rahatsız edıyormus bı yerde okumustum canm baska zararı varmı bılmıyorum 9 ayda 4 taneyse bızım suan 6-7 tane fotografımız oldu

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür doktordan geldik
Giderken eşim bıraktı dönüştede yürüyerek döndük ve bugünki yürüyüşümüde yapmış oldum.
Doktor büyük kız için fena üşütmüş dedi ve 3 - 4 adet ilaç yazdı. Aslında bana kalsa iğne yazmasını istedim ama bu sefer büyük kız söylenince istemem diye bana gülümseyerek sipariş üzerine iğne yazmıyorum dedi
Bakalım ilaçlardan fayda görmezse mecbur iğne yiyecek

Ufaklıkta çok hafif bir soğuk algınlığı var diye ona sadece AFerin yazdı
Dönüşte birazda çarşıda dolaştıp alışverişimizi yapıp evimize geldik
Birazdan komşu ablam kahve içmeye gelecek
Öğlenlik mercimek çorbası yapıyorum hem çocuklara da iyi gelir sıcak sıcak

Bu arada tuhafiyeye girdik ve çok güzel ebruli bir ip aldım küçük kuşuma
Bugün çok üşümüş dışarda Anneciğim şapkam çok ufak geliyor bana güzel bir şapka alalım mı diyince hadi ben öreyim diye düşündüm hem banada eğlence olur

ultrason sanırım bebeklerı rahatsız edıyormus bı yerde okumustum canm baska zararı varmı bılmıyorum 9 ayda 4 taneyse bızım suan 6-7 tane fotografımız oldu

bizim ülkemizde öyle üzgünüm ama ben güvenmiyorum ülkemizdeki birçok hekime üzgünüm. onlara sorunca yok öyle bir şey diyorlar. ama Avrupa ülkelerinde mezurayla göbeği ölçüp yolluyorlarmış sanıyorum ki ultrasondan gelen ışınlardan dolayı zarar olduğunu düşünüyorlar. ama ben de çok ultrasona girdim. yani dr ne derse yapıyoruz işte cnm.

geçmiş olsun cnm tekrardan umarım daha ilerlemeden atlatır kuzular. sporunda güzel olmuş. bravo sana. her şeyden bir sağlıklı yaşam çıkarıyorsun..

oyle malsef canım

Aynen canım çok çok zor kilo veriyorum normalde hatta veriyordum diyeyim çünkü şükür artık eskisi kadar sıkıntılı değil ama dediğin gibi nasıl bir bünyeyse anında geri almaya hazır
Kesinlikle bundan sonra çok çok daha dikkatli olacağıma emin olabilirsiniz
Evet spor salonunda ilk ay süper vermiştim ama maalesef çabuk gidenler bir okadar çabuk geri dönüyor
Bundan sonra kesinlikle Karatay dışına çıkmayacağım hatta bir yandanda kitabımı çok dikkatli okuyorum

geçmiş olsun cecom bende istiyorum atkı bere oreyim diye ama nasıl bi şey yapayım bilmiyorum yaa çokta örgü bilmiyom yani öyle model falan

cnm maalesef kilolu insanların yani bizlerin bünyesi kilo almaya çok elverişli. hedefi tuttursak bile her daim dikkat etmek zorundayız.. inş hedefine bi ulaş sen zaten dikkat edersin her zaman. bu günler unutulmuyor çünkü ..

Slm şekerler Güzel bir hafta olsun hepimiz için inşşş

Ay moralimi Bozuyorum hersey bitmiş gibi oluyo tavsiyede uyacagim ya bide bişey soruyu m öğlen yemek neler yiyebilirim

Moral bozmak yok kuzumm bitanem öğle yemeklerinde çorba salata sebze yemeği ızgara ne istersen yiyebilirsin

Hoşgeldin şekercim allah tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar dilerim canımcımm düğüne dek kuğu yapacağız seni tatlım bundan sonra bozmak yok

Sayılı gün çabuk geçer Mervişim üzme kendini hem yalnız değilsinki paşamız var temizlik yapacağpım diye çok yorma kendini yavaş yavaş yaparsın

Rica ederim bitanemmm atlım karatayda 2,5 öğün yapılabiliyor söylemiştik ama sen acıkmadığın için tercih etmemiştin tatlım geçmiş olsun miniklere bu arada snein tahlil sonuçları ne oldu hala yaptıracaksın aşkolsun bence miniklere de d vitamini başla bağışıklıkları güçlendin adaşım

elmamşekerim dilaram çooook sevindim hayırlı olsun canım. vallahi halim yoktu nete girmeye. sırf senin için girdim. yarın da diyarbakırdayım şekerim. süpriz gezi

İyi gezmeler kuzummmm hakettin

malesef bildirim için geç kaldın tatlım sağlık olsun en azından aylık listeye işleriz hoşgeldin cnmm tbrk ederim gzel vermişsin

elbette kıracaksın bitanemmm sadece sabırrr rica ederim tatlım helall olsun severek yapıyorum ben
gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim :)

ooo kaçak hoşgeldin

ınsallah cabuk gecer canım sayılı gunlergercı sınav haftamda yaklastı

Herkese mrb ben kahvaltıya yaptım evi topladım yarım saat oğlumu babaya bırakıp yürüdüm ay anladım ki spor olmadan olmuyo sabah
1 yumurta
4 ceviz
Peynir
5 zeytin
Aksama ne yapsam karar veremedim et dün yedim ayyy zaten biri yemek yapsa ben de yesem diyet daha kolay olcak cocukla çorba salata ana yemek derken insan öluyo

geçmiş olsun cecom bende istiyorum atkı bere oreyim diye ama nasıl bi şey yapayım bilmiyorum yaa çokta örgü bilmiyom yani öyle model falan

Canım bak ben bu ipten aldım ( akıllı ip diye geçiyor )

NOrmal bir düz bir ters örmeyi düşünüyorum şalı ki sıcak tutsun
Bereninde alt kısmını yine öyle kalın örüp sonra düz örmeyi düşünüyorum ucuna doğruda ilmikleri azaltıp hafif kuyruklu yapmayı düşünüyorum ipim kalırsada ucuna bir ponpon yaparım

Sorma adaşım ne desen yeridir
Bu sabah aklıma geldi ama sabah 6da uyanınca kahvaltım geçikmesin istedim o yüzden aklıma geldiği halde kahvaltımı ettim Şu ara iyiyim şükür hatta hemşire beni kilo takibi için çağırmıştı onada dedim benim takip işi ne olucak diye o bile aman boşver kilo takibini dedi
Birde hormonlara devlet hastanesi bakıyormuş ancak o yüzden dahiliyeden randevu almam lazım
En azından devlet hastanesi daha evvel muayeneye başladığından orası daha iyi olur benim için çünkü sağ lsun 8de muayene başlangıçı yazdığı halde bizim doktor 10da geliyor eee o saatte kadarda aç kalmak benim için iyi değil.

çok güzelmiş renkler benimde geçen seneden bi sürü açılmamış ipim var bi kurcalıyayım bakalım akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…