- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
aynen canım benim bu aşure bize imtihan meselesi oldu :) ayrıca güzel temennin için teşekkür ederim çok şükür daha iyiyim.vallaha Rabbim hepimize önce sağlık versin gerisi kolay.
bu arada bende daha ne şarkı sözleri var.arada yazayım böyle..mesela yemeği fazla kaçırdıysam kendim yediiim kendiiimmm aldımmmm şipşişşşş ortalarda dolandıımm..Tombiş oldum diyetlere sarıldımm eyvahhh eyvaahh gibi...
kuzum benim çok sağol.sana da geçmiş olsun üzüldüm şimdi.ama korkma lütfen normal bir durum olarak biliyorum ben.
burda tansıyon aletım yok canm
bırazdan gıdıcem canm bakalım ne den oluyormus
Sağlık yerinde olduktan sonra gerisi çok da önemli değil cnmmpaylaş tabiii neşeli olur
korkma mervişimmm istersen bi eczaneye gidip ölçtür
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yemeğimi yedim ve şu an deli gibi yanıyorum
Yoğurtlu biber yaptım akşam yemeğinin yanına ve biber baya bir acıymış dudaklarım silikonlu gibi şişmeye başlıyacak gibi hissediyorum
Çalışsın metabolizmabu saatten sonra mutfak kapalı benim için
Küçük kızım bana eşlik etti büyük babası gelince yiyecekmiş
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1293902
Kahvaltıma bugün 1 dilim Ayvada eşlik etti
Eki Görüntüle 1293905
Akşam yemeğine dünden kalan minik köfteli yoğurt çorbası, Bulgur Pilavı, YOğurtlu biber ve köz biber ( canım istedi ) yedim
Elhamdüllillah doydum ve yarına kadar benim için yemek faslı bitmiştir
Bu saatte kadar 2.550 Ml Su tükettim ama yatana kadar 3 litreyi geçer sanırım
Kesinlikle hemen inceliyorumpaylaşımın için teşekkür ederim
Ben de yemegim i yedim
Sabah 4 ceviz
Peynir
5 zeytin
1 yumurta
Öğle Türk kahvesi bi ısırık ceviz sucugu
Aksam
Pırasa
Bol salata
Yoğurt yeni mayaladim yarın yerim insallah
Yarım saat yürüdüm 100 ip atladım
Sağ olasın canım yemeğimi erken yapınca kaçamak olasılığım düşüyor sanırımiyicede karnımı doyurunca zaten şükür gözüm birşey görmüyor saatlerce
Yarında kızkardeşim yemeğe davet etti daha doğrusu maç varmış oda Kayseri Mantısı var onu yapayım birlikte yiyelim diye tutturduArtık olmadı kendime başka bir menü hazırlayacağım çünkü ipin ucunu kaçırırsam bir kaç gün sürüyor toparlanmam
Mutlaka çorba yapar zaten olmadı kendime bir salata yapar yanına az peynirle yada yoğurtla yerim
BOzmak yok kararlıyım
Canım Ceviz Sucuğunu görünce aklıma geldi daha dün gece Karatay kitabında okudum normalde pestil gibi şeylere izin yokmuş ama cevizli suçuk yada kuruyemişli pestillere izin varmış abartmamak kaydıyla
Kahvenin yanında rahatlıkla tüketebiliriz ( vicdan yapmadan ) tabi abartmamak şart tekrar belirteyim
slm kızlar bugun kı menum
KAHVALTI
1 domates rendesı
1 kucuk dılım carsı ekmegı
2 yesıl zeytın
azıcık sebze buglaması
1 kenar dılım teremyaglı cıkolatalı ekmek
2 bardak cay
YEMEKTEN HEMEN SONRA
maden suyu
ARA
1 kucuk nar
1 kucuk elmanın yarısı
1 hurma
AKŞAM
köy tavugu ıkı butunu yedım (ayıklayabıldıgım kadar)
hunkar begendı
5-6 kasık tursu suyu
yarım dılım baklava
YEMEKTEN HEMEN SONRA
maden suyu
afiyet olsun canım.hayırlı akşamlar kızlar :)
uyanınca ılık su :)
SABAH
omlet,beyaz peynir, kaşar peynir,şekersiz çay
ÖĞLEN
garnitürlü tavuk,ayran
İKİNDİ
1 adet kuru üzümlü,cevizli kurabiye
AKŞAM
rus salatası
:)
ceconun dedıgı gıbı yemek duzenı bı bozulunca 2 3 gün toplayamıyorsun
DÜN çok gec kalktım yıne bı grıp havası tad olamıyordum cnm bısı ıstemıyordu. öğlene kadar yattım 3 gibide ne kahvaltıya ne yemege benzemeyen bısıler yedım aksamda bişi canım istemedı
sabah yok
Öğlen: yarım dilim baklava
2 sigara böregi (cokcok az bı yag surdum mınık resıstanslı fırınlar var ona koydum cok guzel oldu.
