- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
hani derler ya esler beklenmedik sekilde pahali hediyeler aliyorlarsa aldatiliyo olabilirsiniz diye. tabi ben saka yapiyorum. gecen dershane icin bileziklerimi bozdurmak zorunda kalmisti onu geri yapmis getirdi bu gun. ama beklemedigimden baya sasirdim
kızlar sizin için karataya uygun aşure tarifi verecem( alternatif olarak)Ah kızlar ah aşure yaktı beni bugünnnn
Bir yaprak sarma birde şu aşureye hiç dayanamıyorum ben yaa
Bugün ki menüm
Kuruyemişsiz ve salatasız karatay kahvaltısı
Akşam : Çok az pilav, iki çatal türlü, 4-5 adet yaprak sarması yemek sonrasında aşure 2 kase
Sonrasında çiğ köfte
kiz kolay aslında kan grubu A rh+ yerine Ask rh + sadece :))
rica ederim tatlımm
Sen de öyle kuzumm
Hoşgeldin şekercimmm yokluğun çok belli hadi dön artık detektifliğe başla cnmcımiyiyiz şükür aynen devam
tırsmak yok en büyük güç senin içinde zatenn
Yaz göz açıp kapayıncaya dek gelecek cecom kaçamağa hayır
Takımd aneden 69 değil neslimmm
geçmiş olsun cnmm hadi dinlen artık misafirler de gitmiş
iradene sağlık cnmmm
utanma utanma tatlımmmakşam dengelemişsin
Hoşgeldin feridemmmcanım hiç beklemedğin anda hamiş olacaksın inş demekki doğru zaman değil en doğru zamanı rabbim bilir umutsuzluk yok
inş ne tatlı söylemişsinnn
Halanın kızına çok üzüldüm bitanemm bu hayat böyle nasıl geçerkiAllah yardımcısı olsun
helall sana fazlasını haketmişler ama anladılarsa çok güzel cevap vermişsin
patates püresi her diyette cıs değilmi pofudukummm
yeni moda kuzummmm
güle güle kullan cnm ama okuması zor geldi
Bunların neresi iyi ne yapsın sen üzülme diye öyle demiştir
ellerine sağlık cnm allah kabul etsinnn
Allahtan umut kesilmez feridem ne bu karamsarlık kuzum
hadi bakalım bu cuma unutmayın tatlım
hakkında hayırlısı olsun bitanem iyi yolculuklarr
Yinemi kola Esincimmm
yazı stilinide değiştirseydin kuzummm
Hakikaten yeni arkadaşlarımızdan bazıları geri dönmedi
Teşekkürler araştırmacı neslimm
Ayağına gelen fırsatı tepmek diye buna derler herhalde cecomm
Allah kabul etsin meleğimm benim tarifle çizilmiş hiç yapmadım kuzum ama erken olur tahminimce içine aldığı için
elbette 1 lt bile içebilrisin cnm
Satana kadar binbir türlü takla atarlar ama müşteriye hizmet sonrasında sıfır cecom
İlahi canm bende aksam aksam uzuldum bilmiyordum öyle dendiğini güle güle kullan inshani derler ya esler beklenmedik sekilde pahali hediyeler aliyorlarsa aldatiliyo olabilirsiniz diye. tabi ben saka yapiyorum. gecen dershane icin bileziklerimi bozdurmak zorunda kalmisti onu geri yapmis getirdi bu gun. ama beklemedigimden baya sasirdim
Gunaydin cnmGÜNAYDIN KIZLARR..
Gunaydin cnmgünaydın arkadaşlar.
günaydın beyazcan
Gunaydin canmkızlar günaydınn son günü iyi değerlendirmek lazım basın gaza kaçamak yok
gunaydin kuzumGünaydınnnnn Güzel topic sakinlerriii
Günaydın hanımlarr..herkese hayırlı,güzel bir gün dilerim...
bugün şükür daha iyiyim burnumun ayrı ,gözümün ayrı akmasından biraz kurtuldum.işten izin aldığım için birikmiş işleri bitiremedim bir türlü.burayada gelip rahat bir sohbet edemedim kusura bakmayın lütfen.
ben hemen işlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü paylaşayım.
