80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Biliyorum çok geç oldu ama bir mesajlıkda olsa bir bakayım dedim
Akşam üzere saat 5 gibi duşa girdim oturup akşam ve yatsı namazı arasında dua etmek çok sevapmış bugün diye ama sağ olsun eşim yine beni emrivakileriyle baltaladı
Ben duştayken arayıp 20 dakika sonra Annemle yemeğe geleceğiz Annene söyle demiş eşim tabi ben duyunca duşta sinirden köpürdüm adam hiç evde yemek varmı yokmu sormuyor üstelik oturup dua etmeye niyetlenmiştim ne güzel annemler gelmeden
Hemen duştan çıkıp anında küçük kuzuyu giydirdim ( onuda yıkıyordum o arada )
Kendim giyinip anında kendimi mutfağa attım ve akşam yemeği için birşeyler hazırlamaya başladım. Allahtan çorbam vardı öğleden kalma hemen yanına biraz köfte kızartıp birde koca salata yaptım
Eşim gelirkende biraz çiğköfte almış büyük kız istedi diye

Hep birlikte yemek yedik sonrada annemlerin çaya gelmesini bekledik
Daha 15 dakika oldu onlar gideli ve bende anında tek mesajlıkta olsa buraya bakayım dedim
Bİraz Karatay kitabımı okuyup hemen yatacağım malum sabah bana gün erken başlıyor

Bugün yediklerimide yazayım aklımdayken

Sabah; KKK ( klasik karatay kahvaltısı )
Öğle; 1 kase Mercimek çorbası
Akşam; 4 adet ızgara köfte, bol salata, 1 bardak ayran, 3 adet çigköfte ( sırf marulla )

Yarın ne yaparım yemek olarak bilimiyorum ama sabaha Allah kerim Perşembeye kadar idare edeyimde pazar kurulduğu için manavda hem taze hemde daha uyguna mal getiriyor eksiklerimi ondan alırım artık olmadı pazara çıkarım diye düşünyorum

cenazeye gittik apartopar rizeye kaynım vefat etti şeker hastalığı organları iflas ettirmiş sonunda 76 yaşında kaçınılmaz son oldu işte

Canım RAbbim sabırlar versin...Başınız sağ olsun
Mekanı cennet olur inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Bu sabahta şükür 6da uyanabildim ve kahvaltımı güzelce yaptım
Dün doğru dürüst su içmedim ama bugün telafi edeceğim

Bugün pek fazla işim yok sayılır, bir tek nevresimlerimi değiştirip eşimin montlarını yıkıyacağım
Daha sonrada oturup Karatay kitabımı biraz okuyup birazda kızımın şalını örerim
Bu arada benim yeğenler kuşumun şalının renklerini görünce kıskandılar ille Teyze banada ör diye tutturdular artık bu bir bitsin kardeşimede al beğendiğin ipten örerim dedim

sevgili oynak başım nasılsın keyifler nasıl

Çok şükür canım iyiyim biraz önce keyif kahvemide içtim şekersiz şekersiz
Bir yandan örgümü örüp bir yandan buraya bakayım az dedim işlere girişmeden sağ olsun küçük cimcime şalı bi an önce bitsin diye ha bire Anneciğim örsene diyip duruyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr dün bi köy yapıp geldikkk artık gidilecek gelecek kalmadı yani umarım öyledir :)))) sizler nasılsızzz

canım günaydın, hoş geldin hayırlı olsun..

günaydın canım o azmi bir an önce ara bul bence çabucak ver sınavlarını bitsin okulun...

canım günaydın, hoş geldin hayırlı olsun..

Sanada günaydın canım
Sen nasılsın görüşmeyeli

Ümitsizliğe kapılma canım belki kuzucuğumuz sana şans getirir de çok güzel bir sonuç alırsın sınavdan
Bütün dualarımız seninle

TATLIM NİKİNİMİ DEĞİŞTİRDİN EFSAX SIN SANIRIM DİMİ

kız cecoommm senide alıntılamışım kızzzz

iyiyim canım napim dağılan motivemi toplamaya çalışıyom

Hallederizzzzzzzzzzz Bende bir iki gün dağılmıştım ama bugün toparladım şükür Adaşımında dediği gibi karatay kaçamak af etmiyor maalesef ama ben kesinlikle bundan sonra kaçamak yapmayacağıma dair söz verdim
Yaza kadar süper bir fark yaratmamız lazım unutma Eminim sende çok çabuk toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…