ılk erkek dedıgınde bende erken dedım kımseeye bısey demedım zatende 15 haftalıkken 2 gorumcem kayınvalıdem hep bırlıkte gıtmıstık orda onlarda duydular erkek oldugunu zaten :) yok hemen yetıstırdım valla canm doktor cınsıyette kesın bısey dıyemedı kız gıbı gelıyr dedım hemen ben sana erken demıstım dıye gulmeye basladı hayırlısı olsun dedı oyle kapandı sımdılık konuhayırlı akşamlar kızlar
ceco gelmmiş daha gerçi bu gün kız kardeşindeydi unuttum.mantı sınavını nasıl atlatacak bakalım ceco..
meleğim nasılsın,öpüyorum senii.bende kız çocuğu çok severim.2 kızım var 1 daha olsa hiç hayır demem ,kız çocuk başka oluyor..arada annem kızım 1 daha doğur oğlun olsun diyor.ben oğlan istemiyorumki niye kendimi paralayım diyorum..
mervişim dr çok erken konuştu ama ilk erkek dediğinde,ben . ayda tam belli olur diye biliyordum,ama hayırlısı olsun rabbim ne verirse hayırlısı versin..kocanda kızdırırsa sevdi ğinden takılır sana boşver.yada şimdilikn hiç söyleme kız gibi dedi diyee diğer muayenedde kesinleşir nasılsa..
bugünkü menumu yazıyım ama yarın ıcın heyecanlıyım
sabah 1 yumurta
zeytın 3 adet
peynır
5 cevız
oglen yoğurt
muz yarım
yesıl cay
aksam
patlıcan salatası
salata
mercımeklı bulgur
yarım saat yuruyus
spor mutlaka sart yürümek en guzelı yuruyus yaptığım zamanlar kılo vermıstım ama salona spora gıttıgım zaman kilomu korurdum nedense
tamam bebeğim öyle diyelim o zaman hemen bugünkü menüme geçeyim
malesef cıs kuzummmsağlık olsun o da nazarlık olsun diyelim
tamam bebeğim öyle diyelim o zaman hemen bugünkü menüme geçeyim
uyanınca ılık su
SABAH
1,5 haşlanmış yumurta beyaz peynir kaşar peynir şekersiz çay
ÖĞLEN
pırasa yemeği, 2 adet mandalina
uyku saatinde kaçamak mı cıs mı bilemem ama sade türk kahvesi
AKŞAM
bir kase yoğurt
ay ben Pazartesi tartıldım daha yeni ama, yine de yarın tartılayım istersen?
şekersiz türk kahvesiyse ve uyku problemin yoksa hiçbir sakıncası yok tatlım en iyi antioksidan kahveafiyetolsun cnm sabahları kuruyemiş yeşillik havuç ekleyebilirsin cnm ama haika bir menü yarın tartıyı merak ediyorum
ay ben Pazartesi tartıldım daha yeni ama, yine de yarın tartılayım istersen?
kuruyemiş ekleyeyim madem yeşillik malesef ki yemiyorumbugün uyku saatinde oturuyorduk kahve içelim dedim arkadaş faldan az çok çakıyor hem vakit geçsin dedik içimden orta mı içsem falan dedim baktım kızlar bana diyor pofuduk sen şekersiz içiyorsun biz de sana destek olalım hepimiz sade içelim falan öylelikle şekersiz içtim
kizlar bugunku menum sabh ev boregi iki kucuk dilim peynir domates salata arada asurelerim var valla asure gunlerini yasiyoruz bu aralar aksamda balik ve salata
tamam Pazar tartılayım canım, onlar da çok şaşkın ya pofuduk sen nasıl oldu da bu kadar frenlemeye başladın kendini diyorlar çünkü normalde ciddi anlamda yemek için yaşayan bir insanımdır çok iştahlıyımdır hahah
o zaman pazar tartıl ki listeye alalım pofudukcumm çiğ kuruyemiş eklersen harika olur cnm arkadaşlarına kocaman bir alkış o zaman destek olmaları harika
Sari sari kimin yari :)) okumakta baya güçlük çektim ama gördüm :))(menüm
sahur,1 armut,yarım mandalina,yarım elma.2 yudum süt.
iftar.1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası,3 kşk yeşilfasulye kurusu yemeği,domates roka acı biber 1 çatal yumurta 4 kşk aşure
tamam Pazar tartılayım canım, onlar da çok şaşkın ya pofuduk sen nasıl oldu da bu kadar frenlemeye başladın kendini diyorlar çünkü normalde ciddi anlamda yemek için yaşayan bir insanımdır çok iştahlıyımdır hahahtamam canım dikkat ederim
menüm
sahur,1 armut,yarım mandalina,yarım elma.2 yudum süt.
iftar.1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası,3 kşk yeşilfasulye kurusu yemeği,domates roka acı biber 1 çatal yumurta 4 kşk aşure
Sari sari kimin yari :)) okumakta baya güçlük çektim ama gördüm :))(
Menüm
sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu+ 2 kuru erik
Kahvaltı
yeşillikli omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim tatlı lor
10 zeytin
1 fincan ekinezya çayı
2 bebek havuç
yarım nar
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
kıymalı karnıbahar
çıntar
yoğurt
Spor
sabah 13 x 5tibet yogası
30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany
30 dk p90x3 videosu
Sıvı 2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan ekinezya
1 maden suyu
Bakalim canm benim :)) güzel taktikler ama
yeni moda bu Mervişim bakalım cıslarını en iyi kim saklayarak yazacak
aaaa yarim kasemi
aşureler miipofudukcummm günde ne olur yarım kaseyi geçmemeye çalış
yeni moda bu Mervişim bakalım cıslarını en iyi kim saklayarak yazacak
işte buuu
örnek ol bize meleğim,o kadar kilo verdin ama hala dikkat ediyorsun yediğine içtiğine,biz olsak nasılsa verdik deyip yeme düzenini değiştirir değiştirmesekde cozuturduk.maşallah diyorum sana,b ir kez bileşaşmış menü vermedin ...sporuda hiç aksatmıyorsun
bu arada çıntar nedir banu,merak ettim yine
Bakalim canm benim :)) güzel taktikler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?