- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
baba yok canim ana baba ayri. halacagzimda ne yapim diyor. kiz bile bile gitti. hos oncesinde birseyler olmus sanirim kiz da bu uzden donemedi.ama ona soyledim bak ne olduysa oldu butun hayatini cope atmaktan iyidir gecmise sunger cekmek. ama sevgili damadimiz tehtit etmis seni rezil ederim intihar.edersin diye. o donemde cok korktum. hatta evlendigi zaman dedim bu kizi oldururler intiharetti derler diye. hos hala daha o korkum bitmis degil. kendisi cok iyiler abla diyop duruyor ama bakalim
Ceco inşallah canım ...bendimde bebeğim olurmu acaba ..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor
dünkü menüm
sabah: yumurtasız karatay
akşam çok geç saatte: 3 kaşık bulgur pilavı ve kuru fasulye ve çok pide
DUALARIMIZ SENİNLEselam kızlar
geçmiş yapamıyorum umarım herkes iyidir ben türkiyeye dönüyorum hazırlıklara başladım biraz yoğn geçiyr malesef
kocişimden de yrılmak istemiyorum ama çok da bunaldım 9 aydır çalışmıyorum maddi çıdan da sıkıldık biraz nasıl olsa sınav açılacak diye gidiyorum dua edin bana hakkımda hayırlısı olur işalllah hepinizi seviyorum
VALLAHİ BURGERKİNG İ MİĞDEN ALIYOR VE YİYEBİLİYORSAN NE DİYELİM.BEN ŞAHSEN AÇ KALSAM DA YEMEM YİYEMEM İÇİNDEKİLERİ DÜŞÜNÜNCEBugün ki Menüm
Sabah: 1 yumurta, peynir, yeşil ve siyah zeytin, 2 çatal reçel
Öğle: Kısır, çay
Akşam: Karmaşık oldu baya. Çok az kavurma, ekmek, biraz kola
Gece: Burger king ( Akşam dışarda eğlenmeye gittik hiç doyamadım dönüşte yedim bu menüyü vallahi. kendimden utanıyorum şuan )
RABBİM Bİ GÜN BANADA ORUCU NASİP ETSİN. TUTAMIYORUM AMA İNSÜLİN DİRENCİMİ TAM OLARAK KIRAYIM DENEYECEĞİM. BEN SUYA DAYANAMIYORUM ÖĞLENDE BAŞIM AĞRIMAYA BAŞLIYOR DİMAĞIM DURUYOR AYAKLARIM GERİ GİDİYOR DAYANAMIYORM SUSUZLUĞA ÇOK İÇTİĞİMDEN ZANNIMCAgünaydın kızlar. oruca başlayacam ama iki gün daha geçsin diye bekliyom. yarın bir öğretmenimiz var onun eşi davet etmiş öğleden sonrası için. cuma da eşim evde. atlatayım başlayacam inşallah.
KOLY GELSİN SEVGİLİ OYNAK BAŞIM. AYYY SANA BÖYLE HİTAP ETMEK HOŞUMA GİDİYOR NİKİNİ "OYNAKBAŞICECO" MU YAPSAKKİNeyse kimseler yokken ben yatak odasına girişeyim
Küçük kuzum uyandı işim bitsinki gelip rahat rahat sohbetimi ederim öğleden sonra ( tabi bilgisayar müsaade ederse)
AY ALLAHIM EVLATLARIMIZI ŞERDEN KORUSUN NELER VAR DİMİbaba yok canim ana baba ayri. halacagzimda ne yapim diyor. kiz bile bile gitti. hos oncesinde birseyler olmus sanirim kiz da bu uzden donemedi.ama ona soyledim bak ne olduysa oldu butun hayatini cope atmaktan iyidir gecmise sunger cekmek. ama sevgili damadimiz tehtit etmis seni rezil ederim intihar.edersin diye. o donemde cok korktum. hatta evlendigi zaman dedim bu kizi oldururler intiharetti derler diye. hos hala daha o korkum bitmis degil. kendisi cok iyiler abla diyop duruyor ama bakalim
ALLAH KABUL ETSİN TATLIMBugünlü menüm:
Sahur: 1 muz, 1 avuç kuruyemiş
İftar: 2 biber dolması, yoğurt, 1 kase aşure( çok güzel yapmışım be!))))
