- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
HallederizzzzzzzzzzzBende bir iki gün dağılmıştım ama bugün toparladım şükür Adaşımında dediği gibi karatay kaçamak af etmiyor maalesef ama ben kesinlikle bundan sonra kaçamak yapmayacağıma dair söz verdim
Yaza kadar süper bir fark yaratmamız lazım unutmaEminim sende çok çabuk toparlarsın
evet ben yılbaşına hedefi görmeyi hedefledim. yetti artıkın 75 altını görmek istiyom yaaaa.bugün daha iyiyim zaten tam moda geçtim... bizde ist. başka bi arkadaşım var onunla yapıyoruz sende takip ediyosun onu instagramda onunla söz verdik bu ay sonuna kadar sıfır kaçamakla deniycez..
ahhh inşallah canım valla bende ay sonuna kadar 79 istiyorum ilk hedefim bu şuan...evet ben yılbaşına hedefi görmeyi hedefledim. yetti artıkın 75 altını görmek istiyom yaaaa.
yılbaşında hedef 69 koş nesli koşşşşş 69 a koşşş.yeni yılda çıtır olmak lazım dimi
ınsallah canım cok dua edıyorum rabbıme rabbım hayırlısını versın ınss ALLAH razı olsun kuzumSanada günaydın canım
Sen nasılsın görüşmeyeli
Ümitsizliğe kapılma canım belki kuzucuğumuz sana şans getirir de çok güzel bir sonuç alırsın sınavdan
Bütün dualarımız seninle
ta kendısıyım tatlım azıcıkta ask rh pozıtıf olarak dolanayım dedımTATLIM NİKİNİMİ DEĞİŞTİRDİN EFSAX SIN SANIRIM DİMİ
canım benim güzel açıklaman için teşekkür ederim.anca yazabildim kusura bakma lütfen.harika gitsinde gram gram gitsin sağlıklı olsun yeter...
canım adetin falan yaklaştıysa ödemdir sıkma canını...
aynı bende öyle ne gelen ne giden... korumakta güzel olsun
ödemdir o ödem
cecoommm özlettin kendini.. şu boncukları dağıt bizede bitsin artıııkkkk... gelene bakma sen geldiği gibi gidecek onlar..
ne güzel canım azda olsa vermişsin haftaya dahada iyi olacak inşallah...
canım benim sen sadece yürü zaten spor falan yapma. tebrikler...
sanada hayırlı cumalar canım.. haftaya daha iyi olacak ben inanıyorum...
canım en azından buğday çorbası falan yap bol yoğurtlada terbiyele hem tok tutar hem besleyici
oooo güzel vermişsin
canım ben en baştan beri herkese inat sezeryan demiştim... bu biraz korkmamla alakalı o kadar uğraştılar doktorumda dahil ilk 5 ay herkes normale ikna etmeye çalıştı 5, ayda doktorumda pes etti... ben sezeryanla doğum yaptım sağolsun ama hiiiçç sıkıntı yaşamadım... ilk gün sadece zorlandım biraz sonraki 10 günde dikkat ettim... 8 yıldada ne bir sızım ne bir ağrım ne pişmanlığım olmadı ama yapabiliyorsa bi insan en güzeli normal doğum buna inanıyorum hem sağlık hem estetik açısından...
lütfen öyle şeyler deme.sen 3 evlat sahibi güzel bir annesin.benim için doğum şekli değil,evlatlarına nasıl titrediğin annelikdir.nice normal doğurup çocuklarını ne hale getiren anacıklar var.Rabbim en hayırlı şekilde yeni annelere meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.ben sadece doğal olarak korkuyorum.ama bir şekilde en hayırlısının olacağına da yürekten inanıyorum.ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesinden dolayı suni sancı verilerek doğumum başladı. sabah 8 den akşam 4 e kadar sancı çektim ama bebeğin kalp atışlarında sorun yaşanması nedeniyle sezeryana alındım. çok zor birşey. sütün gelmiyor ayağa kalkamıyorsun. sürekli bakıma muhtaçsın. ikincisinde ssvd istedim olmaz dediler. buradaki hastane kapsamlı olmadığı için kabul etmediler. yine sezeryan oldu. üçüncüde de ikna edemedim. ve artık istesem de normal doğuramam. içimde kaldı anneliğin o hali. sanki anne değilmişim gibi hissediyorum. ha sezeryan arasında sınıflama isterseniz lokal anestezi mi genel anestezimi diye kesinlikle lokal derim. bebeğin ilk sesini duymak gibisi yok. korkuyormusun korkuyorsun ama onu da ufak bir ilaç verip durduruyorlar.
