aman cecom iyikide yollamıyor kıznı,dediğin gibi yarım birgün kızı cozutsa sebebi bu gezi olacak..Aynen canım
Bak benim büyük kız şort yada kolsuz bile giymez hatta yazlıkta eşimin halaları bir kaç kere kız giysene bir şort rahat et sıcakta dediler ama içinden gelmiyorsa zorla ne açamazsın nede kapatamazsın
He belki benimki kilosundan dolayı istemiyor olabilir ama ne kızlar var kiloluda olsa içinden geldiği için minicik etek dahi giyiyorlar
Ben kızıma da hep diyorum içinden geliyorsa bunu ilerde yapmak istediğinde tabiki çok sevinirim hatta hep dua ediyorum Rabbim banada o duyguyu nasip etsin diye ( sipariş üzerine değilde Rabbim için kapanmayı )
Eğer Rabbim nasip ederde Ümreye gidersemde dönüşte kapalı kalırmıyım onuda bilmiyorum ( sonuçta orada kapalı olacağım ) ama dediğim gibi bir daha kapanırsam bir daha açılmamak üzere olması gerekir
İnan kızım geçenlerde itiraf etti bazen içinden geldiğinde gizli gizli namaz kıldığıda oluyormuş ( 5 vakit olmasada ) ama o bile çok hoşuma gitti ( demekki bazı şeyleri doğru yapmaya çalışıyormuşuz ki kızım bunu yapıyor )
Rabbim hepimize namazıda başörtüsünüde Allah rızası için yerine getirmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnn
http://www.biorezonansankara.com/beslenmehatasi.html
beslenmede yapılan ciddi hatalardan bahediyor okumanızı tavsiye ederim. bu gün başka işim gücüm yok çok belli oluyormu ki :)
ceconun dedıgı gıbı yemek duzenı bı bozulunca 2 3 gün toplayamıyorsun
DÜN çok gec kalktım yıne bı grıp havası tad olamıyordum cnm bısı ıstemıyordu. öğlene kadar yattım 3 gibide ne kahvaltıya ne yemege benzemeyen bısıler yedım aksamda bişi canım istemedı
sabah yok
Öğlen: yarım dilim baklava
2 sigara böregi (cokcok az bı yag surdum mınık resıstanslı fırınlar var ona koydum cok guzel oldu.
bir parçada shinitzel yaptım yanına dondurucudan alıp.
yeşil çay
akşam: 1 elma
BUGÜN
sabah:
2 sigara böreği
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yarım muz
öğleden sonra:
3-4 yk sebzelı bulgur pılavı
1 su bardagı ev yogurdu (içinde bol dereotu ıle çok yakıstı pılava)
cocuktan al haberı olmus valla canm kv kızmakta haklı belkı o soyler sana gerek kalmadanKızlar bugün hani bahsetmiştim ya kuzenlerden biri vazgeçti Londraya gitmekten bende biletini iptal ettim diye
Benim çakma eltiye anlattım durumu kadıncağız şok oldu
Benim KV nasıl öyle birşey yapar madem baştan kabul etmeselermiş günah değilmi görümcenin eşi boşuna 300 küsür lira ceza olarak ödemek zorunda kalsın ( bileti 600 liraya yakındı ve sadece 271 lirasını idade edeceklermiş )
İnanılmaz sinirlendi ayıp yahu falan diye
Ben haberi var sanıyordum ona bileti iptal ettim diye haber verince haberi olmuş meğer
Benim KV ödesin o parayı dedi ama ne görümcem öyle birşeyi kabul eder nede ben öyle birşeyi ona söylerim hani öde yoksa ayıp olur hesabı
O onun kendi saygısızlığı sonuçta adamcağız güzel birşey düşündü ama boşuna para çıktı cebinden