Hepinize iyi geceler
Ceco inşallah canım ...bendimde bebeğim olurmu acaba ..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor
GÜNAYDIN ŞEKERCİMgünaydınnnn yoldaşlarım canlarımmmm kardeşlerimmmmmmmmm
KOLY GELSİN SEVGİLİ OYNAK BAŞIM. AYYY SANA BÖYLE HİTAP ETMEK HOŞUMA GİDİYOR NİKİNİ "OYNAKBAŞICECO" MU YAPSAKKİMALUM Bİ NİK DEĞİŞİM FURYASI VAR TOPİKTE
DUYURU
Maraton'a Az Kaldı!
Adım Adım Buğday Koşucuları, Koruncuk Vakfı Bolluca Köyü’ndeki kimsesiz çocukların sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için 16 Kasım’da 36. Vodafone İstanbul Maratonu'nda koşacak/yürüyecek. Buğday Derneği’nin “Sağlıklı Gıda Her Çocuğun Hakkı” projesi kapsamında, sizleri de Koruncuk Vakfı’nın kampanyasına desteğe çağrıyoruz.
İşte yapabilecekleriniz;
http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=7569
"Önce nasıl bir hayat sürmek istediğimizi kararlaştırmalıyız. Markette kendimize, “Buna gerçekten ihtiyaç duyuyo...r muyum?” diye sorabiliriz. Türkiye’deki tarım arazileri ülkenizin yüzde 4’üne tekabül ediyor. Kalan yüzde 96, işlenmemiş toprak... Demek ki siz, o topraklardan yararlanabilmek için daha fazla hayvansal gıda üretmelisiniz. İşlenmeyen toprakların hayvancılıkla onarılması gerekiyor."
http://www.haberturk.com/yasam/haber/1005432-bosu-bosuna-40-bin-fil-oldurduk
guzel taktik ama :)Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Sabah yine erkenden uyanıp kahvaltımı ettim eşimide işe postaladım
Aslında direk nevresimlerimi değiştirecektim ( dün fırsat olmadı ) ama sağ olsun benim küçük cadı gece yanımıza yatmış ve şu anda nasıl oluyorsa hala uyuyor
Bende bari o arada sizlere bakayım dedim
Çok şükür her yer toplu sayılır o yüzden bir tek yatak odası berbat durumda diye oraya girişeyim bugün dedim
Dün küçük cadı çamaşır sepetimide devirmiş gece yanımıza girerken ( üzerine basmaya kalkışınca hepsi yere saçılmışama şimdi ışığı açıp toplamaya kalkışsam uyanacak sonrada anında iplikci kadının totosu gibi tır tır konuşacak bu ara susmak bilmiyor o yüzden uyuması benim için daha hayırlı )
Rabbim inşallah hala kızına sabır eşinede Akıl fikir versin...Aminnnn
Acıkcası bir anlık bir hata yüzünden kendini evlenmek zorunda hissetmesi bana göre çok yanlış sonuçta bir ömür boyuda öyle bir ortam insanın daha çok psikolojisini bozar
Eğer damat rezil etmek amacıyla böyle birşeyi anlatmış olsaydı millet en fazla 1 ay konuşurdu ( ki o bile bana çok yanlış geliyor sonuçta herkes yaptığının hesabını ancak RAbbime verir, ki Oda dilediğini zaten af eder ) ama bu şekilde de nereye kadar hayat geçer
İnan ben bile çok üzüldüm tanımadığım halde Anneciğini düşünemiyorum bile
Güzel Allahım inşallah ona hayırlı olanı nasip eder ...Aminnnnnnnnnn
Sakın öyle düşünme canım
Vakti zamanı gelince seninde mutlaka mucizen gelecektir
İnan benim eşimin Yengesinin bir komşusu vardı kadının tek yumurtalığı vardı ( diğerini bekarken bir sebepten almışlar ) ve senelerce çocuğu olmadı hatta o dönem Doktorum Programına bile baş vursun demiştim sonuçta maddi durumuda olmadığından hiç birşey yapamıyorlardı. Hepimiz ona hep dua ettik ve sonunda bir kez daha Tüp bebek denemeye kalkıştılar ( daha önceleri hiç tutmamış 2 kere üstelik doktorlar bile olması imkansız demişler )
Yinede ümitlerini kaybetmediler ve tekrar son bir kez deneyelim dediler ve şu anda kuzusu 3 yaşında
Hani illede tüp bebekte şart olmayabilir