bir parçada shinitzel yaptım yanına dondurucudan alıp.
yeşil çay
akşam: 1 elma
BUGÜN
sabah:
2 sigara böreği
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yarım muz
öğleden sonra:
3-4 yk sebzelı bulgur pılavı
1 su bardagı ev yogurdu (içinde bol dereotu ıle çok yakıstı pılava)
merhaba şekerler..bugün anca fırsat bulabildim okuldan geldim bugün temizlik günü...anca bitti iş anca oturdum iy iki dünden yemek yapmışım :)
bu arada bugün kaçamak yaptım ben okulda aşure yapıldı bi kase yedim valal yedim dayanamadım napayım...ama gün içinde meyve yemedim hiç ,öğlen yemeği de yemedim 1 bardak süt içtim... umarım dengeleyebilmişimdir :)
sabah kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 kase aşure :)
öğlen yok
ara 1 bardak süt
akşam pırasalı pazı kavurması, tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği...
spor yapacak halim de kalmadı yani şu an
Kızlar bugün hani bahsetmiştim ya kuzenlerden biri vazgeçti Londraya gitmekten bende biletini iptal ettim diye
Benim çakma eltiye anlattım durumu kadıncağız şok oldu
Benim KV nasıl öyle birşey yapar madem baştan kabul etmeselermiş günah değilmi görümcenin eşi boşuna 300 küsür lira ceza olarak ödemek zorunda kalsın ( bileti 600 liraya yakındı ve sadece 271 lirasını idade edeceklermiş )
İnanılmaz sinirlendi ayıp yahu falan diye
Ben haberi var sanıyordum ona bileti iptal ettim diye haber verince haberi olmuş meğer
Benim KV ödesin o parayı dedi ama ne görümcem öyle birşeyi kabul eder nede ben öyle birşeyi ona söylerim hani öde yoksa ayıp olur hesabı
O onun kendi saygısızlığı sonuçta adamcağız güzel birşey düşündü ama boşuna para çıktı cebinden
Bu arada benim kızda Kuzenine demiş ya neden vazgeçtin diye kızda ne bileyim bir sürü evrak işi falan demişdemekki annesi evde paso söylendi evrak işleri yüzünden hatta benim kız sormuş ulen sen Londra yerine Cevahir Avmyimi tercih ederim dedin diye oda yooo ben öyle birşey demedim nerden çıktı demiş
Tabi benim kızada kızdım niye laf yetiştiriyorsun belliki amcası kıvırmak için uydurmuşoda tabi ne bileyim Anne ben kızdım öyle saçmalıkmı olur niye öyle düşünüyor diye ama meğer yalanmış dedi
İnşallah eşim kızmaz büyük cadıya sen niye laf taşıdın diye ( inşallah duymazda) ama çocuk sonuçta üzüldü niye vazgeçti diye Nasip değilmiş diyeceğiz artık
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın
BOl bol limonlu su iç bari Vitamin takviyesi olur sanada üstelik zararsız
slm kizlar bu gun ogleden sonra acayip basim agriyodu azicik disari cikimde oksijen iyi gelir belki dedim. sonra aklima dilanin bir yas asisi geldi hazir gitmisken onuda yaptirayim dedim. sonra b12 vitamininiuc aydir yaptirmadigim aklima geldi. so ra tiroit ilacimin bittigi ve almam gereken dvitler geldi anlayacaginiz bir suru isim cikti. saglik ocagina gittim hemsiremiz yas asisinin bir gun bile once yapilamayacagini soyleyince b12 yi yaptirip ciktim. eczaneden de dvit ve tiroid ilacini aldim. sonra ne yemek yapsam diye dusunurken balik aklima geldi. malum gecen yanmisti hepsi. balik alip arkadasa gittim. ha bu kadar seyi niye anlattin diyeceksiniz. hani su bas agrim vardi ya saglik ocagindan cikip arkadasa gidene kadar yani yaklasik on dk icerisinde bicakla kesilir gibi kesildi. zannimca b12 mucizesi bu.
