80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sabah: 3 yumurtayla omletli kk+ azıcık helva
ara: 2 fincan kahve ve bol çay
akşam: ilk saatlerde 2 dolma sonrasında ana yemek olarak salata ve balık
yarım saat yürüyüş, yarım saat karın kalça ve iç bacak egzersizleri
sanırım menüsküsümü yırttım yeniden yarın nasıl hareket ederim bilemiyorum

kızlar sizin için karataya uygun aşure tarifi verecem( alternatif olarak)
1. iç malzemeleri bilindik usülde hazırlayın
2.kuru meyveleri bol tutun akşamdan ıslatın ( şekeri suya geçecek sakın o suyu dökmeyin bu su ile sabah sadece bi taşım kaynatın eriyip yok olmasınlar)
3.aktardan yada internetten stevya bitkisi yada ageve şurubu yada hurma şurubu edinin şeker yerine aşurenize bundan koyun. saydığım doğada bulunn tatlandırıcılar bitkidir kesinlikle Gİ si düşüktür karataya uygun tatlı üretmek için birebirdir. istediğiniz alanda tatlandırıcı olarak kullanabilirsiniz.
3 maddeye uygun pişen aşureyi afiyetle yiyebilirsiniz.
3.

Gunaydin kizlar
kiz kolay aslında kan grubu A rh+ yerine Ask rh + sadece :))

İlahi canm bende aksam aksam uzuldum bilmiyordum öyle dendiğini güle güle kullan ins
GÜNAYDIN KIZLARR..
Gunaydin cnm
günaydın arkadaşlar.
günaydın beyazcan
Gunaydin cnm
kızlar günaydınn son günü iyi değerlendirmek lazım basın gaza kaçamak yok
Gunaydin canm
Günaydınnnnn Güzel topic sakinlerriii

gunaydin kuzum

Günaydın hanımlarr..herkese hayırlı,güzel bir gün dilerim...
bugün şükür daha iyiyim burnumun ayrı ,gözümün ayrı akmasından biraz kurtuldum.işten izin aldığım için birikmiş işleri bitiremedim bir türlü.burayada gelip rahat bir sohbet edemedim kusura bakmayın lütfen.
ben hemen işlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü paylaşayım.
sabah müsli ve yeşilçay
ara 2 limonlu bisküvi ve sade çay
öğlen tavuk şiş ve yarımdan biraz fazla lavaş
ara aşure ( eveeeeeeeeeetttt bende dayanamadım kızlarrr..sıradaki şarkı tüm dayanamayıp yiyenlere gelsin..Çok yesem olmazzzz ,az yesemmm olmaz,irade dursa hakim bey bu ağız durmazz,şikayetim var tüm tatlılardann,dillerimi,ellerimi hakim bey bağlasam durmaaaaaz)
akşam utanmadan eve giderken 1 tane de simit yedim.
yatmadan yeşilçay (bu da züğürt tesellisi işte )
toplam 2 lt su
yarım saat sabah işe gelirken duraktan evvel inip yürüdüm..

Tşkler Yağmurcumm est. kuzum zaman zaman bizlerde uğrayamıyoruz yoksa gönül hep burda olup sohbet etmek istiyor biraz da ols aiyileşmene sevindim cnmm

şarkı sözlerine bittim bu aşure ayı hepimizi yakacak anlaşılan

gunaydın tatlım cok gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne ballı lımonlu surup ıc canm yada greyfurt ye

aynen canım benim bu aşure bize imtihan meselesi oldu :) ayrıca güzel temennin için teşekkür ederim çok şükür daha iyiyim.vallaha Rabbim hepimize önce sağlık versin gerisi kolay.
bu arada bende daha ne şarkı sözleri var.arada yazayım böyle..mesela yemeği fazla kaçırdıysam kendim yediiim kendiiimmm aldımmmm şipşişşşş ortalarda dolandıımm..Tombiş oldum diyetlere sarıldımm eyvahhh eyvaahh gibi...
gunaydın tatlım cok gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne ballı lımonlu surup ıc canm yada greyfurt ye

kızlar , anneler hamılelıkte burun kanaması normal mı bu yasıma kadar hıc burnum kanamamıstı demın sıp sıp damlamaya basladı korktum acıkcası

kuzum benim çok sağol.sana da geçmiş olsun üzüldüm şimdi.ama korkma lütfen normal bir durum olarak biliyorum ben.

ınsallah oyledır canım benım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…