Ben ikinci kuzuma niyetlendiğimde banada doktor pko yüzünden asla ikinci kez bebek sahibi olamazsın demişti hatta ancak tüp bebekle olursa olur dendi ve ben pko için tam tedavi olacakken hamile kaldığımı öğrendim
Bizlerin isteyip istememesi aslında önemsiz sonuçta RAbbim nasip edecekse sana o isteği zaten veriyor ve peşindende mucizesini gönderiyor
SPiraldi bilmem neydi de sadece fasa fiso bana göre çünkü çevremde spiralle bile hamile kalanlar oldu
Rabbim ol dedikten sonra kimse ve hiç bir hastalık önüne geçemez
Sen ilk etapta zayıflayıp sağlıklı beslen ben inanıyorum ki mucizen geleceksende asla inanmaktan vazgeçme
Kız sabah sabah beni nasıl güldürdün
Menüyü okurken sonundaki ufak yazıyı görünce iyice koptumbirde minicik yazmış görünmesin diye
gıdemıyorlarmı sımdı kızlar canm 2 kısı barı gıtseydı masallah hamaratlıgında sınır yok canm nazar degmesınSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabah kuşum uyandıktan sonra direk yatak odasına girişmiştimki eşim yine bana angarya çıkardı
Benim kız malum kuzenleriyle Yarı Yıl Tatilinde Halasının yanına Londraya gidecekti. Kuzenlerden büyük olanı kıvırmışdaha doğrusu ben kıvırdığına inanmıyorum büyük ihtimal Annesi kıvırttırdı
Biletleride ben almıştım ve iptal ettirmeside bana kaldı
Hadı onu hallettim büyük görümceme müjdeyi verdimoda hiç şaşırmadı çünkü yengemden bu beklenirdi dedi Çocuğun gözü açılacak diye ödü kopuyor hatunun birde tabi uğraşmak zor geldi evraklarla ( gelinine daha evvel demiş ben sandım ki bütün evrakları banu hazırlayacak diye ama iş yerinden ve okuldan alınması gereken evraklarıda benim almam mümkün değil sonuçta )
Neyse o işide halledip tekrar yatak odasına giriştim ve tam bitmek üzereyken ( diğer taraflar duruyordu tabi) sevgili kocam günün ikinci kazığınıda bana attı ve telefonda 20 dakika sonra şirketteki arkadaşla kahve içmeye geleceğiz dedi o an tabi totoma motoru takmışcasına hemen kalan yerlere giriştim ( mutfak maf durumdaydı salondada hasta kızların yatakları açıktı )
Nasıl bir enerji geldiyse koştur koştur önce salonu toplayıp mutfağa daldım ( makine boşalt, diz, tezgahdı aygazdı derken bitti oda şükür ) hemen birde süpürge tutup üzerimi değiştirdim ve tam totom yer gördü kızlara yazayım derken zil çaldı
Allahtan fazla kalmadılar hemen bir kahve içip yarım saatte gittiler bende bugünün işini jet hızıla bitirmiş olmanın sevinciyle kendimi buraya attım
Bir tek akşamlık yemek yapacağım bugünlük birde tabi makinedeki çamaşırlarımı sereceğim başkada iş yapmam yeter
Valla yaa hakikaten OYNAK BAŞI benimde çok hoşuma gidiyorFuryaya mı uysam ne yapsam
Çok güzel bir paylaşım olmuş canım ellerine ve emeğine sağlık
Aslında hepimiz elimizden geldiğince çevremizdeki doğa ve insanlara az da olsa göz kulak olsak çoğu şey düzelir diye düşünüyorum
İnan eskiden ben böceklerden korkup tiksinirdim ama artık baktığımda bile çok farklı görüyorum onları ( arılar da dahil ) Hep bakarken RAbbim acaba seni yaratırken kim bilir ne güzel görevler yüklemiştir o minicik omuzlarına diye düşünüyorum ve asla zarar vermiyorum aksine korktuğum zamanlarda bile hayvana yalvarıyorum ne olur git başka yere seni öldürmek istemiyorum diyeİnan çoğu zaman bile sanki beni anlıyormuş gibi arı olsun böcek olsun kendiliğinden camdan çıkıp gidiyor tabi her hayvanda işe yararmı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?