80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Deminden beri sinir oldum Pc yine sorun yaratıyor
Javasımı güncel değilmiş neymiş
Normalde kendim yapıyordum ama nasıl kafayı yediyse güncelleme yapmıyor ve her defasında başka başka sayfalar açıp güncelleme gerekiyor diyor
Bakalım cumartesiye kadar idare edeyimde olmadı eşime derim götürsün yaptırsın hazır ben cumartesi güne gitmişken geldiğimde hazır olsunda sizlerden ayrı kalmayayım

Biraz iş biraz örgü derken bugünüde akşam yaptım Kuzunun şalının yarısından çoğu bitti hatta ona kalsa hala ördürecek bitsin bir an önce diye
En son ay bayılacağım az yeter diyince gitti odasında TV izliyor ama arada gelip yine soruyor

Süpersin canım
Eminim üstesinden gelmişsindir ve arkadaşınada söz verdiğin gibi ay sonuna kadar kaçamaksız devam edeceksin

Aramıza tekrar hoşgeldin canım
Bundan sonra depresyondan çıkıp sağlıklı besleniyoruz v eeminim kilolarda gidince mucizen sana gelecektir

biri beni durdursunnnnnn çok kötü bi iştah açılması yaşıyorummm kızın bana lütfennnnnnnn

Sakınnnnnnnnnnnnn
Bak okadar uğraştın kilo verip bedenini ufaltmak için üstelik daha önünde nişan var, düğün var
Her iştahın açıldığında ne olur kuğu gibi gelin olmak istediğini hatırla

Anammmm bende okuyunca Ramazan davulu gibi gerildim
Yeminle o eltiyle KVyi üst üste koyup bir güzel dövmek lazım
Ulen emanet aldığınız kızı siz nasıl böyle süründürürsünüz
Peki ana babada demiyormu kızım sen niye hala gelmedin el öpmeye bir sorun mu var diye, yada ne bileyim nikahtan önce görmedimi kimse bu kızın oturacağı evi
Acaba çaktırmadan siz mi duyursanız durumu hani belki kızı kurtarırlar onların ellerinden herşey geç olmadan ( Allah korusun yarın öbür gün hamile kalırsa dahada zor olur ) yada en azından bizim kızımızı sahipsizmi sandınız diye bir görünürler

baba yok canim ana baba ayri. halacagzimda ne yapim diyor. kiz bile bile gitti. hos oncesinde birseyler olmus sanirim kiz da bu uzden donemedi.ama ona soyledim bak ne olduysa oldu butun hayatini cope atmaktan iyidir gecmise sunger cekmek. ama sevgili damadimiz tehtit etmis seni rezil ederim intihar.edersin diye. o donemde cok korktum. hatta evlendigi zaman dedim bu kizi oldururler intiharetti derler diye. hos hala daha o korkum bitmis degil. kendisi cok iyiler abla diyop duruyor ama bakalim

bende yorgunum valla xnm.calismaktan senin yorgunlugun guzel yorgunluk ama benimkine gore :)

weetdimple, post: 37595990, member: 513088"]Slm şekerler Güzel bir hafta olsun hepimiz için inşşş

Moral bozmak yok kuzumm bitanem öğle yemeklerinde çorba salata sebze yemeği ızgara ne istersen yiyebilirsin

Hoşgeldin şekercim allah tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar dilerim canımcımm düğüne dek kuğu yapacağız seni tatlım bundan sonra bozmak yok

Sayılı gün çabuk geçer Mervişim üzme kendini hem yalnız değilsinki paşamız var temizlik yapacağpım diye çok yorma kendini yavaş yavaş yaparsın

Rica ederim bitanemmm atlım karatayda 2,5 öğün yapılabiliyor söylemiştik ama sen acıkmadığın için tercih etmemiştin tatlım geçmiş olsun miniklere bu arada snein tahlil sonuçları ne oldu hala yaptıracaksın aşkolsun bence miniklere de d vitamini başla bağışıklıkları güçlendin adaşım

İyi gezmeler kuzummmm hakettin

malesef bildirim için geç kaldın tatlım sağlık olsun en azından aylık listeye işleriz hoşgeldin cnmm tbrk ederim gzel vermişsin

elbette kıracaksın bitanemmm sadece sabırrr rica ederim tatlım helall olsun severek yapıyorum ben

ooo kaçak hoşgeldin
[/QUOTE]
aynen cnm ben bu aralr firardayim ama persembe gunu araniza donuyorum yarin son gunum ins hayirlisiyla onuda tutarim ve.biter artik rammazini bekleriz ins o guzel duyguyu yasariz hayirlisiyla :):):)

iyi aksamlar yoldaslarim. Spordan ciktum yikandim paklandim geldim menu yazayim bakim kaynattinizmi cok
Sabah kalkinca tarcinli karanfilli cay ve su
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 3 kofte 6 sarma yaprak salata
18.00 de 1 h.yumurta bol salata ceviz zeytin 3 baklagilli yaprak sarma
30 dk yurume
45dk karma spor ( ipatlama.squat.lesli.step.bant yurume.eliptik.mekik.)

cnm valla supersin nerden buluyosun bu enerjiyi ya bende spor yapicakk hal kalmiyo isten

selam kızlar
geçmiş yapamıyorum umarım herkes iyidir ben türkiyeye dönüyorum hazırlıklara başladım biraz yoğn geçiyr malesef
kocişimden de yrılmak istemiyorum ama çok da bunaldım 9 aydır çalışmıyorum maddi çıdan da sıkıldık biraz nasıl olsa sınav açılacak diye gidiyorum dua edin bana hakkımda hayırlısı olur işalllah hepinizi seviyorum

Bugün ki Menüm
Sabah: 1 yumurta, peynir, yeşil ve siyah zeytin, 2 çatal reçel
Öğle: Kısır, çay
Akşam: Karmaşık oldu baya. Çok az kavurma, ekmek, biraz kola
Gece: Burger king ( Akşam dışarda eğlenmeye gittik hiç doyamadım dönüşte yedim bu menüyü vallahi. kendimden utanıyorum şuan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…