80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarr
bende iftarımı yaptım çayımıda içtim ama 2. çay faslını kocam ve kızım gelince yaparım artık..
benim kızın etüt leri çok uzuyor.9. da çıktı dün..bu günde 7.30 da çıkıcakmış.babası işten yetişebilirse getirecek yetişemezse 2 otobüsle helecek.akşam vakti içim rahat etmiyor ama şu sınava kadar okul çocuklara sıkı ders çalıştırıyor,zaten okul olmada evde o kadar sıkı çalışmaz,tv pc derken..
aman cecom iyikide yollamıyor kıznı,dediğin gibi yarım birgün kızı cozutsa sebebi bu gezi olacak..
benim kızda önceki sene bi kapandı,kızım daha küçüksün dememe rağmen..sonra yazın teyze kızının etkisiyle tekrar açtı

başını hadiaçtı sıfır kollular taytlar giymeye özendi,bende haliyle kızdım o ne bi kapan bi soyun hangisini yapıcaksan ona

karar ver,başı açık yada kapalı sorun değil kendi bilir ama asklı tayt falan bizim çavrede çok yadırganır,çevre derken

oturduğum yer,yoksa benim kız kardeşlerimde açık ve mini bile giyer,onu bile tembihlerim aman bizim buraya gelirken

kot falan git açık giyme diye..bir defasında adamında biri lafla taciz etmiş bizim burda ,sağolsunlar biraz öküzdürlerde
mahallemizin insanları..

neyse benim kız önce kapandı sonra açıldı,şimdi geçen yıl kendiliğinden yine kapandı,,dedimde bak kızım sonra açıcaksan hiç kapatma başını,oyuncak değil,hevesin varsa al hevesini sonra ne istiyorsan öyle yap..ama çevrenin çok etkisi var,bizimkilerin okulunundaki kızların çoğu kapalı birde güzel örtüyorlar o eşerpları çok tatlı oluyorlar,ama genç kız gibi duruyorlar o ayrı.gören 18 yaşında sanır kızları..

senin kızında içinden geldiği gib
i davranıyor bu çok güel ne güzel namazını kılıyormuş,mervenin dediği gib
i kapanmak kolayda namaz baya bir şeytanla mücadele istiyor,allah hepimizi namazını kılan,kıldığı namazı kabul olanlardan etsin işallah..
http://www.biorezonansankara.com/beslenmehatasi.html
beslenmede yapılan ciddi hatalardan bahediyor okumanızı tavsiye ederim. bu gün başka işim gücüm yok çok belli oluyormu ki :)

emeğine sağlık neslihan bu gün döktürdün maşallah..işallah bizde faydalanırız bu bilgilerden.

merhaba şekerler..bugün anca fırsat bulabildim okuldan geldim bugün temizlik günü...anca bitti iş anca oturdum iy iki dünden yemek yapmışım :)
bu arada bugün kaçamak yaptım ben okulda aşure yapıldı bi kase yedim valal yedim dayanamadım napayım...ama gün içinde meyve yemedim hiç ,öğlen yemeği de yemedim 1 bardak süt içtim... umarım dengeleyebilmişimdir :)
sabah kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 kase aşure :)
öğlen yok
ara 1 bardak süt
akşam pırasalı pazı kavurması, tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği...
spor yapacak halim de kalmadı yani şu an

Kızlar bugün hani bahsetmiştim ya kuzenlerden biri vazgeçti Londraya gitmekten bende biletini iptal ettim diye
Benim çakma eltiye anlattım durumu kadıncağız şok oldu
Benim KV nasıl öyle birşey yapar madem baştan kabul etmeselermiş günah değilmi görümcenin eşi boşuna 300 küsür lira ceza olarak ödemek zorunda kalsın ( bileti 600 liraya yakındı ve sadece 271 lirasını idade edeceklermiş )
İnanılmaz sinirlendi ayıp yahu falan diye
Ben haberi var sanıyordum ona bileti iptal ettim diye haber verince haberi olmuş meğer

Benim KV ödesin o parayı dedi ama ne görümcem öyle birşeyi kabul eder nede ben öyle birşeyi ona söylerim hani öde yoksa ayıp olur hesabı
O onun kendi saygısızlığı sonuçta adamcağız güzel birşey düşündü ama boşuna para çıktı cebinden