Bu arada benim kızda Kuzenine demiş ya neden vazgeçtin diye kızda ne bileyim bir sürü evrak işi falan demişdemekki annesi evde paso söylendi evrak işleri yüzünden hatta benim kız sormuş ulen sen Londra yerine Cevahir Avmyimi tercih ederim dedin diye oda yooo ben öyle birşey demedim nerden çıktı demiş
Tabi benim kızada kızdım niye laf yetiştiriyorsun belliki amcası kıvırmak için uydurmuşoda tabi ne bileyim Anne ben kızdım öyle saçmalıkmı olur niye öyle düşünüyor diye ama meğer yalanmış dedi
İnşallah eşim kızmaz büyük cadıya sen niye laf taşıdın diye ( inşallah duymazda) ama çocuk sonuçta üzüldü niye vazgeçti diye Nasip değilmiş diyeceğiz artık
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
BOl bol limonlu su iç bari Vitamin takviyesi olur sanada üstelik zararsız
Geçmiş olsun cnm benim halsizlik yaptigini biliyordumda bas agrisina neden olduğunu bilmiyordum cnmslm kizlar bu gun ogleden sonra acayip basim agriyodu azicik disari cikimde oksijen iyi gelir belki dedim. sonra aklima dilanin bir yas asisi geldi hazir gitmisken onuda yaptirayim dedim. sonra b12 vitamininiuc aydir yaptirmadigim aklima geldi. so ra tiroit ilacimin bittigi ve almam gereken dvitler geldi anlayacaginiz bir suru isim cikti. saglik ocagina gittim hemsiremiz yas asisinin bir gun bile once yapilamayacagini soyleyince b12 yi yaptirip ciktim. eczaneden de dvit ve tiroid ilacini aldim. sonra ne yemek yapsam diye dusunurken balik aklima geldi. malum gecen yanmisti hepsi. balik alip arkadasa gittim. ha bu kadar seyi niye anlattin diyeceksiniz. hani su bas agrim vardi ya saglik ocagindan cikip arkadasa gidene kadar yani yaklasik on dk icerisinde bicakla kesilir gibi kesildi. zannimca b12 mucizesi bu.
Kala kaldim canm nie aldatiyor olsun ki ben anlamadimkizlar sanirim bu arada esim beni aldatiyo. gecen giden butun bileziklerimi fazlasiyla geri getirdi bu gun :) :) :)
ayy benim kocada aldatsın beni o zamankizlar sanirim bu arada esim beni aldatiyo. gecen giden butun bileziklerimi fazlasiyla geri getirdi bu gun :) :) :)
Aslında karatay a uygun yemeye çalışıyorum ama bazı zamanlar kaçamak oluyo ama daha dikkat edicem tavsiyeleri n için teşekkürler
cansınız hepiniz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr dün bi köy yapıp geldikkk artık gidilecek gelecek kalmadı yani umarım öyledir :)))) sizler nasılsızzz
gunyadın kızlar nasılsınız kahvaltımı yaptım dersın basına oturdum ama bı gozumde burdadua edın kızlar bana 2 hafta sonra sınavlarım baslıyor tırsıyorum ıcıme ders calısma askı gelmesı lazım acılen
HallederizzzzzzzzzzzBende bir iki gün dağılmıştım ama bugün toparladım şükür Adaşımında dediği gibi karatay kaçamak af etmiyor maalesef ama ben kesinlikle bundan sonra kaçamak yapmayacağıma dair söz verdim
Yaza kadar süper bir fark yaratmamız lazım unutmaEminim sende çok çabuk toparlarsın
evet ben yılbaşına hedefi görmeyi hedefledim. yetti artıkın 75 altını görmek istiyom yaaaa.
yılbaşında hedef 69 koş nesli koşşşşş 69 a koşşş.yeni yılda çıtır olmak lazım dimi
canım benim güzel açıklaman için teşekkür ederim.anca yazabildim kusura bakma lütfen.
