sağol canım benim güldürdüysem ne mutlu bana..ohhh afiyet olsun güzel olmuş menüm hiç kaçamaksız tamamlayabilsek bi... ben su içemiyorum yaa 2 litreyi geçemedim daha hiç oda 2 kere zorla
afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün
ahhh o mantılar... bende geçen hafta mantı sonra şehir dışı falan derken cumadan sonra 3 gün bildiğin cozuttum yani baştan bozuldumu toparlanmıyor.. inan ben o üç günün acısını fena ödedim regl kabızlık derken artıdayım şuan
yarın sabaha allah kerim... aman diyim nefsini körle bırak yeme kuzum...
baklava ve çikolata olamayaymış çok iyiymiş canım ama sana lazım ye ama azzzz tadımlık..
afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım normal bi diyete göre fena sayılmaz...
napalım canım senede bir gün bişey olmaz ama işte etkiliyo tabi insanı ister istemez
amaaann cecom boşver allah aşkına sonra başına kakılacağına böylesi daha iyi olmuş sonra daha çok üzülmektense ... kızında gitsin eğlenmesine baksın
hayyyy maşallah..... rabbim enerjini daim etsin canım... b12 yi sağlık ocağındamı yaptırıyorsun beni biraz bilgilendirirsen memnun olurum bide çocuğada yaparlarmı ki
afiyet olsun canım
çörekotunun faydasını gördünmü. bende idtiyorum ama acı oluyo falan diyolar bilemedim
biraz cısss olmuş sanki ama kaldığın yerden devammm... haydiiiii toparlan önümüze bakıcaz
afiyet olsun canım... ahhh bide ben spor yapabilsem
önce geçmiş olsun canım... çok güldürdün beni... ahh ahh durmuyo o eller diller ama sonuç güzel olacakkk direnelim biraz...
Teşekkür ederim canım benim..paylaşırım tabikideHAYIRLI GÜNLER KIZLARR
güle güle tak canım ,çok sevindim geri gelmelerine bileziklerinin..
şarkına bayıldım ,çok güzel olmuş güldürdün benide,,söz yazarlığın süper devamını bekleriz canım..
allahh allahhhhh acaba hormonlar kilo vermenimi sağlıyor ,annenlerde güzelde yemek yedin gibi geliyor bana .
ama bebiş büyüyor sıkıntı yok..
eczaneden gelince yaz canım,merak ettim,büyük iftimal tansiyon gibi burun kanaman..olmadı aile hek,mine git bi görüş merve..
canım Rabbim sağlıklı eylesin.çok haklısın şu anda çelişkide kalmakta.ama bence içine doğan olacak ne bileyim bana öyle geldi..Simdi doktordan ciktim canm tansiyonum 11 9 cikti bebek 17+1 gunluk cikti kilosu 189 grammis herşey yolunda dedi canm ama cinsiyet konusunda kafami karistirdi
İlk bu doktor 11 haftalikken erkek demişti 15 haftalikken ozeldeki doktor da erkek demişti simdi bu doktor bacak arasini çok göremedim ama kiza benzettim diyor baya ugrasti görmek için sipa kipir kipir durmuyor ki cinsiyetimiz muallakta kaldi 1 ay sonraya kaldi catlarim ben meraktan
oyle yaparım artık canm cınsıyetımız kız cıkarsa babamız tefe koyacak benıhadi az daha sabır canım... 2 haftaya herşeey belli olur.... sende şimdilik kuzucummm diye seversin kuzuyu...
amin canım inş ilk bastan berı erkek dogdu ıcıme cıcılerıde ona gore aldılar hep anneannesı teyzesısağol canım benim güldürdüysem ne mutlu bana..
Teşekkür ederim canım benim..paylaşırım tabikide
canım Rabbim sağlıklı eylesin.çok haklısın şu anda çelişkide kalmakta.ama bence içine doğan olacak ne bileyim bana öyle geldi..
oy oyyyy gönlünce olsun inşallah bacımya kıyamam sana..amin canım inş ilk bastan berı erkek dogdu ıcıme cıcılerıde ona gore aldılar hep anneannesı teyzesı
amin canım ya inşoy oyyyy gönlünce olsun inşallah bacımya kıyamam sana..