sabah müsli ve yeşilçay
ara 2 limonlu bisküvi ve sade çay
öğlen tavuk şiş ve yarımdan biraz fazla lavaş
ara aşure ( eveeeeeeeeeetttt bende dayanamadım kızlarrr..sıradaki şarkı tüm dayanamayıp yiyenlere gelsin..Çok yesem olmazzzz ,az yesemmm olmaz,irade dursa hakim bey bu ağız durmazz,şikayetim var tüm tatlılardann,dillerimi,ellerimi hakim bey bağlasam durmaaaaaz)
akşam utanmadan eve giderken 1 tane de simit yedim.
yatmadan yeşilçay (bu da züğürt tesellisi işte)
toplam 2 lt su
yarım saat sabah işe gelirken duraktan evvel inip yürüdüm..
ilahi Mervişim ben de aşkheppozitif gibi düşünmüştüm
gunaydın tatlım cok gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne ballı lımonlu surup ıc canm yada greyfurt yeGünaydın hanımlarr..herkese hayırlı,güzel bir gün dilerim...
bugün şükür daha iyiyim burnumun ayrı ,gözümün ayrı akmasından biraz kurtuldum.işten izin aldığım için birikmiş işleri bitiremedim bir türlü.burayada gelip rahat bir sohbet edemedim kusura bakmayın lütfen.
ben hemen işlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü paylaşayım.
sabah müsli ve yeşilçay
ara 2 limonlu bisküvi ve sade çay
öğlen tavuk şiş ve yarımdan biraz fazla lavaş
ara aşure ( eveeeeeeeeeetttt bende dayanamadım kızlarrr..sıradaki şarkı tüm dayanamayıp yiyenlere gelsin..Çok yesem olmazzzz ,az yesemmm olmaz,irade dursa hakim bey bu ağız durmazz,şikayetim var tüm tatlılardann,dillerimi,ellerimi hakim bey bağlasam durmaaaaaz)
akşam utanmadan eve giderken 1 tane de simit yedim.
yatmadan yeşilçay (bu da züğürt tesellisi işte)
toplam 2 lt su
yarım saat sabah işe gelirken duraktan evvel inip yürüdüm..
napım canm oyle bı aklıma geldı esimle tanısmadan once ask rh negatıftı sonra pozıtıfe dondum
kız deme oyle negatıf kalacak degıl ya hep rabbım her zaman hayırlısını versın cnm
benimki de hep negatif ne yapsakkiher zaman pozitif olsun inş mervişimmm
kız deme oyle negatıf kalacak degıl ya hep rabbım her zaman hayırlısını versın cnm
kızlar , anneler hamılelıkte burun kanaması normal mı bu yasıma kadar hıc burnum kanamamıstı demın sıp sıp damlamaya basladı korktum acıkcası
aynen canım benim bu aşure bize imtihan meselesi oldu :) ayrıca güzel temennin için teşekkür ederim çok şükür daha iyiyim.vallaha Rabbim hepimize önce sağlık versin gerisi kolay.
Tşkler Yağmurcumm est. kuzum zaman zaman bizlerde uğrayamıyoruz yoksa gönül hep burda olup sohbet etmek istiyor biraz da ols aiyileşmene sevindim cnmm
şarkı sözlerine bittim bu aşure ayı hepimizi yakacak anlaşılan
gunaydın tatlım cok gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne ballı lımonlu surup ıc canm yada greyfurt ye
kızlar , anneler hamılelıkte burun kanaması normal mı bu yasıma kadar hıc burnum kanamamıstı demın sıp sıp damlamaya basladı korktum acıkcası
burda tansıyon aletım yok canm
tabiki öyle kuzummm
bilemedim cnmmm tansiyonunu bi ölçsen
ınsallah oyledır canım benım yaaynen canım benim bu aşure bize imtihan meselesi oldu :) ayrıca güzel temennin için teşekkür ederim çok şükür daha iyiyim.vallaha Rabbim hepimize önce sağlık versin gerisi kolay.
bu arada bende daha ne şarkı sözleri var.arada yazayım böyle..mesela yemeği fazla kaçırdıysam kendim yediiim kendiiimmm aldımmmm şipşişşşş ortalarda dolandıımm..Tombiş oldum diyetlere sarıldımm eyvahhh eyvaahh gibi...
kuzum benim çok sağol.sana da geçmiş olsun üzüldüm şimdi.ama korkma lütfen normal bir durum olarak biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?