lütfen öyle şeyler deme.sen 3 evlat sahibi güzel bir annesin.benim için doğum şekli değil,evlatlarına nasıl titrediğin annelikdir.nice normal doğurup çocuklarını ne hale getiren anacıklar var.Rabbim en hayırlı şekilde yeni annelere meleklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.ben sadece doğal olarak korkuyorum.ama bir şekilde en hayırlısının olacağına da yürekten inanıyorum.
ve herkese iyi öğlenler fıstık hanımlar..cumadan bu yana hastalıkdan kırılıyorum.işden izin aldım evde başımı kaldıramadım.çorbadan başkada bir şey içmedim yiyemedim.çünkü müthiş mide bulantısı ile geçirdim.bugün işe geldim ve halen her yerim kırılıyor.ama iş işte beklemiyor.neredeyse araya araya telefonumu patlatacaklardı.puff yani..
diğer yandan ev kalabalıkdı.k.validem burada demişdim size.pazar günü yolcu ettik.ben son 3 günü perttim zaten.
ben bu kadar hastalanmazdım aslında ama hem iş hem ev yoğun olunca bedenim isyan bayrağını açtı hanımlar..
kızlaaarrrr işyerimizin iki kapısı var iki ayrı sokağa bakıyor...
bir sokakta aşure diğer sokakta ennnn sevdiğim kazan pilavı dağıtıyo esnaf...
imtihan bunlar imtihannnnn yemiycem işteeee yemem ben öyle şeyler
dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 üçgen peynir
az yağlı fırınlanmıs 1 patates
ara : 1 nescafe
aksam:
4 yk yogurtlu prasa yemeğı
4yk bulgur pılavı
Sa kızlarr...uzun bir aradan sonra yıne aranızdayım ,tanıyanlar bilir ,bisure burdaydım
Sonra ,moral bozukluğu kpss nın olmaması ,3yıllık. Bebek özlemı ,ve halen bebek yok
Falan derkennn 78ekadar ınmışken ,yıne 84 oldum
Ve yıne aranızdayım ,menulerımı hergun yazıcam ınş
,hala depresyondan gibiyim ...bu ay yıne adet oldumyıkım yanı
Neyse ,boyle gıtmez dıyorum ve bende başlıyorum
ayyyy kızlarrrrrrrrrr... leslie ile 3 mile yürüdüm 45 dak, bi de 8dak bacak egzersizi yaptım şuradan.
çok güzel di mi:)
evet peki düdüklüdeki taze fasülyeyi unutmayadım iyiydi di mi:) inşallah erimemiştir :)) de benim popom bacağım erimiştir :)))
slm kızlar. nihayet doğum günü gezme vs. işlerimi bitirdim bol bol cıs yedim ve kürkçü dükkanına döndüm. ben kendime şu gün diye hedef koydukça cozutuyorum ben. azıcık sakinleştim şükür iş yönünden de yeniden başlayabilirim. dün halamın kızına gittim diyarbakırda. eşim toplantıya gitti beni bıraktı bizde kadın kadına kaynattık bol bol. anaaaaam kız iyi çekiyor. kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyor. kv si ile aynı binadalar. o 3. kv 8. katta. evleri buz gibi. kalorifer yok. kız soba da mı yok dedim. vermediler daha abla dedi. e donmuyomusunuz dedim. napalım diyor.çok kızdım o an kv sine. hoş kocasına da kızdım çalışmıyor diye. ulen artık boş gezenin boş kalfası olmak için çok geç evlisin ve baba eline bakamazsın. daha kızı el öpmeye de götürmediler. eşim ayıp ettiniz diye kızmış enişteye.