Simdi doktordan ciktim canm tansiyonum 11 9 cikti bebek 17+1 gunluk cikti kilosu 189 grammis herşey yolunda dedi canm ama cinsiyet konusunda kafami karistirdi
İlk bu doktor 11 haftalikken erkek demişti 15 haftalikken ozeldeki doktor da erkek demişti simdi bu doktor bacak arasini çok göremedim ama kiza benzettim diyor baya ugrasti görmek için sipa kipir kipir durmuyor ki cinsiyetimiz muallakta kaldi 1 ay sonraya kaldi catlarim ben meraktan
tepınesım varrr
benımde hep ıcıme erkek dogmustu severken bıle oglum dıye sevıyorum sımdı ne dıye sevıcem onu bılmıyorumbabamız desen sımdıden ısımle seslenıyor ayy ıcım sıstı
bu arada bugünkü menümü paylaşayım müsadenizle.yarın hayli yoğun bir gün yine gelirim ama belki fırsatım olmaz.
sabah 2 dilim kemek ekmeğine sürülmüş labne ve yeşilçay
ara 2 limonlu bisküvi ve yeşilçay
öğlen müsli ve yarım simit-çay
ara sade nescafe
akşama karnıbahar ve yoğurt yiyeceğim.
2 lt su
sabah 30 dk yürüyüş.
bılmıyorum kı canm doktor vucutta kan yukseldıgı ıcın burun damarlarında catlama olurmus oyle dedı yanı
Küçük biraz yüksek kuzum ondanmı burnun kanamışkibekleyeceğiz kuzum sağlıklı doğsunda kız erkek farketmez ben kız olsun daha çok isterim nedense
babalar kız çocuklarına daha çok düşkün olur kuzumm ama dur bakalım hele bir belli olsun
menündeki araları öğünlerine eklesene keşke Yağmurcumama yine de güzel afiyetolsun cnmm
bugunkı menum
KAHVALTI
1 haslanmıs yumurta
bır dılım cıkolatalı yaglı ekmek
yarım dılım ekmek
domates rendesı
1 kupa ıhlamur cayı
ARA
1 mandalına
1 kucuk bahcemızde yetısmıs olan antep hurması
AKŞAM
1,5 tabak yogurtlu makarna
borulce salatası
1 tane maden suyu
ARA
3 kuru kayısı
fazla oldu canm ama baska yemek olmadı ıcın bıraz fazla yedım o son yarım tabagı babaannem zorla yedırdı :) suan ıcın eksı 400 gorunuyor bakalım yarın ne olucak o benımle ugrasmayı cok sevıyor cnm o yuzden fırsatı kacırmaz
Afiyetolsun hamişim hem makarna hem yoğurt fazla kaçmış ama iki canlısınyeter ki ye tatlım yine -400 desin
enişte kıyamaz sana kızdırmaz
merhabalar kızlar :)
anca gelebildim...okuldan geldim bugün pazar kuruluyo benim sokakta.. indim pazara önce uzunca bi tur attım adım sayım artsın diye :) sonra da bikaç şey aldım geldim işte... aldıklarımı dolaba yerleştirdim, çamaşırları topladım yeni yıkananları astım erken ama soframı kurdum geldiiiiiiiiiiiim:) menümü yazıyorum vee leslie ye başlıyorum :))
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma 1 bardak süt
öğlen 4 kaşık t.fasülye 1 çay bardağı yoğurt ve 2 dilim ekmek
ara 1 mandalina 1 cay bardagı süt
akşam tarhana çorbası t.fasülye yoğurt salata
1 bardak süt ve 1 meyve ile günü kapatırım...
