- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ayy dorğru söylüyorsun canım..utandım şimdi valla..sarıda yok kaçamakda yok
çok geçmiş olsun canım..
uyardığın için sağol,geçende ayyüzlünün çoluk çocuk hataydı ,o muş ta halbuki.demekki çok yerde var salgın..benim görümcede diyordu geçen sularda hastalık varmış diye..
bakalım bizim su arıtma işe yarıyacakmı.
canim b12 yi aylar once dr yazmisti. tahlillerimde dusuk cikti diye. iki aydir aksatmistim. dun de saglik ocagina gitmisken yaptirivereyim dedim.
canim kizina cok gecmis olsun. sadece ictigimiz sudan degil sebzeleri yikamamizdan bile bulasiyomus bu zikim. ozellikle yagmur sonrasi cok artiyor. ben de mus tayim. gecen haftalarda ailecek kotu olmustuk
cok agriyor ya. bu gun biryere davetliydim ustelik mecbur yuruyerek gittim. gelirken hava da baya sogumustu resmen koptu gibi oldu bacagim. ama ne yapim mecbur cekecem artik. platesten fayda gormustum azicik becerebilirsem onu yapmaya calisacam
işte bu kuzummm tşk ederim
dizin nasıl oldu bitanemm ağrın varmı hala
kizlaaaar bu gun ogretmen arkadasin hanimi davet etmis. hani diyodum en azindan kisir olur yirtarim ama nerdeee. onun yerine patates salatasi vardi. ve beni ozellikle cagirdigirmisti. allahim nasil yedirdi. yok yemeyecem dediysemde tikti agzima resmen. mahvoldum tarti oncesi. ustelik bu hafta komple berbatti ya.
ayyyy çok özledim İzmirimi.... kokusundan gönder...bi Göztepeden kordona doğru salınsam, Konakta pierden bakınsam....pasaportta bi çay içsem alsancakta kıbrıs şehitlerinde yürüsem çiçekler alsam ..çiğdem boyoz gevrek desem herkes bi kerede anlasa :)) karşıyaka çarşıları dolansam bostanlıya aksam... özledim
Geçmiş olsun prensesine cnmm ben İzmirdeyim hazır su içmemize rağmen hazır aldığımız sular ne kadar sağlığa uygun onda bile şüphelerim var açıkçası meyve sebzeleri de yıkadıktan sonra biraz sirkeli suda bekletiyorum şimdilik tek elimden gelen buafiyetolsun cnm
cok agriyor ya. bu gun biryere davetliydim ustelik mecbur yuruyerek gittim. gelirken hava da baya sogumustu resmen koptu gibi oldu bacagim. ama ne yapim mecbur cekecem artik. platesten fayda gormustum azicik becerebilirsem onu yapmaya calisacam
ayyyy çok özledim İzmirimi.... kokusundan gönder...bi Göztepeden kordona doğru salınsam, Konakta pierden bakınsam....pasaportta bi çay içsem alsancakta kıbrıs şehitlerinde yürüsem çiçekler alsam ..çiğdem boyoz gevrek desem herkes bi kerede anlasa :)) karşıyaka çarşıları dolansam bostanlıya aksam... özledim
ayyy okullar kapanır kapanmaz ilk uçakla düşüyorum izmire :)))
bitanemm spora biraz ara ver o zaman tam iyileşmeden daha kötü olur allah korusun
İzmir özlenmezmi daisycimmm hemen yollayayım ne demekizninde gelirsin belki özlem giderirsin tatlım
sinirlenme cicim, geçecek verilecek o kilolar ve 44ler 42 ler 40lar gelecek :) ayy 38 bile gelebilir yani :))gittigim evin karsisinda lcw vardi. pantolon bakayim dedim ama cok cesit yoktu. birde pahali gibi geldi bana. 50 tl diyordu. baska magazalarada bakayim da ona gore alayim. 44 beden denedim olmadi. 46 yi denemeyide hic istemedim biraktim ciktim. cok sinirlendim kendime. hakim olamiyorum su nefsime ir turlu
Aynen cnm ama görünüyorgece benim koca meyve istiyor ibanada zor ediyor ille ye diye,zaten ne zaman kRARLI OLSAM BALTALAR anamm yazıda kocaman çıkmış..
akşamki yediğimi bile eritememişken başka bişeyde yemek istemiyorum gün kısa zaten evdede olunca acıkmıyorum,benim tek sıkıntım susuzluk olur..
