- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
sagol kuzum benım ıyıkı sızler varsınız zaten szde olmasanız zaten napardım ben
Kuzum paşan var içinde ne demek kimsem yokyakında derslerin başlar zaten düşünmeye vaktin kalmaz sıkma kendini bziler varız
sagol canım benım inş gecerSelam kozlar nasilsiniz elmasekerim hayirliolsun yuzuk tajilmis.cecom kizlarina cook gegeçmiş olsun.efsaxcim sikintin geçer inşallah oglusunla konuş biraz rahatlatir seni
Pirinç bulgur karışımı ay yeşil çayı içeriyor um cnm mate yada adaçayı içiyorum daha dikkatli olmam gerek polikistik over hastasıyım kaçamak kabul etmiyo bunye
Sarma şayet pirinçliyse biraz fazla kaçmış sankisağlık olsun yeşilçay iç bitanemm
Rabbin var bebeğin var ben de yalnizim ama benimde oğlum var öyle dusunme ya bebeğin de etkilenir cnmAynen canim niki değiştim sorma ne zamandir icmiyordur durduramadim kendimi cok kotu bi beslenme oldu bugün bilmiyorum ki canim aslında her zamanki yanlizligim sanirim Esim yaninda olunca hissetmiyorum pek yanlizligimi ama ayri düşünce aklima gelir cevremde kimsenin kalmadigi
haklısın canım bazen psikolojim alt ust oluyr zatenduygusaldm sımdı daha fenaRabbin var bebeğin var ben de yalnizim ama benimde oğlum var öyle dusunme ya bebeğin de etkilenir cnm
Selam kozlar nasilsiniz elmasekerim hayirliolsun yuzuk tajilmis.cecom kizlarina cook gegeçmiş olsun.efsaxcim sikintin geçer inşallah oglusunla konuş biraz rahatlatir seni
sagol kuzum benım ıyıkı sızler varsınız zaten szde olmasanız zaten napardım ben
Pirinç bulgur karışımı ay yeşil çayı içeriyor um cnm mate yada adaçayı içiyorum daha dikkatli olmam gerek polikistik over hastasıyım kaçamak kabul etmiyo bunye
Aslında karatay a uygun yemeye çalışıyorum ama bazı zamanlar kaçamak oluyo ama daha dikkat edicem tavsiyeleri n için teşekkürler
Hoşgeldin Eylülümmm
asıl ben ne yapardım eniştede yok bende iyiki tanımışım hepinizi
aynen cnmm kuuzm karatay denemek istermisin 1 haftacıkk
Aslında karatay a uygun yemeye çalışıyorum ama bazı zamanlar kaçamak oluyo ama daha dikkat edicem tavsiyeleri n için teşekkürler
cansınız hepiniz
Hoşgeldin Eylülümmm
asıl ben ne yapardım eniştede yok bende iyiki tanımışım hepinizi
aynen cnmm kuuzm karatay denemek istermisin 1 haftacıkk
Hormonların dengesi değişti cnm olur geçer benimde oluyo zaman zaman dünyada herkes yabancı geliyo yalnizim diyorum sonra elimdeki düşünüyorum oğlumu eşimi geçiyo sağlığımız yerinde olsun tek varsın yalnız olalımhaklısın canım bazen psikolojim alt ust oluyr zatenduygusaldm sımdı daha fena
Evet ya hemen belli oluyo 2 kere 20 kilo verdim nasıl vermiştim diyorum ya
karatay kaçamak affetmiyor malesef tatlım
Evet ya hemen belli oluyo 2 kere 20 kilo verdim nasıl vermiştim diyorum ya
Ay inşallah ya ikinci cocuk düşünüyorum ilki 8 yıl sonra oldu doktor kilo ver demişti verdim oldu şimdi yine sil baştan hakkımda hayirlisiyla
2 kez başarmışsın kuzumm yine başaracaksın
Ay inşallah ya ikinci cocuk düşünüyorum ilki 8 yıl sonra oldu doktor kilo ver demişti verdim oldu şimdi yine sil baştan hakkımda hayirlisiyla
Kizlar selam menu yazayim nazarlik
Sabah karanfilli tarcinli cay
Karatay kahvaltisi ek avakado
Ogle 1 mandalin 1 kivi 1 muz 1 ayran biraz findik
yesilcay. T.kahvesi
Aksam pirasa salata ve t.fasulye yogurt
karanfilli tarcinli cay
gun ici 4000 adim
aksam 5dk mekik yapacam daha baş sagligina gelenler oldu
aynen canm hormonlar beni alt üst ettiHormonların dengesi değişti cnm olur geçer benimde oluyo zaman zaman dünyada herkes yabancı geliyo yalnizim diyorum sonra elimdeki düşünüyorum oğlumu eşimi geçiyo sağlığımız yerinde olsun tek varsın yalnız olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?