aaaa yarim kasemicnm galiba ben dort gunde yemem gerekeni yemisim
ozletti kendini duyum valla beyaz renk yokmu kiz beyazla yaz :) ancak alintida cikar meydanabu tekniği duyum zamanında kullanırdık ,kulakları çınlasın,sağlsun ayyüzlü hatırlattı,ama alıntı yapınca pembenin üstünde papatya gibi açmış sarı aşure
Biz buna melki deriz canm çok lezzetli olur
Mecnburen meleğimm yaş 40 larda artık dikkat etmezsem anında çıkarım çıntar bir mantar türü bitanemm turuncu renkli korkmadan yiyebilirsin yumurtalısına bayılırım ben tam zamanı şimdi
yeni yarışmacılarımızı bekliyoruz o zaman
inşallah canım benim ya inşallah askerim gelene kadar fazla kilolar gider inşallah
Bu daha başlangıç deseydin ya kuzummm şaşırmaya hazır olsunlar yaza çıtırcık olacaksın
allah kabul etsin meleğimm sahurda sadece meyve yiyerek acıkmaman ilginç kuzumaman da amannnn
4 kaşık aşureyi sarı da yazarmışızzzzafiyetolsun meleğim oruçtun yaramasın inş
aaaa yarim kasemicnm galiba ben dort gunde yemem gerekeni yemisim
onu iyi hesap edememişsin meleğimbu tekniği duyum zamanında kullanırdık ,kulakları çınlasın,sağlsun ayyüzlü hatırlattı,ama alıntı yapınca pembenin üstünde papatya gibi açmış sarı aşure
ozletti kendini duyum valla beyaz renk yokmu kiz beyazla yaz :) ancak alintida cikar meydana
Opsss tamam canim sustum aklima gelince soyleyivereyim dedim
tam da tartı öncesiii çok kaçırmışsın kuzumm
onu iyi hesap edememişsin meleğim
kopya verme hamişimmmm
Biz buna melki deriz canm çok lezzetli olur
Denene[/QUOTE[
kahvaltı: simit kibrit kutusu beyaz peynir şekersiz çay
öğle:yeşil elma mandalina 1 küçük kurabiye
akşam:1 kase çorba spagetti sütlaç ve 1 kurabiyeeee offfffffff
Alinti yapinca kabak gibi ortaya cikiyor yirtamiyorsun cislardan
tbrklerrrr ama ben okudumm denene
gece benim koca meyve istiyor ibanada zor ediyor ille ye diye,zaten ne zaman kRARLI OLSAM BALTALAR anamm yazıda kocaman çıkmış..
Bu daha başlangıç deseydin ya kuzummm şaşırmaya hazır olsunlar yaza çıtırcık olacaksın
allah kabul etsin meleğimm sahurda sadece meyve yiyerek acıkmaman ilginç kuzumaman da amannnn
4 kaşık aşureyi sarı da yazarmışızzzzafiyetolsun meleğim oruçtun yaramasın inş
ozletti kendini duyum valla beyaz renk yokmu kiz beyazla yaz :) ancak alintida cikar meydana
Denene
Kızlar iyi akşamlar nerelerde yaşıyorsunuz çoğunuzu bilmiyorum ama ben Balıkesir deyim. Buralarda yine bi salgın başlamış sudan mi neden anlamadım gerçi Çeşme suyu icmiyoruz ama isteyken kız aradı ağlıyor hasta zaten dun midem bulanıyor diyodu. İzin aldım geldim yanıyor ateş karın ağrısı hemen ilaçları kaptim hastaneye dediler salgın var ilac var diye yazmadı ishal kusma olursa gel dedi... zaten sınıfta bir haftadir dökülüyormus çocuklar benim cadı birşey demedi hos desede geri kalmasın diye gonderirdim. Hasta olanlara öğretmen izin vermiş zaten... neyse uzattım aman dikkatli olun kızlar kuzular hasta olmasın da... sizide uyarayim istedim o uyanmadan yemegimi yiyeyim...
Alinti yapinca kabak gibi ortaya cikiyor yirtamiyorsun cislardan[
gece benim koca meyve istiyor ibanada zor ediyor ille ye diye,zaten ne zaman kRARLI OLSAM BALTALAR anamm yazıda kocaman çıkmış..
akşamki yediğimi bile eritememişken başka bişeyde yemek istemiyorum gün kısa zaten evdede olunca acıkmıyorum,benim tek sıkıntım susuzluk olur..
beyazı yazdıkdan sonra düşündüm bundan sonra sarıya devam..
zor görünüyor ...
inşallah tatlım
diyeti geçtimm tatlım ama o kadar sağlıksız bir menü olmuş kibundan sonra daha sağlıklı menüler görmeyi umuyorum senden
alıntı ya gerek yok ctrl+a yapınca anında okunuyor
akşam ve gece yenen meyveler popişimize yapışıyor ama meleğimmmmbak ya kaçamak yapmayacağım demiyorsun sarı ya devam diyorsun aşkolsun ama
Kızlar iyi akşamlar nerelerde yaşıyorsunuz çoğunuzu bilmiyorum ama ben Balıkesir deyim. Buralarda yine bi salgın başlamış sudan mi neden anlamadım gerçi Çeşme suyu icmiyoruz ama isteyken kız aradı ağlıyor hasta zaten dun midem bulanıyor diyodu. İzin aldım geldim yanıyor ateş karın ağrısı hemen ilaçları kaptim hastaneye dediler salgın var ilac var diye yazmadı ishal kusma olursa gel dedi... zaten sınıfta bir haftadir dökülüyormus çocuklar benim cadı birşey demedi hos desede geri kalmasın diye gonderirdim. Hasta olanlara öğretmen izin vermiş zaten... neyse uzattım aman dikkatli olun kızlar kuzular hasta olmasın da... sizide uyarayim istedim o uyanmadan yemegimi yiyeyim...
ohhh afiyet olsun güzel olmuş menüm hiç kaçamaksız tamamlayabilsek bi... ben su içemiyorum yaa 2 litreyi geçemedim daha hiç oda 2 kere zorla
afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün
ahhh o mantılar... bende geçen hafta mantı sonra şehir dışı falan derken cumadan sonra 3 gün bildiğin cozuttum yani baştan bozuldumu toparlanmıyor.. inan ben o üç günün acısını fena ödedim regl kabızlık derken artıdayım şuan
yarın sabaha allah kerim... aman diyim nefsini körle bırak yeme kuzum...
baklava ve çikolata olamayaymış çok iyiymiş canım ama sana lazım ye ama azzzz tadımlık..
afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım normal bi diyete göre fena sayılmaz...
napalım canım senede bir gün bişey olmaz ama işte etkiliyo tabi insanı ister istemez
amaaann cecom boşver allah aşkına sonra başına kakılacağına böylesi daha iyi olmuş sonra daha çok üzülmektense ... kızında gitsin eğlenmesine baksın
hayyyy maşallah..... rabbim enerjini daim etsin canım... b12 yi sağlık ocağındamı yaptırıyorsun beni biraz bilgilendirirsen memnun olurum bide çocuğada yaparlarmı ki
afiyet olsun canım
çörekotunun faydasını gördünmü. bende idtiyorum ama acı oluyo falan diyolar bilemedim
biraz cısss olmuş sanki ama kaldığın yerden devammm... haydiiiii toparlan önümüze bakıcaz
afiyet olsun canım... ahhh bide ben spor yapabilsem
önce geçmiş olsun canım... çok güldürdün beni... ahh ahh durmuyo o eller diller ama sonuç güzel olacakkk direnelim biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?