80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağlık yerinde olduktan sonra gerisi çok da önemli değil cnmm paylaş tabiii neşeli olur

burda tansıyon aletım yok canm

korkma mervişimmm istersen bi eczaneye gidip ölçtür

ohhh afiyet olsun güzel olmuş menüm hiç kaçamaksız tamamlayabilsek bi... ben su içemiyorum yaa 2 litreyi geçemedim daha hiç oda 2 kere zorla

Ben de yemegim i yedim
Sabah 4 ceviz
Peynir
5 zeytin
1 yumurta
Öğle Türk kahvesi bi ısırık ceviz sucugu
Aksam
Pırasa
Bol salata
Yoğurt yeni mayaladim yarın yerim insallah
Yarım saat yürüdüm 100 ip atladım

afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün

ahhh o mantılar... bende geçen hafta mantı sonra şehir dışı falan derken cumadan sonra 3 gün bildiğin cozuttum yani baştan bozuldumu toparlanmıyor.. inan ben o üç günün acısını fena ödedim regl kabızlık derken artıdayım şuan
yarın sabaha allah kerim... aman diyim nefsini körle bırak yeme kuzum...

baklava ve çikolata olamayaymış çok iyiymiş canım ama sana lazım ye ama azzzz tadımlık..

afiyet olsun canım.

afiyet olsun canım normal bi diyete göre fena sayılmaz...

napalım canım senede bir gün bişey olmaz ama işte etkiliyo tabi insanı ister istemez

amaaann cecom boşver allah aşkına sonra başına kakılacağına böylesi daha iyi olmuş sonra daha çok üzülmektense ... kızında gitsin eğlenmesine baksın

hayyyy maşallah..... rabbim enerjini daim etsin canım... b12 yi sağlık ocağındamı yaptırıyorsun beni biraz bilgilendirirsen memnun olurum bide çocuğada yaparlarmı ki

afiyet olsun canım
çörekotunun faydasını gördünmü. bende idtiyorum ama acı oluyo falan diyolar bilemedim

biraz cısss olmuş sanki ama kaldığın yerden devammm... haydiiiii toparlan önümüze bakıcaz

afiyet olsun canım... ahhh bide ben spor yapabilsem

önce geçmiş olsun canım... çok güldürdün beni... ahh ahh durmuyo o eller diller ama sonuç güzel olacakkk direnelim biraz...

Onlarida yemesem daha çok kilo vericem sanirim canm

çörekotu herderde deva faydası saymakla bitmezki

HAYIRLI GÜNLER KIZLARR

güle güle tak canım ,çok sevindim geri gelmelerine bileziklerinin..
şarkına bayıldım ,çok güzel olmuş güldürdün benide,,söz yazarlığın süper devamını bekleriz canım..
Selam kizlar
Evden cikmadan önce tartildim yemek yememe rağmen -400 gr lardayim hala kilo veriyorum

allahh allahhhhh acaba hormonlar kilo vermenimi sağlıyor ,annenlerde güzelde yemek yedin gibi geliyor bana .
ama bebiş büyüyor sıkıntı yok..
eczaneden gelince yaz canım,merak ettim,büyük iftimal tansiyon gibi burun kanaman..olmadı aile hek,mine git bi görüş merve..

Simdi doktordan ciktim canm tansiyonum 11 9 cikti bebek 17+1 gunluk cikti kilosu 189 grammis herşey yolunda dedi canm ama cinsiyet konusunda kafami karistirdi
İlk bu doktor 11 haftalikken erkek demişti 15 haftalikken ozeldeki doktor da erkek demişti simdi bu doktor bacak arasini çok göremedim ama kiza benzettim diyor baya ugrasti görmek için sipa kipir kipir durmuyor ki cinsiyetimiz muallakta kaldi 1 ay sonraya kaldi catlarim ben meraktan

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım,bebiş iyi için rahat etsin artık,sağlığı yerinde oldukdan sonra cinsiyetin bir önemi yok ,ama insanda merak ediyor normal olarak..birde erkek diyipde şimdide kız gibi deyince dahada meraklanır insan..tansiyonun normal gibi ama küçükmü biraz yükselmiş merve,seninde normalde hep düşük gidiyordu tansiyon belki o hafif yükselme etkilemiştir seni..

Aynen canim sagligi yerinde olsun Da ama iste muallakta kalinca insan sinir oluyor 2 hafta sonra tekrar giderim herhalde 1 ay bekleyemem ben ya evet cnm Küçük benim hep dusuk olurdu 7 6 falan olurdu simdi 9 olmus belkide ondan dir burun kanamasina normal dedi kan partisi olduğu için damar catlama yapabilirmis asirisi zararliymis

ohh hadi gözünaydın canım.. şükür bebiş iyi... çok sevindim.. insan ister istemez huzursuz oluyor.. tansiyondandır canım benimde hep düşüktür az yükselsin başım ağrır sağ gözüm kanlanır banada doktor kılcal damar çatlaması dedi zaten çatlaması daha iyiymiş..... iki haftaya zaten cinsiyetide tam anlaşılır duruma gelir sanırım... oğluşun derken bide kız geliyomuş, sağlıklı sıhhatli olsunda gerçi...

sagol canım benım cınsıyetımız belırlıydı ne guzel 2 sıde aynı degınce dogrudur demıstık ama sımdı ılk erkek dıyen doktorumuz yan cızıyor bacak arasını tam net goremıyorsan kız barı demede kafam karısmasın dımı rabbım saglık versın canm gerısı bos

aynen canım sağlıkla doğsun inşallaaahhhh ben çok sorunlu geçirdim hamileliğimi o yüzden cinsiyete çok takılmamıştım sağlıklı olsunda ne olursa olsun demiştim.. ondan önce hep kız isterdim rabbimden... doktorlar adamı deli eder seni en iyi ben anlarım hayatta iki kişiye hakkımı helal etmedim biride ilk doktorumuz...

benımde hep ıcıme erkek dogmustu severken bıle oglum dıye sevıyorum sımdı ne dıye sevıcem onu bılmıyorum babamız desen sımdıden ısımle seslenıyor ayy ıcım sıstı

benımde hep ıcıme erkek dogmustu severken bıle oglum dıye sevıyorum sımdı ne dıye sevıcem onu bılmıyorum babamız desen sımdıden ısımle seslenıyor ayy ıcım sıstı

hadi az daha sabır canım... 2 haftaya herşeey belli olur.... sende şimdilik kuzucummm diye seversin kuzuyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…