80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah yine erkenden uyanıp kahvaltımı ettim eşimide işe postaladım
Aslında direk nevresimlerimi değiştirecektim ( dün fırsat olmadı ) ama sağ olsun benim küçük cadı gece yanımıza yatmış ve şu anda nasıl oluyorsa hala uyuyor
Bende bari o arada sizlere bakayım dedim

Çok şükür her yer toplu sayılır o yüzden bir tek yatak odası berbat durumda diye oraya girişeyim bugün dedim
Dün küçük cadı çamaşır sepetimide devirmiş gece yanımıza girerken ( üzerine basmaya kalkışınca hepsi yere saçılmış ama şimdi ışığı açıp toplamaya kalkışsam uyanacak sonrada anında iplikci kadının totosu gibi tır tır konuşacak bu ara susmak bilmiyor o yüzden uyuması benim için daha hayırlı )

Rabbim inşallah hala kızına sabır eşinede Akıl fikir versin...Aminnnn
Acıkcası bir anlık bir hata yüzünden kendini evlenmek zorunda hissetmesi bana göre çok yanlış sonuçta bir ömür boyuda öyle bir ortam insanın daha çok psikolojisini bozar
Eğer damat rezil etmek amacıyla böyle birşeyi anlatmış olsaydı millet en fazla 1 ay konuşurdu ( ki o bile bana çok yanlış geliyor sonuçta herkes yaptığının hesabını ancak RAbbime verir, ki Oda dilediğini zaten af eder ) ama bu şekilde de nereye kadar hayat geçer
İnan ben bile çok üzüldüm tanımadığım halde Anneciğini düşünemiyorum bile
Güzel Allahım inşallah ona hayırlı olanı nasip eder ...Aminnnnnnnnnn

Ceco inşallah canım ...bendimde bebeğim olurmu acaba ..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor

Sakın öyle düşünme canım
Vakti zamanı gelince seninde mutlaka mucizen gelecektir
İnan benim eşimin Yengesinin bir komşusu vardı kadının tek yumurtalığı vardı ( diğerini bekarken bir sebepten almışlar ) ve senelerce çocuğu olmadı hatta o dönem Doktorum Programına bile baş vursun demiştim sonuçta maddi durumuda olmadığından hiç birşey yapamıyorlardı. Hepimiz ona hep dua ettik ve sonunda bir kez daha Tüp bebek denemeye kalkıştılar ( daha önceleri hiç tutmamış 2 kere üstelik doktorlar bile olması imkansız demişler )
Yinede ümitlerini kaybetmediler ve tekrar son bir kez deneyelim dediler ve şu anda kuzusu 3 yaşında
Hani illede tüp bebekte şart olmayabilir

Ben ikinci kuzuma niyetlendiğimde banada doktor pko yüzünden asla ikinci kez bebek sahibi olamazsın demişti hatta ancak tüp bebekle olursa olur dendi ve ben pko için tam tedavi olacakken hamile kaldığımı öğrendim
Bizlerin isteyip istememesi aslında önemsiz sonuçta RAbbim nasip edecekse sana o isteği zaten veriyor ve peşindende mucizesini gönderiyor

SPiraldi bilmem neydi de sadece fasa fiso bana göre çünkü çevremde spiralle bile hamile kalanlar oldu

Rabbim ol dedikten sonra kimse ve hiç bir hastalık önüne geçemez
Sen ilk etapta zayıflayıp sağlıklı beslen ben inanıyorum ki mucizen gelecek sende asla inanmaktan vazgeçme

dünkü menüm
sabah: yumurtasız karatay
akşam çok geç saatte: 3 kaşık bulgur pilavı ve kuru fasulye ve çok pide

Kız sabah sabah beni nasıl güldürdün
Menüyü okurken sonundaki ufak yazıyı görünce iyice koptum birde minicik yazmış görünmesin diye

DUALARIMIZ SENİNLE

VALLAHİ BURGERKİNG İ MİĞDEN ALIYOR VE YİYEBİLİYORSAN NE DİYELİM.BEN ŞAHSEN AÇ KALSAM DA YEMEM YİYEMEM İÇİNDEKİLERİ DÜŞÜNÜNCE

günaydın kızlar. oruca başlayacam ama iki gün daha geçsin diye bekliyom. yarın bir öğretmenimiz var onun eşi davet etmiş öğleden sonrası için. cuma da eşim evde. atlatayım başlayacam inşallah.
RABBİM Bİ GÜN BANADA ORUCU NASİP ETSİN. TUTAMIYORUM AMA İNSÜLİN DİRENCİMİ TAM OLARAK KIRAYIM DENEYECEĞİM. BEN SUYA DAYANAMIYORUM ÖĞLENDE BAŞIM AĞRIMAYA BAŞLIYOR DİMAĞIM DURUYOR AYAKLARIM GERİ GİDİYOR DAYANAMIYORM SUSUZLUĞA ÇOK İÇTİĞİMDEN ZANNIMCA