Kizlar bi ceee deyip kacicam
menu yazayim
Sabah kalkinca su kefir corekotu ketentohumu uzum cekirdegi ögüttüm yuttum
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 1 minik dağ armudu 1 minik anamur muzu 1 kase yogurt yarim kase azdi yesilfasulye yemegi
18.00 de slata.brokoli sarmisakli yaglimonlu. Biraz etli turlu 1 avuc findik
Sabah kalkinca 10dk esneme plates
isyerine 15dk yurume
Aksam 30dk plates ve mekik.
Ah kızlar ah aşure yaktı beni bugünnnn
Bir yaprak sarma birde şu aşureye hiç dayanamıyorum ben yaa
Bugün ki menüm
Kuruyemişsiz ve salatasız karatay kahvaltısı
Akşam : Çok az pilav, iki çatal türlü, 4-5 adet yaprak sarması yemek sonrasında aşure 2 kase
Sonrasında çiğ köfte
menüm
sabah: 3 yumurtayla omletli kk+ azıcık helva
ara: 2 fincan kahve ve bol çay
akşam: ilk saatlerde 2 dolma sonrasında ana yemek olarak salata ve balık
yarım saat yürüyüş, yarım saat karın kalça ve iç bacak egzersizleri
sanırım menüsküsümü yırttım yeniden yarın nasıl hareket ederim bilemiyorum
Günaydın hanımlarr..herkese hayırlı,güzel bir gün dilerim...
bugün şükür daha iyiyim burnumun ayrı ,gözümün ayrı akmasından biraz kurtuldum.işten izin aldığım için birikmiş işleri bitiremedim bir türlü.burayada gelip rahat bir sohbet edemedim kusura bakmayın lütfen.
ben hemen işlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü paylaşayım.
sabah müsli ve yeşilçay
ara 2 limonlu bisküvi ve sade çay
öğlen tavuk şiş ve yarımdan biraz fazla lavaş
ara aşure ( eveeeeeeeeeetttt bende dayanamadım kızlarrr..sıradaki şarkı tüm dayanamayıp yiyenlere gelsin..Çok yesem olmazzzz ,az yesemmm olmaz,irade dursa hakim bey bu ağız durmazz,şikayetim var tüm tatlılardann,dillerimi,ellerimi hakim bey bağlasam durmaaaaaz)
akşam utanmadan eve giderken 1 tane de simit yedim.
yatmadan yeşilçay (bu da züğürt tesellisi işte)
toplam 2 lt su
yarım saat sabah işe gelirken duraktan evvel inip yürüdüm..
Onlarida yemesem daha çok kilo vericem sanirim canmohhh afiyet olsun güzel olmuş menüm hiç kaçamaksız tamamlayabilsek bi... ben su içemiyorum yaa 2 litreyi geçemedim daha hiç oda 2 kere zorla
afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün
ahhh o mantılar... bende geçen hafta mantı sonra şehir dışı falan derken cumadan sonra 3 gün bildiğin cozuttum yani baştan bozuldumu toparlanmıyor.. inan ben o üç günün acısını fena ödedim regl kabızlık derken artıdayım şuan
yarın sabaha allah kerim... aman diyim nefsini körle bırak yeme kuzum...
baklava ve çikolata olamayaymış çok iyiymiş canım ama sana lazım ye ama azzzz tadımlık..
afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım normal bi diyete göre fena sayılmaz...
napalım canım senede bir gün bişey olmaz ama işte etkiliyo tabi insanı ister istemez
amaaann cecom boşver allah aşkına sonra başına kakılacağına böylesi daha iyi olmuş sonra daha çok üzülmektense ... kızında gitsin eğlenmesine baksın
hayyyy maşallah..... rabbim enerjini daim etsin canım... b12 yi sağlık ocağındamı yaptırıyorsun beni biraz bilgilendirirsen memnun olurum bide çocuğada yaparlarmı ki
afiyet olsun canım
çörekotunun faydasını gördünmü. bende idtiyorum ama acı oluyo falan diyolar bilemedim
biraz cısss olmuş sanki ama kaldığın yerden devammm... haydiiiii toparlan önümüze bakıcaz
afiyet olsun canım... ahhh bide ben spor yapabilsem
önce geçmiş olsun canım... çok güldürdün beni... ahh ahh durmuyo o eller diller ama sonuç güzel olacakkk direnelim biraz...