evlerinin her yerinde kablolar var. kız bebiş falan olursa kalkar bunlar tehlikeli dedim. kalkamaz abla dedi. neden dedim. ve neden sonra anladım ki kaçak elektirikkızım bilmiyormusun haram bu dedim. abla biliyom da benim elimde değil dedi. offff kız zebra storun aralıklarını açtım diye nasıl koştu etek giydi. görseler kıyamet kopar diye. bir süre sonra görümcesi geldi. çay servisi yapacak. sehpayı çıkaracak eşimden kaçırmaya çalışıyolar kızı o da aldırmadı. sofra kurulacak görümcesi abla götürsün tepsiyi diyor. ulen ben az sonra o sofrada senin kardeşinle yemek yiyecem. namussuz mu olacam. hoş benim kuzen o ne söylerse söylesin aldırmadı. biz gideceğiz arabaya kadar yolcu edecekler. kocası kıza gel diyo görümce aaa sendemi gidiyorsun diyor şeytan dedi gırtlakla. neyse gitme zamanı geldi kv si yanıma geldi. dediki neden gelmedin yanıma. kusura bakma oğulların evde olduğu için eşim bırakmadı çıkayımyukarı. eşim kıskanç dedi. kendi silahlarıyla temiz vurdum onları şükür atlattık o faslı. çıktık bir baktık yolda astik falan yakmışlar ama ortalık sessiz. hemen çıkalım burdan dedik bastık gaza. sonra silvandaki hala kızına gittik onunlada bir kahve içip hasret giderdikten sonra çok şükür döndük muşa
canııım evet çok şükür verdiimsayenizdee
hayırlı akşamlarr :)
uyanır uyanmaz ılık su :)
SABAH
2 adet haşlanmış yumurta
Beyaz peynir kaşar peynir
Şekersiz çay
ÖĞLEN
yayla çorba
rulo köfte
patates püresi
İKİNDİ
elma
AKŞAM
havuç salatası
yoğurt
:)
yaw niye nick lerinizi değişiyonuz
içim sıkıldı dıger nıkten canımdegısıklık ıyı olur dedım
baba yok canim ana baba ayri. halacagzimda ne yapim diyor. kiz bile bile gitti. hos oncesinde birseyler olmus sanirim kiz da bu uzden donemedi.ama ona soyledim bak ne olduysa oldu butun hayatini cope atmaktan iyidir gecmise sunger cekmek. ama sevgili damadimiz tehtit etmis seni rezil ederim intihar.edersin diye. o donemde cok korktum. hatta evlendigi zaman dedim bu kizi oldururler intiharetti derler diye. hos hala daha o korkum bitmis degil. kendisi cok iyiler abla diyop duruyor ama bakalim
Bugünlü menüm:
Sahur: 1 muz, 1 avuç kuruyemiş
İftar: 2 biber dolması, yoğurt, 1 kase aşure( çok güzel yapmışım be!))))
Hepinize iyi geceler
Ceco inşallah canım ...bendimde bebeğim olurmu acaba ..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor
Allah kabul etsin cnm :) ben niyetliyken hic bikdirim yapamaxim vallabizde cuma gunu yapicaz kismetse :)
selam kızlar
geçmiş yapamıyorum umarım herkes iyidir ben türkiyeye dönüyorum hazırlıklara başladım biraz yoğn geçiyr malesef
kocişimden de yrılmak istemiyorum ama çok da bunaldım 9 aydır çalışmıyorum maddi çıdan da sıkıldık biraz nasıl olsa sınav açılacak diye gidiyorum dua edin bana hakkımda hayırlısı olur işalllah hepinizi seviyorum
Bugün ki Menüm
Sabah: 1 yumurta, peynir, yeşil ve siyah zeytin, 2 çatal reçel
Öğle: Kısır, çay
Akşam: Karmaşık oldu baya. Çok az kavurma, ekmek, biraz kola
Gece: Burger king ( Akşam dışarda eğlenmeye gittik hiç doyamadım dönüşte yedim bu menüyü vallahi. kendimden utanıyorum şuan )
dünkü menüm
sabah: yumurtasız karatay
akşam çok geç saatte: 3 kaşık bulgur pilavı ve kuru fasulye ve çok pide
Bİ ARA 20 KİŞİYİ BULMUŞTUK YENİ KIZLARLA.AMA SANIRIM YENİ KIZLARDAN KAYIPLAR VAR GÖREMEDİĞİM NERDESİNİZ KIZLAR VAZMICAYDINIZ
DUYURU
Maraton'a Az Kaldı!
