80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu tekniği duyum zamanında kullanırdık ,kulakları çınlasın,sağlsun ayyüzlü hatırlattı,ama alıntı yapınca pembenin üstünde papatya gibi açmış sarı aşure
ozletti kendini duyum valla beyaz renk yokmu kiz beyazla yaz :) ancak alintida cikar meydana

Biz buna melki deriz canm çok lezzetli olur

inşallah canım benim ya inşallah askerim gelene kadar fazla kilolar gider inşallah

aaaa yarim kasemi cnm galiba ben dort gunde yemem gerekeni yemisim

tam da tartı öncesiii çok kaçırmışsın kuzumm

bu tekniği duyum zamanında kullanırdık ,kulakları çınlasın,sağlsun ayyüzlü hatırlattı,ama alıntı yapınca pembenin üstünde papatya gibi açmış sarı aşure
onu iyi hesap edememişsin meleğim

ozletti kendini duyum valla beyaz renk yokmu kiz beyazla yaz :) ancak alintida cikar meydana

kopya verme hamişimmmm

Kızlar iyi akşamlar nerelerde yaşıyorsunuz çoğunuzu bilmiyorum ama ben Balıkesir deyim. Buralarda yine bi salgın başlamış sudan mi neden anlamadım gerçi Çeşme suyu icmiyoruz ama isteyken kız aradı ağlıyor hasta zaten dun midem bulanıyor diyodu. İzin aldım geldim yanıyor ateş karın ağrısı hemen ilaçları kaptim hastaneye dediler salgın var ilac var diye yazmadı ishal kusma olursa gel dedi... zaten sınıfta bir haftadir dökülüyormus çocuklar benim cadı birşey demedi hos desede geri kalmasın diye gonderirdim. Hasta olanlara öğretmen izin vermiş zaten... neyse uzattım aman dikkatli olun kızlar kuzular hasta olmasın da... sizide uyarayim istedim o uyanmadan yemegimi yiyeyim...

gece benim koca meyve istiyor ibanada zor ediyor ille ye diye,zaten ne zaman kRARLI OLSAM BALTALAR anamm yazıda kocaman çıkmış..
akşamki yediğimi bile eritememişken başka bişeyde yemek istemiyorum gün kısa zaten evdede olunca acıkmıyorum,benim tek sıkıntım susuzluk olur..

beyazı yazdıkdan sonra düşündüm bundan sonra sarıya devam..

zor görünüyor ...

Geçmiş olsun prensesine cnmm ben İzmirdeyim hazır su içmemize rağmen hazır aldığımız sular ne kadar sağlığa uygun onda bile şüphelerim var açıkçası meyve sebzeleri de yıkadıktan sonra biraz sirkeli suda bekletiyorum şimdilik tek elimden gelen bu afiyetolsun cnm

Alinti yapinca kabak gibi ortaya cikiyor yirtamiyorsun cislardan[

alıntı ya gerek yok ctrl+a yapınca anında okunuyor

akşam ve gece yenen meyveler popişimize yapışıyor ama meleğimmmm bak ya kaçamak yapmayacağım demiyorsun sarı ya devam diyorsun aşkolsun ama

alıntı ya gerek yok ctrl+a yapınca anında okunuyor

akşam ve gece yenen meyveler popişimize yapışıyor ama meleğimmmm bak ya kaçamak yapmayacağım demiyorsun sarı ya devam diyorsun aşkolsun ama

ayy dorğru söylüyorsun canım..utandım şimdi valla..sarıda yok kaçamakda yok

çok geçmiş olsun canım..
uyardığın için sağol,geçende ayyüzlünün çoluk çocuk hataydı ,o muş ta halbuki.demekki çok yerde var salgın..benim görümcede diyordu geçen sularda hastalık varmış diye..
bakalım bizim su arıtma işe yarıyacakmı.

canim b12 yi aylar once dr yazmisti. tahlillerimde dusuk cikti diye. iki aydir aksatmistim. dun de saglik ocagina gitmisken yaptirivereyim dedim.
canim kizina cok gecmis olsun. sadece ictigimiz sudan degil sebzeleri yikamamizdan bile bulasiyomus bu zikim. ozellikle yagmur sonrasi cok artiyor. ben de mus tayim. gecen haftalarda ailecek kotu olmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…