80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne mutlu canim sana sakalli şerifi gormussun bugün bende birşeyler yapmaya calistim aşure günü diye Rabbim kabul etsin inş yok kiz birinci olmak gibi derdim yok zaten diğer yemeklerin yaninda baya sönük kaliyor oy icin sagol kuzum:)

Bugün neler yedim ben nerde CIS varsa yedim
Oglen
Karisik pizza
Patates kizartmasi
1 bardak kola
Aksam
1 -2 tane dedeboluk
2-3 tane melki
4 tane karalahana sarma
Domates tursusu
Bir isirik şekerli gözleme
2 kasik aşure geceye doğru kalanida yiyebilirim
Bugün çok tuhaf ve sagliksiz bi beslenme oldu

kızlar hayırlı akşamlarr
neler yapıyosunuz bakalım? :)

bu arada menüme geçeyim
uyanır uyanmaz ılık su

KAHVALTI
nefsimi köreltecek kadar simit ve bal
beyaz peynir kaşar peynir
şekersiz çay

ÖĞLEN
domates çorbası
nefsimi köreltecek kadar bol yoğurtlu mantı
1 elma

AKŞAM
kuru fasülye
salatalık turşusu

bu arada bu bitki çayı içiyordum ya kızlar hani bahsettim bir gün hastalanmıştım o gün bugündür içmiyorum o çayı şimdi de şişkinlik sorunum oluştu biraz çayı bırakınca tekrar başlasam mı yoksa bünyemi alıştırmasam mı bilemedim?

bu arada kilom 78-79 arası gidip geliyor

aslında 2 öğün yapmak istedim ama olmadı ben de yemek yerine meyveyi koydum ama zorlanıyorum açıkçası.2 ayda 10 kilo vermek istiyorum hedefim bu ama sanki fazla yiyomuşum gibi
aslında 2 öğün yapmak istedim ama olmadı ben de yemek yerine meyveyi koydum ama zorlanıyorum açıkçası.2 ayda 10 kilo vermek istiyorum hedefim bu ama sanki fazla yiyomuşum gibi
Fazla yemiyorsun aslında canm verilmeyecek kilo değil ben ilk ayda 13 kil vermiştim meyve yerine kuru yemiste yiyebilisin ben meyve yediğinde daha çok acikiyorum

ilk ayda 13 kilo mu
nasıl başardın canım valla helal olsun.bana da taktik ver
valla canım ben nasıl dıyeyım cıps kola pızza abur cubur yıyordum hep su ıcmezdım hepdısardan yemek yerdım. kılo vermeye karar verdıgımde bunları hayatımdan cıkardım suyu hayatıma dahıl ettım ve sebzelerı hayatıma soktum ve tabıkı spor :)herhangı bılısteye mutabık kalmadım besınlerı arastırdım ona gore tukketım canm

bende aynı o tiplerdenim
abur cubur çikolata of offfff.yemekten doymuş kalksam bile çayın yanında illaki bi çikolata yiyordum.şu an daha başlarındayım o yüzden biraz zor oluyor

İyi akşamlar ben geldimmmm

ah adaşım ahhh tatlım herşeye zaman buluyorsun hiçbirşey senin sağlığından önemli değil
sadece bir gün kuzum yanına da alırsın kahvaltını tahlilden sonra hemen yersin ne olur ihmal etme artık

kaptancım ellerine sağlık sana mahcup olmak istemiyom bu hafta asılıcam fazlalıklardan kurtulucam

hoşgeldin neslimmm sana güveniyorum kuzummm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...84/page-33#post-37601352page-33#post-37601352

Kizlar yemek yarismasi oylamaya acildi bi delilik yapip bende katilmistim bakalim sonuç ne olacak

hadi hayırlısı başarılar bitanemm nikinimi değiştin bu kim diyorummm

rica ederim bitanemmm allah kabul etsin cnmm

Meleğim iyi ki gitmişsin bak rabbim nasip etmişşş

Herşeyi affediyorum Mervişim ama o kolayı asla paşamıza yazık gülüm

afiyetolsun tatlımmm kaçamaklar kararında ooo vermişiz

tatlım en azından meyveni yoğurtla ye ki hem insülinini zıplatıp seni çabuk acıktırmasın hem de doymuş olursunaramıza hoşgeldinn

hızlı giden hızlı gelir cnmcım bu 10 kiloyu 1 aydamı aldın tatlım fakat sporla desteklersen neden olmasın

menüm
sahur..1 nar.yarım armut 3 yudum süt..

akşam .3 kşk etli bulgur pilavı,3 çatal patates ,peynir..çay..

Meleğim sahurda hemen hemen hiçbirşey yememişsin kuzumm allah kabul etsin cnm

Ay içim sıkıliyor bugün ya kizlar nerdesin iz

Geldimmm hayır olsun tatlımmm

Aynen canim niki değiştim sorma ne zamandir icmiyordur durduramadim kendimi cok kotu bi beslenme oldu bugün bilmiyorum ki canim aslında her zamanki yanlizligim sanirim Esim yaninda olunca hissetmiyorum pek yanlizligimi ama ayri düşünce aklima gelir cevremde kimsenin kalmadigi

Kuzum paşan var içinde ne demek kimsem yok yakında derslerin başlar zaten düşünmeye vaktin kalmaz sıkma kendini bziler varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…