80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım benim güldürdüysem ne mutlu bana..
Teşekkür ederim canım benim..paylaşırım tabikide
canım Rabbim sağlıklı eylesin.çok haklısın şu anda çelişkide kalmakta.ama bence içine doğan olacak ne bileyim bana öyle geldi..

hadi az daha sabır canım... 2 haftaya herşeey belli olur.... sende şimdilik kuzucummm diye seversin kuzuyu...
oyle yaparım artık canm cınsıyetımız kız cıkarsa babamız tefe koyacak benı ben sana erken cınsıyt ıcın emın konusma demedımmı dıye dılıne duserım artık

amin canım inş ilk bastan berı erkek dogdu ıcıme cıcılerıde ona gore aldılar hep anneannesı teyzesı

bu arada bugünkü menümü paylaşayım müsadenizle.yarın hayli yoğun bir gün yine gelirim ama belki fırsatım olmaz.

sabah 2 dilim kemek ekmeğine sürülmüş labne ve yeşilçay
ara 2 limonlu bisküvi ve yeşilçay
öğlen müsli ve yarım simit-çay
ara sade nescafe
akşama karnıbahar ve yoğurt yiyeceğim.
2 lt su
sabah 30 dk yürüyüş.

Küçük biraz yüksek kuzum ondanmı burnun kanamışki bekleyeceğiz kuzum sağlıklı doğsunda kız erkek farketmez ben kız olsun daha çok isterim nedense

tepınesım varrr

benımde hep ıcıme erkek dogmustu severken bıle oglum dıye sevıyorum sımdı ne dıye sevıcem onu bılmıyorum babamız desen sımdıden ısımle seslenıyor ayy ıcım sıstı

babalar kız çocuklarına daha çok düşkün olur kuzumm ama dur bakalım hele bir belli olsun

menündeki araları öğünlerine eklesene keşke Yağmurcum ama yine de güzel afiyetolsun cnmm

bılmıyorum kı canm doktor vucutta kan yukseldıgı ıcın burun damarlarında catlama olurmus oyle dedı yanı
kız erkek fark etmez cnmda ben bıraz erken emın konustum esıme gore ondan ugrasır artık benleelıne koz gectı benı kızdıracak

bugunkı menum
KAHVALTI
1 haslanmıs yumurta
bır dılım cıkolatalı yaglı ekmek
yarım dılım ekmek
domates rendesı
1 kupa ıhlamur cayı
ARA
1 mandalına
1 kucuk bahcemızde yetısmıs olan antep hurması
AKŞAM
1,5 tabak yogurtlu makarna
borulce salatası
1 tane maden suyu
ARA
3 kuru kayısı

Afiyetolsun hamişim hem makarna hem yoğurt fazla kaçmış ama iki canlısın yeter ki ye tatlım yine -400 desin

enişte kıyamaz sana kızdırmaz

Afiyetolsun hamişim hem makarna hem yoğurt fazla kaçmış ama iki canlısın yeter ki ye tatlım yine -400 desin

enişte kıyamaz sana kızdırmaz
fazla oldu canm ama baska yemek olmadı ıcın bıraz fazla yedım o son yarım tabagı babaannem zorla yedırdı :) suan ıcın eksı 400 gorunuyor bakalım yarın ne olucak o benımle ugrasmayı cok sevıyor cnm o yuzden fırsatı kacırmaz

merhabalar kızlar :)
anca gelebildim...okuldan geldim bugün pazar kuruluyo benim sokakta.. indim pazara önce uzunca bi tur attım adım sayım artsın diye :) sonra da bikaç şey aldım geldim işte... aldıklarımı dolaba yerleştirdim, çamaşırları topladım yeni yıkananları astım erken ama soframı kurdum geldiiiiiiiiiiiim:) menümü yazıyorum vee leslie ye başlıyorum :))
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma 1 bardak süt
öğlen 4 kaşık t.fasülye 1 çay bardağı yoğurt ve 2 dilim ekmek
ara 1 mandalina 1 cay bardagı süt
akşam tarhana çorbası t.fasülye yoğurt salata
1 bardak süt ve 1 meyve ile günü kapatırım...
şimdilik kaçıyorum leslie beni bekliyorrrr

Hoşgeldin daisycimmm kolay gelsinnn cnmmm

babaannen de torununa kıyamıyor ne yapsın

hayırlı akşamlar kızlar

ceco gelmmiş daha gerçi bu gün kız kardeşindeydi unuttum.mantı sınavını nasıl atlatacak bakalım ceco..

meleğim nasılsın,öpüyorum senii.bende kız çocuğu çok severim.2 kızım var 1 daha olsa hiç hayır demem ,kız çocuk başka oluyor..arada annem kızım 1 daha doğur oğlun olsun diyor.ben oğlan istemiyorumki niye kendimi paralayım diyorum..

mervişim dr çok erken konuştu ama ilk erkek dediğinde,ben . ayda tam belli olur diye biliyordum,ama hayırlısı olsun rabbim ne verirse hayırlısı versin..kocanda kızdırırsa sevdiğinden takılır sana boşver.yada şimdilikn hiç söyleme kız gibi dedi diyee diğer muayenedde kesinleşir nasılsa..

ay bilemedim cıs mı değil mi emin olamadım hayır da diyemedim yiyiverdim valla bundan sonra dikkat ederim bakalım

iyi akşamlar meleğim hoşgeldinn ben cecoma güveniyorum başarıyla atlatıp gelecek
bence çok şanslısın kuzum kız çocukları başka oluyor anneye babaya daha düşkün oluyor erkek çocuklara nazaran

yoğurt yoğurt bebeğim mayonez yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…