bende nik değiştiricem bende bendeeeınsallah canım cok dua edıyorum rabbıme rabbım hayırlısını versın ınss ALLAH razı olsun kuzum
ta kendısıyım tatlım azıcıkta ask rh pozıtıf olarak dolanayım dedım
geçmiş olsun tatlım acil şifalarcanım benim güzel açıklaman için teşekkür ederim.anca yazabildim kusura bakma lütfen.
lütfen öyle şeyler deme.sen 3 evlat sahibi güzel bir annesin.benim için doğum şekli değil,evlatlarına nasıl titrediğin annelikdir.nice normal doğurup çocuklarını ne hale getiren anacıklar var.Rabbim en hayırlı şekilde yeni annelere meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.ben sadece doğal olarak korkuyorum.ama bir şekilde en hayırlısının olacağına da yürekten inanıyorum.
ve herkese iyi öğlenler fıstık hanımlar..cumadan bu yana hastalıkdan kırılıyorum.işden izin aldım evde başımı kaldıramadım.çorbadan başkada bir şey içmedim yiyemedim.çünkü müthiş mide bulantısı ile geçirdim.bugün işe geldim ve halen her yerim kırılıyor.ama iş işte beklemiyor.neredeyse araya araya telefonumu patlatacaklardı.puff yani..
diğer yandan ev kalabalıkdı.k.validem burada demişdim size.pazar günü yolcu ettik.ben son 3 günü perttim zaten.
ben bu kadar hastalanmazdım aslında ama hem iş hem ev yoğun olunca bedenim isyan bayrağını açtı hanımlar..
teşekkür ederim canım benimgeçmiş olsun tatlım acil şifalar
allah yardımcın olsun. ben bu imtihanlardan geçemiyom malesefkızlaaarrrr işyerimizin iki kapısı var iki ayrı sokağa bakıyor...
bir sokakta aşure diğer sokakta ennnn sevdiğim kazan pilavı dağıtıyo esnaf...
imtihan bunlar imtihannnnn yemiycem işteeee yemem ben öyle şeyler
allah yardımcın olsun. ben bu imtihanlardan geçemiyom malesef
yeme tatlım bunlar sana şeker,kolestrol,kalp yetmezliği,damartıkanıklığı vs. olarak geri döner yemeeeeeekızlaaarrrr işyerimizin iki kapısı var iki ayrı sokağa bakıyor...
sanada aynısını yazayım. yol su elektirik misaliiiiiiiallah yardımcın olsun. ben bu imtihanlardan geçemiyom malesef
yeme tatlım bunlar sana şeker,kolestrol,kalp yetmezliği,damartıkanıklığı vs. olarak geri döner yemeeeeee
sanada aynısını yazayım. yol su elektirik misaliiiiiii
" yeme tatlım bunlar sana şeker,kolestrol,kalp yetmezliği,damartıkanıklığı vs. olarak geri döner yemeeeeee"
çok gecmis olsun tatlimcanım benim güzel açıklaman için teşekkür ederim.anca yazabildim kusura bakma lütfen.
lütfen öyle şeyler deme.sen 3 evlat sahibi güzel bir annesin.benim için doğum şekli değil,evlatlarına nasıl titrediğin annelikdir.nice normal doğurup çocuklarını ne hale getiren anacıklar var.Rabbim en hayırlı şekilde yeni annelere meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.ben sadece doğal olarak korkuyorum.ama bir şekilde en hayırlısının olacağına da yürekten inanıyorum.
ve herkese iyi öğlenler fıstık hanımlar..cumadan bu yana hastalıkdan kırılıyorum.işden izin aldım evde başımı kaldıramadım.çorbadan başkada bir şey içmedim yiyemedim.çünkü müthiş mide bulantısı ile geçirdim.bugün işe geldim ve halen her yerim kırılıyor.ama iş işte beklemiyor.neredeyse araya araya telefonumu patlatacaklardı.puff yani..
diğer yandan ev kalabalıkdı.k.validem burada demişdim size.pazar günü yolcu ettik.ben son 3 günü perttim zaten.
ben bu kadar hastalanmazdım aslında ama hem iş hem ev yoğun olunca bedenim isyan bayrağını açtı hanımlar..
değiş kuzum değiş :)bende nik değiştiricem bende bendeee
isin zor valla cnm kapat kapilari görmemezlikten gelkızlaaarrrr işyerimizin iki kapısı var iki ayrı sokağa bakıyor...
Burnunun diregi sizliyor allahtan hayirlisi grip olmasam bariçok gecmis olsun tatlim
değiş kuzum değiş :)
isin zor valla cnm kapat kapilari görmemezlikten gel
İyi bari canimAllahtan benim masa üst katta aşağıdakiler aldı ben yukarı çıkıyom dedim kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?