çörekotu herderde deva faydası saymakla bitmezkiohhh afiyet olsun güzel olmuş menüm hiç kaçamaksız tamamlayabilsek bi... ben su içemiyorum yaa 2 litreyi geçemedim daha hiç oda 2 kere zorla
afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün
ahhh o mantılar... bende geçen hafta mantı sonra şehir dışı falan derken cumadan sonra 3 gün bildiğin cozuttum yani baştan bozuldumu toparlanmıyor.. inan ben o üç günün acısını fena ödedim regl kabızlık derken artıdayım şuan
yarın sabaha allah kerim... aman diyim nefsini körle bırak yeme kuzum...
baklava ve çikolata olamayaymış çok iyiymiş canım ama sana lazım ye ama azzzz tadımlık..
afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım normal bi diyete göre fena sayılmaz...
napalım canım senede bir gün bişey olmaz ama işte etkiliyo tabi insanı ister istemez
amaaann cecom boşver allah aşkına sonra başına kakılacağına böylesi daha iyi olmuş sonra daha çok üzülmektense ... kızında gitsin eğlenmesine baksın
hayyyy maşallah..... rabbim enerjini daim etsin canım... b12 yi sağlık ocağındamı yaptırıyorsun beni biraz bilgilendirirsen memnun olurum bide çocuğada yaparlarmı ki
afiyet olsun canım
çörekotunun faydasını gördünmü. bende idtiyorum ama acı oluyo falan diyolar bilemedim
biraz cısss olmuş sanki ama kaldığın yerden devammm... haydiiiii toparlan önümüze bakıcaz
afiyet olsun canım... ahhh bide ben spor yapabilsem
önce geçmiş olsun canım... çok güldürdün beni... ahh ahh durmuyo o eller diller ama sonuç güzel olacakkk direnelim biraz...
güle güle tak canım ,çok sevindim geri gelmelerine bileziklerinin..hani derler ya esler beklenmedik sekilde pahali hediyeler aliyorlarsa aldatiliyo olabilirsiniz diye. tabi ben saka yapiyorum. gecen dershane icin bileziklerimi bozdurmak zorunda kalmisti onu geri yapmis getirdi bu gun. ama beklemedigimden baya sasirdim
şarkına bayıldım ,çok güzel olmuş güldürdün benide,,söz yazarlığın süper devamını bekleriz canım..Günaydın hanımlarr..herkese hayırlı,güzel bir gün dilerim...
bugün şükür daha iyiyim burnumun ayrı ,gözümün ayrı akmasından biraz kurtuldum.işten izin aldığım için birikmiş işleri bitiremedim bir türlü.burayada gelip rahat bir sohbet edemedim kusura bakmayın lütfen.
ben hemen işlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü paylaşayım.
sabah müsli ve yeşilçay
ara 2 limonlu bisküvi ve sade çay
öğlen tavuk şiş ve yarımdan biraz fazla lavaş
ara aşure ( eveeeeeeeeeetttt bende dayanamadım kızlarrr..sıradaki şarkı tüm dayanamayıp yiyenlere gelsin..Çok yesem olmazzzz ,az yesemmm olmaz,irade dursa hakim bey bu ağız durmazz,şikayetim var tüm tatlılardann,dillerimi,ellerimi hakim bey bağlasam durmaaaaaz)
akşam utanmadan eve giderken 1 tane de simit yedim.
yatmadan yeşilçay (bu da züğürt tesellisi işte)
toplam 2 lt su
yarım saat sabah işe gelirken duraktan evvel inip yürüdüm..
Selam kizlar
Evden cikmadan önce tartildim yemek yememe rağmen -400 gr lardayim hala kilo veriyorum
Simdi doktordan ciktim canm tansiyonum 11 9 cikti bebek 17+1 gunluk cikti kilosu 189 grammis herşey yolunda dedi canm ama cinsiyet konusunda kafami karistirdiHAYIRLI GÜNLER KIZLARR
güle güle tak canım ,çok sevindim geri gelmelerine bileziklerinin..
