80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte bu kuzummm tşk ederim

dizin nasıl oldu bitanemm ağrın varmı hala

kizlaaaar bu gun ogretmen arkadasin hanimi davet etmis. hani diyodum en azindan kisir olur yirtarim ama nerdeee. onun yerine patates salatasi vardi. ve beni ozellikle cagirdigirmisti. allahim nasil yedirdi. yok yemeyecem dediysemde tikti agzima resmen. mahvoldum tarti oncesi. ustelik bu hafta komple berbatti ya.

işte bu kuzummm tşk ederim

dizin nasıl oldu bitanemm ağrın varmı hala
cok agriyor ya. bu gun biryere davetliydim ustelik mecbur yuruyerek gittim. gelirken hava da baya sogumustu resmen koptu gibi oldu bacagim. ama ne yapim mecbur cekecem artik. platesten fayda gormustum azicik becerebilirsem onu yapmaya calisacam

Tartı öncesi iyi olmamış kuzum ya böyle insanlara gıcık oluyorum senin diyet yaptığını bilmiyormu bu kadar ısrarın anlamı ne ya da diyete uygun birşey yapki vicdan azabı olmadan misafirin yesin meleklere yenildik desene

ayyyy çok özledim İzmirimi.... kokusundan gönder...bi Göztepeden kordona doğru salınsam, Konakta pierden bakınsam....pasaportta bi çay içsem alsancakta kıbrıs şehitlerinde yürüsem çiçekler alsam ..çiğdem boyoz gevrek desem herkes bi kerede anlasa :)) karşıyaka çarşıları dolansam bostanlıya aksam... özledim

cok agriyor ya. bu gun biryere davetliydim ustelik mecbur yuruyerek gittim. gelirken hava da baya sogumustu resmen koptu gibi oldu bacagim. ama ne yapim mecbur cekecem artik. platesten fayda gormustum azicik becerebilirsem onu yapmaya calisacam

bitanemm spora biraz ara ver o zaman tam iyileşmeden daha kötü olur allah korusun

İzmir özlenmezmi daisycimmm hemen yollayayım ne demek izninde gelirsin belki özlem giderirsin tatlım

gittigim evin karsisinda lcw vardi. pantolon bakayim dedim ama cok cesit yoktu. birde pahali gibi geldi bana. 50 tl diyordu. baska magazalarada bakayim da ona gore alayim. 44 beden denedim olmadi. 46 yi denemeyide hic istemedim biraktim ciktim. cok sinirlendim kendime. hakim olamiyorum su nefsime ir turlu

ayyy kızlar leslie ile 5 mil yürüdüm 8 dakikada şu legs squat yaptım...bu iyi haber ..

gelelim aslında çok tatlı ama sonucu tatsız habere...

kayınvalidemle konuştum cumartesi aşure yapacak, ben diyetteyiz diye bu sene yapmamaya karar vermiştim oysa... giderim mutlaka yardıma, gitmezsem içime sinmez kayınvalidem herşeyime koşar yardım eder seve seve... ama cumartesi benim sınavım bi tencere aşure önümde olacak napıcam napıcam...

sinirlenme cicim, geçecek verilecek o kilolar ve 44ler 42 ler 40lar gelecek :) ayy 38 bile gelebilir yani :))

Aynen cnm ama görünüyor[

iyiki pahalı gelmiş sakın kuzum büyük beden alma ne olur

tbrkler cnmmmm kv ne gitmemek olmaz ayrıca diyet yaparken irademizi güçlendirmemiz önemli ne zamana kadar kaçacağız ki asosyal olacak da değiliz tadımlık yersin kuzumm

ayyy okullar kapanır kapanmaz ilk uçakla düşüyorum izmire :)))

hadi inş cnmmm

hafta sonuna denk gelmesi iyi en azindan tartiya kadar geri verirsin. eger yersen tabi. ben olsam yerdim kesin

sinirlenme cicim, geçecek verilecek o kilolar ve 44ler 42 ler 40lar gelecek :) ayy 38 bile gelebilir yani :))
nerdeeeeee
Maviaycim canm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Gulayim sanada geçmiş olsun canm bacagin inş geçer cuma öncesi kotu olmuş arkadasinda yediklerini ama inş arti cikmazsin canim benim
kendimi form cayina adadim su an. bir kac bardak iceyim belki iyi gelir. ne bileyim yaaaa offff cok kotu oldu cuma arefesi

mecbur almam lazim. pantolonlarim hep yazlik bacaklarim donuyor artik. kislik alsam bir iki tane iyi olurdu

hafta sonuna denk gelmesi iyi en azindan tartiya kadar geri verirsin. eger yersen tabi. ben olsam yerdim kesin

nerdeeeeee

kendimi form cayina adadim su an. bir kac bardak iceyim belki iyi gelir. ne bileyim yaaaa offff cok kotu oldu cuma arefesi
Canim dert etme maden suyu falan varsa oda cabuk sindirime yardimci oluyor hem olmadi pazar tartilirsin olmazmi cuma cumartesi telafi edrsin

mervem bebisimiz sakladimi kendini kuzum. olur oyle azicik beklemen lazim. zaten cok erken soylemislerdi cinsiyeti sasirmistim. benim iki cucukte yani kizlar 6. ayda gosterdiler. bilmiyorum asli varmi ama ultrason oncesi ciko yersen bebek gosteriyo cinsiyetini. inanmiyodum ama filosta yaptim oldu. bilmem tesaduf bilmem gercek

Çiko fanatikliği bebekkenmi başlıyor yaniii ilk kez duyuyorumm

bitanemm o zaman 44 beden al mecbur alacaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…