Adım Adım Buğday Koşucuları, Koruncuk Vakfı Bolluca Köyü’ndeki kimsesiz çocukların sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için 16 Kasım’da 36. Vodafone İstanbul Maratonu'nda koşacak/yürüyecek. Buğday Derneği’nin “Sağlıklı Gıda Her Çocuğun Hakkı” projesi kapsamında, sizleri de Koruncuk Vakfı’nın kampanyasına desteğe çağrıyoruz.
İşte yapabilecekleriniz;
http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=7569
"Önce nasıl bir hayat sürmek istediğimizi kararlaştırmalıyız. Markette kendimize, “Buna gerçekten ihtiyaç duyuyo...r muyum?” diye sorabiliriz. Türkiye’deki tarım arazileri ülkenizin yüzde 4’üne tekabül ediyor. Kalan yüzde 96, işlenmemiş toprak... Demek ki siz, o topraklardan yararlanabilmek için daha fazla hayvansal gıda üretmelisiniz. İşlenmeyen toprakların hayvancılıkla onarılması gerekiyor."
http://www.haberturk.com/yasam/haber/1005432-bosu-bosuna-40-bin-fil-oldurduk
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabah kuşum uyandıktan sonra direk yatak odasına girişmiştimki eşim yine bana angarya çıkardı
Benim kız malum kuzenleriyle Yarı Yıl Tatilinde Halasının yanına Londraya gidecekti. Kuzenlerden büyük olanı kıvırmışdaha doğrusu ben kıvırdığına inanmıyorum büyük ihtimal Annesi kıvırttırdı
Biletleride ben almıştım ve iptal ettirmeside bana kaldı
Hadı onu hallettim büyük görümceme müjdeyi verdimoda hiç şaşırmadı çünkü yengemden bu beklenirdi dedi Çocuğun gözü açılacak diye ödü kopuyor hatunun birde tabi uğraşmak zor geldi evraklarla ( gelinine daha evvel demiş ben sandım ki bütün evrakları banu hazırlayacak diye ama iş yerinden ve okuldan alınması gereken evraklarıda benim almam mümkün değil sonuçta )
Neyse o işide halledip tekrar yatak odasına giriştim ve tam bitmek üzereyken ( diğer taraflar duruyordu tabi) sevgili kocam günün ikinci kazığınıda bana attı ve telefonda 20 dakika sonra şirketteki arkadaşla kahve içmeye geleceğiz dedi o an tabi totoma motoru takmışcasına hemen kalan yerlere giriştim ( mutfak maf durumdaydı salondada hasta kızların yatakları açıktı )
Nasıl bir enerji geldiyse koştur koştur önce salonu toplayıp mutfağa daldım ( makine boşalt, diz, tezgahdı aygazdı derken bitti oda şükür ) hemen birde süpürge tutup üzerimi değiştirdim ve tam totom yer gördü kızlara yazayım derken zil çaldı
Allahtan fazla kalmadılar hemen bir kahve içip yarım saatte gittiler bende bugünün işini jet hızıla bitirmiş olmanın sevinciyle kendimi buraya attım
Bir tek akşamlık yemek yapacağım bugünlük birde tabi makinedeki çamaşırlarımı sereceğim başkada iş yapmam yeter
Valla yaa hakikaten OYNAK BAŞI benimde çok hoşuma gidiyorFuryaya mı uysam ne yapsam
Çok güzel bir paylaşım olmuş canım ellerine ve emeğine sağlık
Aslında hepimiz elimizden geldiğince çevremizdeki doğa ve insanlara az da olsa göz kulak olsak çoğu şey düzelir diye düşünüyorum
İnan eskiden ben böceklerden korkup tiksinirdim ama artık baktığımda bile çok farklı görüyorum onları ( arılar da dahil ) Hep bakarken RAbbim acaba seni yaratırken kim bilir ne güzel görevler yüklemiştir o minicik omuzlarına diye düşünüyorum ve asla zarar vermiyorum aksine korktuğum zamanlarda bile hayvana yalvarıyorum ne olur git başka yere seni öldürmek istemiyorum diyeİnan çoğu zaman bile sanki beni anlıyormuş gibi arı olsun böcek olsun kendiliğinden camdan çıkıp gidiyor tabi her hayvanda işe yararmı bilemiyorum
iyi günler kızlar
çok geç yatıp sabaherken kalkınca uykumu hiç alamıyorum,kızı anaokuluna bırakınca biraz uyudum ama hala uyku gözümden akıyor.çay müptelası olmamım etkisi çok bu durumdan ,oruç olunca çaysız kaldım uykuyu açamıyorum..
