canım çok tşk ederim..inşallah hasta olmazsın sıcak tut kendini..Burnunun diregi sizliyor allahtan hayirlisi grip olmasam bariçok gecmis olsun tatlim
değiş kuzum değiş :)
isin zor valla cnm kapat kapilari görmemezlikten gel
hoş geldin cnm inşallah en yakin zamanda bebek sahibi olursunSa kızlarr...uzun bir aradan sonra yıne aranızdayım ,tanıyanlar bilir ,bisure burdaydım
Sonra ,moral bozukluğu kpss nın olmaması ,3yıllık. Bebek özlemı ,ve halen bebek yok
Falan derkennn 78ekadar ınmışken ,yıne 84 oldum
Ve yıne aranızdayım ,menulerımı hergun yazıcam ınş
,hala depresyondan gibiyim ...bu ay yıne adet oldumyıkım yanı
Neyse ,boyle gıtmez dıyorum ve bende başlıyorum
inşallah canmcanım çok tşk ederim..inşallah hasta olmazsın sıcak tut kendini..
biri beni durdursunnnnnn çok kötü bi iştah açılması yaşıyorummm kızın bana lütfennnnnnnn
şekerim benim yaptigim hataya düşme bak bende söze nisanakadar verdim kilo sonra rahata erip homiligirtlak yedim sonuç kilolu bi gelin oldumbiri beni durdursunnnnnn çok kötü bi iştah açılması yaşıyorummm kızın bana lütfennnnnnnn
arada bana da oluyo ... su içiyorum ada çayı içiyorum baktım delircem gidip uyuyorum:)) Allah kolaylık versin hepimize..biri beni durdursunnnnnn çok kötü bi iştah açılması yaşıyorummm kızın bana lütfennnnnnnn
canııım evet çok şükür verdiimİyi akşamlar ben geldimmmm
ah adaşım ahhhtatlım herşeye zaman buluyorsun hiçbirşey senin sağlığından önemli değil
sadece bir gün kuzum yanına da alırsın kahvaltını tahlilden sonra hemen yersinne olur ihmal etme artık
hoşgeldin neslimmmsana güveniyorum kuzummm
hadi hayırlısı başarılar bitanemmnikinimi değiştin bu kim diyorummm
rica ederim bitanemmmallah kabul etsin cnmm
Meleğim iyi ki gitmişsin bak rabbim nasip etmişşş
Herşeyi affediyorum Mervişim ama o kolayı aslapaşamıza yazık gülüm
afiyetolsun tatlımmm kaçamaklar kararındaooo vermişiz
tatlım en azından meyveni yoğurtla ye ki hem insülinini zıplatıp seni çabuk acıktırmasın hem de doymuş olursunaramıza hoşgeldinn
hızlı giden hızlı gelir cnmcım bu 10 kiloyu 1 aydamı aldın tatlım fakat sporla desteklersen neden olmasın
Meleğim sahurda hemen hemen hiçbirşey yememişsin kuzummallah kabul etsin cnm
Geldimmm hayır olsun tatlımmm
ayy okudum şiştim yani yazık kıza... Allah sabır versin selamet versin,o aileye de akıl fikir merhamet versin !slm kızlar. nihayet doğum günü gezme vs. işlerimi bitirdim bol bol cıs yedim ve kürkçü dükkanına döndüm. ben kendime şu gün diye hedef koydukça cozutuyorum ben. azıcık sakinleştim şükür iş yönünden de yeniden başlayabilirim. dün halamın kızına gittim diyarbakırda. eşim toplantıya gitti beni bıraktı bizde kadın kadına kaynattık bol bol. anaaaaam kız iyi çekiyor. kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor. kv si ile aynı binadalar. o 3. kv 8. katta. evleri buz gibi. kalorifer yok. kız soba da mı yok dedim. vermediler daha abla dedi. e donmuyomusunuz dedim. napalım diyor.çok kızdım o an kv sine. hoş kocasına da kızdım çalışmıyor diye. ulen artık boş gezenin boş kalfası olmak için çok geç evlisin ve baba eline bakamazsın. daha kızı el öpmeye de götürmediler. eşim ayıp ettiniz diye kızmış enişteye.
evlerinin her yerinde kablolar var. kız bebiş falan olursa kalkar bunlar tehlikeli dedim. kalkamaz abla dedi. neden dedim. ve neden sonra anladım ki kaçak elektirikkızım bilmiyormusun haram bu dedim. abla biliyom da benim elimde değil dedi. offff kız zebra storun aralıklarını açtım diye nasıl koştu etek giydi. görseler kıyamet kopar diye. bir süre sonra görümcesi geldi. çay servisi yapacak. sehpayı çıkaracak eşimden kaçırmaya çalışıyolar kızı o da aldırmadı. sofra kurulacak görümcesi abla götürsün tepsiyi diyor. ulen ben az sonra o sofrada senin kardeşinle yemek yiyecem. namussuz mu olacam. hoş benim kuzen o ne söylerse söylesin aldırmadı. biz gideceğiz arabaya kadar yolcu edecekler. kocası kıza gel diyo görümce aaa sendemi gidiyorsun diyor şeytan dedi gırtlakla. neyse gitme zamanı geldi kv si yanıma geldi. dediki neden gelmedin yanıma. kusura bakma oğulların evde olduğu için eşim bırakmadı çıkayımyukarı. eşim kıskanç dedi. kendi silahlarıyla temiz vurdum onları şükür atlattık o faslı. çıktık bir baktık yolda astik falan yakmışlar ama ortalık sessiz. hemen çıkalım burdan dedik bastık gaza. sonra silvandaki hala kızına gittik onunlada bir kahve içip hasret giderdikten sonra çok şükür döndük muşa
ay tamam kültürlerimiz farklı ama bizim yanımızda karışmayın eğitmeye çalışmayın. heleki sen görümcesin sen kim oluyon koca dururkenayy okudum şiştim yani yazık kıza... Allah sabır versin selamet versin,o aileye de akıl fikir merhamet versin !
yaw niye nick lerinizi değişiyonuz
hayırlı olsun o zamaniçim sıkıldı dıger nıkten canımdegısıklık ıyı olur dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?