ne mutlu canim sana sakalli şerifi gormussun bugün bende birşeyler yapmaya calistim aşure günü diye Rabbim kabul etsin inş yok kiz birinci olmak gibi derdim yok zaten diğer yemeklerin yaninda baya sönük kaliyor oy icin sagol kuzum:)hayırlı akşamlar kızlar
bu gün muharremin 10 u hepimizin aşure günü mubarek olsun..
bu gün bebim görümcenin gittiği sohbet varmış ille sende gel dedi..bende mubarek gün gidiyim kulağıma birşeyer girer diye gittim..iyikide gitmişim ,sakalı şerifi getirmişler misafir olduğumuz eve,çok duygulandım ilk defa sakalı şerifi öpmek nasip oldu iyikide gitmişim..
mervecim,2.oyunda benden.işallah birinci yaparız seni tatlı anne..
neslihan hoşgeldin,başınız sağolsun canım..
kilo değildir o ödemdir ödem..
cecomm geçmiş olsun kızlara,işallah çabuk toparlanırlar fıstıklar,iplerinde çok güzelmiş ..
ayyüzlüm oğlunun doğum günü kutlu olsun,güzel günlerini gör işallah..
verilebilir elbette canim ogleyi neden meyveyle geciriyorsunKahvaltı
yumurta domates peynir 1 tane küçük haşlanmış patates çay
Öğlen
Elma mandalina
Akşam
Bir kase mercimek çorbası etsiz çiğköfte ayran
6dan sonra bişey yemiyorum
böyle kilo verir miyim sizce kızlar(
verilebilir elbette canim ogleyi neden meyveyle geciriyorsun
aslında 2 öğün yapmak istedim ama olmadı ben de yemek yerine meyveyi koydum ama zorlanıyorum açıkçası.2 ayda 10 kilo vermek istiyorum hedefim bu ama sanki fazla yiyomuşum gibi
Fazla yemiyorsun aslında canm verilmeyecek kilo değil ben ilk ayda 13 kil vermiştim meyve yerine kuru yemiste yiyebilisin ben meyve yediğinde daha çok acikiyorumaslında 2 öğün yapmak istedim ama olmadı ben de yemek yerine meyveyi koydum ama zorlanıyorum açıkçası.2 ayda 10 kilo vermek istiyorum hedefim bu ama sanki fazla yiyomuşum gibi
ilk ayda 13 kilo muFazla yemiyorsun aslında canm verilmeyecek kilo değil ben ilk ayda 13 kil vermiştim meyve yerine kuru yemiste yiyebilisin ben meyve yediğinde daha çok acikiyorum
valla canım ben nasıl dıyeyım cıps kola pızza abur cubur yıyordum hep su ıcmezdım hepdısardan yemek yerdım. kılo vermeye karar verdıgımde bunları hayatımdan cıkardım suyu hayatıma dahıl ettım ve sebzelerı hayatıma soktum ve tabıkı spor :)herhangı bılısteye mutabık kalmadım besınlerı arastırdım ona gore tukketım canmilk ayda 13 kilo mu
nasıl başardın canım valla helal olsun.bana da taktik ver
bende aynı o tiplerdenimvalla canım ben nasıl dıyeyım cıps kola pızza abur cubur yıyordum hep su ıcmezdım hepdısardan yemek yerdım. kılo vermeye karar verdıgımde bunları hayatımdan cıkardım suyu hayatıma dahıl ettım ve sebzelerı hayatıma soktum ve tabıkı spor :)herhangı bılısteye mutabık kalmadım besınlerı arastırdım ona gore tukketım canm
Allah kabul etsin canimmenüm
sahur..1 nar.yarım armut 3 yudum süt..
akşam .3 kşk etli bulgur pilavı,3 çatal patates ,peynir..çay..
Canım bak ben bu ipten aldım ( akıllı ip diye geçiyor)
Eki Görüntüle 1291025
NOrmal bir düz bir ters örmeyi düşünüyorum şalı ki sıcak tutsun
Bereninde alt kısmını yine öyle kalın örüp sonra düz örmeyi düşünüyorum ucuna doğruda ilmikleri azaltıp hafif kuyruklu yapmayı düşünüyorumipim kalırsada ucuna bir ponpon yaparım
Sorma adaşım ne desen yeridir
Bu sabah aklıma geldi ama sabah 6da uyanınca kahvaltım geçikmesin istedim o yüzden aklıma geldiği halde kahvaltımı ettimŞu ara iyiyim şükür hatta hemşire beni kilo takibi için çağırmıştı onada dedim benim takip işi ne olucak diye o bile aman boşver kilo takibini dedi
Birde hormonlara devlet hastanesi bakıyormuş ancak o yüzden dahiliyeden randevu almam lazım
En azından devlet hastanesi daha evvel muayeneye başladığından orası daha iyi olur benim için çünkü sağ lsun 8de muayene başlangıçı yazdığı halde bizim doktor 10da geliyoreee o saatte kadarda aç kalmak benim için iyi değil.
kaptancım ellerine sağlık sana mahcup olmak istemiyom bu hafta asılıcam fazlalıklardan kurtulucam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...84/page-33#post-37601352page-33#post-37601352
Kizlar yemek yarismasi oylamaya acildi bi delilik yapip bende katilmistim bakalim sonuç ne olacak
Sweetdimple, çok güzel bir liste olmuş. Ellerine sağlık. Benim de ilk listem. Heyecanlandım resmen )
Dün misafirim vardı. Çok kötü geçti. Bugün de niyetliyi inş. İftar bekliyorum sabırsızlıkla. Yedikten sonra yazarım.