şimdide sobayı yaktım ev ısınınca iyice uykum geldi
ayyüzlüm dünden beri kuzenine üzülüyorum.kendi yaşadklarımda geldi aklıma,allah kimseyi soğukla imtihan etmesin..
kuzeninin allah yardımcısı olsun,o kocasının ailesinede vizdan merhamet versin işallah..
elektriği çalan insanlardan vicdan beklemek ne kadar doğruysa artık,tüyü bitmedik yetiin hakkı var ,onlara yarıyacağınımı sanıyorlar acaba o insanlar..
keşke kuzenin yaptığı hatanın bedelini böyle ödemeseydi,arkası yok diyede daha rahat daranıyordur kv si görümcesi.
allah aydınlığa çıkarsın işallah..
cecomm.
maşallah hamarat hatun,sen kesin bitirirsin o şalı yoksa kızın çenesinden kurtulamazsın..kız ben bu gün senin küçük kızı gördüm rüyamda. ayaklarıyla meşgul oluyorduk ama tam hatırlamıyorum..
meleğim hoş geldinn,
zeytinlerimi yaptım,az oldu sanki ama kocam yola gideceğini ordan getireceğini söyledi,şimdilik nolur neolmaz diye yaptım bakalım..yeşili yapıyordum zaten iama siyahı merakla bekliyorum,birde yeşilleri afdamların makinesi vardı onlan çizdiler,içinde baya siyah zeyitin varmış onlarıda seçtim senin tarif gibi yaptım acaba çizilmiş olunca bi sıkıntı olurmu banu..
ayyüzlüm
duyumun taktiği uygulamışın baıyorum.ama daha küçük yazıcaktın pideyi gördük..
duyumunda kulakları çınlasın bu arada özledik valla
kızlar gün içinde öğün arasında ayran içebiliyoruz galiba demi...
Hemen sık kullanılanlara ekliyorum ve dahada inceliyorum
Bayıldım doğal ürünlere üstelik fiyatlarda gayet uygun
Büyük kızıma eşim söylemiş öğlen eve geldiğinde de oda hiç şaşırmamış olacağı oydu yengem kesin engel olmuştur diyor da
Birde kız hesapta babasına beni Londraya göndereceğine Cevahir AVMye gönder dahada mutlu olurum demişmişulen uyduruyorsunuz bari adam gibi birşey uydurun yada acıkca diyin bizim içimiz rahat etmedi göndermiyoruz diyin
Hangi genç kız Anne baba olmadan yapılacak bir Yurtdışı gezisini istemezde AVMye gönderin daha mutlu olurum der kiçocuk kandırıyorlar sanki
Neyse bir yandan iyi oldu çünkü Eşimde diyor yarın öbür gün birşey olsa sizin yüzünüzden oldu bu kız Londraya gidip geldikten sonra değişti falan bile derler diye
Benim kızın özgüveni çok çok fazla ve sanırım benim kızla fazla takılırlarsa huyu değişeceğinden mi korkuyorlar
Zaten bir kaç hafta evvel başını kapatacaksın diye diretmişler kızda istemediğinden bana biraz daha zaman verin demişler yengeside 1 sene sonra en geç kapanacaksın diye şart koşmuş
TAmam kapanmak güzel birşey ama bunu yapacaksa Allah rızası için kendi istemeli, sırf ana baba baskısıyla olacak iş değil sonuçta daha çok ufak.
