inşallah canım :)hayırlı olsun o zaman
kızlaaarrrr işyerimizin iki kapısı var iki ayrı sokağa bakıyor...
bir sokakta aşure diğer sokakta ennnn sevdiğim kazan pilavı dağıtıyo esnaf...
imtihan bunlar imtihannnnn yemiycem işteeee yemem ben öyle şeyler
Sa kızlarr...uzun bir aradan sonra yıne aranızdayım ,tanıyanlar bilir ,bisure burdaydım
Sonra ,moral bozukluğu kpss nın olmaması ,3yıllık. Bebek özlemı ,ve halen bebek yok
Falan derkennn 78ekadar ınmışken ,yıne 84 oldum
Ve yıne aranızdayım ,menulerımı hergun yazıcam ınş
,hala depresyondan gibiyim ...bu ay yıne adet oldumyıkım yanı
Neyse ,boyle gıtmez dıyorum ve bende başlıyorum
biri beni durdursunnnnnn çok kötü bi iştah açılması yaşıyorummm kızın bana lütfennnnnnnn
slm kızlar. nihayet doğum günü gezme vs. işlerimi bitirdim bol bol cıs yedim ve kürkçü dükkanına döndüm. ben kendime şu gün diye hedef koydukça cozutuyorum ben. azıcık sakinleştim şükür iş yönünden de yeniden başlayabilirim. dün halamın kızına gittim diyarbakırda. eşim toplantıya gitti beni bıraktı bizde kadın kadına kaynattık bol bol. anaaaaam kız iyi çekiyor. kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor. kv si ile aynı binadalar. o 3. kv 8. katta. evleri buz gibi. kalorifer yok. kız soba da mı yok dedim. vermediler daha abla dedi. e donmuyomusunuz dedim. napalım diyor.çok kızdım o an kv sine. hoş kocasına da kızdım çalışmıyor diye. ulen artık boş gezenin boş kalfası olmak için çok geç evlisin ve baba eline bakamazsın. daha kızı el öpmeye de götürmediler. eşim ayıp ettiniz diye kızmış enişteye.
evlerinin her yerinde kablolar var. kız bebiş falan olursa kalkar bunlar tehlikeli dedim. kalkamaz abla dedi. neden dedim. ve neden sonra anladım ki kaçak elektirikkızım bilmiyormusun haram bu dedim. abla biliyom da benim elimde değil dedi. offff kız zebra storun aralıklarını açtım diye nasıl koştu etek giydi. görseler kıyamet kopar diye. bir süre sonra görümcesi geldi. çay servisi yapacak. sehpayı çıkaracak eşimden kaçırmaya çalışıyolar kızı o da aldırmadı. sofra kurulacak görümcesi abla götürsün tepsiyi diyor. ulen ben az sonra o sofrada senin kardeşinle yemek yiyecem. namussuz mu olacam. hoş benim kuzen o ne söylerse söylesin aldırmadı. biz gideceğiz arabaya kadar yolcu edecekler. kocası kıza gel diyo görümce aaa sendemi gidiyorsun diyor şeytan dedi gırtlakla. neyse gitme zamanı geldi kv si yanıma geldi. dediki neden gelmedin yanıma. kusura bakma oğulların evde olduğu için eşim bırakmadı çıkayımyukarı. eşim kıskanç dedi. kendi silahlarıyla temiz vurdum onları şükür atlattık o faslı. çıktık bir baktık yolda astik falan yakmışlar ama ortalık sessiz. hemen çıkalım burdan dedik bastık gaza. sonra silvandaki hala kızına gittik onunlada bir kahve içip hasret giderdikten sonra çok şükür döndük muşa
baba yok canim ana baba ayri. halacagzimda ne yapim diyor. kiz bile bile gitti. hos oncesinde birseyler olmus sanirim kiz da bu uzden donemedi.ama ona soyledim bak ne olduysa oldu butun hayatini cope atmaktan iyidir gecmise sunger cekmek. ama sevgili damadimiz tehtit etmis seni rezil ederim intihar.edersin diye. o donemde cok korktum. hatta evlendigi zaman dedim bu kizi oldururler intiharetti derler diye. hos hala daha o korkum bitmis degil. kendisi cok iyiler abla diyop duruyor ama bakalimSüpersin canım
Eminim üstesinden gelmişsindir ve arkadaşınada söz verdiğin gibi ay sonuna kadar kaçamaksız devam edeceksin
Aramıza tekrar hoşgeldin canım
Bundan sonra depresyondan çıkıp sağlıklı besleniyoruz v eeminim kilolarda gidince mucizen sana gelecektir
Sakınnnnnnnnnnnnn
Bak okadar uğraştın kilo verip bedenini ufaltmak için üstelik daha önünde nişan var, düğün var
Her iştahın açıldığında ne olur kuğu gibi gelin olmak istediğini hatırla
Anammmm bende okuyunca Ramazan davulu gibi gerildim
Yeminle o eltiyle KVyi üst üste koyup bir güzel dövmek lazım
Ulen emanet aldığınız kızı siz nasıl böyle süründürürsünüz
Peki ana babada demiyormu kızım sen niye hala gelmedin el öpmeye bir sorun mu var diye, yada ne bileyim nikahtan önce görmedimi kimse bu kızın oturacağı evi
Acaba çaktırmadan siz mi duyursanız durumu hani belki kızı kurtarırlar onların ellerinden herşey geç olmadan ( Allah korusun yarın öbür gün hamile kalırsa dahada zor olur ) yada en azından bizim kızımızı sahipsizmi sandınız diye bir görünürler
bende yorgunum valla xnm.calismaktan senin yorgunlugun guzel yorgunluk ama benimkine gore :)hosgeldın canım benım hafta sonu senınde cıslarla doldurmussun ıns hafta ıcınde telafı edersın 2 gundur bende kabızlık var malesef
gunaydın cnm yorgunum sen nasılsın
amin canım benım doktora sıra alıp gıdıcm bakalım hem bebısıde goreyım devamlı ınsanın goresı gelıyor bebegı :)
yol yorgunuydum canm cokda guzel sayılmaz ama bunada sukur tabıbende yorgunum valla xnm.calismaktan senin yorgunlugun guzel yorgunluk ama benimkine gore :)
Allah kabul etsin cnm :) ben niyetliyken hic bikdirim yapamaxim vallaBugünlü menüm:
Sahur: 1 muz, 1 avuç kuruyemiş
İftar: 2 biber dolması, yoğurt, 1 kase aşure( çok güzel yapmışım be!))))
Hepinize iyi geceler
aynen cnm cok sukuryol yorgunuydum canm cokda guzel sayılmaz ama bunada sukur tabı
cnm valla supersin nerden buluyosun bu enerjiyi ya bende spor yapicakk hal kalmiyo isteniyi aksamlar yoldaslarim. Spordan ciktum yikandim paklandim geldim menu yazayim bakim kaynattinizmi cok
Sabah kalkinca tarcinli karanfilli cay ve su
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 3 kofte 6 sarma yaprak salata
18.00 de 1 h.yumurta bol salata ceviz zeytin 3 baklagilli yaprak sarma
30 dk yurume
45dk karma spor ( ipatlama.squat.lesli.step.bant yurume.eliptik.mekik.)
Sorma arada firsat bulursam fitnese kaciyom sitedeki orda enerji geliyor kopuyorumcnm valla supersin nerden buluyosun bu enerjiyi ya bende spor yapicakk hal kalmiyo isten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?