şarkına bayıldım ,çok güzel olmuş güldürdün benide,,söz yazarlığın süper devamını bekleriz canım..
allahh allahhhhh acaba hormonlar kilo vermenimi sağlıyor ,annenlerde güzelde yemek yedin gibi geliyor bana .
ama bebiş büyüyor sıkıntı yok..
eczaneden gelince yaz canım,merak ettim,büyük iftimal tansiyon gibi burun kanaman..olmadı aile hek,mine git bi görüş merve..
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım,bebiş iyi için rahat etsin artık,sağlığı yerinde oldukdan sonra cinsiyetin bir önemi yok ,ama insanda merak ediyor normal olarak..birde erkek diyipde şimdide kız gibi deyince dahada meraklanır insan..tansiyonun normal gibi ama küçükmü biraz yükselmiş merve,seninde normalde hep düşük gidiyordu tansiyon belki o hafif yükselme etkilemiştir seni..Simdi doktordan ciktim canm tansiyonum 11 9 cikti bebek 17+1 gunluk cikti kilosu 189 grammis herşey yolunda dedi canm ama cinsiyet konusunda kafami karistirdi
İlk bu doktor 11 haftalikken erkek demişti 15 haftalikken ozeldeki doktor da erkek demişti simdi bu doktor bacak arasini çok göremedim ama kiza benzettim diyor baya ugrasti görmek için sipa kipir kipir durmuyor ki cinsiyetimiz muallakta kaldi 1 ay sonraya kaldi catlarim ben meraktan
Aynen canim sagligi yerinde olsun Da ama iste muallakta kalinca insan sinir oluyor 2 hafta sonra tekrar giderim herhalde 1 ay bekleyemem ben ya evet cnm Küçük benim hep dusuk olurdu 7 6 falan olurdu simdi 9 olmus belkide ondan dir burun kanamasina normal dedi kan partisi olduğu için damar catlama yapabilirmis asirisi zararliymisherşeyin yolunda olmasına sevindim canım,bebiş iyi için rahat etsin artık,sağlığı yerinde oldukdan sonra cinsiyetin bir önemi yok ,ama insanda merak ediyor normal olarak..birde erkek diyipde şimdide kız gibi deyince dahada meraklanır insan..tansiyonun normal gibi ama küçükmü biraz yükselmiş merve,seninde normalde hep düşük gidiyordu tansiyon belki o hafif yükselme etkilemiştir seni..
Simdi doktordan ciktim canm tansiyonum 11 9 cikti bebek 17+1 gunluk cikti kilosu 189 grammis herşey yolunda dedi canm ama cinsiyet konusunda kafami karistirdi
İlk bu doktor 11 haftalikken erkek demişti 15 haftalikken ozeldeki doktor da erkek demişti simdi bu doktor bacak arasini çok göremedim ama kiza benzettim diyor baya ugrasti görmek için sipa kipir kipir durmuyor ki cinsiyetimiz muallakta kaldi 1 ay sonraya kaldi catlarim ben meraktan
tepınesım varrr
sagol canım benımohh hadi gözünaydın canım.. şükür bebiş iyi... çok sevindim.. insan ister istemez huzursuz oluyor.. tansiyondandır canım benimde hep düşüktür az yükselsin başım ağrır sağ gözüm kanlanır banada doktor kılcal damar çatlaması dedi zaten çatlaması daha iyiymiş..... iki haftaya zaten cinsiyetide tam anlaşılır duruma gelir sanırım... oğluşun derken bide kız geliyomuş, sağlıklı sıhhatli olsunda gerçi...
belırsızlıgı sevmıyorum canmnoluyo kızzz
benımde hep ıcıme erkek dogmustu severken bıle oglum dıye sevıyorum sımdı ne dıye sevıcem onu bılmıyorumaynen canım sağlıkla doğsun inşallaaahhhh ben çok sorunlu geçirdim hamileliğimi o yüzden cinsiyete çok takılmamıştım sağlıklı olsunda ne olursa olsun demiştim.. ondan önce hep kız isterdim rabbimden... doktorlar adamı deli eder seni en iyi ben anlarım hayatta iki kişiye hakkımı helal etmedim biride ilk doktorumuz...
benımde hep ıcıme erkek dogmustu severken bıle oglum dıye sevıyorum sımdı ne dıye sevıcem onu bılmıyorumbabamız desen sımdıden ısımle seslenıyor ayy ıcım sıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?