Hepinize iyi haftalar.
hayırlı akşamlar kızlar
bu gün muharremin 10 u hepimizin aşure günü mubarek olsun..
bu gün bebim görümcenin gittiği sohbet varmış ille sende gel dedi..bende mubarek gün gidiyim kulağıma birşeyer girer diye gittim..iyikide gitmişim ,sakalı şerifi getirmişler misafir olduğumuz eve,çok duygulandım ilk defa sakalı şerifi öpmek nasip oldu iyikide gitmişim..
mervecim,2.oyunda benden.işallah birinci yaparız seni tatlı anne..
neslihan hoşgeldin,başınız sağolsun canım..
kilo değildir o ödemdir ödem..
cecomm geçmiş olsun kızlara,işallah çabuk toparlanırlar fıstıklar,iplerinde çok güzelmiş ..
ayyüzlüm oğlunun doğum günü kutlu olsun,güzel günlerini gör işallah..
Bugün neler yedim ben nerde CIS varsa yedim
Oglen
Karisik pizza
Patates kizartmasi
1 bardak kola
Aksam
1 -2 tane dedeboluk
2-3 tane melki
4 tane karalahana sarma
Domates tursusu
Bir isirik şekerli gözleme
2 kasik aşure geceye doğru kalanida yiyebilirim
Bugün çok tuhaf ve sagliksiz bi beslenme oldu
kızlar hayırlı akşamlarr
neler yapıyosunuz bakalım? :)
bu arada menüme geçeyim
uyanır uyanmaz ılık su
KAHVALTI
nefsimi köreltecek kadar simit ve bal
beyaz peynir kaşar peynir
şekersiz çay
ÖĞLEN
domates çorbası
nefsimi köreltecek kadar bol yoğurtlu mantı
1 elma
AKŞAM
kuru fasülye
salatalık turşusu
bu arada bu bitki çayı içiyordum ya kızlar hani bahsettim bir gün hastalanmıştım o gün bugündür içmiyorum o çayı şimdi de şişkinlik sorunum oluştu biraz çayı bırakınca tekrar başlasam mı yoksa bünyemi alıştırmasam mı bilemedim?
bu arada kilom 78-79 arası gidip geliyor
Kahvaltı
yumurta domates peynir 1 tane küçük haşlanmış patates çay
Öğlen
Elma mandalina
Akşam
Bir kase mercimek çorbası etsiz çiğköfte ayran
6dan sonra bişey yemiyorum
böyle kilo verir miyim sizce kızlar(
aslında 2 öğün yapmak istedim ama olmadı ben de yemek yerine meyveyi koydum ama zorlanıyorum açıkçası.2 ayda 10 kilo vermek istiyorum hedefim bu ama sanki fazla yiyomuşum gibi
menüm
sahur..1 nar.yarım armut 3 yudum süt..
akşam .3 kşk etli bulgur pilavı,3 çatal patates ,peynir..çay..
Ay içim sıkıliyor bugün ya kizlar nerdesin iz
aksam yediklrim
sehrıye çorbası
10 adet yaprak sarma
yogurtlub karnabahar
ay cok yemişim neyse olan olmuş herkese bol eksılı gunler
Aynen canim niki değiştim sorma ne zamandir icmiyordur durduramadim kendimi cok kotu bi beslenme oldu bugün bilmiyorum ki canim aslında her zamanki yanlizligim sanirim Esim yaninda olunca hissetmiyorum pek yanlizligimi ama ayri düşünce aklima gelir cevremde kimsenin kalmadigiİyi akşamlar ben geldimmmm
ah adaşım ahhhtatlım herşeye zaman buluyorsun hiçbirşey senin sağlığından önemli değil
sadece bir gün kuzum yanına da alırsın kahvaltını tahlilden sonra hemen yersinne olur ihmal etme artık
hoşgeldin neslimmmsana güveniyorum kuzummm
hadi hayırlısı başarılar bitanemmnikinimi değiştin bu kim diyorummm
rica ederim bitanemmmallah kabul etsin cnmm
Meleğim iyi ki gitmişsin bak rabbim nasip etmişşş
Herşeyi affediyorum Mervişim ama o kolayı aslapaşamıza yazık gülüm
afiyetolsun tatlımmm kaçamaklar kararındaooo vermişiz
tatlım en azından meyveni yoğurtla ye ki hem insülinini zıplatıp seni çabuk acıktırmasın hem de doymuş olursunaramıza hoşgeldinn
hızlı giden hızlı gelir cnmcım bu 10 kiloyu 1 aydamı aldın tatlım fakat sporla desteklersen neden olmasın
Meleğim sahurda hemen hemen hiçbirşey yememişsin kuzummallah kabul etsin cnm
Geldimmm hayır olsun tatlımmm
Aynen canim niki değiştim sorma ne zamandir icmiyordur durduramadim kendimi cok kotu bi beslenme oldu bugün bilmiyorum ki canim aslında her zamanki yanlizligim sanirim Esim yaninda olunca hissetmiyorum pek yanlizligimi ama ayri düşünce aklima gelir cevremde kimsenin kalmadigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?