80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sarma şayet pirinçliyse biraz fazla kaçmış sanki sağlık olsun yeşilçay iç bitanemm
Pirinç bulgur karışımı ay yeşil çayı içeriyor um cnm mate yada adaçayı içiyorum daha dikkatli olmam gerek polikistik over hastasıyım kaçamak kabul etmiyo bunye

Rabbin var bebeğin var ben de yalnizim ama benimde oğlum var öyle dusunme ya bebeğin de etkilenir cnm

Selam kozlar nasilsiniz elmasekerim hayirliolsun yuzuk tajilmis.cecom kizlarina cook gegeçmiş olsun.efsaxcim sikintin geçer inşallah oglusunla konuş biraz rahatlatir seni

Hoşgeldin Eylülümmm

sagol kuzum benım ıyıkı sızler varsınız zaten szde olmasanız zaten napardım ben

asıl ben ne yapardım eniştede yok bende iyiki tanımışım hepinizi

Pirinç bulgur karışımı ay yeşil çayı içeriyor um cnm mate yada adaçayı içiyorum daha dikkatli olmam gerek polikistik over hastasıyım kaçamak kabul etmiyo bunye

aynen cnmm kuuzm karatay denemek istermisin 1 haftacıkk

Hoşgeldin Eylülümmm

asıl ben ne yapardım eniştede yok bende iyiki tanımışım hepinizi

aynen cnmm kuuzm karatay denemek istermisin 1 haftacıkk
Aslında karatay a uygun yemeye çalışıyorum ama bazı zamanlar kaçamak oluyo ama daha dikkat edicem tavsiyeleri n için teşekkürler

haklısın canım bazen psikolojim alt ust oluyr zatenduygusaldm sımdı daha fena
Hormonların dengesi değişti cnm olur geçer benimde oluyo zaman zaman dünyada herkes yabancı geliyo yalnizim diyorum sonra elimdeki düşünüyorum oğlumu eşimi geçiyo sağlığımız yerinde olsun tek varsın yalnız olalım

Kizlar selam menu yazayim nazarlik
Sabah karanfilli tarcinli cay
Karatay kahvaltisi ek avakado
Ogle 1 mandalin 1 kivi 1 muz 1 ayran biraz findik
yesilcay. T.kahvesi
Aksam pirasa salata ve t.fasulye yogurt
karanfilli tarcinli cay
gun ici 4000 adim
aksam 5dk mekik yapacam daha baş sagligina gelenler oldu

Kaç kaç neslimmm o meyveleri görünce ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…