80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün daha iyiyim zaten tam moda geçtim... bizde ist. başka bi arkadaşım var onunla yapıyoruz sende takip ediyosun onu instagramda onunla söz verdik bu ay sonuna kadar sıfır kaçamakla deniycez..

bugün daha iyiyim zaten tam moda geçtim... bizde ist. başka bi arkadaşım var onunla yapıyoruz sende takip ediyosun onu instagramda onunla söz verdik bu ay sonuna kadar sıfır kaçamakla deniycez..
evet ben yılbaşına hedefi görmeyi hedefledim. yetti artıkın 75 altını görmek istiyom yaaaa.
yılbaşında hedef 69 koş nesli koşşşşş 69 a koşşş.yeni yılda çıtır olmak lazım dimi

ahhh inşallah canım valla bende ay sonuna kadar 79 istiyorum ilk hedefim bu şuan...

ınsallah canım cok dua edıyorum rabbıme rabbım hayırlısını versın ınss ALLAH razı olsun kuzum
TATLIM NİKİNİMİ DEĞİŞTİRDİN EFSAX SIN SANIRIM DİMİ
ta kendısıyım tatlım azıcıkta ask rh pozıtıf olarak dolanayım dedım

canım benim güzel açıklaman için teşekkür ederim.anca yazabildim kusura bakma lütfen.
lütfen öyle şeyler deme.sen 3 evlat sahibi güzel bir annesin.benim için doğum şekli değil,evlatlarına nasıl titrediğin annelikdir.nice normal doğurup çocuklarını ne hale getiren anacıklar var.Rabbim en hayırlı şekilde yeni annelere meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.ben sadece doğal olarak korkuyorum.ama bir şekilde en hayırlısının olacağına da yürekten inanıyorum.

ve herkese iyi öğlenler fıstık hanımlar..cumadan bu yana hastalıkdan kırılıyorum.işden izin aldım evde başımı kaldıramadım.çorbadan başkada bir şey içmedim yiyemedim.çünkü müthiş mide bulantısı ile geçirdim.bugün işe geldim ve halen her yerim kırılıyor.ama iş işte beklemiyor.neredeyse araya araya telefonumu patlatacaklardı.puff yani..
diğer yandan ev kalabalıkdı.k.validem burada demişdim size.pazar günü yolcu ettik.ben son 3 günü perttim zaten.
ben bu kadar hastalanmazdım aslında ama hem iş hem ev yoğun olunca bedenim isyan bayrağını açtı hanımlar..

geçmiş olsun tatlım acil şifalar

Selam kızlar.. Dünki menümü paylaşayım hemen.

Sabah : Kaşar peyniri, zeytin, bir yumurta, 2 çatal reçel, çok az ekmek
Öğle: Minik bir karnıyarık, bulgur pilavı, turşu, yoğurt
Akşam: Çok az karnabahr yemeği, 4-5 adet yaprak sarması, malesef çok az bir un helvası ( Mevlüd için yapılmıştı)

allah yardımcın olsun. ben bu imtihanlardan geçemiyom malesef

yeme tatlım bunlar sana şeker,kolestrol,kalp yetmezliği,damartıkanıklığı vs. olarak geri döner yemeeeeee

allah yardımcın olsun. ben bu imtihanlardan geçemiyom malesef
sanada aynısını yazayım. yol su elektirik misaliiiiiii
" yeme tatlım bunlar sana şeker,kolestrol,kalp yetmezliği,damartıkanıklığı vs. olarak geri döner yemeeeeee"

yeme tatlım bunlar sana şeker,kolestrol,kalp yetmezliği,damartıkanıklığı vs. olarak geri döner yemeeeeee

sanada aynısını yazayım. yol su elektirik misaliiiiiii
" yeme tatlım bunlar sana şeker,kolestrol,kalp yetmezliği,damartıkanıklığı vs. olarak geri döner yemeeeeee"

Kendime meyveli Yeşilçay yaptım kızlar onu içiyorum

Burnunun diregi sizliyor allahtan hayirlisi grip olmasam bari çok gecmis olsun tatlim

bende nik değiştiricem bende bendeee
değiş kuzum değiş :)

isin zor valla cnm kapat kapilari görmemezlikten gel

Burnunun diregi sizliyor allahtan hayirlisi grip olmasam bariçok gecmis olsun tatlim

değiş kuzum değiş :)

isin zor valla cnm kapat kapilari görmemezlikten gel

Allahtan benim masa üst katta aşağıdakiler aldı ben yukarı çıkıyom dedim kaçtım

Sa kızlarr...uzun bir aradan sonra yıne aranızdayım ,tanıyanlar bilir ,bisure burdaydım
Sonra ,moral bozukluğu kpss nın olmaması ,3yıllık. Bebek özlemı ,ve halen bebek yok
Falan derkennn 78ekadar ınmışken ,yıne 84 oldum
Ve yıne aranızdayım ,menulerımı hergun yazıcam ınş
,hala depresyondan gibiyim ...bu ay yıne adet oldum yıkım yanı
Neyse ,boyle gıtmez dıyorum ve bende başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…