beyazı yazdıkdan sonra düşündüm bundan sonra sarıya devam..
zor görünüyor ...
gittigim evin karsisinda lcw vardi. pantolon bakayim dedim ama cok cesit yoktu. birde pahali gibi geldi bana. 50 tl diyordu. baska magazalarada bakayim da ona gore alayim. 44 beden denedim olmadi. 46 yi denemeyide hic istemedim biraktim ciktim. cok sinirlendim kendime. hakim olamiyorum su nefsime ir turlu
ayyy kızlar leslie ile 5 mil yürüdüm 8 dakikada şu legs squat yaptım...bu iyi haber ..
gelelim aslında çok tatlı ama sonucu tatsız habere...
kayınvalidemle konuştum cumartesi aşure yapacak, ben diyetteyiz diye bu sene yapmamaya karar vermiştim oysa... giderim mutlaka yardıma, gitmezsem içime sinmez kayınvalidem herşeyime koşar yardım eder seve seve... ama cumartesi benim sınavım bi tencere aşure önümde olacak napıcam napıcam...
ayyy okullar kapanır kapanmaz ilk uçakla düşüyorum izmire :)))
hafta sonuna denk gelmesi iyi en azindan tartiya kadar geri verirsin. eger yersen tabi. ben olsam yerdim kesinayyy kızlar leslie ile 5 mil yürüdüm 8 dakikada şu legs squat yaptım...bu iyi haber ..
gelelim aslında çok tatlı ama sonucu tatsız habere...
kayınvalidemle konuştum cumartesi aşure yapacak, ben diyetteyiz diye bu sene yapmamaya karar vermiştim oysa... giderim mutlaka yardıma, gitmezsem içime sinmez kayınvalidem herşeyime koşar yardım eder seve seve... ama cumartesi benim sınavım bi tencere aşure önümde olacak napıcam napıcam...
nerdeeeeeesinirlenme cicim, geçecek verilecek o kilolar ve 44ler 42 ler 40lar gelecek :) ayy 38 bile gelebilir yani :))
kendimi form cayina adadim su an. bir kac bardak iceyim belki iyi gelir. ne bileyim yaaaa offff cok kotu oldu cuma arefesiMaviaycim canm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Gulayim sanada geçmiş olsun canm bacagin inş geçer cuma öncesi kotu olmuş arkadasinda yediklerini ama inş arti cikmazsin canim benim
mecbur almam lazim. pantolonlarim hep yazlik bacaklarim donuyor artik. kislik alsam bir iki tane iyi olurdu
iyiki pahalı gelmiş sakın kuzum büyük beden alma ne olur
tbrkler cnmmmmkv ne gitmemek olmaz ayrıca diyet yaparken irademizi güçlendirmemiz önemli ne zamana kadar kaçacağız ki asosyal olacak da değiliz tadımlık yersin kuzumm
hadi inş cnmmm
Canim dert etme maden suyu falan varsa oda cabuk sindirime yardimci oluyor hem olmadi pazar tartilirsin olmazmi cuma cumartesi telafi edrsinhafta sonuna denk gelmesi iyi en azindan tartiya kadar geri verirsin. eger yersen tabi. ben olsam yerdim kesin
nerdeeeeee
kendimi form cayina adadim su an. bir kac bardak iceyim belki iyi gelir. ne bileyim yaaaa offff cok kotu oldu cuma arefesi
yarin 6. takimda da bildirim yapmam lazim ya. ondan telasimCanim dert etme maden suyu falan varsa oda cabuk sindirime yardimci oluyor hem olmadi pazar tartilirsin olmazmi cuma cumartesi telafi edrsin
Aaa doğru canm ben onu unutmustum maden suyu ve bitki cayina devam o zaman canm inş eksi cikarsinyarin 6. takimda da bildirim yapmam lazim ya. ondan telasim
mervem bebisimiz sakladimi kendini kuzum. olur oyle azicik beklemen lazim. zaten cok erken soylemislerdi cinsiyeti sasirmistim. benim iki cucukte yani kizlar 6. ayda gosterdiler. bilmiyorum asli varmi ama ultrason oncesi ciko yersen bebek gosteriyo cinsiyetini. inanmiyodum ama filosta yaptim oldu. bilmem tesaduf bilmem gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?