Neyse kimseler yokken ben yatak odasına girişeyim
Küçük kuzum uyandı işim bitsinki gelip rahat rahat sohbetimi ederim öğleden sonra ( tabi bilgisayar müsaade ederse )
KOLY GELSİN SEVGİLİ OYNAK BAŞIM. AYYY SANA BÖYLE HİTAP ETMEK HOŞUMA GİDİYOR NİKİNİ "OYNAKBAŞICECO" MU YAPSAKKİ MALUM Bİ NİK DEĞİŞİM FURYASI VAR TOPİKTE

AY ALLAHIM EVLATLARIMIZI ŞERDEN KORUSUN NELER VAR DİMİ
Bugünlü menüm:
Sahur: 1 muz, 1 avuç kuruyemiş
İftar: 2 biber dolması, yoğurt, 1 kase aşure( çok güzel yapmışım be!))))

Hepinize iyi geceler
ALLAH KABUL ETSİN TATLIM
Ceco inşallah canım ...bendimde bebeğim olurmu acaba ..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor

günaydın canlar
bugün çok işim var bir dünya irsaliye var faturalaşmayı bekleyen, bankalarda işlerim var...
acele dünkü menüyü paylaşayım belki cepten bakarım ara ara
sabah : karatay kahvaltım
öğle az fırında tavuk 4 kaşık bulgur pilavı ve cacık
akşam : bir kase mercimek çorbası, bir kase kuru fasulye az salata

öptümmm sizi

DÜNYAYA BU GÖZLE BAKSAK DÜNYAMIZ TERTEMİZ VE KAVGASIZ OLURDU

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği
Arılar, rüzgâr ve diğer hayvanlarla birlikte, tozlaşmayı sağlayan etkenlerin başında gelir. Arıların azaldığı bir ortamda, meyve-sebze verim ve ürün kalitesi ci...ddi miktarda düşer. Günümüzde arı nüfusu, böcek ilacı kullanımı, GDO'lar ve habitat kaybı nedeniyle tehdit altında. Sanayileşmiş batı ülkelerinde arı kolonileri 2006 yılından beri %50 oranında azaldı.
Peki Ne Yapmalı?
-Arıların en sevdiği bitkileri bahçe ve balkonunuza ekelim
-Arıların beslendiği doğal ortamları, çayırları koruyalım
-Bahçemizde böcek ilacı kullanmaktan vazgeçelim
Arılar Hangi Bitkileri Sever?
Arıların en sevdiği bitkiler lavanta, kekik, adaçayı, biberiye, yonca, karahindiba, bakla, acı bakla, hodan, nane, kabak çeşitleri, ayçiçeği, ıhlamur, iğde, kestane, erguvan, yalancı akasya... Arıların dikkatini en çok mavi, mor, eflatun, beyaz ve sarı cezbediyor.

DUYURU
Maraton'a Az Kaldı!

Adım Adım Buğday Koşucuları, Koruncuk Vakfı Bolluca Köyü’ndeki kimsesiz çocukların sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için 16 Kasım’da 36. Vodafone İstanbul Maratonu'nda koşacak/yürüyecek. Buğday Derneği’nin “Sağlıklı Gıda Her Çocuğun Hakkı” projesi kapsamında, sizleri de Koruncuk Vakfı’nın kampanyasına desteğe çağrıyoruz.

İşte yapabilecekleriniz;
http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=7569

"Önce nasıl bir hayat sürmek istediğimizi kararlaştırmalıyız. Markette kendimize, “Buna gerçekten ihtiyaç duyuyo...r muyum?” diye sorabiliriz. Türkiye’deki tarım arazileri ülkenizin yüzde 4’üne tekabül ediyor. Kalan yüzde 96, işlenmemiş toprak... Demek ki siz, o topraklardan yararlanabilmek için daha fazla hayvansal gıda üretmelisiniz. İşlenmeyen toprakların hayvancılıkla onarılması gerekiyor."

http://www.haberturk.com/yasam/haber/1005432-bosu-bosuna-40-bin-fil-oldurduk

gunaydın kızlar
bugun bıraz gec kalktım ya uyudum uykudan pek bısey anlamadım bu arada kahvaltımı da yaptım aradan cıkarttım sagolsun babaannem ben kalkmadan hazırlamıs
kızlar ya bu arada benım kabızlık sorunum basla dı ve acayıp rahatsız edıyor benı buraya geldıgımden berı cıkamıyorum nasıl atlatabılırım
neyse kızlar sımdılık kacıyorum ben dersın basına geceyım arada dersten kaytardıkca bakarım sızlere hepınızı opuyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabah kuşum uyandıktan sonra direk yatak odasına girişmiştimki eşim yine bana angarya çıkardı
Benim kız malum kuzenleriyle Yarı Yıl Tatilinde Halasının yanına Londraya gidecekti. Kuzenlerden büyük olanı kıvırmış daha doğrusu ben kıvırdığına inanmıyorum büyük ihtimal Annesi kıvırttırdı
Biletleride ben almıştım ve iptal ettirmeside bana kaldı
Hadı onu hallettim büyük görümceme müjdeyi verdim oda hiç şaşırmadı çünkü yengemden bu beklenirdi dedi Çocuğun gözü açılacak diye ödü kopuyor hatunun birde tabi uğraşmak zor geldi evraklarla ( gelinine daha evvel demiş ben sandım ki bütün evrakları banu hazırlayacak diye ama iş yerinden ve okuldan alınması gereken evraklarıda benim almam mümkün değil sonuçta )