Bu arada benim kızda Kuzenine demiş ya neden vazgeçtin diye kızda ne bileyim bir sürü evrak işi falan demiş demekki annesi evde paso söylendi evrak işleri yüzünden hatta benim kız sormuş ulen sen Londra yerine Cevahir Avmyimi tercih ederim dedin diye oda yooo ben öyle birşey demedim nerden çıktı demiş
Tabi benim kızada kızdım niye laf yetiştiriyorsun belliki amcası kıvırmak için uydurmuş oda tabi ne bileyim Anne ben kızdım öyle saçmalıkmı olur niye öyle düşünüyor diye ama meğer yalanmış dedi

İnşallah eşim kızmaz büyük cadıya sen niye laf taşıdın diye ( inşallah duymazda ) ama çocuk sonuçta üzüldü niye vazgeçti diye Nasip değilmiş diyeceğiz artık

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
BOl bol limonlu su iç bari Vitamin takviyesi olur sanada üstelik zararsız

cocuktan al haberı olmus valla canm kv kızmakta haklı belkı o soyler sana gerek kalmadan

slm kizlar bu gun ogleden sonra acayip basim agriyodu azicik disari cikimde oksijen iyi gelir belki dedim. sonra aklima dilanin bir yas asisi geldi hazir gitmisken onuda yaptirayim dedim. sonra b12 vitamininiuc aydir yaptirmadigim aklima geldi. so ra tiroit ilacimin bittigi ve almam gereken dvitler geldi anlayacaginiz bir suru isim cikti. saglik ocagina gittim hemsiremiz yas asisinin bir gun bile once yapilamayacagini soyleyince b12 yi yaptirip ciktim. eczaneden de dvit ve tiroid ilacini aldim. sonra ne yemek yapsam diye dusunurken balik aklima geldi. malum gecen yanmisti hepsi. balik alip arkadasa gittim. ha bu kadar seyi niye anlattin diyeceksiniz. hani su bas agrim vardi ya saglik ocagindan cikip arkadasa gidene kadar yani yaklasik on dk icerisinde bicakla kesilir gibi kesildi. zannimca b12 mucizesi bu.

Geçmiş olsun cnm benim halsizlik yaptigini biliyordumda bas agrisina neden olduğunu bilmiyordum cnm

kizlar sanirim bu arada esim beni aldatiyo. gecen giden butun bileziklerimi fazlasiyla geri getirdi bu gun :) :) :)
ayy benim kocada aldatsın beni o zaman ,bende istiyom giden bileziklerimi..

güle güle tak canım,hatta dışarda takma tinerciler falan var orda iyi sakla..

Aslında karatay a uygun yemeye çalışıyorum ama bazı zamanlar kaçamak oluyo ama daha dikkat edicem tavsiyeleri n için teşekkürler

rica ederim tatlımm
cansınız hepiniz

Sen de öyle kuzumm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr dün bi köy yapıp geldikkk artık gidilecek gelecek kalmadı yani umarım öyledir :)))) sizler nasılsızzz

Hoşgeldin şekercimmm yokluğun çok belli hadi dön artık detektifliğe başla cnmcımiyiyiz şükür aynen devam

tırsmak yok en büyük güç senin içinde zatenn

Yaz göz açıp kapayıncaya dek gelecek cecom kaçamağa hayır

Takımd aneden 69 değil neslimmm

geçmiş olsun cnmm hadi dinlen artık misafirler de gitmiş

iradene sağlık cnmmm
dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 üçgen peynir
az yağlı fırınlanmıs 1 patates

ara : 1 nescafe

aksam:
4 yk yogurtlu prasa yemeğı
4yk bulgur pılavı

utanma utanma tatlımmm akşam dengelemişsin

Hoşgeldin feridemmm canım hiç beklemedğin anda hamiş olacaksın inş demekki doğru zaman değil en doğru zamanı rabbim bilir umutsuzluk yok

inş ne tatlı söylemişsinnn

Halanın kızına çok üzüldüm bitanemm bu hayat böyle nasıl geçerki Allah yardımcısı olsun
helall sana fazlasını haketmişler ama anladılarsa çok güzel cevap vermişsin

canııım evet çok şükür verdiim sayenizdee

patates püresi her diyette cıs değilmi pofudukummm

yaw niye nick lerinizi değişiyonuz

yeni moda kuzummmm
içim sıkıldı dıger nıkten canımdegısıklık ıyı olur dedım

güle güle kullan cnm ama okuması zor geldi

Bunların neresi iyi ne yapsın sen üzülme diye öyle demiştir

Bugünlü menüm:
Sahur: 1 muz, 1 avuç kuruyemiş
İftar: 2 biber dolması, yoğurt, 1 kase aşure( çok güzel yapmışım be!))))

