- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
VE BİR PAYLAŞIM DAHA MERAKLILARINA
http://sormabulmadunyasi.blogspot.com/2013/01/bulask-makinesinde-kimyasal-deterjan.html
BENİM ARAYIŞLARIN SONU YOK KİMYASALA HAYIR
cecomm.
maşallah hamarat hatun,sen kesin bitirirsin o şalı yoksa kızın çenesinden kurtulamazsın..kız ben bu gün senin küçük kızı gördüm rüyamda. ayaklarıyla meşgul oluyorduk ama tam hatırlamıyorum..
gıdemıyorlarmı sımdı kızlar canm 2 kısı barı gıtseydı masallah hamaratlıgında sınır yok canm nazar degmesın
kızlar gün içinde öğün arasında ayran içebiliyoruz galiba demi...
OZAMAN SEN ŞUNADA BAYILACAKSINAyyy süpermiş yaaa bayıldım bu bilgiye
Bende deneyeceğim hatta bundan sonra deterjanım bittiği anda bir daha almıyorum
Hayırdır inşallah canım
Ya bende bu gece sabaha karşı kendimi fıstık gibi zayıflamış gördümhatta eşim ve bir kaç arkadaşıyla bir arada otururken eşime ya çok hevesim var şöyle güzel bir mini etek alıp giyeceğim diyorum eşimin arkadaşıda eşimden önce davranıp Yenge nah giydirir Eşin sana o eteği diyor bende ulen dışarda giyeceğim diye birşey demedim hem sana ne oluyor dedim Çok uzun sürmeyecek ve benim nasıl zayıfladığımı göreceksiniz dedim sonrada uyandım
Yok yok benim kızla küçük halasının kızı gidiyorlar bir aksilik olmazsaamca kızı iptal ettirdi hatta bilet parasının yarısından çoğu yandı büyük görümceme de dedim bak böyle böyle kalan parayı istersen hesaba yatıralım yada çocuklarla gönderelim diye oda tamam sorun değil dedi ( Bence amcasının o zararı telafi etmesi gerekir ama tabi akıl ederlermi bilmiyorum )
Daha bu saat oldu beni Yengesi arayıpta ay aksilik oldu kız istemiyor bileti iptal ettinmi zarar vermi diye sormadı bilehe benlik bir durum yok ama ben olsam Yeğenimin eşi öyle imkan sunmuşken onun yüzüne bakamam heleki maddi zarar görmesinede asla razı olmaz mutlaka zararını karşılardım ama herkes bizim kadar hashas düşünmüyor maalesef
Evet canım hatta ben hafif içim kıyıldı diye 1 koca bardak öğlenlik niyetine içtim
cok ayıp olmus gercekten cnm o dusuncede olsaydı zaten bılet alındıktan sonra ıptal ettırmezdı canm haklısn herkes bız gıbı hassas ınce dusunmuyor kızların gıtmesıne sevındım en azından onlar barı gıdıyorAyyy süpermiş yaaa bayıldım bu bilgiye
Bende deneyeceğim hatta bundan sonra deterjanım bittiği anda bir daha almıyorum
Hayırdır inşallah canım
Ya bende bu gece sabaha karşı kendimi fıstık gibi zayıflamış gördümhatta eşim ve bir kaç arkadaşıyla bir arada otururken eşime ya çok hevesim var şöyle güzel bir mini etek alıp giyeceğim diyorum eşimin arkadaşıda eşimden önce davranıp Yenge nah giydirir Eşin sana o eteği diyor bende ulen dışarda giyeceğim diye birşey demedim hem sana ne oluyor dedim Çok uzun sürmeyecek ve benim nasıl zayıfladığımı göreceksiniz dedim sonrada uyandım
Yok yok benim kızla küçük halasının kızı gidiyorlar bir aksilik olmazsaamca kızı iptal ettirdi hatta bilet parasının yarısından çoğu yandı büyük görümceme de dedim bak böyle böyle kalan parayı istersen hesaba yatıralım yada çocuklarla gönderelim diye oda tamam sorun değil dedi ( Bence amcasının o zararı telafi etmesi gerekir ama tabi akıl ederlermi bilmiyorum )
Daha bu saat oldu beni Yengesi arayıpta ay aksilik oldu kız istemiyor bileti iptal ettinmi zarar vermi diye sormadı bilehe benlik bir durum yok ama ben olsam Yeğenimin eşi öyle imkan sunmuşken onun yüzüne bakamam heleki maddi zarar görmesinede asla razı olmaz mutlaka zararını karşılardım ama herkes bizim kadar hashas düşünmüyor maalesef
Evet canım hatta ben hafif içim kıyıldı diye 1 koca bardak öğlenlik niyetine içtim
OZAMAN SEN ŞUNADA BAYILACAKSIN
OZAMAN SABUN AĞACIYLADA TANIŞIN MUHTEŞEM BİR BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM
http://sabunagaci.com/urunler/
cok ayıp olmus gercekten cnm o dusuncede olsaydı zaten bılet alındıktan sonra ıptal ettırmezdı canm haklısn herkes bız gıbı hassas ınce dusunmuyor kızların gıtmesıne sevındım en azından onlar barı gıdıyor
CECOM DOĞAL ÜRÜNLERİ KULLANIRKEN BAZI DENEMELERLE TAM MİKTARI TUTTURUYORSUN VE BELLİ KULLANMDAN SONRA NETİCE ALIYORSUN YANİ KİMYASAL ARINANA KADAR BAZEN İSTENEN SONUCU ALAMAYABİLİRSİN YILMADAN DEVAM ETMENİ TAVSİYE EDERİM.Hemen sık kullanılanlara ekliyorum ve dahada inceliyorum
Bayıldım doğal ürünlere üstelik fiyatlarda gayet uygun
Büyük kızıma eşim söylemiş öğlen eve geldiğinde de oda hiç şaşırmamış olacağı oydu yengem kesin engel olmuştur diyor da
Birde kız hesapta babasına beni Londraya göndereceğine Cevahir AVMye gönder dahada mutlu olurum demişmişulen uyduruyorsunuz bari adam gibi birşey uydurun yada acıkca diyin bizim içimiz rahat etmedi göndermiyoruz diyin
Hangi genç kız Anne baba olmadan yapılacak bir Yurtdışı gezisini istemezde AVMye gönderin daha mutlu olurum der kiçocuk kandırıyorlar sanki
Neyse bir yandan iyi oldu çünkü Eşimde diyor yarın öbür gün birşey olsa sizin yüzünüzden oldu bu kız Londraya gidip geldikten sonra değişti falan bile derler diye
Benim kızın özgüveni çok çok fazla ve sanırım benim kızla fazla takılırlarsa huyu değişeceğinden mi korkuyorlar
Zaten bir kaç hafta evvel başını kapatacaksın diye diretmişler kızda istemediğinden bana biraz daha zaman verin demişler yengeside 1 sene sonra en geç kapanacaksın diye şart koşmuş
TAmam kapanmak güzel birşey ama bunu yapacaksa Allah rızası için kendi istemeli, sırf ana baba baskısıyla olacak iş değil sonuçta daha çok ufak.
Ne kızlar gördüm geçmişte ana baba zoruyla kapanan ama iki semt ötede üzerinden baş örtüsünü atıp ayağına mini etek giyen Allah korusuno şekilde olacağına olmasın daha iyi diyorum Rabbim günah yazmasın
O yüzden sanırım fazla başı boş olmasına müsaade etmek istemediklerinden yapıyorlar ama farkında değiller ki çocuk bu şekilde pısırık kalır ve yarın öbür gün evlendiğinde eşi şiddet dahi uygulasa ses etmeden ömrü zindan olur Allah korusun
kesınlıkle baya buyuk sallamıslar Allah askına o yasta ınsan aılesı arkadasında yatmaya ızın verdıgınde bıle nasıl mutlu oluyor cok ıyı hatırlıyorum benım babam ılk arkadasta kalmama ızın vermezdı yalvar yakar ızın alırdım aldıgımdada dunyalar benım olurdu , yanı oyle kotuluk konusacaklarsa gondermesınler daha ıyı canm vardır bundada bı hayır,Hemen sık kullanılanlara ekliyorum ve dahada inceliyorum
Bayıldım doğal ürünlere üstelik fiyatlarda gayet uygun
Büyük kızıma eşim söylemiş öğlen eve geldiğinde de oda hiç şaşırmamış olacağı oydu yengem kesin engel olmuştur diyor da
Birde kız hesapta babasına beni Londraya göndereceğine Cevahir AVMye gönder dahada mutlu olurum demişmişulen uyduruyorsunuz bari adam gibi birşey uydurun yada acıkca diyin bizim içimiz rahat etmedi göndermiyoruz diyin
Hangi genç kız Anne baba olmadan yapılacak bir Yurtdışı gezisini istemezde AVMye gönderin daha mutlu olurum der kiçocuk kandırıyorlar sanki
Neyse bir yandan iyi oldu çünkü Eşimde diyor yarın öbür gün birşey olsa sizin yüzünüzden oldu bu kız Londraya gidip geldikten sonra değişti falan bile derler diye
Benim kızın özgüveni çok çok fazla ve sanırım benim kızla fazla takılırlarsa huyu değişeceğinden mi korkuyorlar
Zaten bir kaç hafta evvel başını kapatacaksın diye diretmişler kızda istemediğinden bana biraz daha zaman verin demişler yengeside 1 sene sonra en geç kapanacaksın diye şart koşmuş
TAmam kapanmak güzel birşey ama bunu yapacaksa Allah rızası için kendi istemeli, sırf ana baba baskısıyla olacak iş değil sonuçta daha çok ufak.
