- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
cenazeye gittik apartopar rizeye kaynım vefat etti şeker hastalığı organları iflas ettirmiş sonunda 76 yaşında kaçınılmaz son oldu işte
çokmu banum vitaminsiz kaldım ağzımda yaralar çıktı öğleyi meyve kürüyle atlattım ne bilem
Kaç kaç neslimmm o meyveleri görünce ben
tekrar hoşgeldiniz aramıza ozamanEvet cnm epeydir takip ediyorum önceden 79 topigindeydim terfi ettim
sevgili oynak başım nasılsın keyifler nasılaskrhpozitif canım oyumuda kullanmış bulunuyorum an itibariyle
Başarılar diliyorum güzelim inşallah güzel bir sonuç alırsın
İYİYZ CNM SEN NASILSINgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr dün bi köy yapıp geldikkk artık gidilecek gelecek kalmadı yani umarım öyledir :)))) sizler nasılsızzz
sevgili oynak başım nasılsın keyifler nasıl
Çok şükür canım iyiyim biraz önce keyif kahvemide içtim şekersiz şekersiz
Bir yandan örgümü örüp bir yandan buraya bakayım az dedim işlere girişmedensağ olsun küçük cimcime şalı bi an önce bitsin diye ha bire Anneciğim örsene diyip duruyor
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr dün bi köy yapıp geldikkk artık gidilecek gelecek kalmadı yani umarım öyledir :)))) sizler nasılsızzz
sagol kuzum benım pek sansım yok ama olsun katılmakta guzelaskrhpozitif canım oyumuda kullanmış bulunuyorum an itibariyle
Başarılar diliyorum güzelim inşallah güzel bir sonuç alırsın
gunyadın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım dersın basına oturdum ama bı gozumde burdadua edın kızlar bana 2 hafta sonra sınavlarım baslıyor tırsıyorum ıcıme ders calısma askı gelmesı lazım acılen
aminnnnn canım inşşş bu donemı balı hasarsız atlatayımda ıkıncı donem Allah kerımgünaydın canım o azmi bir an önce ara bul bence çabucak ver sınavlarını bitsin okulun...
canım günaydın, hoş geldin hayırlı olsun..
gunyadın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım dersın basına oturdum ama bı gozumde burdadua edın kızlar bana 2 hafta sonra sınavlarım baslıyor tırsıyorum ıcıme ders calısma askı gelmesı lazım acılen
kız cecoommm senide alıntılamışım kızzzzSanada günaydın canım
Sen nasılsın görüşmeyeli
TATLIM NİKİNİMİ DEĞİŞTİRDİN EFSAX SIN SANIRIM DİMİgunyadın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım dersın basına oturdum ama bı gozumde burdadua edın kızlar bana 2 hafta sonra sınavlarım baslıyor tırsıyorum ıcıme ders calısma askı gelmesı lazım acılen
kız cecoommm senide alıntılamışım kızzzz
iyiyim canım napim dağılan motivemi toplamaya çalışıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?