Hepinize iyi geceler

ellerine sağlık cnm allah kabul etsinnn

Ceco inşallah canım ...bendimde bebeğim olurmu acaba ..sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor

Allahtan umut kesilmez feridem ne bu karamsarlık kuzum
Allah kabul etsin cnm :) ben niyetliyken hic bikdirim yapamaxim valla bizde cuma gunu yapicaz kismetse :)

hadi bakalım bu cuma unutmayın tatlım

hakkında hayırlısı olsun bitanem iyi yolculuklarr

Yinemi kola Esincimmm

dünkü menüm
sabah: yumurtasız karatay
akşam çok geç saatte: 3 kaşık bulgur pilavı ve kuru fasulye ve çok pide

yazı stilinide değiştirseydin kuzummm

Bİ ARA 20 KİŞİYİ BULMUŞTUK YENİ KIZLARLA.AMA SANIRIM YENİ KIZLARDAN KAYIPLAR VAR GÖREMEDİĞİM NERDESİNİZ KIZLAR VAZMICAYDINIZ

Hakikaten yeni arkadaşlarımızdan bazıları geri dönmedi

Teşekkürler araştırmacı neslimm

Ayağına gelen fırsatı tepmek diye buna derler herhalde cecomm

Allah kabul etsin meleğimm benim tarifle çizilmiş hiç yapmadım kuzum ama erken olur tahminimce içine aldığı için

kızlar gün içinde öğün arasında ayran içebiliyoruz galiba demi...

elbette 1 lt bile içebilrisin cnm

Satana kadar binbir türlü takla atarlar ama müşteriye hizmet sonrasında sıfır cecom

Kizlar bi ceee deyip kacicam

menu yazayim

Sabah kalkinca su kefir corekotu ketentohumu uzum cekirdegi ögüttüm yuttum

7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado

13.00 da 1 minik dağ armudu 1 minik anamur muzu 1 kase yogurt yarim kase azdi yesilfasulye yemegi

18.00 de slata.brokoli sarmisakli yaglimonlu. Biraz etli turlu 1 avuc findik

Sabah kalkinca 10dk esneme plates

isyerine 15dk yurume

Aksam 30dk plates ve mekik.

rus salatası mayonez yerine yoğurtlu yaptın dimi pofudukumm

Geçmişolsun cnmmm dün akşam sanırım öğleyi telafi ettin bugün sabah kahvaltında ekmek fzla cnmm hem muz hem yumurta hem börek ki ona da kızmıyorum ama ekmeğe gerek yoktu

menüm.

sahur..yarım nar,1 armut,yarım elma

iftar..dünden kalan patates yemeğinen küçük bir tabak.acı turşu,roka,2 kşk yoğurt çorbası,1küçük kurabiye..

çay..bol su..

cumaya dek turşuya ara ver meleğim ödem olmasın allah kabul etsin cnm

aşure ayı geldi yandık artıkkkiradenize kuvvet diyelim afiyetolsun cnm yaramasın inş

Kv nin mutlaka habeir olur cecomm iyi de gitmeye karar vermeden önce önce evrak işlemlerinden haberi yokmuydu

kizlar sanirim bu arada esim beni aldatiyo. gecen giden butun bileziklerimi fazlasiyla geri getirdi bu gun :) :) :)

Tövbe de kuzum eniştem jest yapmış işte iyi günlerde kullan tatlım

Kala kaldim canm nie aldatiyor olsun ki ben anlamadim
hani derler ya esler beklenmedik sekilde pahali hediyeler aliyorlarsa aldatiliyo olabilirsiniz diye. tabi ben saka yapiyorum. gecen dershane icin bileziklerimi bozdurmak zorunda kalmisti onu geri yapmis getirdi bu gun. ama beklemedigimden baya sasirdim

Ah kızlar ah aşure yaktı beni bugünnnn
Bir yaprak sarma birde şu aşureye hiç dayanamıyorum ben yaa
Bugün ki menüm
Kuruyemişsiz ve salatasız karatay kahvaltısı
Akşam : Çok az pilav, iki çatal türlü, 4-5 adet yaprak sarması yemek sonrasında aşure 2 kase
Sonrasında çiğ köfte

eişte akıllılık yapmış,hazır altın bu kadar düşmüşken fırsatı değerlendirmek lazım,fazladanda alsaymış valla çeğrek falan.doğumdu düğündü eksik olmaz nasılsa elinin altında bulunurdu ucuzlamışken..

uzaklardayız ya pek öyle düğün çocuk falan işlerine girmiyoz. burda da para takıyoz oluyo bitiyo. bileziği fazladan almış o bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…