şimdilik kaçıyorum leslie beni bekliyorrrr
fazla oldu canm ama baska yemek olmadı ıcın bıraz fazla yedım o son yarım tabagı babaannem zorla yedırdı :) suan ıcın eksı 400 gorunuyor bakalım yarın ne olucak o benımle ugrasmayı cok sevıyor cnm o yuzden fırsatı kacırmaz
aynen canım benım
babaannen de torununa kıyamıyor ne yapsın
ay bilemedim cıs mı değil mi emin olamadım hayır da diyemedim yiyiverdim valla bundan sonra dikkat ederim bakalım
rica ederim tatlımm
Sen de öyle kuzumm
Hoşgeldin şekercimmm yokluğun çok belli hadi dön artık detektifliğe başla cnmcımiyiyiz şükür aynen devam
tırsmak yok en büyük güç senin içinde zatenn
Yaz göz açıp kapayıncaya dek gelecek cecom kaçamağa hayır
Takımd aneden 69 değil neslimmm
geçmiş olsun cnmm hadi dinlen artık misafirler de gitmiş
iradene sağlık cnmmm
utanma utanma tatlımmmakşam dengelemişsin
Hoşgeldin feridemmmcanım hiç beklemedğin anda hamiş olacaksın inş demekki doğru zaman değil en doğru zamanı rabbim bilir umutsuzluk yok
inş ne tatlı söylemişsinnn
Halanın kızına çok üzüldüm bitanemm bu hayat böyle nasıl geçerkiAllah yardımcısı olsun
helall sana fazlasını haketmişler ama anladılarsa çok güzel cevap vermişsin
patates püresi her diyette cıs değilmi pofudukummm
yeni moda kuzummmm
güle güle kullan cnm ama okuması zor geldi
Bunların neresi iyi ne yapsın sen üzülme diye öyle demiştir
ellerine sağlık cnm allah kabul etsinnn
Allahtan umut kesilmez feridem ne bu karamsarlık kuzum
hadi bakalım bu cuma unutmayın tatlım
hakkında hayırlısı olsun bitanem iyi yolculuklarr
Yinemi kola Esincimmm
yazı stilinide değiştirseydin kuzummm
Hakikaten yeni arkadaşlarımızdan bazıları geri dönmedi
Teşekkürler araştırmacı neslimm
Ayağına gelen fırsatı tepmek diye buna derler herhalde cecomm
Allah kabul etsin meleğimm benim tarifle çizilmiş hiç yapmadım kuzum ama erken olur tahminimce içine aldığı için
elbette 1 lt bile içebilrisin cnm
Satana kadar binbir türlü takla atarlar ama müşteriye hizmet sonrasında sıfır cecom
hayırlı akşamlar kızlar
ceco gelmmiş daha gerçi bu gün kız kardeşindeydi unuttum.mantı sınavını nasıl atlatacak bakalım ceco..
meleğim nasılsın,öpüyorum senii.bende kız çocuğu çok severim.2 kızım var 1 daha olsa hiç hayır demem ,kız çocuk başka oluyor..arada annem kızım 1 daha doğur oğlun olsun diyor.ben oğlan istemiyorumki niye kendimi paralayım diyorum..
mervişim dr çok erken konuştu ama ilk erkek dediğinde,ben . ayda tam belli olur diye biliyordum,ama hayırlısı olsun rabbim ne verirse hayırlısı versin..kocanda kızdırırsa sevdiğinden takılır sana boşver.yada şimdilikn hiç söyleme kız gibi dedi diyee diğer muayenedde kesinleşir nasılsa..
yoğurt yoğurt bebeğim mayonez yokrus salatası mayonez yerine yoğurtlu yaptın dimi pofudukumm
Geçmişolsun cnmmm dün akşam sanırım öğleyi telafi ettinbugün sabah kahvaltında ekmek fzla cnmm hem muz hem yumurta hem börek ki ona da kızmıyorum ama ekmeğe gerek yoktu
cumaya dek turşuya ara ver meleğim ödem olmasın allah kabul etsin cnm
aşure ayı geldi yandık artıkkkiradenize kuvvet diyelim afiyetolsun cnm yaramasın inş
Kv nin mutlaka habeir olur cecomm iyi de gitmeye karar vermeden önce önce evrak işlemlerinden haberi yokmuydu
Tövbe de kuzum eniştem jest yapmış işteiyi günlerde kullan tatlım
ay bilemedim cıs mı değil mi emin olamadım hayır da diyemedim yiyiverdim valla bundan sonra dikkat ederim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?