80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

hoş geldin cnm inşallah en yakin zamanda bebek sahibi olursun

canım çok tşk ederim..inşallah hasta olmazsın sıcak tut kendini..
inşallah canm

merhabalar herkese..
okuldan geldim doğru mutfağa girdim hemen öğlen yemeği yerken bir yandan da yemek yapmaya giriştim,pırasa-pazı kavuruyorum onnları yıkadım doğradım attım tencereye.. soğan suyumu hazırladım geldim hemen buraya.biliyorum ki otursam kalkamayacağım...
Dün akşam bi tuhaf oldum ben yine ya..akşam yemeğinde bi üşüme başlaı titriyorum resmen..masadan kalktım elimi sürmedim hiçbişeye eşim topladı sağolsun hemennnn bi battaniye altına girdim...gözümü açamıyorum ama başım bi ağır ağır..bi dünya sanki..koltukta öylece yattım,sonra baktım olmayacak saat 10 gibi gittim yattım sabah 6 ya kadar deliksiz uyumuşum ama ölü gibi... bugün de öyle gözkapaklarım bi ağır...bin yıl uyuyasım var sanki...halbuki işim var taze fasülye aldım bi de onu ayıklayıp pişirsem...haftasonu misafirim gelebilir pratik bir iki bişey yapsam koysam kurabiye poğaca falan bayatlamayan cinsten...biz yiyemesek te misafire kuru çay verilmez ki...ayyy halim yok ama..niye böyle oldum kızlar ben...
leslie ile yürüsem iyi olur biraz yoksa yatıp sızıp kalcam.
bu arada menümü yazayım hemen yürüyüşten sonra duş alıp sızabilirim :)
sabah 1 domates 1 salatalık 2 biber 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 bardak süt 1 mandalina
öğlen bezelye, yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma
akşam pırasalı pazı kavurma, tavuklu mantar,salata
ara 1 meyve 1 süt ile kapanış :)

biri beni durdursunnnnnn çok kötü bi iştah açılması yaşıyorummm kızın bana lütfennnnnnnn

hişşştt ne iştahı o yok öyle gelinliği düşün en güzel gelin olcan sennn.. herkesler şaşırcak kızmaya gerek yok bunları düşün kuzuuumm

biri beni durdursunnnnnn çok kötü bi iştah açılması yaşıyorummm kızın bana lütfennnnnnnn
şekerim benim yaptigim hataya düşme bak bende söze nisanakadar verdim kilo sonra rahata erip homiligirtlak yedim sonuç kilolu bi gelin oldum

iyi akşamlar kızlarr
topiğimiz biraz sakin gibi şu günlerde..
bebde 2 gündür oruç tutuyorum,borçları ödemenin tam zamanı,hem günler öok kısa hem muharrem ayının sevabındanda faydalanırız işallah..
gün kısada olsa bir halsizlik oluyor azda olsa..o yüzden pek gelemedim bende..
geldiğimde alıntıladığım mesajlarda girmmiş haliyle.

elmaşekerim..

canım güzel güzel kilolsarı verirken neyin nesi bu iştah patlaması,kız sen gelin olucan az sık dişini düğüne kadar istediğin kiloya düşki istediğin gelinliği giyebilesin..

bu arada düğün yarihi belli oldumu dilara,nişan nasıl geçti acı kahveyi içirttinmi damay beye..

slm kızlar. nihayet doğum günü gezme vs. işlerimi bitirdim bol bol cıs yedim ve kürkçü dükkanına döndüm. ben kendime şu gün diye hedef koydukça cozutuyorum ben. azıcık sakinleştim şükür iş yönünden de yeniden başlayabilirim. dün halamın kızına gittim diyarbakırda. eşim toplantıya gitti beni bıraktı bizde kadın kadına kaynattık bol bol. anaaaaam kız iyi çekiyor. kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor. kv si ile aynı binadalar. o 3. kv 8. katta. evleri buz gibi. kalorifer yok. kız soba da mı yok dedim. vermediler daha abla dedi. e donmuyomusunuz dedim. napalım diyor. çok kızdım o an kv sine. hoş kocasına da kızdım çalışmıyor diye. ulen artık boş gezenin boş kalfası olmak için çok geç evlisin ve baba eline bakamazsın. daha kızı el öpmeye de götürmediler. eşim ayıp ettiniz diye kızmış enişteye.
evlerinin her yerinde kablolar var. kız bebiş falan olursa kalkar bunlar tehlikeli dedim. kalkamaz abla dedi. neden dedim. ve neden sonra anladım ki kaçak elektirik kızım bilmiyormusun haram bu dedim. abla biliyom da benim elimde değil dedi. offff kız zebra storun aralıklarını açtım diye nasıl koştu etek giydi. görseler kıyamet kopar diye. bir süre sonra görümcesi geldi. çay servisi yapacak. sehpayı çıkaracak eşimden kaçırmaya çalışıyolar kızı o da aldırmadı. sofra kurulacak görümcesi abla götürsün tepsiyi diyor. ulen ben az sonra o sofrada senin kardeşinle yemek yiyecem. namussuz mu olacam. hoş benim kuzen o ne söylerse söylesin aldırmadı. biz gideceğiz arabaya kadar yolcu edecekler. kocası kıza gel diyo görümce aaa sendemi gidiyorsun diyor şeytan dedi gırtlakla. neyse gitme zamanı geldi kv si yanıma geldi. dediki neden gelmedin yanıma. kusura bakma oğulların evde olduğu için eşim bırakmadı çıkayımyukarı. eşim kıskanç dedi. kendi silahlarıyla temiz vurdum onları şükür atlattık o faslı. çıktık bir baktık yolda astik falan yakmışlar ama ortalık sessiz. hemen çıkalım burdan dedik bastık gaza. sonra silvandaki hala kızına gittik onunlada bir kahve içip hasret giderdikten sonra çok şükür döndük muşa

canııım evet çok şükür verdiim sayenizdee

hayırlı akşamlarr :)
uyanır uyanmaz ılık su :)

SABAH
2 adet haşlanmış yumurta
Beyaz peynir kaşar peynir
Şekersiz çay

ÖĞLEN
yayla çorba
rulo köfte
patates püresi

İKİNDİ
elma

AKŞAM
havuç salatası
yoğurt

:)

ayy okudum şiştim yani yazık kıza... Allah sabır versin selamet versin,o aileye de akıl fikir merhamet versin !

ayy okudum şiştim yani yazık kıza... Allah sabır versin selamet versin,o aileye de akıl fikir merhamet versin !
ay tamam kültürlerimiz farklı ama bizim yanımızda karışmayın eğitmeye çalışmayın. heleki sen görümcesin sen kim oluyon koca dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…