Neyse o işide halledip tekrar yatak odasına giriştim ve tam bitmek üzereyken ( diğer taraflar duruyordu tabi ) sevgili kocam günün ikinci kazığınıda bana attı ve telefonda 20 dakika sonra şirketteki arkadaşla kahve içmeye geleceğiz dedi o an tabi totoma motoru takmışcasına hemen kalan yerlere giriştim ( mutfak maf durumdaydı salondada hasta kızların yatakları açıktı )
Nasıl bir enerji geldiyse koştur koştur önce salonu toplayıp mutfağa daldım ( makine boşalt, diz, tezgahdı aygazdı derken bitti oda şükür ) hemen birde süpürge tutup üzerimi değiştirdim ve tam totom yer gördü kızlara yazayım derken zil çaldı

Allahtan fazla kalmadılar hemen bir kahve içip yarım saatte gittiler bende bugünün işini jet hızıla bitirmiş olmanın sevinciyle kendimi buraya attım

Bir tek akşamlık yemek yapacağım bugünlük birde tabi makinedeki çamaşırlarımı sereceğim başkada iş yapmam yeter

KOLY GELSİN SEVGİLİ OYNAK BAŞIM. AYYY SANA BÖYLE HİTAP ETMEK HOŞUMA GİDİYOR NİKİNİ "OYNAKBAŞICECO" MU YAPSAKKİ MALUM Bİ NİK DEĞİŞİM FURYASI VAR TOPİKTE

Valla yaa hakikaten OYNAK BAŞI benimde çok hoşuma gidiyor Furyaya mı uysam ne yapsam

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım ellerine ve emeğine sağlık
Aslında hepimiz elimizden geldiğince çevremizdeki doğa ve insanlara az da olsa göz kulak olsak çoğu şey düzelir diye düşünüyorum
İnan eskiden ben böceklerden korkup tiksinirdim ama artık baktığımda bile çok farklı görüyorum onları ( arılar da dahil ) Hep bakarken RAbbim acaba seni yaratırken kim bilir ne güzel görevler yüklemiştir o minicik omuzlarına diye düşünüyorum ve asla zarar vermiyorum aksine korktuğum zamanlarda bile hayvana yalvarıyorum ne olur git başka yere seni öldürmek istemiyorum diye İnan çoğu zaman bile sanki beni anlıyormuş gibi arı olsun böcek olsun kendiliğinden camdan çıkıp gidiyor tabi her hayvanda işe yararmı bilemiyorum

guzel taktik ama :)

iyi günler kızlar

çok geç yatıp sabaherken kalkınca uykumu hiç alamıyorum,kızı anaokuluna bırakınca biraz uyudum ama hala uyku gözümden akıyor.çay müptelası olmamım etkisi çok bu durumdan ,oruç olunca çaysız kaldım uykuyu açamıyorum..

şimdide sobayı yaktım ev ısınınca iyice uykum geldi

ayyüzlüm dünden beri kuzenine üzülüyorum.kendi yaşadklarımda geldi aklıma,allah kimseyi soğukla imtihan etmesin..

kuzeninin allah yardımcısı olsun,o kocasının ailesinede vizdan merhamet versin işallah..
elektriği çalan insanlardan vicdan beklemek ne kadar doğruysa artık,tüyü bitmedik yetiin hakkı var ,onlara yarıyacağınımı sanıyorlar acaba o insanlar..
keşke kuzenin yaptığı hatanın bedelini böyle ödemeseydi,arkası yok diyede daha rahat daranıyordur kv si görümcesi.
allah aydınlığa çıkarsın işallah..

cecomm.
maşallah hamarat hatun,sen kesin bitirirsin o şalı yoksa kızın çenesinden kurtulamazsın..kız ben bu gün senin küçük kızı gördüm rüyamda. ayaklarıyla meşgul oluyorduk ama tam hatırlamıyorum..

meleğim hoş geldinn,
zeytinlerimi yaptım,az oldu sanki ama kocam yola gideceğini ordan getireceğini söyledi,şimdilik nolur neolmaz diye yaptım bakalım..yeşili yapıyordum zaten iama siyahı merakla bekliyorum,birde yeşilleri afdamların makinesi vardı onlan çizdiler,içinde baya siyah zeyitin varmış onlarıda seçtim senin tarif gibi yaptım acaba çizilmiş olunca bi sıkıntı olurmu banu..

ayyüzlüm
duyumun taktiği uygulamışın baıyorum.ama daha küçük yazıcaktın pideyi gördük..
duyumunda kulakları çınlasın bu arada özledik valla

gıdemıyorlarmı sımdı kızlar canm 2 kısı barı gıtseydı masallah hamaratlıgında sınır yok canm nazar degmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…