Ne kızlar gördüm geçmişte ana baba zoruyla kapanan ama iki semt ötede üzerinden baş örtüsünü atıp ayağına mini etek giyen Allah korusuno şekilde olacağına olmasın daha iyi diyorum Rabbim günah yazmasın
O yüzden sanırım fazla başı boş olmasına müsaade etmek istemediklerinden yapıyorlar ama farkında değiller ki çocuk bu şekilde pısırık kalır ve yarın öbür gün evlendiğinde eşi şiddet dahi uygulasa ses etmeden ömrü zindan olur Allah korusun
Satana kadar binbir türlü takla atarlar ama müşteriye hizmet sonrasında sıfır cecomEvet canım aynı şeyi Meltem Açıkel doğal karışımları paylaşırken her defasında söylüyor
Onunda tavsiyelerini çok beğeniyorum
Bu arada benim salondaki çiçekli koltuğumu temizleyecek bir karışım arıyorum ( koltuk kolları resmen griye döndükumaşında var bir sorun ama sağ olsun İstikbal defalarca şikayet ettiğimiz halde kabul etmedi kullanıcı hatası dedi hatta en son para karşılığı kaplarız başka bir kumaşa dedi ama onada ben yanaşmadım sonuçta daha taksidini ödüyorum niye tekrar onlara para yedireyim gider başka yere kaplatırım daha iyi )
rus salatası mayonez yerine yoğurtlu yaptın dimi pofudukummhayırlı akşamlar kızlar :)
uyanınca ılık su :)
SABAH
omlet,beyaz peynir, kaşar peynir,şekersiz çay
ÖĞLEN
garnitürlü tavuk,ayran
İKİNDİ
1 adet kuru üzümlü,cevizli kurabiye
AKŞAM
rus salatası
:)
ceconun dedıgı gıbı yemek duzenı bı bozulunca 2 3 gün toplayamıyorsun
DÜN çok gec kalktım yıne bı grıp havası tad olamıyordum cnm bısı ıstemıyordu. öğlene kadar yattım 3 gibide ne kahvaltıya ne yemege benzemeyen bısıler yedım aksamda bişi canım istemedı
sabah yok
Öğlen: yarım dilim baklava
2 sigara böregi (cokcok az bı yag surdum mınık resıstanslı fırınlar var ona koydum cok guzel oldu.
bir parçada shinitzel yaptım yanına dondurucudan alıp.
yeşil çay
akşam: 1 elma
BUGÜN
sabah:
2 sigara böreği
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yarım muz
öğleden sonra:
3-4 yk sebzelı bulgur pılavı
1 su bardagı ev yogurdu (içinde bol dereotu ıle çok yakıstı pılava)
menüm.
sahur..yarım nar,1 armut,yarım elma
iftar..dünden kalan patates yemeğinen küçük bir tabak.acı turşu,roka,2 kşk yoğurt çorbası,1küçük kurabiye..