Ne kızlar gördüm geçmişte ana baba zoruyla kapanan ama iki semt ötede üzerinden baş örtüsünü atıp ayağına mini etek giyen Allah korusuno şekilde olacağına olmasın daha iyi diyorum Rabbim günah yazmasın
O yüzden sanırım fazla başı boş olmasına müsaade etmek istemediklerinden yapıyorlar ama farkında değiller ki çocuk bu şekilde pısırık kalır ve yarın öbür gün evlendiğinde eşi şiddet dahi uygulasa ses etmeden ömrü zindan olur Allah korusun
CECOM DOĞAL ÜRÜNLERİ KULLANIRKEN BAZI DENEMELERLE TAM MİKTARI TUTTURUYORSUN VE BELLİ KULLANMDAN SONRA NETİCE ALIYORSUN YANİ KİMYASAL ARINANA KADAR BAZEN İSTENEN SONUCU ALAMAYABİLİRSİN YILMADAN DEVAM ETMENİ TAVSİYE EDERİM.
BİRYER DAHA VAR ORAYIDA EKLE OZAMAN SIK KULLANILANLARA BEN SIKÇA BAŞVURUYORUM
DAHA ÖNCEDE AYLAR ÖNCE LİNK ATTIM AMA GÖZÜNDEN KAÇMIŞ OLABİLİR
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
DUALARIMIZ SENİNLE
VALLAHİ BURGERKİNG İ MİĞDEN ALIYOR VE YİYEBİLİYORSAN NE DİYELİM.BEN ŞAHSEN AÇ KALSAM DA YEMEM YİYEMEM İÇİNDEKİLERİ DÜŞÜNÜNCE
RABBİM Bİ GÜN BANADA ORUCU NASİP ETSİN. TUTAMIYORUM AMA İNSÜLİN DİRENCİMİ TAM OLARAK KIRAYIM DENEYECEĞİM. BEN SUYA DAYANAMIYORUM ÖĞLENDE BAŞIM AĞRIMAYA BAŞLIYOR DİMAĞIM DURUYOR AYAKLARIM GERİ GİDİYOR DAYANAMIYORM SUSUZLUĞA ÇOK İÇTİĞİMDEN ZANNIMCA
kesınlıkle baya buyuk sallamıslar Allah askına o yasta ınsan aılesı arkadasında yatmaya ızın verdıgınde bıle nasıl mutlu oluyor cok ıyı hatırlıyorum benım babam ılk arkadasta kalmama ızın vermezdı yalvar yakar ızın alırdım aldıgımdada dunyalar benım olurdu , yanı oyle kotuluk konusacaklarsa gondermesınler daha ıyı canm vardır bundada bı hayır,
bak bende buna sınır oluyorum nıye zorla kapatmaya calısıyorlar tamam kapanması guzel bısey ama cok yanlıs yapıyorlar bak bızımkıler bana hıc kapan et demedıler ben kendılıgımden 7. sınıfta kapanmıstım sonrasında lısede falan acılmak ıstedıgım anlar bıle oldu cok sukur acılmadım ama kendı verdıgım karardan kendı ıstegımle caymak ıstedım o yuzden kucuk yaslarda cocukların bu denlı karar vermesını zorlanmasını dogru bulmuyorum bıseylerın farkına vararak bunu yapmalılar , dedıgın gıbı Allah rıza ıcın ne zaman ıstıyorlarsa o zaman kapanmalılar dıye dusunuyorum
canm dedıgın gıbı ınsanın ıcınde olursa ancak oyle oluyor kıloda problem degıl dedıgın gıbı neler goruyoruz kılosuna bakmadan kucucuk yada daracık gıyınenler cok oluyor cok sevındım ıcınden boyle guzel seylerın g elmesıne bak ben bıle kac senedır namazlarımı oturtamadım kapanmakta gucluk cekmedım ama rabbım affetsın namazlarımda hala zorluk cekıyorum ne yalan soyleyeyım rabbım ınsallah gonulden ısteyene herkese nasıp eder aminnnnnnnAynen canım
Bak benim büyük kız şort yada kolsuz bile giymez hatta yazlıkta eşimin halaları bir kaç kere kız giysene bir şort rahat et sıcakta dediler ama içinden gelmiyorsa zorla ne açamazsın nede kapatamazsın
He belki benimki kilosundan dolayı istemiyor olabilir ama ne kızlar var kiloluda olsa içinden geldiği için minicik etek dahi giyiyorlar
