80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptancım ellerine sağlık sana mahcup olmak istemiyom bu hafta asılıcam fazlalıklardan kurtulucam

çarşambadan beri yoktum siz yenisiniz sanırım hoşgeldiniz

saol cnm iyidir.
ev iş bebk diyet işte hepsi dört dörtlük olmasa da idare eder. sen nasılsın, tatil tatil mi oldu yoksa yoğunluk iş güç mü ? :)
cenazeye gittik apartopar rizeye kaynım vefat etti şeker hastalığı organları iflas ettirmiş sonunda 76 yaşında kaçınılmaz son oldu işte

kızlar selam
geçen çarşambadan beri yoktum bu gün işbaşı yaptım baya geçmiş birikmiş okumaya çalışayım size selam etmek istedim özledim hepinizi
hoşgeldin canim benim ozlettin kendini

cenazeye gittik apartopar rizeye kaynım vefat etti şeker hastalığı organları iflas ettirmiş sonunda 76 yaşında kaçınılmaz son oldu işte
Allah rahmet eylesin cnm basiniz sağolsun

sağol tatlım ne var ne yok yaradımı kk sana
iyi canım kk bana yaradı da ben ona pek yaramadım.. kabızlıktan sonra birde hemoroid derken arkadan regl oldum bide şehir dışına misafirlik saldım son üç gün iyice... kk olmasaydı böyle toplanamazdım ve bugün kaldığım yerden devam edemezdim...

Sweetdimple, çok güzel bir liste olmuş. Ellerine sağlık. Benim de ilk listem. Heyecanlandım resmen )

Dün misafirim vardı. Çok kötü geçti. Bugün de niyetliyi inş. İftar bekliyorum sabırsızlıkla. Yedikten sonra yazarım.

Hepinize iyi haftalar.

herkese merhaba ..haftasonu çok yoğun geçti giremedim hiç...ctesi akşam bi arkadşaın düğünü vardı kuaför falan koşturmayla geçti..dün de evde mayıştık resmen...öğleden sonraç ıktık bi kaç alınacak vardı sonra market sonra da kayınvalideme gittik yemeği orada yedik geldik,ctesi pazar pztesi menülerini yazayım hemen :)

ctesi
kahvaltı 1 salatalık 1 domates 2dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
öğlen 4 kaçık bezelye 1 çay bardağı yoğurt bi dilim kepek ekmeği
akşam malum düğündeydik..mezelerle biraz kaçtı dengem sanki ama hiç ekmek yemedim, ızgara salata ve birkaç mezeyi tırtıkladım bi de biraz patates püresi vardı birazcık ondan tırtıkladım ama hepsini yemedim :)

pazar
kahvaltı menemen eşim yaptı süper yapar ellerine sağlık :)) 1 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği şeekrsz çay
ara 1 mandalina 1 bardak süt
öğleni geçiştirdik kahvaltıyı geç yapınca
akşam kayınvalimdeki menü...1 kase şehriye çorbası 4 köfte 2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık ıspanak ve salata o 1 dilim ekmeği yemesem iyiydi yapmış hepsinin tadına baktık tabii :)
ara 1/2 armut 1 bardak süt

pztesi
kahvaltı-ara 1 doamtes 1 salatalık 2 y biber 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
öğlen 1 domates 1 galeta
ara 1 mandalina
akşam fırında palamut ve salata
ara 1 vardak sğt ve 1 meyve ile kapatırız günü sanırım.

bu arada soğan suyunu içiyorum ve adaçayına da devam ..
kaçamaksız bol eksili günler diliyorum hepimize sağlıkla mutlulukla :)
lesllie ile 3 mile yürüyüşümü de yaptım ayrıca... :)

hayırlı akşamlar kızlar
bu gün muharremin 10 u hepimizin aşure günü mubarek olsun..
bu gün bebim görümcenin gittiği sohbet varmış ille sende gel dedi..bende mubarek gün gidiyim kulağıma birşeyer girer diye gittim..iyikide gitmişim ,sakalı şerifi getirmişler misafir olduğumuz eve,çok duygulandım ilk defa sakalı şerifi öpmek nasip oldu iyikide gitmişim..

mervecim,2.oyunda benden.işallah birinci yaparız seni tatlı anne..

neslihan hoşgeldin,başınız sağolsun canım..
kilo değildir o ödemdir ödem..

cecomm geçmiş olsun kızlara,işallah çabuk toparlanırlar fıstıklar,iplerinde çok güzelmiş ..

ayyüzlüm oğlunun doğum günü kutlu olsun,güzel günlerini gör işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…