çay..bol su..
merhaba şekerler..bugün anca fırsat bulabildim okuldan geldim bugün temizlik günü...anca bitti iş anca oturdum iy iki dünden yemek yapmışım :)
bu arada bugün kaçamak yaptım ben okulda aşure yapıldı bi kase yedim valal yedim dayanamadım napayım...ama gün içinde meyve yemedim hiç ,öğlen yemeği de yemedim 1 bardak süt içtim... umarım dengeleyebilmişimdir :)
sabah kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 kase aşure :)
öğlen yok
ara 1 bardak süt
akşam pırasalı pazı kavurması, tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği...
spor yapacak halim de kalmadı yani şu an
Kızlar bugün hani bahsetmiştim ya kuzenlerden biri vazgeçti Londraya gitmekten bende biletini iptal ettim diye
Benim çakma eltiye anlattım durumu kadıncağız şok oldu
Benim KV nasıl öyle birşey yapar madem baştan kabul etmeselermiş günah değilmi görümcenin eşi boşuna 300 küsür lira ceza olarak ödemek zorunda kalsın ( bileti 600 liraya yakındı ve sadece 271 lirasını idade edeceklermiş )
İnanılmaz sinirlendi ayıp yahu falan diye
Ben haberi var sanıyordum ona bileti iptal ettim diye haber verince haberi olmuş meğer
Benim KV ödesin o parayı dedi ama ne görümcem öyle birşeyi kabul eder nede ben öyle birşeyi ona söylerim hani öde yoksa ayıp olur hesabı
O onun kendi saygısızlığı sonuçta adamcağız güzel birşey düşündü ama boşuna para çıktı cebinden
Bu arada benim kızda Kuzenine demiş ya neden vazgeçtin diye kızda ne bileyim bir sürü evrak işi falan demişdemekki annesi evde paso söylendi evrak işleri yüzünden hatta benim kız sormuş ulen sen Londra yerine Cevahir Avmyimi tercih ederim dedin diye oda yooo ben öyle birşey demedim nerden çıktı demiş
Tabi benim kızada kızdım niye laf yetiştiriyorsun belliki amcası kıvırmak için uydurmuşoda tabi ne bileyim Anne ben kızdım öyle saçmalıkmı olur niye öyle düşünüyor diye ama meğer yalanmış dedi
İnşallah eşim kızmaz büyük cadıya sen niye laf taşıdın diye ( inşallah duymazda) ama çocuk sonuçta üzüldü niye vazgeçti diye Nasip değilmiş diyeceğiz artık
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
BOl bol limonlu su iç bari Vitamin takviyesi olur sanada üstelik zararsız
kizlar sanirim bu arada esim beni aldatiyo. gecen giden butun bileziklerimi fazlasiyla geri getirdi bu gun :) :) :)
hani derler ya esler beklenmedik sekilde pahali hediyeler aliyorlarsa aldatiliyo olabilirsiniz diye. tabi ben saka yapiyorum. gecen dershane icin bileziklerimi bozdurmak zorunda kalmisti onu geri yapmis getirdi bu gun. ama beklemedigimden baya sasirdimKala kaldim canm nie aldatiyor olsun ki ben anlamadim
eişte akıllılık yapmış,hazır altın bu kadar düşmüşken fırsatı değerlendirmek lazım,fazladanda alsaymış valla çeğrek falan.doğumdu düğündü eksik olmaz nasılsa elinin altında bulunurdu ucuzlamışken..hani derler ya esler beklenmedik sekilde pahali hediyeler aliyorlarsa aldatiliyo olabilirsiniz diye. tabi ben saka yapiyorum. gecen dershane icin bileziklerimi bozdurmak zorunda kalmisti onu geri yapmis getirdi bu gun. ama beklemedigimden baya sasirdim
gece gecee aşure istemesin canın aşure maşure..benımde canım asure ıstıyooorr
uzaklardayız ya pek öyle düğün çocuk falan işlerine girmiyoz. burda da para takıyoz oluyo bitiyo. bileziği fazladan almış o bana yetereişte akıllılık yapmış,hazır altın bu kadar düşmüşken fırsatı değerlendirmek lazım,fazladanda alsaymış valla çeğrek falan.doğumdu düğündü eksik olmaz nasılsa elinin altında bulunurdu ucuzlamışken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?