Ben kızıma da hep diyorum içinden geliyorsa bunu ilerde yapmak istediğinde tabiki çok sevinirim hatta hep dua ediyorum Rabbim banada o duyguyu nasip etsin diye ( sipariş üzerine değilde Rabbim için kapanmayı )
Eğer Rabbim nasip ederde Ümreye gidersemde dönüşte kapalı kalırmıyım onuda bilmiyorum ( sonuçta orada kapalı olacağım ) ama dediğim gibi bir daha kapanırsam bir daha açılmamak üzere olması gerekir
İnan kızım geçenlerde itiraf etti bazen içinden geldiğinde gizli gizli namaz kıldığıda oluyormuş ( 5 vakit olmasada ) ama o bile çok hoşuma gitti ( demekki bazı şeyleri doğru yapmraya çalışıyormuşuz ki kızım bunu yapıyor )
Rabbim hepimize namazıda başörtüsünüde Allah rızası için yerine getirmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnn
tatlım geçen gün halıya çay döküldü hemde baya bi üstelik 3 gün sonra silme fırsatım oldu çünki elimde ürün yoktu.bende internetten "klar organik leke çıkarıcı sabunu" sipariş ettim gelir gelmezde çay lekesine uygladım çok iyi sonuç aldım dene istersen sen istanbulda daha rahat bulursun ürünü hemEvet canım aynı şeyi Meltem Açıkel doğal karışımları paylaşırken her defasında söylüyor
Onunda tavsiyelerini çok beğeniyorum
Bu arada benim salondaki çiçekli koltuğumu temizleyecek bir karışım arıyorum ( koltuk kolları resmen griye döndükumaşında var bir sorun ama sağ olsun İstikbal defalarca şikayet ettiğimiz halde kabul etmedi kullanıcı hatası dedi hatta en son para karşılığı kaplarız başka bir kumaşa dedi ama onada ben yanaşmadım sonuçta daha taksidini ödüyorum niye tekrar onlara para yedireyim gider başka yere kaplatırım daha iyi )
http://www.biorezonansankara.com/beslenmehatasi.html
beslenmede yapılan ciddi hatalardan bahediyor okumanızı tavsiye ederim. bu gün başka işim gücüm yok çok belli oluyormu ki :)
Afiyet olsun ceco menun güzel hep böyle olur inşallah
Ben de yemegim i yedim
Sabah 4 ceviz
Peynir
5 zeytin
1 yumurta
Öğle Türk kahvesi bi ısırık ceviz sucugu
Aksam
Pırasa
Bol salata
Yoğurt yeni mayaladim yarın yerim insallah
Yarım saat yürüdüm 100 ip atladım
Evet cnm ben de kitaptan okudum kendimiz yapıyoruz ceviz de agacimizin ayrıca kayseriliyim mantıyi sulu yap çorba yerine ye ozaman tad Arsin aklında kalmazSağ olasın canım yemeğimi erken yapınca kaçamak olasılığım düşüyor sanırımiyicede karnımı doyurunca zaten şükür gözüm birşey görmüyor saatlerce
Yarında kızkardeşim yemeğe davet etti daha doğrusu maç varmış oda Kayseri Mantısı var onu yapayım birlikte yiyelim diye tutturduArtık olmadı kendime başka bir menü hazırlayacağım çünkü ipin ucunu kaçırırsam bir kaç gün sürüyor toparlanmam
Mutlaka çorba yapar zaten olmadı kendime bir salata yapar yanına az peynirle yada yoğurtla yerim
BOzmak yok kararlıyım
Canım Ceviz Sucuğunu görünce aklıma geldi daha dün gece Karatay kitabında okudum normalde pestil gibi şeylere izin yokmuş ama cevizli suçuk yada kuruyemişli pestillere izin varmış abartmamak kaydıyla
Kahvenin yanında rahatlıkla tüketebiliriz ( vicdan yapmadan ) tabi abartmamak şart tekrar belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?